Geniet Ervan!

Een man en vrouw in een barGa jij vaak op stap, maar heb je het helemaal niet naar je zin?

Als je op stap gaat, hoe vaak zie je het dan wel niet dat mannen saai tegen de muur staan, en letterlijk staan te wachten totdat er iets gebeurt?

Wees niet zo’n iemand! Ga juist stappen om het naar je zin te hebben. Wacht niet op een wonder, maar neem het lot in eigen handen. Laat zelf iets gebeuren, en doe dat met een grote glimlach!

Wachtend op dat ene moment…

Ik weet nog wel hoe ik vroeger was. Ik stond dan samen met mijn vrienden een beetje bier te drinken. Ik wachtte dan tot er op één of andere manier een meisje naar ons toekwam en met wie je dan op een wonderbaarlijke manier mee het bed in belandde.

Je raadt het al: dat moment kwam nooit.

We stonden dan met een serieuze blik op ons gezicht om er zo dan ‘cool’ uit te zien. Ook dit werkte natuurlijk niet. Als je met een serieuze blik uitgaat, zullen de vrouwen niet naar je toe komen. Ze zullen eerder van je weggaan.

Daarom is het ook belangrijk om juist te genieten van het uitgaan.

Ga eens op stap met een brede glimlach op je gezicht, probeer niet om met een serieuze blik tegen de muur te staan, dat doen er al zoveel ;).

In plaats daarvan moet je eens met je vrienden een leuke tijd beleven. Wees de gangmaker van de groep! JIJ bent degene die het altijd iedereen naar zijn zin kan maken. Jij bent degene die het altijd naar zijn zin heeft, waar die ook is. Maak lol met je vrienden en betrek daar zoveel mogelijk mensen bij.

Lachend de bar binnenkomen!

Als je de bar binnenkomt, maak dan meteen met zoveel mogelijk mensen contact, ook met de mannen. Kom de bar dan ook niet binnen met een chagrijnig gezicht, maar juist met een brede glimlach! De vrouwen zullen je dan veel sneller aantrekkelijker vinden!

Loop je normaal met een chagrijnig gezicht door de bar heen, doe dat ook niet meer. Doe alles met een grote glimlach en spreek zoveel mogelijk mensen aan.

Als je met veel mensen praat, zul je al gauw gezien worden als een erg sociaal persoon. En als jij veel mensen kent, moet je wel een interessant iemand zijn!

Wees niet bang om mensen aan te spreken, er kan je niks gebeuren.

Spreek juist zoveel mogelijk mensen aan. Dat is alleen maar goed voor je.

Misschien vraag je je nu af wat dit met het versieren van vrouwen te maken heeft. Nou, alles! 

Als jij laat zien dat jij een leuke tijd hebt, ben je al gauw aantrekkelijk voor vrouwen. Vrouwen houden namelijk wel van een leuke, spontane jongen ;).

Door veel mensen aan te spreken, laat je zien dat je een sociale jongen bent met veel vrienden. Vrouwen zullen dit zien, en zullen geïnteresseerd in jou zijn, alleen al omdat je zoveel mensen kent.

Dit maakt het ook veel makkelijker om vrouwen aan te spreken, ze zullen al voordat je naar hun toegaat, interesse in je hebben.

Als je gaat stappen, heb het dan naar je zin! Ga niet op stap met een zuur gezicht, maar geniet er van!

1 Reactie op "Geniet Ervan!"

  1. Scythe

    says:

    Dit is tenminste een stukje waar je wat aan hebt, Enb als je dan niet met een vrouw in bed beland heb je in ieder geval wel een leuke avond gehad. Of i ieder geval een stuk leuker dan als je sacherijnig voor je uit staat te staren!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *