Een Directere Aanpak

Sexy vrouwen in een barIn deze post zal ik het met je hebben over de beste aanpak om zo snel mogelijk één op één te communiceren met een vrouw.

Dit gaat vooral op in het nachtleven of in situaties waarin vrouwen niet alleen zijn. En laten we eerlijk zijn, mooie vrouwen zijn niet vaak alleen. Vaak zijn ze omringd door vriendinnen of andere mannen die ook een oogje op hen hebben.

Hoe omzeilen we op een eerlijke en open manier deze vriendinnen en ”vrienden” die vaak negatief zijn richting ons?

Wat heel belangrijk is wanneer je een vrouw wilt aanspreken, is om haar volle aandacht te nemen in de eerste paar minuten. Je wilt laten weten aan haar dat je voor háár komt en niet voor de groep als geheel.

Als je op háár afstapt, je hand uitsteekt en je voorstelt (wat vrij direct is) zal zij altijd je hand aannemen en zich ook voorstellen.

Op deze manier hoef je niet eerst al je energie te verspillen aan het ”werken” (bewerken) van een groep mensen om haar aandacht te winnen.

Op deze manier maak je indruk, laat je vertrouwen zien, ”schakel je de groep uit” in oude termen (want die zijn geïmponeerd door jouw plotse optreden en zullen er vanwege die reden ook niet tussen durven te komen) en heb je een eerlijke kans op een gesprek met haar zonder verstoring van anderen.

Belangrijk is dat je wel recht op haar afgaat en je niet halverwege laat tegenhouden door iemand die langs loopt. Als je begint te lopen naar haar is het belangrijk dat je ervoor gaat.

Je ”claimt” haar aandacht. Ook als dit betekent dat je beleefd dwars door de groep heen moet stappen en in het midden van een cirkel mensen terechtkomt.

Als je eenmaal een gesprek op gang hebt gebracht (dit is eigenlijk al vrij snel) is het belangrijk dat je even de aandacht van de groep erkent door even oogcontact te maken met de anderen en daarna haar wat opzij trekt om wat meer privé te praten / dansen.

Voordeel hiervan is dat iedereen weet dat je op haar afstapt om haar te versieren. Omdat je eerlijk en open bent. Op deze manier ben je dus anders dan de meeste mannen die schijnheilig staan te loeren naar vrouwen.

Deze mannen worden vaak tegengehouden in hun versierpogingen en het is veelal kunst om je te onderscheiden door uniek te zijn.

Jouw persoonlijkheid maakt je al uniek, dus in deze gesprekken met vrouwen is het vooral de ”truuk” om zoveel mogelijk zelfvertrouwen te ontwikkelen waardoor je zo snel mogelijk jouw persoonlijkheid kan laten zien.

Jouw persoonlijkheid maakt je uniek. Je hoeft je dus niet anders te gaan gedragen op een geforceerde manier.

Stap op haar af op een doelgerichte manier, claim haar aandacht en versier haar met deze geniale tips.

Als je haar aandacht geclaimed hebt erken je de groep door middel van oogcontact en eventueel een korte introductie. Maar besteed de meeste tijd aan je interactie met haar. Je bent voor haar gekomen tenslotte.

Trek haar desnoods even wat opzij op een beleefde manier.

Als je dit beleefd doet keurt zij het vaak goed en als vriendinnen vragend naar haar kijken (of ze moeten ingrijpen) geeft zij vaak een goedkeurende blik naar hen.

Dit is een directere manier van aanspreken en versieren, het levert sneller resultaat dan als je een indirectere methode uitoefent maar is wel eerlijker en meer open.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *