Waarom Je Vrouwen Nooit Moet Ghosten! 5 Redenen Om Te Praten

Soms praat je wel eens een langere periode met een vrouw en heb je er plotseling genoeg van. Je hebt geen zin meer om verder met haar te gaan, maar wilt haar ook geen pijn doen door dit uit te spreken. In plaats daarvan kies je er dus voor om gewoon niet meer te reageren op haar berichtjes en telefoontjes. Ook besluit je zelf niets meer te sturen en haar ook niet meer te zien.

Het voorgenoemde gedrag wordt ook wel “ghosten” genoemd. Ghosting komt natuurlijk van het Engelse woord “ghost”, wat “geest” of “spook” betekent. Geesten en spoken zie je natuurlijk niet en vandaar dat deze term gebruikt wordt voor het plotseling verbreken van al het contact met iemand.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Ghosting: een modern datingfenomeen

Ghosting is, volgens ons, één van de meest irritante moderne datingfenomenen die er zijn. Sinds het ontstaan ​​van datingapps is het ongelooflijk gemakkelijk geworden om in en uit iemands leven te stappen. Wanneer het binnenkomen moeiteloos verloopt, is het naar buiten komen zonder uitleg ongeveer net zo ingewikkeld; helemaal niet dus.

Het irritante gedrag is nu zo gewoon dat er zelfs een MTV-show over is gemaakt. In het programma Ghosted: Love Gone Missing proberen mensen de partners op te sporen die hen hebben geghost.

Als je het zelf wel eens hebt meegemaakt, ging het waarschijnlijk als volgt. Je vond deze persoon ontzettend leuk. Je dacht misschien dat het zou kunnen uitlopen op een langdurige relatie. Je hield ervan om met haar uit te gaan, ze was grappig en cool, en je kon het goed vinden; er waren nooit ongemakkelijke stiltes.

Plotseling, uit het niets, verdween ze. Je ging van heel de dag door appjes sturen naar volledige radiostilte. Nu vraag je je af: wat is er in hemelsnaam gebeurd? Heb ik iets verkeerd gedaan? Is ze boos op me? Et cetera.

Wat is ghosting precies?

Ghosting is in feite een afwijzing, alleen zonder de finaliteit, omdat je het niet expliciet uitspreekt. Het is wanneer iemand stopt met het beantwoorden van berichtjes of telefoontjes zonder enige vorm van uitleg. Dit gebeurt dan ook vaak uit het niets.

Het kan de ander een gekwetst, verward en paranoïde gevoel geven.

Ghosting is gewoonweg niet cool. Het laat de ander namelijk achter met een gevoel van onwetendheid.

Het is dubbelzinnig, vraagt om interpretatie door de persoon die wordt geghost, en kan de deur daarom open laten voor excuses om de vonk weer nieuw leven in te blazen. Het is in sommige gevallen een niet chique manier om de deur op een kiertje te houden voor als je je toch weer bedenkt in de toekomst. Uiteindelijk is het een manier om de verbinding te verbreken zonder je te hoeven verantwoorden over wat je gevoelens zijn en waarom je geen contact meer wilt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 redenen om niet te ghosten en te blijven praten

1.     Het is ontzettend onvolwassen en laf

Tenzij iemand zich raar of slecht heeft gedragen tegenover jou, grenzen heeft overschreden of je een onveilig gevoel heeft gegeven, verdient ze het altijd om met respect te worden behandeld.

Ghosting is altijd een onvolwassen en laffe uitweg om met een situatie om te gaan en benadrukt je eigen onzekerheid en kwetsbaarheid als iemand die dus niet eens een volwassen gesprek kan voeren. Als je beweert dat je op zoek bent naar een serieuze relatie, maar nog steeds mensen ghost, kijk dan even goed naar jezelf.

Ghosten is nooit de oplossing voor als je iemand niet meer leuk vindt of simpelweg geen interesse hebt. Wees gewoon altijd eerlijk, ook als het gewoon nú niet de juiste tijd voor je is. Dat is namelijk vaak een reden om iemand te ghosten. Eerlijkheid roept eerder begrip op dan ghosting.

2.     Het geeft de ander (en jezelf) geen afsluiting

Als je een vrouw ghost, wijs je haar niet echt definitief af. Hierdoor zal ze zich afvragen wat er mis is gegaan en zal ze proberen erachter te komen of je misschien nog een keer komt opdagen, of ze nog een kans heeft.

Daarnaast kan ze zich zelfs oprecht zorgen maken over jouw veiligheid als je plotseling van de aardbodem bent verdwenen. In wezen stelt het haar niet in staat om verder te gaan met een heldere geest en een open hart, wat voor haar niet eerlijk is.

Door iemand achter te laten met vragen, kan de ander in de toekomst vertrouwensproblemen of een angst voor verbinding ontwikkelen. Dit is simpelweg niet eerlijk voor haar en jij wilt ook absoluut niet de persoon zijn die dit bij iemand veroorzaakt, geloof ons nu maar.

3.     Het maakt je geen sympathiek persoon

Laten we eerlijk zijn, we geven allemaal om wat andere mensen van ons denken, dus het zou je moeten kunnen schelen dat ghosting ervoor zorgt dat je er overkomt als een onsympathiek iemand. Hoewel je misschien denkt dat je deze persoon nooit meer zult zien of spreken en het daarom dus niet uitmaakt, weet je gewoon nooit of en wanneer ze in je leven weer opduikt.

Als je haar ooit nog tegenkomt, zal het een zeer ongemakkelijke situatie zijn, terwijl jullie als je eerlijk was geweest misschien nog wel vrienden hadden kunnen zijn. Zorg ervoor dat andere mensen, ook al ben je eerlijk en doet dat pijn, je blijven zien als een sympathiek persoon.

Denk geen seconde dat ghosting ervoor zorgt dat je beter overkomt dan wanneer je simpelweg zegt wat er gezegd moet worden.

4.     Het helpt je niet te groeien

Als je je wilt settelen in een langdurige relatie, moet je toch echt gaan leren te communiceren met een andere persoon, zelfs als dat in sommige gevallen ongemakkelijk aanvoelt. Echte relaties zijn niet alleen maar rozengeur en maneschijn, en vereisen moeilijke gesprekken en eerlijkheid over je gevoelens.

Als je mensen blijft ghosten omdat het te moeilijk is om een ​​openhartig gesprek met ze te voeren, zal je nooit echt klaar zijn voor een goede relatie. Communicatie is namelijk de sleutel tot een goede relatie.

5.     Het maakt daten voor iedereen moeilijker dan het al is

Ghosting schrikt mensen af ​​van daten, waardoor het voor iedereen alsmaar moeilijker wordt om iemand te ontmoeten. Door de rest van de datinggemeenschap met respect te behandelen, wordt het een minder stressvolle en leukere scene om je te bevinden. What goes around comes around, dus hoe meer je vrouwen ghost, hoe groter de kans dat iemand jou gaat ghosten.

Ghosten maakt vrouwen bang om iemand te daten, omdat ze bang zijn dat je weer uit het niets uit hun leven zult verdwijnen. Ook voor de vrouwen met wie je dus in de toekomst eventueel wat zou willen beginnen en die dit mee hebben gemaakt, wordt het er niet gemakkelijker op om te investeren in iemand zonder zeker te weten dat er wat uit komt. Uiteindelijk zal het ook voor jou nadelig uitpakken.

Wat kan ik zeggen in plaats van ghosten? 9 berichtjes

1.     “Ik heb het gevoel dat dit niet naar iets romantisch gaat, maar ik zou wel graag vrienden blijven.”

Deze is voor die persoon met wie je een paar dates hebt gehad, maar waarbij de vonk niet is overgeslagen. Je geniet wel oprecht van haar gezelschap en haar persoonlijkheid, maar je wilt gewoon geen dingen nastreven die verder gaan dan een vriendschapsniveau.

Deze benadering is een beetje zacht en vriendelijk en biedt je de mogelijkheid voor vriendschap. Het klinkt misschien wat cliché, maar eerlijk gezegd is het beter dan totale ghosting waarbij je helemaal niets zegt.

2.     “Ik ben momenteel niet in een positie in mijn leven waarin ik een relatie kan of wil hebben. Ik heb momenteel andere prioriteiten.”

Dit is voor degenen die zichzelf verder niet te veel willen verantwoorden. De waarheid is dat je het druk hebt en gefocust bent op jouw prioriteiten, wat op dit moment misschien geen serieuze relatie inhoudt.

Zelfs als testen of je klaar was voor een relatie het enige was wat je wilde doen, is het oké om van gedachten te veranderen. Deze is snel, gemakkelijk en vereist geen uitgebreide uitleg over elke afzonderlijke toezegging. Je mag prioriteiten stellen zoals je wilt.

3.     “Ik ga op dit moment door wat persoonlijke dingen heen, en ik heb tijd nodig om er in mijn eentje doorheen te werken.”

Misschien realiseer je je dat je een probleem hebt. Misschien heb je gewoon wat tijd voor jezelf nodig. Of misschien is dit gewoon een turbulente tijd in je leven en ga je door een te zware periode om je bezig te houden met daten.

Dit berichtje is perfect voor als je je realiseert dat je misschien wat tijd nodig hebt om jezelf wat meer te ontdekken voordat je een relatie aangaat. Wij vinden dat supergoed van je! Er zijn een heleboel dingen te doen als je single bent die je zullen helpen om antwoorden te vinden! Misschien kunnen jullie later nog bij elkaar komen, wie weet?

4.     “Ik heb eigenlijk besloten om iemand serieuzer te gaan zien, dus ik doe niet langer aan nonchalant daten.”

Dit is een perfecte reactie op dat “zullen we weer afspreken?“-appje. Het is duidelijk en eenvoudig en een vriendelijke manier om duidelijk te maken waar je naar op zoek bent. Het sluit de deur voor die persoon om weer contact op te nemen en het geeft ook aan dat je prioriteiten zijn veranderd.

Je hebt duidelijk gemaakt dat je niet langer beschikbaar bent voor haar, maar het is meer dan dat. Het is een manier om te zeggen: ik vind het belangrijk waar ik mijn tijd en moeite in investeer.

5.     “Ik heb een geweldige tijd gehad toen ik je gisteravond leerde kennen, maar ik denk niet dat onze waarden op één lijn liggen. Ik wens je wel het beste!”

Deze is voor die date die echt niet goed ging, want dat kun je ook best zeggen op een aardige manier. Je hebt om wat voor reden dan ook geen band gevormd. Misschien was het omdat ze zeiden dat ze van ananas op pizza houdt, of misschien was het haar aanstootgevende tatoeage. Ze was gewoon niet de ware voor jou. En dat is oké, dat mag!

6.      “Ik vond het leuk om gisteren met je uit te gaan, maar ik moet toegeven dat ik die vonk niet echt voelde.”

Misschien was de date geweldig. Misschien was ze geweldig gezelschap en heb je een geweldige tijd gehad. Of misschien waardeer je alle tijd en moeite die ze heeft gestoken in het plannen van zo’n doordachte date!

Maar als je eerlijk bent met jezelf, voelde je die vonk die je had verwacht niet. Ze leek misschien een geweldig persoon, maar ze was gewoon niet de juiste persoon voor jou.

7.     “Ik denk echt niet dat we veel gemeen hebben en ik zie dit niet ontwikkelen tot een romantische relatie.”

Het is belangrijk om te onthouden dat iemands datingprofiel je niet vertelt hoe ze in het echte leven is. Het gebeurt! Het is beter om er eerlijk over te zijn en dan gewoon verder te gaan!

8.     “Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die een vergelijkbare levensstijl heeft met die van mij.”

Misschien ben jij het type dat liever onder een dekentje kruipt met een goed boek en een kopje thee dan naar de bar gaat, terwijl je date het gewoon leuk vindt om elk weekend in de club te zijn. Dit berichtje is perfect om over te brengen dat jullie levensstijl misschien niet goed bij elkaar past.

9.      “Ik dacht dat ik klaar was om weer te daten, maar dat ben ik toch niet.”

Deze is voor de mensen die weer beginnen te daten nadat ze een relatie hebben gehad. Daten is soms heel lastig, vooral als je net uit een relatiebreuk komt. Het is meer dan oké om wat tijd voor jezelf te nemen en te beseffen dat je nog niet klaar bent om weer te gaan daten. Concentreer je op jezelf. Neem de tijd.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d