Het Belang Van Oogcontact

Sterk oogcontact

Oogcontact is misschien wel de belangrijkste stap in het versieren van vrouwen.

Door middel van oogcontact kun je veel over elkaar leren, zonder nog maar één woord met elkaar gesproken te hebben. Goed oogcontact kan je veel vertellen over de eigenschappen van de andere persoon.

In dit artikel ga ik je leren hoe belangrijk oogcontact is.

Wanneer je een vrouw recht in de ogen kijkt, straalt dit uit dat je zelfvertrouwen hebt, iets wat vrouwen graag zien.

Probeer eens een vrouw alleen maar recht in de ogen te kijken, zonder weg te kijken. Doe dit zomaar een kleine vijf seconden, dus niet te lang. Als je dit te lang doet zal het een beetje creepy overkomen. Wanneer de vrouw terugkijkt, hou dan nog zo’n één of twee seconden oogcontact, en kijk dan weg met een glimlach. De vrouw zal meteen interesse in je hebben.

Dit komt omdat je zojuist twee belangrijke eigenschappen hebt getoond, namelijk:

 1. Zelfvertrouwen
 2. Speelsheid

Oogcontact is dus erg belangrijk.

Oogcontact straalt zelfvertrouwen uit

Vrouwen houden van mannen met zelfvertrouwen.

Ze vinden het leuk dat mannen weten wat ze doen.

In de loop van de tijd heb ik gemerkt dat als ik sterk oogcontact houd, vrouwen mij veel meer toestaan, en alles veel spannender vinden. Als je met een meisje praat, hou dan ook te allen tijde oogcontact. Kijk nooit naar de grond.

Als je naar de grond kijkt toont dit ‘verslagenheid’.

Kijk recht in haar ogen. Als zij dit ook doet, kan dit binnen korte tijd veel meer over elkaar vertellen dan dat jullie langs elkaar heen kijken.

Door naar elkaars ogen te kijken krijg je een sterke connectie.

Probeer wel altijd ‘sterk’ oogcontact te hebben. Als je alleen maar oogcontact hebt, maar de rest van je hoofd en je lichaam stralen uit dat je niet gelukkig bent, is dat natuurlijk niet goed.

Zoals ik al zoveel zeg, zorg eerst dat je zelf goed in je vel zit, en ga dan pas op vrouwenjacht. Vrouwen zien het als je niet goed in je vel zit, en vinden dat helemaal niet aantrekkelijk.

Oogcontact toont speelsheid

Goed oogcontact toont dat je wel van een spelletje houdt.

Als je oogcontact hebt, doe dit dan op een speelse manier. Kom niet creepy over.

Maak er een spelletje van. Vrouwen houden namelijk wel van spelletjes.

Hoe vaak zie je ze wel niet? Van die jongens die aan de kant van de kroeg of club staan? Met een serieuze blik kijken ze naar elk meisje. Zo wil jij toch niet overkomen? Probeer lol te hebben, laat dit zien in je ogen. Als je met een meisje oogcontact zoekt, laat dan zien dat je alles niet te serieus neemt. Daarom is het belangrijk om een glimlach op je gezicht te hebben. Dat toont zekerheid én speelsheid.

Zoals je hebt gelezen is oogcontact erg belangrijk. Het kan een boel vertellen over jou, en over haar. Hou dus goed oogcontact.

Als je niet goed weet hoe je een goede zelfverzekerde blik kunt hebben, oefen dit dan desnoods in de spiegel. Het belangrijkste van allemaal is om niet té overdreven te kijken, maar gewoon als jezelf.

Vrolijk, zelfverzekerd, speels.

Ben je wel zelfverzekerd genoeg?

Kun jij bieden wat de vrouw zoekt?

De ogen zeggen in veel gevallen al genoeg.

3 Reacties op "Het Belang Van Oogcontact"

 1. D. Gooijer

  says:

  Als een vrouw naar beneden kijkt of opzij, nadat ze een korte tijd oogcontact met je heb gehad wat betekent dat?

 2. Jacko

  says:

  Heb je al met haar gepraat, of niet?

  Het kan er op wijzen dat ze een beetje verlegen is, en daardoor niet echt oogcontact durft te blijven houden. Als ze even in je ogen kijkt, is dat wel een indicator dat ze interesse in je heeft.

 3. Bert

  says:

  Als je oogcontact hebt met een vrouw en ze draait glimlachend haar hoofd van je weg, betekent dit: ik zie je wel zitten; wat vind jij van me? :-) gesprekje beginnen, is dan de volgende stap. gegarandeerd succes!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *