Behoud Haar Interesse Door Deze Techniek

Een man met twee vrouwenVind jij het wel eens lastig om haar interesse te behouden? Vallen er vaak stiltes in een gesprek?

Daar kun je door middel van de techniek die ik in dit artikel ga uitleggen, vanaf komen. Gelukkig kan iedereen deze techniek gebruiken en kun je de techniek vanavond al toepassen.

Lees dus snel verder voor deze techniek!

Geen saaie vragen meer

Veel mannen stellen saaie vragen aan vrouwen. Ze vragen dan hoe oud ze is, wat haar naam is, en waar ze vandaan komt. Als je dit op deze saaie manier vraagt, ben je in mijn ogen fout bezig. Het zijn namelijk saaie vragen, en vrouwen houden daar niet van ;). In plaats van deze vragen op een saaie manier te vragen, kun je dat veel leuker maken.

Zo ben je niet alleen anders dan de andere mannen, maar heb je ook nog eens leukere gesprekken!

In plaats van dit te zeggen:

“Waar kom je vandaan?”

Kun je veel beter dit zeggen:

“Volgens mij ben je op een boerderij opgegroeid. Je ziet er niet erg stads uit.”

Je moet dit natuurlijk wel met een grote glimlach zeggen ;).

Merk je dat als je bovenstaande zin leest, dit veel speelser is, dan de vraag “waar kom jij vandaan?” Je stelt als het ware een stelling. Je vindt iets, en zij moet daar dan weer op in gaan. Je pest haar als het ware een beetje.

Als je bij zoveel mogelijk dingen stellingen maakt in plaats van vragen, kun je daar veel leukere gesprekken over hebben. Doe het bijvoorbeeld ook met het vragen naar haar leeftijd.

In plaats van te vragen: “Hoe oud ben jij?”, kun je veel beter zeggen: “Volgens mij ben jij ergens tussen de twintig en de 23. Wil je dat ik naar boven of naar onder schat? ;)”.

Ook deze zin is weer veel speelser, en komt niet zo saai over. Ook hiermee pest je haar weer een beetje, en laat je zien dat je anders bent dan de andere mannen. Ook laat je zien dat je een goed gevoel voor humor hebt ;).

Gebruik deze techniek met zoveel mogelijk dingen. Als je iets wilt weten, vraag dat dan niet direct, maar maak er een leuke stelling van. Je zult zien dat dit veel leuker is, en je hier veel leuke gesprekken door kunt hebben. Je bent anders dan de andere mannen!

Gebruik het in je voordeel!

Als er soms toch stiltes vallen, wees dan niet bang, en maak gebruik van deze stiltes. Voel je niet ongemakkelijk!

Valt er een stilte, kijk haar dan diep in de ogen en creëer een seksuele spanning. Door haar recht in de ogen te kijken, met een kleine glimlach op je gezicht, maak je haar een klein beetje onzeker, en toont het dat jij zelfverzekerd bent.

Dit zorgt er ook voor dat er een kleine seksuele spanning ontstaat.

Overigens is het sowieso belangrijk om haar de hele tijd recht in de ogen te kijken. Dit toont zelfverzekerdheid!

2 Reacties op "Behoud Haar Interesse Door Deze Techniek"

 1. inge

  says:

  ik denk niet dat veel meisjes/vrouwen het op prijs zullen stellen als een jongen/man na een vraag over haar leeftijd zegt: wil je dat ik naar boven of onder schat? hahaha hoe komen jullie erop. Gr.Inge

 2. Jacko

  says:

  Het is inderdaad gewoon een beetje plagen.

  Let wel op, zoals in het artikel staat moet je alles met een grote glimlach zeggen.

  Uit ervaring kan ik zeggen dat ik eigenlijk altijd nog leuke, positieve reacties heb gehad. Als je het maar leuk en plagerig zegt ;).

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *