Het Is Altijd Een Win Win

CleoAnthonyVrouwen worden best vaak op een voetstuk geplaatst, meestal vanwege hun uiterlijk of één of meerdere lichaamsdelen die magnetisch zijn voor het oog.

Dit is een welbekende afknapper voor veel vrouwen, de sociale druk die ze krijgen wordt soms een beetje teveel. Vraag je je ook wel eens af waarom de “bad boys” de vrouwen krijgen?

Omdat ze durven, ze hebben het lef dat de lieve mannen niet hebben.

En ze plaatsen een vrouw niet op een voetstuk. In dit artikel schrijf ik over dat het voor jou en vooral voor haar een win win situatie is wanneer je haar benadert.

Lief, Goed & Gemeen

Je kent het wel, en als het jou niet is overkomen ken je vast wel iemand die in de ‘’friend zone’’ is beland. ‘’Ik zie jou niet op die manier, laten we vrienden blijven.’’ Of iets in die trant.

Dit zijn de mannen die veel te bescheiden zijn, niet seksueel zijn en vooral geen lef tonen wanneer ze een vrouw willen versieren. Ze zijn veel te voorzichtig, bang om zichzelf te zijn en willen de vrouw niet kwetsen door een verkeerd grapje te maken.

De “bad boys” ken je ook wel. ‘’Waarom gaat zij met hem? Hij behandelt haar als stront!’’

En keer op keer zal er wel een dame zijn die terug gaat naar een man die haar niet goed heeft behandeld.

Want hij heeft meer aantrekkelijke eigenschappen dan een lieverdje. Hij toont Alpha gedrag, hij is niet bang om zichzelf seksueel te uiten, wellicht nog goed in bed en plaatst vrouwen niet op een voetstuk.

Zou het niet ideaal zijn als er een man was met eigenschappen van beide? De goede eigenschappen.

Niet bang om zichzelf te zijn, heeft humor, heeft een passie en is niet bang om zichzelf seksueel te uiten. Dit zijn de mannen die vrouwen goed behandelen maar nog steeds te allen tijde sterk in hun schoenen staan.

Jij een Koningin, Zij een Kampioen

Wanneer je een bloedmooie dame ziet en je krijgt de impuls om haar te benaderen…

Maar wacht, je begint na te denken! Het zaad van twijfel is al gepland en groeit nu tot dat vervelende onkruid en voor je het weet heb je een hele tuin vol met onkruid van twijfel in je gang van gedachten, en vervolgens benader je haar niet meer.

Hier een aantal gedachtes die mannen denken wanneer ze beginnen te twijfelen.

 • Je laat je intimideren door haar uiterlijk.
 • Je begint te denken dat er een sociale druk op je is.
 • De afwijzing zou je niet kunnen aangaan.
 • Je weet niet wat je moet zeggen.

En zo is er wel een hele waslijst van excuses.

Over het eerste, laat je niet intimideren! In plaats van redenen verzinnen waarom je haar niet zou aanspreken, verzin waarom je haar wél zou willen aanspreken. Hou jij er van om complimenten te krijgen? Wie niet? Zij dus ook.

Het tweede, stel dat ze je nou binnen een minuut een fijne dag wenst. Check dan even of je geen kogelgaten in je lijf hebt, al je vingers nog aanwezig zijn (want ze bijt niet) en of je in de fik bent gestoken. Allemaal drastiche voorbeelden ja, maar mijn punt is dat er NOOIT iets heel extreems of ergs kan gebeuren wanneer je alleen gedag wilt zeggen en iemand wilt leren kennen.

Het derde voorbeeld, gelukkig bepaalt een vreemdeling niet hoe jij je voelt. Jij bepaalt hoe jij je voelt, en als zij jou heeft laten gaan dan is dat jammer voor haar. Er is vast wel een dame met goede smaak die door jou versierd wil worden.

Over het vierde voorbeeld, je zou zelfs kunnen zeggen: ‘’Hai, Ik vind je een leuke uitstraling hebben, maar ik heb geen flauw idee wat ik nog moet zeggen.’’ Als je dit op een charmante wijze met zelfvertrouwen weet over te brengen dan weet ik zeker dat het nog steeds een leuk gesprek kan worden. Wees eerlijk en wees open.

Een geweldige man als jij zal een vrouw wel waarderen.

Groetjes, Arellius

1 Reactie op "Het Is Altijd Een Win Win"

 1. woonhoorn

  says:

  heerlijk om alles te lezen, een eye-opener
  ga zo door !

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *