Is Het Versieren van Vrouwen via Internetdating Effectief?

De laatste tien jaar zijn relatiesites en datingapps als paddenstoelen uit de grond gekomen.

Je kunt vandaag de dag niet langer ontkennen dat internetdaten steeds normaler wordt en een manier is geworden om vrouwen te ontmoeten.

Waar vroeger vaak een apart slag volk op die sites te vinden was, heeft nu bijna iedere vrijgezel zich wel ingeschreven op zo’n datingsite.

Zelfs super aantrekkelijke vrouwen die in het echte leven genoeg aandacht krijgen van mannen hebben anno 2014 een eigen Tinderprofiel.

Is internetdating effectief en wat maakt het anders dan vrouwen versieren in het nachtleven of overdag? Je leest het in dit artikel. 

Voordelen Online Vrouwen Versieren

De grootste voordelen van online vrouwen versieren via populaire datingsites en apps als Tinder en OKCupid is dat ze laagdrempelig zijn.

Daarmee bedoel ik dat je op ieder moment van de dag gemakkelijk toegankelijk met vrouwen kunt chatten. Het kost weinig moeite en tijd om 50 vrouwen te ‘liken”.

Als slechts 10% je online voorstel accepteert, ben je toch al snel met 5 verschillende vrouwen in gesprek.

Vergelijk dit eens met het op straat aanspreken van 50 vrouwen. Dit kost veel meer tijd, energie en stress.

Trial & Error

Als je eenmaal weet wat wel en niet aanslaat bij de vrouwen dan is het slechts een kwestie van je goede berichten kopiëren en plakken om ze zover te krijgen om met je op date te gaan.

Zo filter je de vrouwen er tussenuit die slechts ter vermaak op de website of app zitten en de vrouwen die daadwerkelijk met je willen afspreken.

Op het moment dat ze haar nummer geeft weet ze ook al dat mijn intentie is om haar te ontmoeten en dat ik niet slechts haar online chatvriendje wil zijn.

Je wilt dat ze weet waar de nummeruitwisseling naartoe kan leiden. Geen onnodig gedoe achteraf.

Gebruik je tijd efficiënt en communiceer ook naar haar dat je je vrije tijd persoonlijk liever offline besteedt. 

 Nadelen Online Vrouwen Versieren

De grootste valkuil van het online vrouwen versieren is dat je geen last meer hebt van innerlijke pijn en angsten van afwijzing en op den duur deze ook probeert te vermijden in real-life.

Je spreekt geen vrouwen meer overdag aan of tijdens het uitgaan omdat je tegen jezelf kunt zeggen dat je al met verschillende vrouwen in gesprek bent via een datingapp.

Dating apps moeten geen excuus zijn om die leuke vrouw die je ziet in de supermarkt niet te hoeven aanspreken.

Communicatie

Daarnaast kan het online communiceren met vrouwen soms voor verwarring zorgen. Je communiceert namelijk enkel via virtuele woorden met elkaar.

Je stem, lichaamstaal enzovoort worden niet meer meegenomen in het versierproces.

Men gaat enkel nog uit van je leuke foto’s en je profieltekst en daar moet men het mee doen.

Je hoort soms negatieve verhalen van mensen die online hebben gedate en daarna teleurgesteld erachter kwamen dat de persoon met wie ze aan het chatten waren er toch anders uitzagen dan ze dachten.

Ik heb wel eens feedback gekregen van dates dat ik nogal arrogant overkwam op internet en ik veel leuker was in real life.

Onthoudt dus dat tekstberichtjes soms verkeerd kunnen overkomen op mensen.

Probeer daarom niet teveel gewaagde berichtjes te sturen maar bewaar deze woorden voor wanneer je haar daadwerkelijk ontmoet en in de ogen kunt aankijken.

 Vrouwen worden overspoeld met berichten

Een ander minpunt wat wij mannen moeten beseffen is dat aantrekkelijke vrouwen op dating apps worden overspoeld met reacties van honderden mannen die iets van ze willen.

Ik heb ooit eens meegelezen bij een vriendin van mij en de reacties die ze op Tinder kreeg van veel mannen was echt ongelooflijk!

Het overgrote deel vroeg op een botte manier of ze in was voor een potje seks. Onthoudt dat sommige vrouwen dus niet eens de kans krijgen om je reactie te lezen en te beantwoorden.

Als je eenmaal met haar chat zijn haar berichtjes vaak heel kort omdat ze nog geen reden ziet om tegen je te praten. Je wilt haar laten investeren in het gesprek.

Dit kan je doen door het maken van statements en iets persoonlijks over jezelf te vertellen waarvan je denkt dat het haar aanspreekt.

Nummeruitwisseling

Als de chat eenmaal op gang komt vraag je naar haar nummer tijdens de climax van jullie gesprek. Kans is dan namelijk het grootst dat ze haar nummer geeft.

Tip is daarom om zo snel mogelijk haar nummer te krijgen zodat je van de datingapp af bent.

Blijf niet hangen in ellenlange chats over koetjes en kalfjes waar je niets aan hebt. Eenmaal haar nummer kun je haar opbellen (peil wel van tevoren of ze daarvoor openstaat) of met haar whatsappen en escaleren naar een ontmoeting tussen jullie twee.

Onthoudt altijd dat je als doel moet hebben om haar in real-life te ontmoeten. Al het andere is slechts onzin en vermaak. Push altijd naar die volgende fase om dat doel te bereiken.

Voor de sceptici onder ons: seks met een vrouw blijft hetzelfde. Of je haar nu hebt ontmoet via de kroeg of via Tinder;)

Waarom moeilijk doen als het ook anders kan?

2 Reacties op "Is Het Versieren van Vrouwen via Internetdating Effectief?"

 1. Jonathan Johnson

  says:

  "Voor de sceptici onder ons: seks met een vrouw blijft hetzelfde. Of je haar nu hebt ontmoet via de kroeg of via Tinder;)"

  Hahaha, goed punt Kyle!

 2. Kim

  says:

  Hoi
  je begint goed door te zeggen dat er genoeg datingbureautjes zijn die misbruik maken van vrijgezel Nederland prijs per bericht 80 cent prijs per bericht 1 euro het wordt tijd dat er iets gratis wordt aangeboden of tenminste de helf goedkoper we lijken wel melkkoeien we eten alleen nog geen gras maar we blijven maar investeren in sites om maar een relatie te krijgen. Vrouwen vinden dat betaalde datingsites een effectief middel om mannen van zich af te schudden omdat er grof geld betaald moet worden.
  Een lexa een relatieplanet die hebben ook geen uniek concept het is betaalbaar maar vrouwen weten zich er vaak geen raad met de hoeveelheid aan reacties.
  Ik ben een man maar schrijf dit meer vanuit het oogpunt van een vrouw gekloof ik ineens. He even mijn mond spoelen misschien helpt dat.
  Ik vindt dat de concurentie nu maar eens moet los barsten.
  Redmatch je koopt credits en dat werkt op Tijd je kopieert een bericht wat je gekregen hebt stopt de tijd gaat naar word plakt het daar typt een bericht terug start de tijd op de site weer je sleept snel je bericht in het vak waar je zou moeten typen en drukt op verzenden stopt de tijd en kunt op deze manier al wel 5 berichten versturen voor de prijs van een bij bijv. nucontact.
  je kunt dus geld verdienen door te shoppen tussen datingsites.
  Deze concurebntie moet nog veel erger worden vindt ik.
  Ik zeg we maken allemaal een aantekening hier op de site wie weet kunnen onze vrienden janathan en oscar iets voor ons betekenen.

  Groeten Kim

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *