6 Geheimen om Super Makkelijk Vrouwen te Versieren

Het versieren van vrouwen is een techniek die sommige mannen als vanzelfsprekend onder de knie hebben, terwijl het andere mannen vrijwel nooit lukt. Sommige mannen blijven het maar proberen, maar worden er eigenlijk niet beter in, en blijven daarom iedere avond alleen achter. Als jij zo’n man bent, dan kun je dus wel wat tips gebruiken, want met de juiste kennis moet het iedereen lukken!

In dit artikel geef ik je een aantal verleidingsgeheimen waarmee jij gegarandeerd een vrouw aan de haak zal weten te slaan, zonder dat je daarvoor al te veel moeite voor hoeft te doen. Als je de geheimen van het versieren kent, dan is het allemaal echt niet zo lastig als het lijkt. Blijf dus niet langer iedere nacht alleen, en lees snel de rest van dit artikel!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Geheim 1: Zorg dat je eruit springt

Je kent het cliché vast wel, maar het is een cliché met een reden: je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Een goede eerste indruk omvat natuurlijk een hoop, maar laten we beginnen ervoor te zorgen dat vrouwen je überhaupt opmerken, en je niet wegvalt in de massa van geïnteresseerde mannen. Kortom: zorg ervoor dat je een beetje opvalt!

“Veel mannen vinden het eng om op te vallen, omdat het natuurlijk een stuk veiliger voelt om op te gaan in de menigte, maar geen enkele vrouw is ooit voor een menigte gevallen.”

Het is vooral belangrijk dat je laat zien dat je een eigen, unieke stijl hebt. Iedereen kent bij het uitgaan wel het beeld van de groep mannen die in precies dezelfde strakke, zwarte shirts en met precies hetzelfde kapsel de kroeg betreedt. Dat is dus hoe het niet moet. Durf dus om opvallende kleuren, interessante kledingstukken of een in het oog springende accessoire te dragen!

Je kapsel is vrijwel net zo belangrijk als je kleding, omdat mensen nu eenmaal het eerst naar gezichten kijken, en je kapsel daar heel dicht bij in de buurt zit. Je kapsel valt daarom waarschijnlijk eerder op dan dat originele T-shirt van je. Het verschilt natuurlijk van persoon tot persoon wat leuk staat, maar zorg in ieder geval dat je niet het meest basic kapsel uitkiest, want je wil dus opvallen!

Ik wil er nog wel even bij gezegd hebben dat je natuurlijk ook niet moet overdrijven. Er zijn mannen die denken op te kunnen vallen door een volledig carnavalskostuum aan te trekken, of door met een hoge hoed op een vrouw te benaderen, maar dat komt juist heel wanhopig over. Je komt dan vooral over als iemand die heel graag aandacht wil, en dat soort wanhoop vindt bijna niemand aantrekkelijk.

Geheim 2: Geef niet te snel op, maar dram ook niet door

Hoewel er een hele hoop verschillende dingen aan de hand kunnen zijn wanneer het een man niet lukt om vrouwen te versieren, zijn er twee problemen die ik vaker zie dan alle andere. De eerste van die problemen is dat mannen veel te snel afdruipen wanneer ze denken dat een vrouw niet geïnteresseerd in ze is, terwijl ze dat eigenlijk nog helemaal niet kunnen weten.

Veel mannen denken na één blik al te weten dat een vrouw ze niet ziet zitten, maar dat is natuurlijk onzin. Als je zo snel afdruipt, dan lukt het natuurlijk nooit. Een beetje vasthoudendheid is dus belangrijk, want er zijn maar weinig vrouwen die je na twee zinnen al laten weten dat ze je wel zien zitten. Durf dus de tijd te nemen om het een beetje af te tasten, ook al loop je daarmee de kans dat je hard wordt afgewezen.

“Wie te bang is om afgewezen te worden, blijft zijn leven lang alleen…”

Aan de andere kant kun je ook juist te lang doorgaan met het proberen te versieren van een vrouw, wanneer zij al wél heel duidelijk te kennen heeft gegeven geen interesse te hebben. Van zo’n duidelijke nee ga je hoogstwaarschijnlijk geen ja meer kunnen maken, en probeer je dat alsnog, dan kom je alleen maar over als een agressieve, stalkerige man.

Het spreekt voor zich dat je de vrouw op wie je je zinnen had gezet daarmee niet overtuigt, maar bovendien geef je hiermee een negatief signaal af aan alle andere vrouwen in de omgeving. Zij zien aan jullie lichaamstaal heus wel dat je iemand lastigvalt die geen behoefte aan je heeft. Al die vrouwen zullen je vervolgens vermijden als de pest. Het gaat er dus om dat je de juiste balans vindt tussen vasthoudendheid en doordrammen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geheim 3: Zorg dat je standaarden realistisch blijven

Mannen die het keer op keer niet lukt om de vrouw te versieren op wie ze hun zinnen hebben gezet, denken meestal dat hun techniek het probleem is. Het is echter minstens even vaak zo dat er sprake is van zelfoverschatting. Hun standaarden voor vrouwen liggen véél te hoog, waardoor ze alleen maar doelwitten kiezen die hoogstwaarschijnlijk niet in ze geïnteresseerd zijn.

“Alleen een perfecte man kan iedere vrouw krijgen, en perfecte mannen bestaan niet.”

Vrouwen kunnen natuurlijk zo hun negatieve kanten hebben, maar als je heel eerlijk bent, dan heb jij die ook. De minpunten van anderen zien we vaak veel beter dan die van onszelf, en dit kan ertoe leiden dat we onszelf overschatten op liefdesgebied, en denken dat we bij alle vrouwen een kans zouden moeten maken. Kijk dus eens goed in de spiegel, denk na over wat er vervelend is aan jouw persoonlijkheid, en stel aan de hand daarvan je standaarden wat bij.

Het is ook belangrijk dat je een vrouw niet te snel afschrijft op basis van een eerste indruk. Een eerste indruk hoeft namelijk helemaal geen juiste indruk te zijn. Het is mij persoonlijk vaak genoeg gebeurd dat ik iemand aanvankelijk héél irritant vond, maar dat ik mijn mening bijstelde na een tijdje met die persoon te hebben gepraat. Voor vrouwen geldt dit net zo goed!

Natuurlijk hoef je ook weer niet op iedere vrouw af te stappen, want je mag best een ‘minimale’ standaard houden. Het is wel belangrijk dat je een vrouw daadwerkelijk aantrekkelijk vindt, want waarom zou je anders met haar naar bed willen? Wat ik je vraag te doen, is het bijstellen van je standaarden, niet het volledig overboord gooien van enige standaard.

Geheim 4: Besteed tijd en aandacht aan je persoonlijke verzorging

Als ik je vertel dat je meer vrouwen binnenhaalt als je er goed uitziet, dan vertel ik je niks wat je nog niet wist. Er zijn echter een hele hoop mannen die zich erbij neer hebben gelegd dat ze er simpelweg niet knap uitzien, en dat ze het dus niet van hun looks moeten hebben. Dit is een denkfout: hoewel looks voor een deel genetisch bepaald zijn, kun je er nog steeds voor zorgen dat je goed voor de dag komt, en zo je versierkansen flink verhogen!

Allereerst is kleding van groot belang. Ik vertelde net al dat je met kleding kan opvallen, maar het is minstens even belangrijk dat je kleding een verzorgde indruk maakt. Zorg er dus voor dat je kleding draagt die goed past, geen kleding die vormloos langs je lijf hangt. Ook moet kleding schoon zijn, en niet te versleten, want je wil natuurlijk niet overkomen als een dakloze.

“Met een zwerver krijgt een vrouw hooguit medelijden, en dat ligt enorm ver af van aantrekkingskracht.”

Daarnaast is je lichamelijke verzorging van groot belang als je er verzorgd uit wil zien. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat je haar goed zit, want een warrige bos ziet er bij de meeste mensen niet uit. Zorg ook dat je je gezichtsbeharing goed verzorgt (dat wil zeggen dat je jezelf goed scheert, of dat je je baard en/of snor netjes bijhoudt). Jezelf wassen en een luchtje opdoen is vanzelfsprekend ook een must.

Het gaat ook hier eigenlijk weer vooral om het maken van een goede eerste indruk. Eerste indrukken kunnen je kansen bij een vrouw maken of breken, en je krijgt geen kans om je eerste indruk over te doen. Dit is advies dat je niet alleen bij het versieren van vrouwen, maar bij tal van aspecten van je leven zou moeten toepassen. Misschien win je dan niet alleen een vrouw, maar ook een promotie op je werk!

Geheim 5: Maak (seksueel getinte) grapjes

Iedere vrouw kan je dit vertellen, terwijl er maar weinig mannen zijn die dit echt geloven, maar humor is daadwerkelijk één van de meest aantrekkelijke karaktereigenschappen die een man in de ogen van een vrouw kan hebben. Er is niemand die er niet van houdt om te lachen, dus als je haar op die manier een goed gevoel geeft, mag je haar misschien daarna ook op een andere manier een goed gevoel geven…

Daarnaast kan je met humor ook je intelligentie laten zien. Door het maken van een scherpe opmerking op het juiste moment laat je zien dat jij slim en ad rem bent, en ook dat vinden de meeste vrouwen een aantrekkelijke karaktereigenschap. Met intellect kun je niet naar bed, maar ook van een one-night stand vinden de meeste vrouwen het wel fijn als ze een beetje op niveau met hem kunnen praten.

Als je het aandurft, dan kunnen seksueel getinte grapjes een enorm goed middel zijn om vrouwen te versieren. Zo kun je namelijk op een laagdrempelige manier alvast het idee van seks in haar hoofd planten, en impliciet duidelijk maken dat jij dat wel ziet zitten. Hierdoor is de kans groter dat zij dit ook onbewust gaat overwegen, en misschien wel steeds warmer wordt voor dat idee…

“Op een gegeven moment zal er toch iemand over seks moeten beginnen…”

Het spreekt voor zich dat je enorm voorzichtig moet zijn als het op schunnige grapjes aankomt, want de grens tussen speelse, flirterige seksuele grapjes en groffe, kwetsende humor is flinterdun, en ligt bovendien voor verschillende vrouwen net wat anders. Als vuistregel kun je beter hinten naar lichaamsdelen en handelingen dan die expliciet benoemen, om te voorkomen dat je te grof en agressief overkomt.

Geheim 6: Richt je op één vrouw tegelijk

Er zijn genoeg mannen die denken dat ze maar beter zoveel mogelijk vrouwen kunnen aanspreken als ze op het liefdespad zijn, om zo hun kans op succes te maximaliseren. In principe is die redenering te volgen: hoe meer vrouwen je aanspreekt, hoe groter de kans dat er één is die je wil, toch? Helaas werkt het in de praktijk toch echt anders.

Wanneer een vrouw doorheeft dat zij de vierde, vijfde of zesde vrouw is bij wie je het probeert, zal ze zich ook een beetje als vierde, vijfde of zesde keus voelen. Een vrouw heeft het liefst dat je haar laat voelen alsof ze de enige vrouw in de wereld is, en op deze manier bereik je helaas het tegenovergestelde effect, en zal ze je hoogstwaarschijnlijk vooral een eikel vinden.

“Je wil natuurlijk niet duidelijk maken dat het je niet specifiek om haar te doen is, want dan voelt ze zich verre van speciaal.”

Daarnaast kom je behoorlijk desperate over wanneer je iedere vrouw in de club afgaat. Waarschijnlijk ben je ook wel een beetje wanhopig, maar vrouwen moeten dat niet zien, want wanhoop is zo ongeveer de minst aantrekkelijke eigenschap die er is. Wanneer jij duidelijk maakt dat zo ongeveer iedereen jou kan krijgen, wil ineens niemand je meer.

Richt daarom echt je aandacht op één vrouw tegelijkertijd. Neem ook echt even de tijd om met haar te praten, en ga er niet te snel vandoor omdat je denkt dat ze geen interesse heeft. Als het écht niks blijkt te worden, ga dan ook niet direct door naar de volgende vrouw die in het oog springt. Drink eerst even rustig een drankje aan de bar, ga even naar het toilet of maak een praatje met een vriend, dan kom je vervolgens een stuk minder wanhopig over.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d