Hoe Je Uit de Friendzone Blijft en de Vrouw Versiert

Eén van de grootste angsten die mannen hebben  met vrouwen versieren is dat ze in de ‘friendzone’ terecht komen.

Het feit dat je uiteindelijk bevriend raakt met de vrouw die je zo leuk vind kan verschillende redenen hebben.

In dit artikel benoem ik één van de grootste valkuilen waar mannen in trappen wanneer ze een vrouw proberen te verleiden.

Daarnaast geef ik jullie wat effectieve tips die ervoor zorgen dat je er nooit meer in komt! Enjoy.

Valkuil 1: Je behandelt haar als een prinses

Hij behandelt haar beter dan zijn beste vrienden zonder de verwachting er iets voor terug te krijgen. De man helpt de vrouw met allerlei problemen waar ze mee kampt en tolereert haar weerstand wanneer hij verlangt dat meer is dan alleen vriendschap.

De tijd en energie die jullie in elkaar steken moet op zijn minst gelijkwaardig zijn.

Vrouwen categoriseren mannen razendsnel.

Tijdens de eerste ontmoeting plaatsen ze jou al een hokje en geven ze groen of rood licht.

Vraag je altijd af: ben ik de verschaffer die alles voor haar regelt (zonder iets voor terug te krijgen) of ben ik de minnaar waar ze zo seksueel naar hunkert?

De enige manier om die laatste type man te zijn, is door je er naar te gedragen.

Valkuil 2: Je toont onaantrekkelijk gedrag

Sommige mannen hebben de neiging om al hun persoonlijke problemen en liefdesmislukkingen te vertellen aan de vrouw die ze hebben ontmoet of waarmee ze op date zijn.

Geen enkele vrouw wilt negatieve shit van een man horen die ze net kent. 

Hij verteld daarnaast openhartig over hoe de ideale relatie er uit zou moeten zien en vertoont daarmee onzeker en behoeftig gedrag.

De vrouw zal denken ”pfoe, we kennen elkaar pas net en hij heeft nu al over een relatie”.

Je bent niet meer mysterieus maar gooit al je kaarten op tafel. Ze weet dat je haar wilt.

Daar ging het verleidingsproces!

Valkuil 3: Je gedraagt je als haar beste vriend

Gedraag je niet als een vriendelijke man die haar advies geeft over allerlei zaken, ook al liggen de oplossingen voor haar problemen binnen handbereik.

Wanneer een vrouw je vraagt hoelang je langste relatie was, geef dan vage korte antwoorden. Hou het mysterieus en geef haar niet alle puzzelstukjes die ze zoekt.

De belangrijkste reden waarom een man in de friendzone komt is omdat zijn intenties naar haar toe niet duidelijk zijn. Ze weet niet dat je haar leuk vind of probeert te versieren.

Nee, je probeert overdreven aardig te doen en behulpzaam te zijn in de hoop dat ze uiteindelijk voor je zal vallen.

Dit gebeurt misschien in romantische Hollywoodfilms, waar  je de kluns van de film uiteindelijk ziet weglopen met dat lekkere blonde ding. Helaas is de realiteit wat anders.

Actief in plaats van passief

Ga er niet automatisch vanuit dat als je uren met haar gezellig gepraat hebt, het dan vanzelf wel goed komt.

Heel af en toe zal je op deze passieve manier succes boeken, maar de meeste vrouwen zullen niet op je blijven wachten of zelfs maar enig idee hebben dat je haar leuk vond.

Maar Kyle, wat nou als ze mijn flirterig gedrag niet beantwoord?

Als eerste, begrijp dat je voor een periode vriendschappelijk tegen haar bent geweest. Ze kent je niet anders als die aardige buurman of behulpzame collega.

Dit kan je veranderen door iets te zeggen als “verdomme, wat komt jou sexy kont goed tot uiting in dat rode jurkje” of “ik heb er nooit zo bij stilgestaan maar weet je.. je bent eigenlijk best wel aantrekkelijk en een leuke meid.”

Je communiceert nu je intenties. Geef haar even de tijd om te wennen aan het feit dat je flirterig met haar bezig bent.

Toon je intenties

Uiteraard is de kans aanwezig dat ze er niet in mee gaat. Besef dan dat je in ieder geval wel je mannelijkheid getoond in plaats van eeuwig in de friendzone te zitten.

Onthoudt dat een vrouw meer respect heeft voor een man die haar probeert te versieren dan voor een man doe zijn intenties half kenbaar maakt maar geen actie durft te ondernemen.

Vanaf het moment dat je haar ontmoet en leuk vindt moeten jouw intenties voor haar duidelijk zijn.

Wil je met haar naar bed of uiteindelijk als vriendin hebben? Zorg er dan in ieder geval voor dat  je jezelf gedraagt als een man en ze opmerkt dat je met haar loopt te flirten.

Dit zorgt ervoor dat ze jou op een andere manier gaat zien en tegelijkertijd geef je haar daarmee de kans om het spelletje van flirten mee te spelen.

3 Reacties op "Hoe Je Uit de Friendzone Blijft en de Vrouw Versiert"

 1. victor

  says:

  ik heb net het omgekeerde probleem. onlangs een blonde HB10 op straat aangesproken, nummer geregeld en op date geweest. vaak fysiek contact gemaakt en heel wat teasing. Op de 3de date gekust (niet te lang om de spanning te behouden) en eens in haar crib terug gaan kussen en fysiek escaleren.

  Ze vertelde me dat ze het rustig aan wou doen. toch mijn intenties getoond en gaan pushen, meer teasen, kontje knijpen, borsten masseren en kussen zonder tegenstribbelen maar eens ik haar bloes en broek wou uitdoen begon ze tegen te stribbelen.

  uiteindelijk haar gelijk gegeven en gestopt met pushen. op de volgende date vertelde ze me dat ze liever wou dat we uitgaan als vrienden omdat ze wat onzeker is over haar lichaam terwijl ze me dezelfde dag vertelde dat ze 2 weken geleden een one night stand had in het buitenland.

  Hmm... wat doe ik verkeerd en hoe krijg ik haar toch nog in bed?

  Graag advies Kyle

 2. Kyle

  says:

  Hey Victor,

  Moeilijk om vanachter mijn toetsenbord je situatie goed in te schatten. Maar de dingen die mij opvallen aan je verhaal zijn:

  *Je hebt haar pas op de 3de date gezoend. Normaal gesproken probeer ik al op de 1ste date gezoend te hebben. Waarom? Zodat je op de 2de date verder kunt gaan waar je gebleven was. Misschien was het fysieke verleidingsproces voor haar te traag en zag ze de seks op de 3de date al aankomen. Begrijp dat vrouwen in het moment leven. Nu gaf je haar de tijd om logisch na te denken en te twijfelen of ze dit daadwerkelijk wel met jou wilde. Het feit dat ze een ONS een paar weken geleden heeft gehad zegt dat ze niet moeilijk doet over seks.

  Wat je kunt doen is een stapje terug doen en wachten tot ze weer contact met je op zoekt. Als ze dit doet, weet je dat ze je nog ziet zitten. Bij de volgende ontmoeting probeer je het dan nog een keer. Wees altijd leidend, maar niet pushend. Maak haar opgewonden in haar tempo.

  Andere optie is om gewoon duidelijk te zijn zodat je niet meer aan het lijntje wordt gehouden. Vertel haar dat je het gevoel hebt dat je constant aan het pushen ben met iets wat ze niet wilt en je niet denkt dat we allebei hier blij van worden. ''Misschien dat het beter is als we elkaar gewoon niet meer zien." Dit is een All-or-Nothing optie. Je hebt kans dat ze inderdaad het contact verbreekt, maar aan de andere kant kan ze zich aan je overgeven. Vertel dit overigens in real life en niet via de telefoon of whatsapp. Als ze positief reageert wil je namelijk fysiek escaleren.

  Succes.

 3. jihad baba

  says:

  hee,

  ik heb een jaar geleden een meid leren kennen vond haarleuk ik dacht deze moet ik beet pakken jonge.
  totdat ik haar als prinsess ging behandelen en haar problemen oploste, ze zag me als vriend zei ze ik sloeg me hand voor me kop en dacht ja hoor het is weer zover.

  ik ken me eigen dus ik denk okee hoe ga ik dit doen ik he op het moment denk paar keer met haar gepraat in een half jaar tijd terwijl ik haar elke week paar keer zag.
  ik ben nu aan het proberen ik laat me eigen bij haar vervreemden zodat ze weer een vaag beeld bij me krijgt en ik af en toe deed afstandelijk.
  ik wou terug naar het begin gaan het is all or nothing.
  denken jullie dat dit kan werken of ... ;]

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *