6 Tips Om Gegarandeerd Een Aantrekkelijke Scharrel Te Scoren

Als het op vrouwen aankomt, dan kan het lastig te bepalen zijn wat je nou eigenlijk wil. Een relatie is natuurlijk fijn, want je hebt altijd iemand om op terug te vallen. Misschien ben je daar echter nog helemaal niet aan toe, en wil je voorlopig van je vrijheid genieten. Alleen maar one-night stands aan de andere kant worden op een gegeven moment ook wat vermoeiend.

Het is niet zo gek dat een scharrel voor veel mannen de ideale optie lijkt. Iemand met wie je regelmatig seks kan hebben, maar met wie je niet exclusief hoeft te zijn, en die geen vergaande verwachtingen van je heeft. Maar ja, dat kan wel heel mooi klinken, maar waar haal je in vredesnaam zo iemand vandaan?

Als jij graag een scharrel wil scoren, maar niet weet hoe je dit het beste kan aanpakken, dan raad ik je aan om vooral verder te lezen. In dit artikel ik je dat namelijk haarfijn uitleggen, aan de hand van een zestal effectieve tips:

  1. Maak duidelijk dat je niet iets serieus zoekt
  2. Maak gebruik van het internet
  3. Zoek iemand met wie je wel een beetje een klik hebt
  4. Leg je eisen wat lager
  5. Blijf haar verwachtingen managen
  6. Wees duidelijk als zij meer wil
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Maak duidelijk dat je niet iets serieus zoekt

Als je op zoek bent naar een scharrel, dan zijn de verwachtingen die je schept heel belangrijk. Wanneer je met iemand naar bed bent geweest, en vervolgens vraagt om dat nog een keer te doen, dan kan dat op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Afhankelijk van de vrouw die je voor je hebt, kan dat leiden tot ongemakkelijke situaties.

Sommige vrouwen zullen prima snappen dat je gewoon nogmaals seks met haar wil, en dat het wel makkelijk is om dat aan iemand te vragen met wie je dat al eens gedaan hebt. Als zij dat ook zo zien, dan spreken jullie lekker nog een keer af voor seks, en dan is dat prima. Het kan echter ook zo zijn dat een vrouw denkt dat je iets serieus wilt, omdat je de moeite doet om nog een keer contact met haar te zoeken.

Als je een scharrel wil, dan moet het volstrekt duidelijk zijn dat je niet iets serieus wil. Als jij meerdere keren seks gaat hebben met iemand, dan kan dat al snel het idee opwekken dat je een vrouw leuk vindt. Zij kan dan het idee hebben dat er wel een relatie in zit. Als op dat moment pas duidelijk wordt hoe de vork echt in de steel zit, zal dat haar best pijn doen, zeker als zij wel gevoelens voor jou heeft. Daarna is het scharrelen ook voorbij, want dat is dan te ongemakkelijk geworden.

“Een beetje duidelijkheid in het begin kan een hoop gezeik in de toekomst voorkomen.”

Vanaf het begin moet je dus duidelijk aangeven dat je het graag vrijblijvend wil houden. Het liefst zeg je dat al als je haar voor het eerst mee naar huis neemt, maar in ieder geval moet je dit erbij zeggen als je haar opnieuw appt of belt om seks te hebben. Zo voorkom je ongemakkelijke situaties in de toekomst, en behoud je de vrijblijvende, ontspannen sfeer die bij scharrelen hoort.

Tip 2: Maak gebruik van het internet

Er waren tijden voor het internet, waarin je als man maar het geluk moest hebben een vrouw tegen te komen die met je naar bed wilde. Vervolgens moest je er ook nog achter zien te komen hoe die vrouw jou eigenlijk zag. Zag ze dit als iets eenmaligs en vrijblijvends, of had ze hogere verwachtingen, en was ze eigenlijk op zoek naar een relatie?

Gelukkig hebben wij het internet wél, en daarmee verschillende datingapps. Op veel van die apps, waaronder ook zeker het welbekende Tinder, is het eigenlijk de norm dat het in het begin een beetje oppervlakkig blijft. Het zal waarschijnlijk komen doordat je elkaar vooral op elkaars lichaam beoordeelt, maar mensen op Tinder zijn meestal ordinair op zoek naar seks.

“De oppervlakkigheid van het internet is niet altijd negatief.”

Dit is dan ook de ideale plek om een scharrel te vinden. Iemand met wie je met enige regelmaat seks hebt, en misschien ook wel leuk kan praten, maar met wie je niets serieus wil. Er zijn genoeg seksbeluste vrouwen op Tinder die dit ook wel zien zitten, want het is al het genot van seks zonder dat je steeds naar nieuwe matches op zoek moet.

Ook hier geldt weer dat je duidelijk moet zijn. Over het algemeen is Tinder wat oppervlakkig, maar ook daar zijn er mensen die wél op zoek zijn naar een vaste relatie. Je kan in je Tinderbio al zetten dat je niet op zoek bent naar iets vasts, dan filter je er alvast wat ongewilde matches uit. Voor de zekerheid zou ik het ook gewoon nog een keer zeggen als je besluit af te spreken, dan vinden er in elk geval geen misverstand plaats.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 3: Zoek iemand met wie je wel een beetje een klik hebt

Een scharrel is natuurlijk je vriendin niet, en dus hoef je niet iemand te zoeken die je soulmate is. Aan de andere kant is een scharrel wel iemand die je vaker zult zien. Wanneer je van plan bent meerdere keren met iemand af te spreken, dan zul je zo af en toe een normaal gesprek moeten voeren. Dat hoeft geen diepgaand gesprek te zijn, maar het is wel fijn als het niet vervelend is om met haar te praten.

Bovendien moet je ook op seksueel gebied een beetje een klik hebben, want dat is een vereiste voor goede seks. Je moet met elkaar durven communiceren over wat je wel en niet prettig vindt in bed. Ook is seks beter als je het elkaar maar de zin wil maken. Als je totaal niks met elkaar hebt, ben je allebei alleen maar op je eigen genot uit, en dat leidt tot slechtere seks voor jullie allebei.

Het is dus belangrijk om iemand te zoeken met wie je aardig kan opschieten. Dat mag best een op een oppervlakkig niveau zijn, want je wil ook weer niet dat het voor één van jullie ineens omslaat in diepere gevoelens. Je moet echter wel een beetje met elkaar kunnen praten en lachen, anders wordt het vooral ongemakkelijk tussen jullie, en kun je het net zo goed bij een one-night stand houden.

“Scharrels zijn als huisgenoten; je hoeft niet je leven lang beste vrienden te blijven, maar het is fijn als je elkaar in elk geval niet irriteert.”

Ik snap best dat het moeilijk vast te stellen is of je niet té goed kan opschieten met iemand, en dus het risico loopt dat één van jullie uiteindelijk meer wil. Ik raad je aan om dit niet zozeer op rationele gronden, maar meer op emotie te beoordelen. Of je iemand rationeel gezien wel een leuk persoon vindt, is namelijk een hele andere vraag dan of je iets voor iemand voelt. Dat eerste is geen probleem, dat tweede mogelijk wel.

Tip 4: Leg je eisen wat lager

Wanneer je op zoek bent naar iemand met wie je een serieuze relatie wil beginnen, dan snap ik dat je hoge eisen stelt aan haar. Als je iemand eigenlijk maar matig aantrekkelijk vindt, of het idee hebt dat een vrouw een stukje minder intelligent of grappig is dan jij, dan kunnen dat goede redenen zijn om niet iets serieus te willen beginnen. Indien je echter op zoek bent naar een scharrel, mag je je eisen best wat naar beneden bijstellen.

Je bent niet op zoek naar een vrouw met wie je de rest van je leven wil doorbrengen, en ook niet naar de énige vrouw met wie je de komende tijd seks zult hebben. Je bent eigenlijk op zoek naar iets makkelijks. Een vrouw met wie je prima kan opschieten, maar met wie je geen diepe gesprekken hoeft te voeren. Een vrouw die je redelijk aantrekkelijk vindt, maar ze hoeft geen modellenlichaam te hebben.

“Als het om scharrels gaat, is ‘goed genoeg’ goed genoeg.”

Hou dit altijd in gedachten, en blijf realistisch over de eisen die je stelt. Een bloedmooie vrouw kan elke man die ze wil krijgen, dus waarom zou zij vaker dan eenmalig keer met jou naar bed willen? Een scharrel hoeft niet je ideale vrouw te zijn, en het is belangrijk dat je dat blijft beseffen als je daarnaar op zoek gaat

Tip 5: Blijf haar verwachtingen managen

Zoals ik eerder al zei, is het’t beste om al aan het begin duidelijk te maken dat je niet iets serieus wil. Hierdoor zet je de juiste verwachtingen, en zal ze niet teleurgesteld zijn als later blijkt dat je geen relatie met haar wil. Je moet dus haar verwachtingen goed managen. Dit moet je echter niet alleen aan het begin doen, maar ook later.

Wanneer jullie eenmaal bezig zijn met scharrelen, is het namelijk heel prima mogelijk dat verwachtingen veranderen. Ze had aan het begin wel door dat je niks serieus wilde, maar inmiddels kunnen jullie misschien wel heel goed met elkaar opschieten, en de seks is ook geweldig. Het is niet gek om dan te denken dat je er nu misschien anders in staat.

“Ze moet niet alleen weten hoe je er twee maanden geleden over dacht, maar ook hoe je er op dit moment in staat.”

Het is daarom van belang dat je verwachtingen regelmatig blijft managen. Als jij het idee hebt dat zij gevoelens voor je aan het ontwikkelen is, dan moet je meteen duidelijk maken dat dat niet is wat je wilt. Dat hoeft natuurlijk niet een hele harde manier. Je kan het casual hebben over een andere vrouw waar je seks mee hebt gehad, dan weet ze ook meteen hoe het zit.

Tip 6: Wees duidelijk als zij meer wil

Woman trying to kiss a man and he is rejecting her outdoor in a park

Ik heb je eerder al uitgelegd dat het belangrijk is om duidelijk te maken wat je bedoelingen zijn. Dit heeft te maken met het managen van verwachtingen. Als zij weet dat jij niet op zoek bent naar iets serieus, dan is er een kleinere kans dat ze uiteindelijk gevoelens ontwikkelt voor jou. De kans is dan dus groter dat je gewoon voor langere tijd scharrels kan blijven.

Zelfs als je dit perfect doet, en een vrouw eigenlijk heel goed weet waar jij naar op zoek bent, zal het soms misgaan. Liefde is iets emotioneels, en dus houden rationele redenen iemand niet tegen om verliefd te worden. Er is dus altijd een kans dat ze gevoelens voor jou ontwikkelt, en er dus een ongemakkelijke situatie ontstaat.

In zo’n situatie kan het zijn dat ze die gevoelens kenbaar maakt, en aan jou vraagt of je meer wil. Als jij er nog steeds zo in staat als aan het begin – en dus geen relatie wilt – dan zul je dit duidelijk moeten laten weten. De kans is groot dat dit het einde van het scharrelen betekent, maar dat is onvermijdelijk, en het heeft geen zin om het dan nog uit te rekken.

“Vrouwen zijn geen honden, dus het heeft geen zin om ze aan het lijntje te houden.”

Er zijn wel mannen die omwille van de seks vaag antwoord geven op dergelijke vragen. Ze denken dat ze dat wel even op de lange baan kunnen schuiven, en in de tussentijd kunnen blijven genieten van de seks. Niet alleen is dit niet eerlijk naar haar toe, maar ik denk ook dat je het niet lang volhoudt. Op een gegeven moment heeft ze door dat je haar aan het lijntje houdt, en dat zal haar begrijpelijkerwijs behoorlijk pissig maken.

Wanneer je deze 6 tips in je achterhoofd houdt, dan ben ik ervan overtuigd dat jij met succes een aantrekkelijke scharrel weet te krijgen. Ik wens je hier veel succes bij, en heel veel plezier met je scharrel als je haar eenmaal gevonden hebt!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d