Hoe Krijg Ik Een Vrouw Geil? Ontdek De Geheimen

tn_hoe krijg ik een vrouw geilIn dit artikel geef ik antwoord op de vraag ‘hoe krijg ik een vrouw opgewonden?’. Ik ga jou een paar tips & trucs geven waarmee je vrouwen gegarandeerd opgewonden krijgt.

Voordat je seks met een vrouw hebt is het belangrijk dat je haar opgewonden maakt want anders wil ze waarschijnlijk geen seks.

Des te opgewondener de vrouw is des te meer ze van de seks zal genieten.

Het is belangrijk dat je als man zijnde je vrouw goed kunt verwennen want als een vrouw niet seksueel bevredigd is heb je natuurlijk het gevaar van vreemdgaan.

Hoe krijg ik een vrouw opgewonden: het vóór voorspel

Seks begint niet als jullie samen in bed liggen maar bij de ontmoeting. Je moet iemand zijn waar ze graag seks mee wil dus wees een seksueel persoon en doe niet te preuts. Houd jezelf niet in als je een seksuele opmerking in je gedachten hebt.

Als je vindt dat ze mooie borsten heeft, kijk daar dan naar zonder schaamte. Vind jij het opwindender als een vrouw smeekt om je *** of als ze niet echt perse seks hoeft maar het wel doet omdat jij het wilt? Andersom werkt het natuurlijk ook zo.

Laat haar weten dat je een seksueel persoon bent en dat je haar wilt. Sommige vrouwen kunnen het niet aan als je schaamteloos naar hun lichaam kijkt dus let daar wel voor op.

Een vrouw veel aanraken op een niet-seksuele manier zoals bijvoorbeeld je hand op haar rug leggen maakt jou al seksueler. Raak zoveel mogelijk aan en ze zal hoogstwaarschijnlijk opgewonden worden.

Er zijn ook nog andere manieren om haar alvast te doen verlangen naar seks met jou.

Je kunt bijvoorbeeld aan de telefoon of zelfs via sms haar al opwinden. Het hoeft echt niet allemaal opwindende taal te zijn, je kunt bijvoorbeeld de volgende twee sms’jes sturen:

 • “Ik heb echt zin om je hele lichaam af te likken.”
 • “Ik heb zin om je tegen me aan te voelen en overal je huid te voelen.”

Je laat haar zo eigenlijk dingen inbeelden die ze opwindend vindt zodat ze er naar gaat verlangen.

Als ze er naar verlangt voordat ze al bij je is, zal ze al van tevoren veel opgewondener zijn.

Leer de beste technieken op mijn website en maak haar seksueel verslaafd!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

2 Sexy Actrices Laten Per Video Alles Zien Over Een Ster Worden in Bed

Ontdek in De Revolutionaire Seks Methode alles over de beste technieken om een ster te worden in bed.

Samen met een acteur doen twee actrices allerlei verschillende technieken en tips voor.

Zodat jij binnen de kortste keren(net als in de video), je partner kan laten sidderen van genot.

beftechnieken, sekstechnieken,standjes, mentale stimulatie technieken, alles wordt expliciet voorgedaan.

Klik hier om risicovrij het videoprogramma uit te proberen.

55 Reacties op "Hoe Krijg Ik Een Vrouw Geil? Ontdek De Geheimen"

 1. pieter

  says:

  ik ga naar 1 vriendin toe ze is aleen thuis en we gaan film kijken we zij gewoon vrienden hoe kan ik haar laten merken dat ik met haar naar bed wil

 2. Gemma

  says:

  Een vrouw kun je ook makkelijk verleiden hoor. Als een man vaak aan haar zit en naar haar kijkt en niet per se naar de borsten maar haar gezicht ofzo dan word ze ook geil en voelt ze wat voor je ze weet dat je haar leuk vind maar denk niet alleen maar aan seks en haar aanraken doe het op de juiste momenten bij een spannend stukje bij de film. Doe dan je hand om haar heen. Zoiets denk ik .. ;p

  • Mido

   says:

   Wat een lekkere iedeeen allemaal :p. Ik hou zelf ook van seks. Ik denk dat de enige reden is dat mensen geen sex hebben is dat ze zich schamen en niet durven. Ik vind dat je er gwn voor moet gaan. Gemma ik ben wel beschikbaar voor jou hoor ;) x

  • ton

   says:

   Ik geef een dame een tijdje aandacht en dan weer niet. Dan wil ze het graag, dat merkte ik een keer bij dansen. Ik deed dat onbewust.
   Aanraken is voor vrouwen een vorm van kontact wat voor mannen minder onbewust is.
   houd het speels en doe het moeiteloos, dat scheelt een hoop stress.... voor al mijn onbewuste bewuste stress.

   Succes allemaal, ook de dames, want alleen kennen we het niet, word ook zo saai....

 3. jess

  says:

  ik ging er laatst met 2 mannen naar bed en de een kon het en de ander neit is het erg als ik degene die het goed kan het voor werk heb laten doen maar toch zo allebij neuken

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Haha, dat je moet je zelf bepalen.

   De man die het niet zo goed kan, zou dan wel beledigd kunnen worden maar het is afhankelijke van het type man wat ie dan gaat doen denk ik.

  • melissa

   says:

   heey
   als je een vrouw opgewonden wilt maken kan je de beste tips wel van haar zelf gebreuken je kan bijv. met je hand over haar been wrijven en afentoe over haar vagina of over de tepel strelen dingetjes in haar oor fluisteren wat je graag wilt doen of hoe mooi ze is hier door voelt ze zich meestal op haar gemak en zal ze verlangen naar je!

   • ton

    says:

    Melissa,
    dank voor de tip. We zijn nooit te oud om te leren...
    meestal luister ik goed en probeer uit te vinden waar ze complimenten over krijgt en waar nooit. En kijk dan wat ik zelf vind en geef daar een opmerking over, maar niet als compliment, maar ze kan het zo wel opvatten..... ;-).
    Complimenten geven die jezelf niet meent doe ik gewoon niet want dat komt niet goed over en voelt voor mij niet goed.

 4. Joris

  says:

  Handige tips wel al vind me vriendin dat ik prima kan vrijen:P
  we houden ook van spannende locaties zoals buiten of stiekem ergens ofso heerlijk laatst nog ergens in het bos gevrijd
  Dus het aanbod voor de sex moet ik helaas afwijzen haha ik heb al een lekkere vriendin die ik nemen kan :$:$

 5. sherwin

  says:

  Eens ben ik met een dame naar een hotel gegaan om te vrijen maar ik kon gewoon niet. Nits hielp.

 6. Will

  says:

  ik ben nu 11 jaar single en heb 1 relatie gehad, in de 11 jar geen sex gehad ,
  ik heb nu een goede vriendin die ik nu 2 jaar ken en ze is net van haar vriend af , ze is wel een vrouw die har bekkie bij der heb laat maar zegen , ik ben meer een stil persoon maar wel zeg wat ik denk , hoe kan ik haar in bed krijgen want de 2 jaar dat we vrienden zijn denk elke dag aan haar .

  • P.J.

   says:

   Praat erover als je je daar gemakkelijker bij voelt.
   Dat probleem had ik ook, heb het met die vriendin erover gesproken.
   Ze zei toen tegen mij dat ze al gek op me was, maar door haar ex. dat niet liet merken.
   Hebben elkaar die zelfde avond ( wel safe) heerlijk van elkaar genoten.
   Heb haar op de bank eerst, nou ja dat snap je wel.

   Veel succes.

  • Sonja McDonell

   says:

   Mijn naam is Sonja McDonell, lesbienne, 22, Swiss Airlines stewardess, zeer mals met veel fantasieën, ook in mijn prachtige job met 13 overzeese steden.
   Ik kan u te ontmoeten meisjes in mijn vakanties in juli.
   Regards
   Sonja - [email protected]

 7. joris

  says:

  Ik heb een vriendin met wie ik graag naar bed zou willen maar het komt er niet van daar ze een dochter heeft die heeft weer een vriendje en daar is ze erg druk mee. Als we eens samen zijn praten we veel en masseer ik haar ook veel maar kom niet verder dan dat. Ze zegt dat ze geen gevoelens voor me heeft maar wil wel dat ik voor haar dingen betaal en we praten wel over gezamelijk op vakantie gaan zwemmen enz.
  Hoe doorbreek ik haar weerstand of blokkade.

  • mike

   says:

   met andere woorden "ze gebruikt je'' en jij laat je gebruiken..

  • ginooo

   says:

   Je moet gewoon als een arrogante Klootzak gedragen tegen meisjes , meisjes houden van bad boys. en zo heb ik met uitgaan op school daardoor ben ik met aardig veel meisjes naar bed geweest en heb nou 2 seksrelatie's ! dus

   voortaan een Arrogante klootzak zijn tegen meisjes (de meeste)! ;)

  • T.

   says:

   ik zeg: kappen met die handel, dit is gewoon misbruik !!

  • ton

   says:

   stop met betalen voor haar. dan laat je zien dat ze je niet kan gebruiken. je betaalt voor haar omdat je iets van haar wilt.
   ik ben er mee gestopt. ik betaal niet zomaar voor anderen . eerst moet ze dat laten zen aan me dat ze dat waard is. en dat is veel beter. dan weet ze dat ze moet laten zien dat ze wat waard is voor mij.
   Ik draai de rollen deels om. tip is wel dat je er geen misbruik van maakt.

   die sonja klopt niet . ik heb idee dat het fake is!

 8. patrick

  says:

  Kijk joris, ik zie datje voor haar gevoelens hebt. Dat is goed maar je breek jezelf. Kom meer voorje zelf op. Denk zo aan haar: ze is een hoer en ik kan zo naar bed brengen. Maar eerst moetje haar testen, vind ze je grappen leuk? ziet ze wel datje jij een man bent en niet haar broetje ofso? En waarom betaal jij haar vakantie als jullie nog nix hebben gedaan? Het is geen film waar in speelt maar realiteit. Dus ze kan je zo belaazert worden, ookal lijkt het maar niet zo. Zorg dat je wat bereikt in haar! En dan komen die gevoelens zelf rustig naar boven en zodra ze dat hebt, is ze zwak voor voorje. Als ze moeilijk doet wilt en ze aandacht dan moetje daar mee stoppen, omdat ze jou gebruik. Simpel er zijn genoeg andere vrouwen op de planeet.

 9. ben

  says:

  ja joris ,ze gebruikt jou ,echt !ze heeft je voor de monny .maar niet voor haar lijf ,die heeft ze voor een ander ,stoppen dan.ik ken er ook een ,mar die zegt het openlijk .je te willen gebruiken voor klusjes vervoer enz.nou daar trap je natuurlijk niet in.

 10. TheDude

  says:

  Ik heb sinds vandaag 1 jaar verkering met mijn vriendin en ik heb nog geen sex gehad. Ik wil het wel en zij ook hoor (dat heeft ze gewoon gezegd) maar ik durf het niet. Want ze is nog maagd en ik heb een meisje eerder ontmaagd en laat ik het zo zeggen, dat meisje had toen best veel pijn en dat wil ik mijn vriendin niet aan doen. Help aub :(

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Nou, de kans is al flink aanwezig dat ze zelf het maagdenvlies als doorbroken heeft. Heel wat vrouwen zijn nieuwsgierig en vingeren zichzelf behoorlijk hard of ze gebruiken een dildo/vibrator. Overigens zijn er ook een heleboel vrouwen die bijna geen pijn voelen bij het doorbreken van het maagdenvlies.

   Als je je vriendin geen pijn wilt aandoen (als dat er uberhaupt is) kun je haar dus ook geen plezier doen...

   Lijkt me toch dat één keer een beetje pijn wel te verdragen moet zijn als je daarna iedere week van de seks kunt genieten.

  • melissa

   says:

   aah dat is zoo lief!!
   dat je haar geen pijn wil doen is logisch ik heb veel vriendinnen en die zeggen ook tegen me dat het eventjes pijn deed maar daarna heel lekker was:$ dat vond ik ook....
   me ex begon gewoon heel rustig en ging steeds wat sneller wanneer ik dat wou dus luister gewoon naar der wanneer het pijn doet stop je even en gebruik gwn glijmiddel enz genoeg dingen voor het helpen dat het makkelijker gaat maar willen jullie echt allebei seks en vooral zei ook??? die kans laat je tog niet gaan ;)

 11. Rob

  says:

  Misschien een raar verhaal... maar ik heb al ongveer vijf jaar geen seks echte meer met mijn vriendin. Zij is 59 en ik ben zelf 57 jaar. Alhoewel ik zielsveel van haar houdt, verlang ik er iedere dag meer naar dat ze eens seks heeft met een andere man of met meerdere mannen. Seks, uiteraard zonder condoom. Zij is zeker de moeite waard en als we seks hebben, dan vinger ik haar meestal. Ze komt dan in korte tijd zes tot echt keer klaar! Maar om een lang verhaal kort te maken, zoek ik een middel waardoor zij ontzettend opgewonden wordt en seks met mij, of nog liever, met een andere man wil. Wie help mij op weg?

  • Nico

   says:

   Rob,
   Dat heb ik ook, ik wacht je reactie af

  • Beertje

   says:

   Rob, als jou vriendin in korte tijd zes tot acht keer klaarkomt omdat jij haar vingert, lijkt het mij dat ze al ontzettend opgewonden is. En toch vraag je een manier om haar ontzettend opgewonden te maken..

 12. Jojo

  says:

  Ik heb laatst me meisje ontmaagd en ze ging kapot van de pijn maar nu
  Elke x als we seks hebben is ze me zo dankbaar omdat ze het zo lekker vind!
  Meestal laat ik haar eerst klaarkomen en daarna dan vrijen we heel gard en spuit ik haar vagina lekker vol .
  Ze word altyd zo blij van onze seks en hebben vaak wel 5x per week seks we vinden het zo super opwindend we gaan trouwens nu weer starten

  Xx

 13. Kasja

  says:

  De beste manier om een vrouw opgewonden te krijgen is om lief voor haar te zijn. Geef haar aandacht, kijk haar lief aan, geef complimentjes als ze iets leuks aan heeft.
  Stuur lieve berichtjes. In de auto je hand op haar knie.
  Zie het als een soort voorspel.
  Voordat je sex hebt een massage geven met een olie die lekker ruikt. Dat hoeft echt niet lang te duren, maar wel haar het gevoel geven dat je om haar geeft.
  Als je sex hebt: vragen of ze iets lekker vindt of juist niet en vragen wat zij wil. Als je een beetje ruig bent, wat de meeste vrouwen overigens best wel lekker vinden, vragen of het zeer doet en eventueel je gedrag aanpassen.
  Na de sex nog lekker even tegen elkaar aankruipen, niet gelijk die peuken pakken, maar zeggen dat het lekker was.
  Als je het zo doet dan is ze helemaal voor jou en kan je iedere keer iets verder gaan.
  Bij mij is het nu zo dat ik van een dominante tante in een onderdanige veranderd ben. Niet dat wij SM doen, maar ik vertrouw hem helemaal en hij mag "alles" omdat we er over praten en vooral van elkaar genieten.

 14. jelte

  says:

  Ik heb een vriendin maar ik wil met haar naar bed maar ik durf niet en ik weet ook nie dat zij het wil HELP

  • Kasja

   says:

   Je wilt met haar naar bed maar durft niet EN je weet niet of zij dat wilt???
   Niets forceren, dat draait uit op een deceptie en de kans is groot dat je haar nooit meer ziet.
   Ik weet niet hoe lang jullie samen zijn en jullie leeftijd, krijg de indruk dat jullie maar kort samen zijn.
   Als het zover is dat jullie er beide klaar voor zijn merk je dat vanzelf.
   Behandel haar met respect en met liefde en je zal zien dat er een keer een mooi moment komt.

 15. pieter

  says:

  hallo , joris ik heb me vriendin een turks meisje had ik ook ontmaagd we waren eerst een half jaar met elkaar bezig en had een jaar een relatie met der toen met haar had gevreeën,had was haar en mij eerste keer , zorg dat alles perfect is kaarsjes ga eerst naar een restaurant of kook voor der leg der in de matten , en ze zal je voor altijd bij je blijven .
  Nadat de 1e x met der zorg voor een beetje sensatie op andere plekken en niet steeds je slaapkamer , je hebt in je huis nog meer genoeg plekken denk aan keuken , badkamer, galerij , ga zo maar door om de spanning op te voeren de seks zal ook beter zijn dan, als het risico om betrapt te worden groter is hoe opgewondener ze zal worden , bijvoorbeeld buiten , op de wc etc. Niet de romantische plekken maar ze wordt wel snel opgewonden . We hebben nog steeds een relatie en zijn nu een paar jaar verder en verloofd . Ik hoop dat je genoeg heb geholpen , en nog veel plezier ermee ps: vraag haar om feedback te geven staat misschien raar maar daar zal ze sneller van komen..

 16. marco

  says:

  Heey ik heb een jaar met mijn vriendin ze is wel vaak opgewonden ik mag haar wel vingeren maar wil ik de broek uit doen zegt ze: 'doe dat maar niet' hoe kan ik haar wel zo ver krijgem om met haar seks te hebben

  • Kasja

   says:

   Hallo Marco, nee is nee. Dus niet forceren. Ze is er gewoon nog niet aan toe. Of ze wil het niet me jou. Heel simpel: nee is nee. Respecteren.

 17. Jonathan Johnson avatar picture

  Jonathan Johnson

  says:

  Als jij aangeeft dat je het graag wilt, kan de vrouw onzeker raken of zij wel genoeg is voor je.

  Je moet het veel meer gaan brengen als iets dat jullie SAMEN kunnen gaan ontdekken. Dus niet alleen JIJ JIJ JIJ.

  Vraag haar anders eens wat haar fantasieën zijn. Die fantasieën ga je dan eerst waarmaken. Daarna gaat ze waarschijnlijk vragen wat die van jouw zijn en dan gaat ze je vast helpen om die werkelijkheid te maken.

  Maar je moet altijd haar in het middelpunt van de aandacht zetten.

 18. Sven

  says:

  Ik heb al een jaar een vriendin.
  Alleen ben ik nog al sex verslaafd en ben nog redelijk jong.
  Mijn vriendin wilt geen sex, alleen ik probeer het steeds maar weer.
  Ook al weet ik dat ik het moet accepteren.
  Hoe verander ik haar gedachte? ( Ze is 15)

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Zoek een andere vriendin als je de sex echt belangrijk vindt.

   Iemand veranderen is een té lastig verhaal. Jezelf veranderen is al een hele opgave, laat staan iemand anders.

  • T.

   says:

   15 is TE JONG. laat haar in haar waarde en forceer niets

 19. ikke

  says:

  Even een kort vraagje. Mijn man is een nog niet zo een lange tijd geleden overleden. Na elf jaar relatie. Al vanaf het begin ben ik opgewonden te krijgen met fantasien over lesbische seks. Maar seks met mijn man was ook altijd goed. Hieruit heb ik voor mijzelf besloten dat ik biseksueel ben. Ik verlang nu zo naar een vrouw. Nu heb ik de mogelijkheid om met een goede vriendin *we hebben beide gevoelens voor elkaar* seks te hebben. Maar elke keer als puntje bij paaltje komt schijt ik 10 kleuren. Hoe krijg ik mezelf zekerder want ik wil haar zo graag.

  • kees

   says:

   met iemand over praten of het haar gewoon vertellen wat je wil het is heel moelijk dus je kan er beter over praten

 20. john

  says:

  Ben al 8jaar weduwnaar. Droom over een stagiare op mijn werk.

 21. paul

  says:

  Ik ben 17 jaar en ben nog maagd... Is dat erg? Volgens mijn vrienden wel.

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Valt zeker mee. Volgens mij is dat de gemiddelde leeftijd van ontmaagding. Ikzelf was had ik nog niet eens een vrouw gezoend op mijn 17de, pas op mijn 18de namelijk en op mijn 19de werd ik ontmaagd.

 22. glenn

  says:

  ik heb een vriendin en hoe moet ik zegen dat ik met haar naar bed wil hoe zeg ik dat graag reactie

  • Jonathan Johnson avatar picture

   Jonathan Johnson

   says:

   Dat moet je niet zeggen, dat moet je subtiel gaan introduceren.

   Dus eerst wat aanraken en wat zoenen... en dan misschien de volgende keer dat je haar ziet weer zoenen maar dan ook even zoenen in haar nek.

   Je kijkt dan hoe ze daarop reageert. Vind ze het fijn, dan kan je een stap verder aan. Je ziet dan vanzelf tot hoe ver je kan gaan.

 23. robert

  says:

  Ik heb al verscheidene keren meegemaakt dat ik met een vrouw naakt op bed lig, en dat ze dan alles wil doen behalve seks. Ik heb een goed lichaam en ben meer dan gemiddeld geschapen, dus dat kan het niet zijn. Hoe krijg ik haar zo ver dat hij er toch in mag?

  • Dirk

   says:

   Als je meer dan gemiddeld geschapen bent.
   Denk ik dat ze bang was voor pijn.
   En dat je daarom niet mocht.

 24. mezelf

  says:

  Hallo, ik Heb een goede vriendin waar ik het over sex Heb. Ze wil een keer tegwlijk vingeren en ij rukken. Ze zegd als je me opgewonden krijgt wil ik het wel x met je doen. Weten jullie geile zinnen die ik tegen haar kan zegge? Ben rukverslaafd word tijd voor ontmaagding.

 25. Niels.v.d

  says:

  Hallo. Ik heb een dringende vraag. Ik zat bij een goede vriendin die ik nu sinds augustus ken. Ze zei laatste keer tijdens huiswerk maken dat ze zin in seks had maar niemand het haar gunt en ik haar ook niet zij ze. Ik zei dus van wel. Maar skype stond aan met haar beste vriendin dus die verpeste het met awkward te zeggen en we hadden het er niet meer over. Maar ik zou het wel met der willen doen. Iemand tips?

  • Jonathan Johnson

   says:

   Hey Niels,

   Klinkt gewoon als een opmerking van een vrouw om wat aandacht en validatie te krijgen. Ze is niet serieus denk ik.

   Als je denkt dat ze wel serieus is, nodig haar dan gewoon uit om een film te kijken en ga er dan voor de volle 100% voor. Als ze serieus moet je veeeeeeel meer het initiatief nemen dan iets te simpels te zeggen 'ik wil wel'.

   Bedenk je altijd het volgende: vrouwen nemen nooit de leiding, het ziet gewoon niet in hun genen!

 26. B. T.

  says:

  Ik ben 15 jaar oud, ik heb seks gehad met mijn ex en mijn huidige vriendin, ook heb ik het vorig jaar met de vriendin van mijn beste vriend gedaan, dat kostte wel wat moeite maar gelukkig kwam het ook van haar kant, dat was gewoon een kwestie van lief zijn voor haar en er zijn voor haar en keertje samen afspreken en beginnen met een knuffel en elke keer meer, kusjs, zoenen, aan haar tieten zitten, toen gingen we naaktfoto's naar elkaar sturen waardoor zij graag seks wou, en eerlijk is eerlijk, het was mijn beste seks ooit en ook die van haar

 27. Sonja McDonell

  says:

  Hallo
  Ik ben Sonja McDonell, 24, Stewardess bij Swiss Airlines. Ik ben lesbisch, maar ik kan zelden realiseer mijn dromen met meisjes ~ in mijn leeftijd, want ik heb altijd veel overzeese vluchten. Ik heb een meisje in de leeftijd van ?? - 25 jaar oud.
  Regards
  Sonja [email protected]

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *