Hoe Vind Ik Een Vrouw? De 5 Beste Plekken om te Versieren

Het feit dat jij je op deze site bevindt, betekent waarschijnlijk dat dit niet het eerste artikel is dat jij leest over vrouwen versieren. Waarschijnlijk heb je al tal van artikelen gelezen over hoe je een vrouw moet aanspreken, wat de juiste openingszinnen zijn (en wanneer je absoluut geen openingszinnen moet gebruiken), wat je wel en niet moet zeggen, etc.

Dat is allemaal leuk en aardig, maar daarmee ben je er natuurlijk nog niet. Voordat je een vrouw kan versieren, moet je er natuurlijk wel één weten te vinden. Op wat voor plekken kun je dat het beste doen? Waar is je kans op succes het grootst? Dat is de vraag die ik in dit artikel voor je zal beantwoorden. Ik zal gaan uitleggen waarom de volgende plekken ideaal zijn voor het versieren van een vrouw:

 • Je sociale cirkel
 • De kroeg
 • Je werk
 • De club
 • Het internet

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Plek 1: Je sociale cirkel

Multi-ethnic group of young people on a rooftop party

Ik speel meteen maar een beetje vals, want je sociale cirkel is natuurlijk geen fysieke plek waar je even naartoe kunt wandelen om een vrouw te ontmoeten. Toch open ik dit artikel hiermee, omdat je in mijn ervaring de grootste kans op succes hebt wanneer je vrouwen ontmoet via vrienden en kennissen. Ik zal je uitleggen waarom dat in mijn optiek het geval is.

Als je een willekeurige vrouw aanspreekt die je totaal niet kent, zal ze altijd een beetje op haar hoede zijn. Jij bent een vreemde man, en waarschijnlijk heeft ze al meer dan genoeg vervelende ervaringen met vreemde mannen gehad. Als je haar dan wilt versieren, moet je eerst haar muren afbreken, wat erg moeilijk kan zijn, en je kans op succes sterk vermindert.

Wanneer je iemand echter via je sociale cirkel ontmoet, dan zullen jullie elkaar waarschijnlijk al een beetje kennen voordat je probeert om haar te versieren, of ze zal in ieder geval weten dat jullie gezamenlijke vrienden hebben. Hierdoor ben je in haar ogen iets vertrouwder dan een willekeurige vreemde man op straat, en zal ze zich vanaf moment één ook veiliger voelen bij jou.

Waarschijnlijk snap je wel dat ze in dat geval veel minder op haar hoede zal zijn. Dit maakt dat je sneller tot haar kan doordringen, en je kansen op succes een stuk groter wordt wanneer je haar probeert te versieren. Ook als je elkaar nog niet heel goed kent, hoeft ze in elk geval een stuk minder bang te zijn dat je ineens een ontzettend vreemde vent blijkt te zijn.

“Flirten is een stuk makkelijker als een vrouw niet bang is dat je haar komt ontvoeren.”

Een ander voordeel van het ontmoeten van vrouwen via je sociale kring, is dat je meteen gespreksonderwerpen hebt waar jullie het allebei over kunnen hebben. Jullie kennen deels dezelfde mensen, en dus hoeven er nooit ongemakkelijke stiltes te vallen in jullie gesprekken. Dit maakt het makkelijker om haar emotioneel aan je te binden.

Plek 2: De kroeg

De plek die de meeste mannen voor zich zien als ze denken aan het versieren van een vrouw is waarschijnlijk deze plek, de kroeg. Vrouwen versieren tijdens het uitgaan is iets wat mannen al decennialang doen, en als dat niet zou werken, dan hadden ze hun tactieken op een bepaald moment waarschijnlijk wel aangepast. Ik zal je uitleggen waarom de kroeg volgens mij een ideale plek is om een vrouw aan de haak te slaan.

Allereerst is er natuurlijk de belangrijke factor van alcohol. Als mensen uitgaan, dan is er waarschijnlijk drank in het spel. Een vrouw die al wat drankjes op heeft, zal vaak in een betere stemming zijn, en ze zal bovendien een stuk losser zijn dan een nuchtere vrouw. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker om een gesprek met haar te voeren.

Alcohol kan ook goed zijn voor jouw eigen zelfvertrouwen. Het aanspreken van vreemde vrouwen is voor veel mannen toch wat spannend, en een paar drankjes kunnen die spanning wat minder maken. Ik raad je natuurlijk absoluut niet aan om straalbezopen te proberen om vrouwen te versieren, want op die manier geef ik je heel weinig kans van slagen. Wat ik wél zeg, is dat een paar drankjes het een stuk makkelijker kunnen maken om het gesprek aan te gaan.

“Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen na twee drankjes gemiddeld het aantrekkelijkst zijn.”

Een voordeel van de kroeg ten opzichte van bijvoorbeeld een club, is dat er meestal geen oorverdovende muziek op staat. Je moet wel van héél goede huize komen als je een vrouw wil versieren zonder dat ze ook maar een woord verstaat van wat je zegt, dus het is goed dat je in de kroeg de kans hebt om een gesprek te voeren, omdat je elkaar daar daadwerkelijk kan verstaan.

Als je vrouwen wil gaan versieren in de kroeg, dan raad ik je wel aan om niet helemaal alleen te komen. De enige mannen die alleen uitgaan, zijn mannen die als enig doel hebben om een vrouw te scoren, en dit weten vrouwen ook. Hierdoor kom je alleen maar wanhopig over, en erg aantrekkelijk is dat niet. Als jij in je eentje in de kroeg staat, zullen vrouwen daarom met een wijde boog om je heen lopen.

Het is dus beter om met een groepje vrienden op stap te gaan. Zo lijkt het alsof je gewoon iemand bent die uitgaat om het naar zijn zin te hebben, en die toevallig ook wel geïnteresseerd is in een bepaalde vrouw, in plaats van iemand die wanhopig op jacht is. En hee, als het dan niet lukt, heb je in elk geval een leuke avond met vrienden gehad. Uiteraard moet je nooit met een groep een vrouw aanspreken; zo is nog nooit iemand versierd. Hou je vrienden dus op enige afstand wanneer je echt gaat flirten met iemand.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Plek 3: Je werk

Een plek waar je waarschijnlijk het grootste deel van alle werkdagen doorbrengt, is je werk. De meeste Nederlanders hebben op hun werk collega’s, en meestal ook wel collega’s van het andere geslacht. Het is daarom misschien eens tijd om je vrouwelijke collega’s niet alleen maar te zien als mensen om mee samen te werken, maar ook als potentiële partners.

Er zijn meer dan genoeg koppels die elkaar op het werk ontmoet hebben, en dat geeft op zichzelf al wel aan dat je werk een uitstekende plek is om vrouwen te ontmoeten en te versieren. Voor een groot deel heeft dat te maken met dezelfde redenen als dat het makkelijk is om vrouwen te versieren via je sociale cirkel; vrouwen kennen je al een beetje, dus staan ze meer open voor je.

Bovendien kent een collega je meteen van een meer professionele kant. Dit klinkt misschien niet meteen heel sexy, maar het zorgt er wel voor dat je in haar ogen meteen al een serieuzere optie bent als je met haar flirt. In tegenstelling tot een vrouw in de kroeg weet ze dat jij méér bent dan een of andere vent die graag seks wil hebben, en dus zal ze ook wat meer voor je open staan.

“Het feit dat je elkaar nog op het werk moet zien, is bijna een soort garantie dat je normaal met elkaar omgaat.”

Wat natuurlijk wel belangrijk is, is dat je dit op een professionele manier aanpakt. Niet iedere werkplek staat toe dat collega’s relaties of seks met elkaar hebben, dus het is waarschijnlijk wel handig om de regels van jouw werkplek er eens op na te slaan. Wat sowieso nooit mag, is een relatie met een leidinggevende of ondergeschikte, omdat dit leidt tot belangenverstrengeling.

Wat natuurlijk altijd belangrijk is, maar nog veel meer wanneer je een vrouw probeert te versieren via je werk, is dat je haar met respect behandelt. Je kan het flirten beter wat langzamer opbouwen dan je misschien normaal zou doen, zodat je zeker weet dat iemand je ziet zitten als je haar mee uit vraagt. Als je hier te snel in gaat, dan kan dit zorgen voor ongemakkelijke situaties op het werk, en als je dit niet respectvol doet, is er zelfs de kans dat ze een klacht tegen je indient bij HR.

Plek 4: De club

Eerder, bij de tweede plek die ik in dit artikel heb besproken, heb ik al besproken dat er voordelen zitten aan het versieren van vrouwen tijdens het uitgaan, met name het feit dat alcohol mensen een stuk losser maakt, waardoor ze meer open staan voor elkaar en makkelijker het gesprek aangaan. Ik heb ook gezegd dat een voordeel van een kroeg ten opzichte van een club is dat er in een kroeg geen keiharde muziek op staat, en je dus een gesprek kan voeren.

Dit mag dan wel zo zijn, maar aan de andere kant zijn er ook weer voordelen die een club juist heeft ten opzichte van een kroeg. Het feit dat mensen in een club staan te dansen en waarschijnlijk ook staan te zweten, maakt dat er al veel sneller seksuele spanning ontstaat. Dansen is een activiteit waarin je bent gefocust op het lichaam van jezelf en anderen, en daardoor zullen mensen in de club sneller lichamelijke aantrekkingskracht naar elkaar voelen. Dit maakt clubs ideaal als je niet per se op zoek bent naar iets serieus, maar meer naar een one-night stand.

“Als iemand vol passie aan het dansen is, zie je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt.”

Wat ook scheelt, is dat mensen het warm krijgen tijdens het dansen, en daarom veel blotere kleding dragen. Ook dit is een reden dat er sneller seksuele aantrekkingskracht zal zijn in een club; je ziet meer van elkaars lichamen, en dus gaan je hersenen hier sneller mee aan de haal.

Als je alsnog een gesprek met iemand wilt voeren (wat meestal wel nodig is voor iemand met je naar bed gaat), dan zijn ook daar mogelijkheden voor. Zo kun je even gaan roken, of als je niet rookt kun je gewoon buiten een luchtje scheppen en bij een vrouw gaan staan die hetzelfde aan het doen is of even een sigaretje rookt.

Plek 5: Het internet

Oké, oké, ik speel weer een beetje vals, want ook het internet is geen échte, fysieke plek waar je vrouwen kunt versieren. Wat het echter wél is, is de plek waar steeds meer mensen elkaar ontmoeten, en dit zal in de toekomst alleen maar meer het geval worden, dus het zou eigenlijk heel vreemd zijn als ik het niet zou bespreken in dit artikel.

Een voordeel van het internet is dat je kunt kiezen waar je naar op zoek bent. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, dan is een traditionele datingsite waarschijnlijk een uitkomst voor jou. Als je meer op zoek bent naar iets vrijblijvends, of zelfs alleen een one-night stand, dan heb je meer kans op een dating-app zoals Tinder. Er is voor elk wat wils.

Wat een nadeel kan zijn van online dating, is dat het vaak best een beetje een vleeskeuring is. Het eerste wat je van iemand te zien krijgt, is een foto, dus de eerste indruk is heel oppervlakkig. Als je enorm knap bent, dan is dit voor jou niet echt een nadeel, maar als je dat niet bent, en het dus meer van je charmes moet hebben, dan heb je misschien meer kans in het echte leven.

Wat wél weer een voordeel is van het internet, is dat je een heel wijd net kan spannen. Je kan zelf bepalen tot hoe ver je matches wil krijgen, en op die manier kun je in contact komen met vrouwen die je anders je leven lang nooit zou zijn tegengekomen, al wonen ze helemaal niet zo ver weg. Dit vergroot de kans enórm dat er één iemand tussen zit die jou ook wel ziet zitten.

“Het zal je verbazen hoeveel vrouwen in jouw directe omgeving je nog nooit hebt gezien.”

Een kleine tip voor je profiel: zorg in vredesnaam dat het meteen duidelijk is wie jij bent. Als een vrouw door vijf verschillende groepsfoto’s moet scrollen voor ze erachter komt met welk persoon op die foto’s ze nu te maken heeft, dan heeft ze waarschijnlijk allang naar links geswipet.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

5 Reacties op "Hoe Vind Ik Een Vrouw? De 5 Beste Plekken om te Versieren"

 1. Grimson

  says:

  wederom een kleine reactie van mij. Dit (hoe vind ik een vrouw) is een onderwerp wat mij erg aansprak en wat ikzelf altijd eigenlijk het allermoeilijkste vind. Hoe en waar vind ik nu die leuke en vooral vrijgezelle vrouw. Bijvoorbeeld; ikzelf ben helemaal geen 'uitgaan' type in de zin van bars en disco's etc. Om de redenen die de schrijvers van dit artikel al genoemd hebben. mensen zijn vaak dronken, niet hunzelf en wat jullie ook zeggen;allemaal erg oppervlakkig. Ook wordt in disco's en bars toch veel op uiterlijk geflirt. muziek staat vaak hard en een gesprek is moeilijk. Op straat vrouwen aanspreken kan wel maar dat is echt gewoon kwantiteit scoren. Van de legio tel nummers die ik heb en krijg blijven er maar bar weinig over die echt verder willen voor een date. Blijft over de sociale cirkel. probleem kan daar zijn dat die net iets te klein is of net te beperkt in het vrouwelijk aanbod voor het vinden van die vrouw.
  Bovendien wil ik graag opmerken dat in de leeftijdscategorie 30-40 de vrouwen bijna allemaal serieus bezet zijn!

 2. Jonathan Johnson

  says:

  Ik snap je punt Grimson.

  Als je vrouwen aanspreekt op straat kan je beter gelijk iets met ze drinken.

  Voor mij is het vaak, óf gelijk iets drinken óf ik eindig het gesprek. Telefoonnummers geeft namelijk weinig resultaat.

  Je kunt ook vrouwen ontmoeten op datingsites toch? Heb je de "Internet Dating Tips" bonus al eens gelezen die je gratis bij het eBoek krijgt?

 3. Gerard Wouters

  says:

  Even een belangrijke vraag!

  Ik ben 47 jaar en in prima conditie, helaas wel met een half kale kop. Verder zie ik er goed uit, lang, breed, slank, goed gekleed, heb jaren leiding gegeven aan mensen en dat zie je ook aan mijn uitstraling.

  Ik merk sinds ongeveer een jaar dat ik op jongere vrouwen val van rond de 30 - 35 jaar oud. Ik kan alleen niet de juiste plek vinden waar ik vrouwen van deze leeftijd kan ontmoeten! heb je tips, locaties?

  En hoe interesseer ik een vrouw van die leeftijd voor mij? Ik kan uitstekend dansen, dat wel en dan bedoel ik niet van dat stijve stijldansen. Hoe kan ik dat tactisch inzetten? Of zijn er beter manieren?

  Gr, Gerard

 4. Jonathan Johnson

  says:

  @ Gerard

  Er zijn enkele opties. Je kunt naar bars gaan waar vrouwen rond de 30 komen. Dat zijn meestal niet de populaire tenten midden stad dus dat moet je even uitzoeken.

  Een andere optie is om yoga te doen, daar komen slimme en ontwikkelde vrouwen meestal tussen de 25 en 50.

  Met dansen versier je een vrouw meestal niet... je kunt praten omdat je dan een connectie kan maken.

 5. Angelo

  says:

  Hallo allemaal ik ben een jonge vader van 32 met 4 kinderen dat ik om de week heb je daar geen tips voor en plaatsen dat ik vrouwen kan ontmoeten

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *