5 Redenen Waarom je Nog Maagd Bent en Geen Vriendin Hebt

Seks en relaties: het zijn dingen die ontzettend mooi zijn als je ze hebt, maar vreselijk om niet te hebben. De helft van alle liedjes gaat over hoe mooi de liefde wel niet is, en zo ongeveer de andere helft gaat over seks. Als je deze dingen nog nooit hebt gehad, dan kan dit erg frustrerend zijn, omdat je er continu aan herinnerd wordt wat je precies mist in je leven.

Ben jij nog maagd, dan vraag je je misschien af hoe dit nou precies komt. Wat is er nou precies mis met je? Wat doe je nou precies fout? Hoe zorg je er nu voor dat er eindelijk eens een vrouw met je naar bed wil? Je blijft jezelf dit soort vragen stellen, maar de antwoorden komen niet.

Ben jij zo iemand die nu eindelijk wel eens een keer goed van bil wil met een vrouw, maar niet weet waarom dat tot nu toe nog nooit gelukt is? Dan heb je het juiste artikel aangeklikt. In dit artikel zal ik je namelijk laten zien wat de meest voorkomende redenen zijn dat mannen maagd blijven of bijna nooit seks hebben.

Hierdoor kun jij erachter komen wat jouw probleem is, en dat probleem voor eens en voor altijd gaan oplossen. Ik zal kort stil gaan staan bij de volgende redenen:

  • Je bent te gretig en wanhopig
  • Je zorgt niet goed genoeg voor jezelf
  • Jij durft vrouwen niet aan te spreken
  • Je durft de laatste stap niet te zetten
  • Je bent te agressief

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Reden 1: Je bent te gretig en wanhopig

Je hebt dit artikel aangeklikt, dus de kans is groot dat je al heel lang probeert om met een vrouw in bed te belanden. Ik snap best dat je daardoor kan gaan denken dat je in een hopeloze situatie bent beland, en dat je dus een beetje wanhopig bent. Hoewel ik die reactie best snap, zal dat je kansen in de toekomst alleen maar kleiner maken.

Wanhoop is een heel natuurlijke reactie, maar het is ook een vrij onaantrekkelijke eigenschap. Als jij laat zien dat je wanhopig bent, en net iets te gretig lijkt om seks te hebben, wat voor signaal geef je dan af aan een vrouw? Als je het mij vraagt, geef je dan het signaal af dat je niet de moeite waard bent, omdat je haar bijna moet smeken om seks met je te hebben.

Mensen willen nu eenmaal graag hebben wat ze niet kunnen hebben. Dus als je je meteen ontzettend gretig opstelt, dan zal het voor een vrouw meteen een stuk minder spannend zijn. Je zal dan voor haar een stuk minder aantrekkelijk zijn. Dat dat ervoor zorgt dat ze waarschijnlijk geen seks met je zal gaan hebben, dat hoef ik je hopelijk niet uit te leggen. Hierdoor blijf je nog lang maagd.

De meeste mannen vallen toch ook sneller op beroemde modellen?

Dat je wanhopig bent, daar kun je misschien niet direct iets aan doen, maar je kan wel je best doen om dit te verbergen en om minder wanhopig over te komen. Pak niet elke kans aan om een seksuele opmerking te maken, en wees iets nonchalanter dan normaal. Laten merken dat je interesse hebt, is niet erg, maar ze moet wel het idee hebben dat ze een beetje moeite voor je moet doen.

Reden 2: Je zorgt niet goed genoeg voor jezelf

Zoals eerder genoemd, is de kans als lezer van dit artikel groot dat je misschien een beetje de moed hebt opgegeven dat je ooit nog een vrouw gaat kunnen krijgen. Dit kan leiden tot wanhoop, maar het kan er ook voor zorgen dat je gaat stoppen met moeite doen. Waarschijnlijk blijf ik toch nog maagd, dus waarom zou ik nog mijn best doen?

Ook deze gedachtegang snap ik best, maar ook dit gaat je kansen niet ten goede komen. Als je op een gegeven moment stopt met moeite doen, dan zul je waarschijnlijk ook niet meer goed voor jezelf zorgen. Je haar zit warrig, je kleding is oud of past niet goed, je lichaamsgeur loopt enigszins uit de hand, maar hè, waarschijnlijk krijg je toch nooit een vrouw.

Dat het je op die manier niet gaat lukken, dat durf ik zeker wel te bevestigen. Geen enkele vrouw zal het aantrekkelijk vinden dat je er als een zwerver bijloopt. Als je wil dat een vrouw je aantrekkelijk vindt, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er goed uitziet. Een eerste indruk kun je nooit overdoen!

Jij spreekt toch ook niet elke dakloze vrouw aan die je op straat tegenkomt?

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Zo zie je er verzorgd uit

Als je dus ooit nog een kans wil maken dat er een vrouw voor je valt, dan zul je er toch echt voor moeten zorgen dat je er een beetje verzorgd uitziet. Dit houdt in dat je passende, niet te oude kleding draagt, dat je ervoor zorgt dat je haar goed zit, en dat je je scheert of je baard netjes bijhoudt. Ook moet je ervoor zorgen dat je lekker ruikt, dus deodorant of parfum is een must.

Dit klinkt misschien als een hele hoop werk, maar in de praktijk hoeft het echt niet meer dan een kwartiertje per dag in beslag te nemen. Een kwartiertje heeft iedereen wel. Dit lijkt mij persoonlijk een heel kleine prijs voor de kans om met een vrouw naar bed te mogen. Je zou eigenlijk wel gek zijn als je het om die reden niet zou doen.

Ik snap dat het verleidelijk kan zijn om op een gegeven moment gewoon op te geven, en je erbij neer te leggen dat je altijd alleen zal blijven. Hier zal je echter niet gelukkig van worden als je het mij vraagt. Je zal je dan altijd afvragen of je leven minder eenzaam zou zijn geweest als je de hoop destijds niet had opgegeven.

Reden 3: Je durft vrouwen niet aan te spreken

Je hoort mensen vaak zeggen dat zelfvertrouwen het belangrijkste wapen is dat je nodig hebt op het liefdespad. Daar kan ik me eigenlijk alleen maar bij aansluiten. Als iedereen te verlegen was om elkaar aan te spreken, dan zou niemand ooit van iemand anders weten dat ze elkaar aantrekkelijk vinden, en zou er nooit meer iemand seks hebben. Een beetje moed is dus van groot belang als je nog maagd bent.

Ik kan je wel gaan vertellen dat het daarom erg belangrijk is dat je vrouwen durft aan te spreken, maar als jij dat niet durft, dan heb ik je daar eigenlijk nog niet veel verder mee geholpen. Je weet waarschijnlijk wel dat je een vrouw moet aanspreken om ook maar enige kans bij haar te maken. Maar soms is de angst voor afwijzing gewoon zo sterk dat je het niet voor elkaar krijgt.

Eigenlijk is dit niet zo heel raar; deze angst voor afwijzing is via de biologie erg goed te verklaren. Afwijzing voelt voor de hersenen voor een groot deel namelijk hetzelfde als lichamelijke pijn, en als overlevingsmechanisme hebben mensen al honderden miljoenen jaren geleden aangeleerd om pijn te vermijden.

Je hersenen zijn je dus eigenlijk actief aan het tegenwerken als het op de liefde aankomt.

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen?

Het is erg belangrijk om over deze angst heen te komen, en de enige manier om dit te doen, is door gewoon vaker vrouwen aan te spreken. De eerste keer zal die afwijzing aardig wat pijn doen, maar je zal merken dat dit elke keer minder wordt. Op een bepaald moment zal er een vrouw tussen zitten die jou wél ziet zitten. Op dat moment zal dit het allemaal waard zijn geweest.

Een vrouw gaat echt niet ineens ruiken dat jij seks met haar wil hebben.

De eerste keer dat je een vrouw moet gaan aanspreken, kan het misschien helpen om jezelf ervan te overtuigen dat je niets te verliezen hebt. Op dit moment ben je eenzaam en nog maagd, maar als ze je afwijst wordt die situatie niet ineens erger. Je hebt dus niets te verliezen, maar wel een hele hoop te winnen, dus het is het risico meer dan waard.

Ik snap dat het ook met die kennis niet makkelijk zal zijn om die eerste stap te zetten, maar uiteindelijk zul je toch een manier moeten vinden om jezelf hiertoe te dwingen, anders zul je altijd alleen blijven. Moed is niet iets waar iedereen evenveel van heeft, maar je kan het wel langzaam opbouwen, dus dit is geen excuus om de rest van je leven eenzaam door te brengen.

Reden 4: Je durft de laatste stap niet te zetten

Zoals ik net al heb benoemd, zijn er een heleboel mensen die vrouwen simpelweg niet aan durven te spreken, waardoor ze nooit met vrouwen in contact komen en dus nooit seks zullen hebben. Hoewel dit natuurlijk vervelend is, is het hier wel duidelijk waar het probleem precies zit: deze mannen zullen gewoon hun moed bij elkaar moeten rapen om een keer en vrouw aan te spreken, en dan lost hun probleem zich uiteindelijk wel op.

Lastiger wordt het wanneer je eigenlijk best sociaalvaardig bent, ook met vrouwen. Je kan daarom ook prima vrouwen aanspreken en een gesprek voeren. Soms heb je ook wel het idee dat ze je misschien wel ziet zitten, en jij hebt ook wel interesse in haar. Een ideale situatie dus, zou je denken, maar die laatste stap durf je niet te zetten.

Een gesprek kan nog zo leuk zijn, maar een gesprek alleen zal nooit ineens tot seks leiden. Hiervoor moet je op een gegeven moment de stoute schoenen aantrekken en die ene laatste stap zetten. Dit kan door haar bijvoorbeeld bij jou thuis uit te nodigen, of door haar te zoenen. Doe dit uiteraard wel met enige communicatie vooraf, je kan haar niet zomaar midden in een gesprek op de mond pakken.

Misschien durf je haar zelfs wel niet eens bij haar hand of schouder vast te pakken, omdat je dat eigenlijk al iets te eng vindt.

Je moet die laatste stap zetten!

Hoewel deze situatie verschilt van degene die ik hiervoor heb genoemd, lijkt de oplossing er wel heel erg op. Uiteindelijk zul je gewoon de stoute schoenen aan moeten trekken en haar duidelijk moeten maken dat je haar wel ziet zitten. Als je niet communiceert dat je haar leuk of aantrekkelijk vindt, zal er waarschijnlijk niets gebeuren, ook omdat vrouwen zelden de eerste stap zetten.

Als je dit een beetje ongemakkelijk vindt, dan kun je dit best laten merken. Wanneer je dit op een beetje een charmante manier doet, vinden veel vrouwen dat zelfs wel leuk. Zo kun je gewoon zeggen dat je niet zo goed bent in dat soort gesprekken, maar dat je haar eigenlijk wel heel leuk vindt, en vervolgens bijvoorbeeld vragen om haar nummer. Veel mannen vinden het makkelijker als ze niet hoeven te doen alsof dit ze ontzettend gemakkelijk afgaat, en dat hoeft dus ook niet.

Reden 5: Je bent te agressief

De vorige twee gevallen gingen allebei over mannen die te verlegen waren, en om die reden nooit seks konden krijgen met een vrouw. Het tegenovergestelde probleem kan zich echter ook voordoen. Als je te agressief te werk gaat, dan kan ook dit ervoor zorgen dat je vrouwen afschrikt, en dus niet snel seks zal krijgen.

Veel mannen hebben door achterlijke “datingcoaches” en “pick-up artists” het idee gekregen dat mannen zo agressief mogelijk moeten zijn als ze een vrouw willen versieren. Zo heeft een zeker broddelwerk dat ik geen boek zou willen noemen, “The Game”, het over iets dat “negging” wordt genoemd. Dit houdt eigenlijk in dat je een vrouw gaat pesten, zodat ze je leuk zou gaan vinden.

Dat dit niet werkt, zou ik eigenlijk niet moeten hoeven uitleggen, maar blijkbaar is het toch nodig. Gedraag je gewoon niet als een ontzettende lul, dan zit je wat dit betreft wel goed.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *