9 Redenen Waarom Ze NIET Reageert Op Je App Berichten

9 Redenen Waarom ze NIET Reageert op je Berichten

Wat je in dit artikel gaat leren is onder andere:

 • De meest voorkomende redenen waarom een vrouw je berichten negeert
 • Hoe je voorkomt dat je saaie en voorspelbare berichtjes stuurt
 • Waarom je geen nummers wilt uitwisselen met dronken vrouwen
 • Waarom een emotionele verbinding net zo belangrijk is als seksuele aantrekkingskracht
 • Welk belangrijk principe je moet hanteren als je een nummer hebt gescoord
 • En nog veel en veel meer.

Dus je hebt het nummer of Facebook uitgewisseld met een aantrekkelijke dame? Super!

Je stuurt haar enkele berichtjes via whatsapp of via Facebook in de hoop binnenkort samen een drankje te doen. Het gesprek komt in eerste instantie goed op gang en je hebt het gevoel dat ze je wel ziet zitten.

De volgende dag zie je dat ze online is en besluit je haar weer een berichtje te sturen.

De minuten verstrijken maar je berichtje blijft onbeantwoord..

“Ze is toch online. Waarom reageert ze niet?!” Je besluit even wat anders te gaan doen en jezelf gerust te stellen dat haar reactie wel komt.

Maar haar reactie zal nooit komen. Ze negeert je keihard. Je voelt je klote en vraagt je af wat je hebt fout gedaan. Je gaat tegen je vrienden tekeer dat vrouwen niet te vertrouwen zijn.

Als je veel vrouwen versiert en regelmatig nummers scoort dan heb je het bovenstaande scenario vast wel eens meegemaakt: ze neemt niet op of reageert niet meer op je whatsapp bericht.

Het maakt niet uit hoe goed je bent met vrouwen versieren, het kan iedereen gebeuren (ons ook).

Er kunnen ontzettend veel redenen zijn waarom je date niet meer op je bericht reageert. Deze verschillende redenen ga ik je in dit artikel haarfijn uitleggen.

Ontdek in dit artikel 9  redenen waarom vrouwen niet opnemen of weigeren te reageren op je berichten via whatsapp, telegram of Facebook.

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Reden #1: Je Hebt Mannelijke Competitie

mannelijke competitie

Ik zal je iets verklappen. Niet zo lang geleden had ik via een dating app het nummer gescoord van een leuke meid.

Ze was lang, blond, knap, intelligent en had ook nog eens humor! Kortom, helemaal mijn smaak en ik zag het wel zitten.

We wisselden nummers met elkaar uit en alles verliep volgens plan. We zouden elkaar zondagavond voor het eerst ontmoeten.

Vrijdagavond appten we nog even met elkaar en tot zover alles goed. De volgende ochtend werd ik wakker en zag ik een ongelezen berichtje op mijn telefoon:

Hi Jonathan, ik moet onze date van morgen helaas afzeggen. Ik heb gisteren tijdens het stappen een leuk iemand leren kennen en wil eerst kijken wat daar uit komt zonder dat dingen door elkaar heen lopen. Ik hoop dat je een leuke andere invulling kunt geven voor morgenavond.

Ze was voor mijn neus weggekaapt door iemand anders tijdens het uitgaan. Ik had de pech dat ik haar nog niet in real-life ontmoet had.

Niet alleen is een connectie in ‘real-life’ veel sterker dan via de chat, ook goede seks zorgt voor een veel diepere connectie.

De keuze tussen met iemand leuk chatten via whatsapp of doorgaan met wie je goede seks hebt gehad is dan al snel gemaakt.

En dit is ook het advies dat ik je wil meegeven: ook al heb je een date staan, je zult altijd rekening moeten houden met mannelijke concurrentie.

Ontmoet haar zo snel mogelijk en blijf haar versieren totdat ze enkel oog voor jou heeft.

 • Oplossing: Geef haar even de ruimte. Als ze aangeeft met een ander te daten dan kun je het daarbij laten of haar ‘in de wacht zetten’.

Daarmee bedoel ik dat je het contact even bevriest. Als ze je in die tussentijd berichtjes stuurt, dan zit je goed en kun je een nieuw voorstel doen voor een ontmoeting.

Laat ze niks van zich horen? Wacht dan een week of twee en doe nogmaals een poging..

Het kan zijn dat haar date toch niet zo geweldig was als ze in eerste instantie dacht. Dat geeft jou de kans om een nieuwe poging te wagen.

Reden #2: Haar Leven Veranderde Drastisch

leven verandert drastisch

Vlak nadat jullie nummers hadden uitgewisseld kwam haar ex weer terug in haar leven.

Dit was de man van haar dromen die nog steeds een plekje in haar hart heeft (hoe slecht hij ook was). Hij stond de volgende dag bij haar opeens voor de stoep.

Nu heb jij haar tijdens het uitgaan ontmoet en met haar anderhalf uur gesproken. Het was gezellig maar van intimiteit was geen sprake.

Met haar ex heeft ze intense periodes van vreugde en verdriet beleefd. Deze connectie met haar ex is zo sterk dat jij als man – die een leuk gesprekje houdt van 90 minuten – daar  nooit aan zult kunnen tippen.

Het is dan ook logisch dat ze niet reageert op je berichtjes als haar ex weer in beeld is. Je wilt je tijd niet besteden aan een vrouw wiens hart nog bij haar ex ligt.

 • Oplossing:  Bespaar je een hoop tijd en ellende door je niet aan het lijntje te laten houden en ga door met het versieren van andere vrijgezelle vrouwen.

Aantrekkingskracht is tijdelijk (al helemaal als je elkaar niet ziet).

Na een tijdje is de aantrekkingskracht tussen jullie weg en op het moment dat ze weer behoefte heeft aan sociaal contact is haar gevoel voor jou zo verwaterd dat ze al helemaal geen zin meer heeft in contact.

Stel dat de dag nadat je haar ontmoet hebt haar oma overlijdt, denk je dan dat ze zich gaat bezig houden met mannen? Waarschijnlijk zal ze minimaal een week of twee überhaupt niet aan jou denken.

In het geval van een overlijden moet je haar even de ruimte en tijd geven om te herstellen van het verlies.

Wens haar veel sterkte in deze periode en doe na een week of twee nogmaals een poging om af te spreken.

Reden #3: Ze Heeft Het Momenteel Te Druk

Segretaria stressata

Ja het is echt zo. Niet iedere vrouw die zegt dat ze het te druk heeft, zal dat als smoesje gebruiken.

Vrouwen zijn van nature vaak met meer dingen bezig dan mannen. Ze zijn ook vaak socialer en hebben een grotere vriendenkring.

Mijn exen hadden altijd wel iets te doen, hoe onbenullig sommige dingen voor mij ook waren.

Denk aan shoppen, nagellakken, winkelen, sporten, borreltje met haar vriendinnen, kleren ruilen, hobby’s, studeren enz.

De agenda van een aantrekkelijke vrouw zit nu eenmaal vaak vol. Dus als je haar nummer krijgt en ze reageert niet of amper op je berichten, dan kan het zijn dat ze ergens druk mee bezig is.

Ze ziet nog geen reden om veel tijd in jou te investeren omdat ze je nog niet voldoende kent.

Ze zal dus keuzes moeten maken. En dan is de keuze tussen een drankje doen met haar hartsvriendin of een onbekende man snel gemaakt.

 •  Oplossing: Houdt het kort maar krachtig. Doe haar een voorstel om af te spreken en blijf niet oneindig met haar berichtjes sturen. Daar heeft ze helemaal geen tijd voor.

Eenmaal op de date kun je laten zien hoe geweldig je bent. En geloof mij maar dat ze daarna tijd vrij voor je zal gaan maken;)

Reden #4: Ze Was Dronken Toen Jullie Elkaar Ontmoetten 

dronken vrouwen

Tijdens het stappen is iedereen wel eens geconfronteerd met dronken vrouwen. Vrouwen die aangeschoten zijn kun je vrij makkelijk versieren.

De grenzen die ze in het dagelijks leven aanhouden laten ze na vier wijnglazen zonder moeite vallen. Maar die losbandigheid kan ook opeens omslaan in een keiharde afwijzing.

Als een vrouw dronken of aangeschoten is en je vraagt haar nummer dan is er altijd een grote kans dat ze later niet opneemt of terug appt.

Bij aangeschoten vrouwen raad ik je altijd aan om ze dezelfde nacht proberen mee te nemen naar huis, want dronken vrouwen zijn de volgende dag vaak minder aangetrokken tot je en weten niet meer zo goed wie je bent.

Als je toch haar nummer wilt weet je dat je een grote kans loopt dat ze niet met je af wil spreken.

Je kan dit voorkomen door 1. geen dronken vrouwen te versieren of door 2. toch extra veel een connectie proberen op te bouwen.

Dat laatste is erg moeilijk want dronken vrouwen willen over het algemeen niet veel praten en zijn erg instabiel waardoor ze makkelijk het gesprek afkappen en met een ander verder praten.

 • Oplossing: Probeer haar diezelfde avond nog mee naar huis te nemen en zorg de volgende ochtend voor een glaasje water en een aspirientje. 😉

Reden #5: Er Was Onvoldoende Aantrekkingskracht

Vrouw walgt van man

De reden die vaak voorkomt als een vrouw niet (meer) wil afspreken is dat er bij de ontmoeting niet genoeg aantrekkingskracht werd gecreëerd.

Vaak vragen mannen het telefoonnummer van een vrouw zonder dat er sprake is van aantrekkingskracht, dit slaat natuurlijk nergens op, want als er geen sprake is van aantrekkingskracht dan zal ze niet met je afspreken tenzij ze een normale vriend wil.

Maar zijn er dan vrouwen die in dit geval alsnog hun nummer weggeven denk je? Die zijn er zeker, sommige zien het probleem er niet van om hun nummer weg te geven, dus doen ze dat gewoon.

Andere vrouwen houden onbewust van de zelfbevestiging die ze krijgen in het krijgen van berichtjes van mannen en sommigen geven hun nummer om van je af te zijn.

Veel vrouwen kunnen aangetrokken tot je worden en hun nummer weggeven met de gedachtegang dat ze iets gaan afspreken met je, maar als er geen emotionele verbinding is dan is de kans alsnog heel groot dat er geen afspraakje komt.

Er zit een groot verschil tussen een vrouw die jij sexy vindt en een vrouw die je echt leuk vindt en mogelijk verliefd op bent of kunt worden. Dit verschil is voor vrouwen nog groter.

Ze kunnen jou heel aantrekkelijk vinden, en dat is leuk, maar de hele wereld zit vol met aantrekkelijke mannen en vrouwen.

Maar bij veel vrouwen zullen er maar weinig mannen zijn waar ze verliefd op worden en waarmee ze iets speciaals hebben.

Jij moet er voor zorgen dat er iets speciaals tussen jullie gecreëerd wordt, als er iets speciaals tussen jullie is dan zal ze extra haar best doen om iets met je af te spreken.

Je moet begrijpen dat aantrekkelijke vrouwen de keuze hebben tussen vele aantrekkelijke mannen, waarom zou ze met jou afspreken?

Toen ik nog niet succesvol met vrouwen was sprak ik met elke vrouw af bij wie ik een kans maakte. Nu het niet meer zo moeilijk is stuur ik sommige vrouwen niet eens meer een berichtje.

Dit is als ik het druk heb, of gewoon geen zin heb in haar als ze bijvoorbeeld niks interessants te vertellen heeft, of als ik geen connectie met haar voel..

Bij vrouwen is het nog veel belangrijker dat er iets meer is dan alleen aantrekkingskracht.

Er is een percentage vrouwen waarbij alleen aantrekkingskracht al genoeg is omdat ze bijvoorbeeld enkel behoefte hebben aan seks of niet zoveel geven om een emotionele verbinding.

Maar door te leren een emotionele verbinding te creëren zal je succespercentage gigantisch omhoog schieten.

 • Oplossing: Hoe je onweerstaanbare aantrekkingskracht en een emotionele verbinding creëert leer je in dit artikel.

Reden #6: Je Bent te Opdringerig

opdringerig zijn

Ieder berichtje dat je naar haar stuurt, of dat nu via whatsapp, Facebook, telegram of via een andere datingapp is, moet een bepaalde waarde afgeven.

Je wilt iets waardevols naar haar communiceren. Dat kan je bereiken met behulp van een aantal manieren:

 • Gevatte humor (door middel van tekst, audioclipjes of ecards)
 • Seksuele spanning creëren
 • Flirten
 • Dominant zijn (achter de dingen staan die je zegt)
 • Jezelf kwetsbaar opstellen (dit maakt je echt)
 • Creëren van een emotionele connectie

Wat het ook is, je wilt dat ze altijd uitkijkt naar je berichtjes.

Een vrouw die geen genoeg van je kan krijgen zal uiteindelijk zelf beginnen met het sturen van berichtjes. Als ze vraagt ‘of er iets is’ of ‘hoe je dag was’ dan weet je dat op de goede weg zit.

Dit is natuurlijk veel beter dan haar het gevoel geven dat je iets van haar wilt. Zodra ze dat voelt, dan zal ze minder snel reageren of misschien wel helemaal niet meer.

 • Oplossing: Voorkom opdringerigheid en stuur geen dubbele berichten achter elkaar als ze een dag niet reageert.

Bedenk ook altijd waarom je haar iets wilt sturen. Denk aan de bovenstaande manieren en niet om zomaar met haar te appen.

Hoe meer je met iemand appt die je nog niet ontmoet hebt, des te groter de kans dat ze over je woorden kan vallen (ook al bedoelde je het anders).

Werk altijd naar die ontmoeting toe en speel niet eindeloos haar chatvriendje.

Reden #7: Je Bent Saai en Voorspelbaar

social media vrouw

Twintig jaar geleden werden mensen minder blootgesteld aan prikkels dan dat nu het geval is. Iedereen heeft vandaag de dag een smartphone en internet.

We hebben voortdurend keuzestress: whatsappen, facebooken, gamen of online je favoriete TV-serie terugkijken. Het is allemaal mogelijk.

Het vrouwelijk brein wordt voortdurend gestimuleerd en blootgesteld aan talloze prikkels en daar zullen wij mannen mee moeten concurreren.

Je bent namelijk al snel niet meer interessant.

Wat is het eerste wat je haar stuurde toen je haar nummer kreeg of toevoegde aan Facebook? Ik gok dat iets zal zijn als “Hey! Ik ben het..Tom van gisterenavond. Hoe is het met je?”.

Dit zijn van die dertien in een dozijn vragen die ze al honderden keren heeft gehoord.

Het is een wanhopige poging om het gesprek op gang te krijgen. Ze stralen  niks uit en zorgen er op geen enkele voor dat ze emotioneel geprikkeld raakt.

Je zal er enkel mee wegkomen als je een hele goede indruk die nacht bij haar hebt achtergelaten.

Als je positieve reacties wilt krijgen zul je andere dingen moeten gaan doen.

Vooral met internet daten zul je gevat moeten zijn en het ijzer smeden wanneer deze het heetst is. Standaard vragen en antwoorden worden onmiddellijk afgestraft met dodelijke stiltes van haar kant.

De methode die voor mij heel effectief werkt is door tegen haar te zeggen waarom ik nummers wilde uitwisselen.

Het nummers uitwisselen heeft namelijk maar één belangrijk doel: elkaar snel weer zien.

Zeg dat jullie de volgende dag een kopje koffie gaan drinken of samen de hond uitlaten (omdat ze zelf ook zo’n schattige hond heeft). Dan heeft het uitwisselen van een nummer meteen een reden.

Hetzelfde geldt voor online dating.

 • Oplossing: Geef haar een van te voren een reden om je te zien! Wissel niet zomaar je Facebook account uit of je nummer om met elkaar te appen.

Zorg ervoor dat ze zin krijgt om je te zien en spreek binnen 7 dagen iets met haar af. Bespreek met je date de tijd en locatie van ontmoeting één dag voordat jullie elkaar gaan zien.

Het belangrijkste is dat er zo snel mogelijk een date gepland staat.  Op deze manier werk je ergens naartoe en voorkom je dat jullie chatgesprek als een nachtkaars uitdooft.

Reden #8: Het Verkeerde Nummer Opgeslagen

verkeerd nummer

Nee dit is geen grapje..

Met Koningsnacht had ik een nummer gescoord van een aantrekkelijke meid in een club, maar het was er vrij luidruchtig dus ik kon haar niet goed verstaan.

Moet ook bekennen dat ik behoorlijk was aangeschoten. Ik ging er vanuit dat ik haar nummer goed had ingetoetst.

De volgende dag besloot ik om haar een gewaagd berichtje te sturen. Tot mijn schrik zag ik opeens een profielfoto van een man met een baard bij dat nummer staan.

Achteraf bleek dat ik het verkeerde nummer had opgeslagen.

Het komt ook wel eens voor dat een vrouw je expres het verkeerde nummer geeft omdat ze van je af wilt.

Dat kun je simpelweg controleren met een simpel trucje.

 • Oplossing: Zet het laatste nummer foutief in je smartphone en vraag haar of het nummer klopt.  Corrigeert ze je niet? Dan is de kans groot dat ze je bewust een verkeerd nummer heeft gegeven.

Een harde les die ik toen heb geleerd is om altijd het nummer even dubbel te controleren voordat jullie elkaar verlaten.

Het ergste wat je kan overkomen is dat je namelijk seksueel gewaagde berichtjes stuurt naar een oudere man met een grijze baard;)

 Reden #9: Haar Smaak is Vandaag Anders

Soms heb je trek in kip, soms heb je trek in rundvlees. Ik hou van vrouwen met ronde vormingen en totaal niet het dunne fotomodeltype, maar heel af en toe vind ik dat een dagje opeens wel mooi.

Geen idee waarom, maar als ik toevallig die dag uitga en een fotomodeltype vrouw ontmoet dan vind ik haar extra aantrekkelijk.

De volgende dag ben ik minder aangetrokken en zal ik misschien niet eens met haar afspreken. Zo werkt het natuurlijk ook met vrouwen.

Het hoeft niet ergens op te slaan, maar er zijn duizenden redenen te verzinnen waarom jij er helemaal niks aan kunt doen dat ze niet reageert.

 • Oplossing: Het punt is dus dat je jezelf niet gek moet maken en het na een paar berichtjes naast je neer moet leggen zonder al te veel te analyseren.

Zoals ik zeg zijn er nog zat redenen te verzinnen die zij kan hebben om niet te reageren op jouw telefoontjes.

Ik had een keer het nummer van een vrouw gekregen die niet reageerde op mijn telefoontjes, een jaar later kwam ik er achter waarom.

Een vriendin van mij vertelde het me. Ze was jaloers dat ik met die vrouw sms’te en heeft een cijfer van het nummer veranderd.

Natuurlijk gebeurt het niet zo snel, maar misschien regel je het nummer van een vrouw maar valt dezelfde dag haar telefoon nog in het water?

Het zijn allemaal vrij onwaarschijnlijke redenen, maar  als elke reden die je kunt verzinnen een kans heeft om waar te worden dan is er uiteindelijk een reële kans bij iedere vrouw dat er toevallig één van die duizenden redenen om niet te reageren van toepassing is.

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»

41 Reacties op "9 Redenen Waarom Ze NIET Reageert Op Je App Berichten"

 1. Johan says:

  Heren,

  Nou lees ik regelmatig op datingsites allemaal handige en zeker ook nuttige tips of gewoon leuke artikelen zoals deze. Daar heb ik een vraag over. Ik heb laatst een date gehad met een leuke vrouw. We hebben een week lang gemaild en elkaar berichtjes gestuurd, dit ging niet om het uur maar best snel na mekaar.

  Uiteindelijk afgesproken, gelachen, geflirt, de tijd vloog. Ze wenste me succes met mijn werk bij het afscheid (wat gewoon goed was). Thuis nog een berichtje gestuurd (gelijk reactie) en nu is het ineens over?!?!

  Leg mij eens uit wat dit kan wezen, want ik ben af en toe echt het spoor bijster met vrouwen...

  • Jonathan Johnson says:

   Antwoord: meer dan 100 verschillende dingen...

   Je zult meer details moeten geven over wat er precies is gebeurd.

   Je kunt ook je verhaal schrijven op ons forum, dan gaan meerdere mensen je een antwoord proberen te geven.

  • Katleen says:

   Ik kan van mezelf zeggen dat ik als vrouw soms graag met een man praat en lach, maar dat het daarom niet meer dan dat is.
   Ik denk dat vrouwen wel genieten van de aandacht, maar meer is het daarom niet.
   Als je uiteindelijk beseft dat de man meer wilt en dat je dat niet kan beantwoorden, dat het dan beter is om ermee te stoppen...
   Het klinkt niet lief maar het is in eerste instantie niet zo bedoeld.

 2. Johan says:

  zie forum :)

 3. Mo* says:

  dag heren,

  Ik had vorige week een meisje leren kennen op school en we moesten allebei naar trajectbegeleiding i.v.m. herinschrijving. Wel ik stond natuurlijk eerst te wachten en waren 3 meisjes voor m en toen kwam dat ene meisje en vroeg of ik ook aan het wachten was en dat of deze lokaal van trajectbegeleider was, ik antwoordde van ja en dat ze op juiste plaats zit. Toen ging ik eventjes aan de raam staan, ze kwam naast me staan en vroeg hoe het meestal duurt zo'n traject begeleiding en ik antwoordde 10 minuten ofzo en we waren ook allebei te laat. Ik moest om 16u30 naar de les en zij om 17u bij iemand gaan en de spreekuren van trajectbegeleiding duurde tot 16u. Dus ja ik opende vragen wrm ze naar trajectbegeleiding moest enal wat voor opleiding ze deed. Ze vroeg dit ook aan me, we begonnen over onze resultaten te praten, reizen,.. Ik vroeg haar of ze veel ging uitgaan ze vroeg dit ook aan me, ze stond heel dicht bij me er was soms oogcontact en stond met haar linker schouder leunendnaar me gedraaid en soms haar goed zetten (ik weet niet of dit ook een signaal is) en dit duurde 10 minuten. En twas ineens 15u55 en spreekuren van trajectbegeleiding duur tot 16u en wij waren ook de laatste, ik zei tegen dat meisje dat ik trajectbegeleider dat nog een meisje was en dat ze ook de laatste was. Wel twas mijn beurt en ik zei tegen dat meisje van dat we deze gesprek nog niet gedaan was en dat we dit verder zouden doen na traject begeleiding en ze lachte en zei ja tuurlijk, geen probleem. Na 10 minuten wast haar beurt en ik heb op haar zitten wachten in de gang, toen ze gedaan was ze vond me in gang te wachten en ze vond dit erg lief en vriendelijk. We hebben dan eventjes gesproken tot aan haar straat we praatten over onze ervaringen over reizen voor rond new york omdat ze engels studeerd. Ja voor onze wegen scheidden vroeg ik aan haar of we eens konden uitgaan ze tuurlijk geen probleem dan vroeg ik of ze facebook had ze zei: ja wil je mn volledige naam hebben glimlachend. Ik haalde mn gsm uit en deed alsof ik niet kon werken met mijn gsm (heel moeilijk voor mensen die niet met acer kunnen werken ;-p). Toen vroeg ik om haarnummer en dat het beter is... ze zei ok, geen probleem ze gaf dit aan me en ik moest haar verwittigen of iets laten weten als ik uitga. Wel ik wou nietdirect bellenof smssen aan haar anders zou dit zo hopeloze geval lijken, ik heb dan 3 dagen gewacht en ik belde haar. twas direct voicemail en probeerde ik paar uren later nog eens twas gwn aan het rinkelen en ja halfuurtjes later studeerde ik een sms dat ik was en dat we elkaar hadden ontmoet aan trajectbegeleider. Na sms heb ik een halfuurke gewacht en had ik haar weer gebeld maar haakte af. Wel wat deed ik nu verkeerd? Ik ben echt in de war, ik heb een advies nodig.

  Groetjes,

  Mo

  • MissDior says:

   Je komt heel onzeker over zo bij een dame. En zo worden ze heel gauw afgeknapt. Laat een meisje altijd wachten.. Zo worden ze helemaal gek en dan hebben ze gelijk interesse.

   • Tommy says:

    Dus een man mag niet onzeker zijn en een meisje wel ? Zijn meisjes dan zo dom dat ze niet weten dat een man dezelfde gevoelens hebben net als zij? Om te huilen.

    • Marcel says:

     Ik moet eerlijk zeggen dat ik het er wel een beetje mee eens ben dat vrouwen afknappen op onzekerheid en afwachten maar dat zij vaak hetzelfde doen . Terwijl dan wel man en vrouw op alle gronden gelijk moet worden gesteld. Er zijn echter ook vrouwen die initiatief nemen . Verlegen en onzeker mag niet . Klein ook niet . Dus we kunnen wel allemaal zeggen het ligt altijd aan de man of de berichten , of te opdringerig, maar als je uit bescheidenheid niet wat doet of voorzichtig bent is het ook niet goed. Zo is het gewoon . Dan denk ik doe het dan zelf dan weet de man dat je er op gesteld bent en dat je haar niet lastig valt . En ja , het klopt dat er een lichte frustratie is op dit punt . Dat het niet lukt zal aan beide partijen liggen .

     • Andreas says:

      Je hebt helemaal gelijk!
      Ik had een dame berichtje gestuurd die mij aardig vondt, en bij begin is ff leuk en klink sociaal en lief. Maar daarna volgende dag hoor ik niks meer, had 1 bericht gestuurd hee hoe is het met je? Alles oke? 4 jaar gewacht en ze had voor die tijd wel gelezen. Maar geen antwoord gehad. Vindt ik geen excuus dat ze druk heb, ja eigen belang met een andere gozer lopen flirten. En daarna heb ik afgehaakt!

   • Jonathan Johnson says:

    Je moet juist niet wachten, dan ben je de standaard man.

    Ik heb dat getest met honderden nummers... als je langer dan 2 á 3 dagen wacht is ze je al half vergeten.

    Alle emotionele connectie die je met haar had is al deels weggevloeid. Je moet dan weer opnieuw het contact opzetten in principe.

    Gewoon dezelfde dag een grappig sms'je sturen / whatsapp en max. 1 dag wachten.

 4. Saar says:

  Hoi Mo,

  Ik weet zeer zeker dat je haar te duidelijk hebt laten merken dat je interesse in haar had, tuurlijk, niet mis mee! absoluut niet. Maar het kan zijn dat het meisje al een vriend heeft, teveel keuze en opties open heeft staan bij mannen en dat ze is afgeknapt op het feit dat je haar zo vaak hebt gebeld en dat je ook nog eens in de gang op haar stond te wachten... dat kan bij sommige vrouwen een signaal afgeven wat voorspelbaarheid. Je mag en het liefst vindt elke vrouw het heerlijk om in die spanning te zitten, Zodra je het nummer van een vrouw hebt mag je best mysterieus zijn. laat haar maar een week of 8 dagen wachten... en ze zal gek worden van onzekerheid.. ook aan de telefoon moet je een uitdaging voor haar blijven, mysterieus blijven maar heet en koud op haar afblazen... Succes!

  • Tommy says:

   Ik word er een beetje boos van van uw reactie. Vrouwen vinden het leuk om in die spanning te zitten, dat een man mysterieus is. Een uitdaging blijven aan de telefoon. Jullie vinden dat allemaal zo vanzelfsprekend terwijl de man al de eerste stap heeft moeten zetten.En dat op zich is al moeilijk genoeg. Kunnen vrouwen dan alleen maar aan zichzelf denken ?

   • Jonathan Johnson says:

    Schuif het niet af op de vrouw, je kent haar situatie niet. Je zet jezelf zo in de slachtofferrol.

    Je gaat sowieso vrouwen krijgen die niet op je reageren, accepteer dat en benader direct een nieuwe vrouw.

    • Andreas says:

     Weetje wat ik hele situatie vindt?

     Hele gedoe slaat helemaal nergens op wat vrouwen doen vaak.

     Zogenaamd druk en lekker flirten met een andere knappe aantrekkelijke gozer bezig zijn, plaats van dat je zelf aan de beurt bent.

     Mannen krijgen altijd de klappen en de schuld met alles.

     Vindt gewoon geen excuus als je zolang moet wachten en zeker 8 dagen of langer geen antwoord krijgt.

     Als je ballen hebt om te zeggen dat je niet mijn type bent of ik heb het erg moeilijk momenteel in mij leven, had je allang direct antwoord gekregen.

     Doe niet of je zo softie komt uithangen ik heb geen tijd voor je, heb zooo ontzettend druk, lekker eigen belang om betere kerel te krijgen.

     Als je maanden geen berichtje hebt gehad, hup afhaken die zooi. Genoeg vissen in de zee. Klaar!

  • Jonathan Johnson says:

   Als je letterlijk 8 dagen laat wachten wordt ze niet gek van onzekerheid, dat slaat namelijk om van: ach, dan niet!

   Acht dagen is echt MEGA lang, je bent serieus een mafkees als je denkt dat een vrouw dat leuk vindt. Dit neigt dan naar autisme/asperger.

   In deze moderne tijd moet je niet langer wachten dan 1 dag met reageren. Persoonlijk stuur ik haar dezelfde avond dat ik haar ontmoette al een bericht, en dat geeft me duidelijk de beste resultaten.

 5. Fabinho2211 says:

  Hallo,

  heb dit ook al meerdere malen meegemaakt met enkele vrouwen. Deze keer heb ik het er wel moeilijker mee omdat ik echt gemeende interesse heb in deze vrouw en verder wil.

  Het zit zo:
  2 weken geleden leerde ik een aangename mooie dame kennen in een discotheek.
  Ik was met een maat en ze toonde meteen haar interesse door mij op men schouder aan te raken enzv en te vragen wie ik was. Ze praatte vooral met mijn maat maar volgens mij had ze eerder interesse in mij want ik praatte eigenlijk meer met haar vriendin en zij probeerde soms subtiel tussenbeide te komen.
  Uiteindelijk heb ik haar maar pakweg 5 minuten gesproken en zijn we doorgegaan. Dag later voegde zij mij toe op fb.

  Nu zag ik haar 2 weken later (deze dinsdag dus) terug in dezelfde disco. Ze merkte mij meteen op, zij was weer met diezelfde vriendin en ik met dezelfde maat. Ze bleven heel lang bij ons staan en deze keer heb ik toch lang met haar gepraat.
  Naar mijn zeggen heb ik aantrekkingskracht gecreeërd door haar schouder aan te raken, aan haar onderrug, door haar haar te gaan, haar hand vastpakken, naar mij toe trekken enzv en ze liet alles toe.

  Emotionele connectie heb ik eveneens gebouwd, we hadden gemeeenschappelijke interesses (talen, passies, hobby's). Op een bepaalde moment zei ze zelf "man jij ben hier punten aan het scoren". Misschien was dit een shit-test van haar om te zien hoe ik zou reageren.

  Naarmate de avond vorderde heb ik haar toch proberen te kussen. Maar ze wou niet ze zei dat ze een serieus meisje was en ik zei "ok geen probleem dat siert je".
  Uiteindelijk was het geen probleem dat ik haar had proberen te kussen want ze bleef nog bij mij staan, wetende dat ze daar eigenlijk ook met een andere groep was. Deze keer had vooral mijn maat eerder veel contact met haar vriendin dus eigenlijk rollen omgekeerd.
  We wisselden dus nummers en had er een goed oog in dat het deze keer dus wel zou lukken om contact te houden gewoon omdat ik dus direct mijn intenties toonde naar haar toe.

  Ik stuurde het volgende de dag erna:
  "Hela...., alles goed? Gisteren was je nogal rap weg eh. Ondertussen al gerecupereerd :-p ?

  ze antwoordde niet: dus stuurde ik een dag later het volgende:

  (Naam) dat is een beetje onbeleefd van niet terug te sturen eh, of ben je hard to get aan het spelen ;-), wel schattig van u. Ik vond u leuk vorige dinsdag maar nu ben je toch eerder minpunten aan het scoren op deze manier :-).

  Ik zeg het met smileys dus ik meen het allemaal niet zo.

  Maar dus geen reacties tot nu toe.
  Ik zou moeten bellen maar dat lijkt mij zo nutteloos als ze toch al niet kan antwoorden op mijn smssen waarom zou ze dan oppakken.

  Heb hier een probleem mee en zie niet direct waar ik iets fout heb gedaan, ook omdat zij van haar kant duidelijke interesse toonde.
  Misschien denkt ze dat ik ook met haar vriendin bezig ben, maar dat is niet zo omdat ze op een bepaalde moment zei jij hebt toch mijn vriendin haar nummer of fb. Maar dat had ik niet.
  Misschien heeft ze daarom een verkeerd nummer gegeven.

  sorry dat ik het hier plaats misschien kunnen jullie hier iets in herkennen, heb het ook op het forum geplaatst.

  grtz

  • alex says:

   Uw smsjes waren nogal zot..

   • Tommy says:

    Tja het is moeilijk om te zeggen waarom ze dit doet. Het kunnen zoveel redenen zijn.Maar ik zou niet te veel de schuld bij jezelf zoeken. Je bent niet perfect, niemand is perfect. Je kan moeilijk met 100 000 dingen rekening houden. Je hebt zoveel mogelijk jezelf geweest en als ze u echt graag heeft zal ze al de kleine foutjes die je (misschien) gemaakt hebt wel aanvaarden.

  • Kh says:

   Als ik zo een bericht kreeg zoals dat laatste zou ik sowieso al niet meer antwoorden. Je legt wel veel druk en toont al direct dat je er niet tegen kan als er niet gebeurt wat jij verwacht. Dat is jouw negatieve kant. De smileys gaan niet helpen hierbij. Mijn interesse zou dalen onder 0 als ik zo een bericht kreeg.

  • Jonathan Johnson says:

   Prima sms'jes, maar de laatste zal ik persoonlijk wat later sturen en wat korter houden. Korter, omdat je hiermee weinig investering laat zien, dat moet zij namelijk doen.

   Dus gewoon iets als 'Wel schattig dat hard-to-get spelen van je...".

   Soms stuur een maand later nog eens iets, iets achterlijks, zoals dat ik hopeloos verliefd op haar ben en haar niet uit m'n hoofd krijg.

   Het zou kunnen zijn dat haar situatie een maand later namelijk weer anders is, bijv. dat ze dan echt afscheid heeft genomen van haar ex of dat ze iets anders vervelends verwerkt heeft waarom ze geen interesse had op dat moment.

 6. mojo says:

  Als eerste top site, ik heb een vraag: Iemand ontmoet waar het mee klikt zei doet niet aan social media of whats app alleen sms of bellen ok rede voor goed. Ze geeft aan dat ze zich niet verplicht voelt om op alle sms en te reageren ok. Ze zegt ik ben zaterdag gewoon thuis dus ik bel en sms geen reactie geen gehoor. Mijn vraag is, idd moet het niet van twee kanten komen en als ik een leuke sms stuur en ze reageert helemaal niet ... lijkt het mij aan te geven dat ze niets wilt. Maar laat ik niets hoeren krijg ik weer een sms hoelaat en we wanneer ook al weer hadden afgesproken. Dan op de date zelf is de klik er en ben ik lief en is ze aanhankelijk. Ik ben in de war en ziedat niet zo omdat ik vind dat het van twee kanten moet komen. Ook het contact wil je echt wat opbouwen in een relatie lijkt me zit ik fout??? Graag uw mening grtz mojo

  • Jonathan Johnson says:

   Er zijn genoeg mensen die graag achter iemand aanlopen zonder dat ie ander iets van zich laat horen. Als je dat wilt, moet je dat gewoon doen. Als je dat niet, dan moet je er een punt achter zetten. Er zijn genoeg vrouwen die wel genoeg aandacht voor je hebben.

 7. Robin says:

  Hallo,

  Ik zat vanmiddag in de trein tegenover een ontzettend knap meisje. Ze was druk bezig met het lezen van haar boek 'vijftig tinten grijs'. Ik wilde haar niet storen van haar boek dus had ik een briefje met mijn nummer erop aan haar gegeven toen ik uitstapte. Ik weet niet precies hoe dat werkt met dames, of ze meteen contact zoeken of bijv. het eerst aan vriendinnen vertellen en dan 2 dagen later bellen of Whatsappen.
  Kunnen jullie mij vertellen wat ik kan verwachen?

  Alvast bedankt!

  • MissDior says:

   Ze gaat je niet bellen. Bij een dame moet je een indrukt achterlaten. Je had ten eerste een gesprek met haar moeten voeren. Zomaar je nummer geven terwijl ze niks over weet! Geloof me zo kom je niet ver. Volgende keer spreek je een dame aan kom je een heel eind mee.

   Succes

   Groetjes

  • Katleen says:

   Ik zou wel sms'en mocht ik ook echt geïnteresseerd zijn. Anders niet.
   Bellen zou ik nooit doen.

  • Sergio says:

   denk niet dat er veel van komt. als je niet echt met haar in een gesprek bent geraakt zal ze waarschijnlijk niet eens weten wie je bent dus ook geen stappen nemen om er achter aan te gaan

  • vera says:

   ik zal eerlijk tegen je zijn: je kwam vast op haar over als een enorme kwal. Je intenties waren goed, maar dat weet zij niet (zeker), zij weet alleen dat een jongen har zijn nummer gaf met de verwachting dat zij hem wel zou bellen of smsen. Je moet eerst met haar gepraat hebben en dn nummers uitwisselen als zij dat ook wil. '' ik weet niet hoe dat werkt met dames'' zeg je, maar waar heb je uberhaupt het idee vandaan gehaald dat je nummer toestoppen bij een meisje een goede move is? Daar kan je maar betr ook niet meer naar luisteren

 8. Roy says:

  Hallo
  Ik heb een meisje leren kennen op kamp zo een goede 2 weken terug en ik heb met haar gepraat en ook als ze aan het praten was met iemand anders was ik er ook af en toe er bij ik heb haar als vriend op fb voor een goede week en het ik stuurde eerste hey ze antwoord srry kan nu niet sturen ik antwoord terug AH oke en wat later stuurde ik haar terug met herinnering van het kamp en hoe het daar was Enzo het gesprek stopt heel abrupt toen de zei da ze da ze ging gaan slapen ze drukt toen verkeerde en blede mij toen ze stuurde terug srry verkeerde knop en van af dan antwoord ze niet meer op mijn berichten die in haar stuur
  Wat moet ik nu doen geduldig wachten en hoppen dat ze terug stuurde of het gewoon opgeven

  • Katleen says:

   Opgeven. Ze is niet geïnteresseerd en niet erg vriendelijk.
   In elk niet blijven berichten sturen.

  • DJ says:

   Aii... Duidelijk geval van ''ik wil geen contact, dus stop maar gewoon met berichten sturen en bellen''. Als ik jou was, zou ik haar maar gewoon vergeten en me richten op andere zaken (en meisjes). En inderdaad iemand die een stuk vriendelijker is dan zij...

 9. Cloud says:

  heey allemaal
  Ik heb dus een vrouw via social media leren kennen
  Contact is alleen op dat gebied nog
  En is gaan groeien
  En binnenkort
  Uit eten
  Alleen op ene moment is het contact wat minder geworden
  En is het spreek je later
  Alleen ben ik telkens degene die dan weer wat laat horen
  Zou dus jmmr zijn als contact wegvalt
  Was beste om te doen
  Gewoon even laten ofzo
  Van veel kletsen naar bijna niks maar wel gevraagt om samen uit eten te gaan
  Alleen nog plannen wanneer
  Zolang kennen we elkaar ook nog niet
  Dus zit even met de vraag
  Hoe dan dat nu wat minder is

 10. Louis says:

  Om te checken of ik het juiste nummer kreeg: laat ik mijn telefoon het nummer bellen terwijl ze nog bij me staat, zo weet ik meteen of het het juiste nummer was dat ik kreeg :-)

 11. Bernie says:

  Leuk hoor al die reacties.
  Eindelijk een beetje leven in de brouwerij:-)

 12. Ed says:

  Het zou leuk zijn als er aan het einde van deze blog een positieve wending zat. Nu is het net alsof elk gesprek zal eindigen in een ijzige stilte, beetje jammer.

  • Jonathan Johnson says:

   Nou ja, niet elk gesprek gaat zo eindigen hoor, maar deze blog is juist gericht om uitleg te geven waarom mensen dit soort berichten ontvangen, dus dan wordt het een vrij serieuze blog natuurlijk.

 13. Jan-Peter says:

  Oh dus daarom moet je zo snel mogelijk afspreken XD

  • Jonathan Johnson says:

   Simpel, hoe langer je wacht hoe kleiner de kans dat jullie elkaar gaan ontmoeten.

   Ik maak zelf vaak eerst een grapje, stel haar 1 of 2 interessante vragen en begin dan al over iets drinken. Geregeld zegt ze direct 'ja', zegt ze 'nee' dan heb je in ieder geval al het zaadje gepland.

   Het is absoluut de beste strategie, zo filter je de vrouwen er uit die toch nooit met iemand afspreken (daar zijn er een hele hoop van) en ben je efficiënt met je tijd.

   Ik heb zo 2 dates per week met een klein beetje tijd op een app, terwijl ik andere ellenlang gesprekken zie voeren en in het beste geval 1x per week maand een date hebben.

 14. bo says:

  vind het altijd maar bitchie om gewoon niet meer te reageren als ze er geeen zin meer in heeft. Stuur dan op zn minst even een berichtje met een uitleg of zo.... of uberhaupt een berichtje. Anders zit je te wachten op niks ,helemaal hoopvol. Serieuuss

 15. Joris says:

  Had echt een hele leuke avond met een meisje en het klikte goed tussen ons, maar daarna hoorde ik niets meer van haar... Ik snapte er oprecht niks van, want ik dacht echt dat ze mij net zo leuk vond als ik haar. Ik had geen andere manier om contact op te nemen of zo, dus ik moest me er maar bij neerleggen. 2 maanden later kwam ik haar weer tegen in een club en wat bleek... Haar mobiel was gecrasht 1 dag na onze avond samen! En nu zijn we alweer 1,5 maand aan het daten. :)

 16. Arnoud says:

  Mannen,

  Ik zit met een soort zelfde issue. Bij twee dames die ik via tinder/Happn heb gesproken klikte het goed voor mijn gevoel, maar ze reageren allebei niet meer.

  Bij de ene dame was ik al een week aan het chatten
  Op een gegeven moment gaf ik een eerste keer mijn mening dat yoga mij saai lijkt en dat het mij een echte vrouwenactiviteit lijkt. Vlak daarna schreef ik nogmaals dat het in ieder geval niets voor mij lijkt. Ik hoopte dat ze zou doorvragen, maar dat Is het laatste bericht van haar geweest. Daarnaast was er nog genoeg andere informatie om op in te haken en vragen om antwoorden op te geven. Wat ik hierboven heb beschreven over yoga is het enige wat ik mij kan bedenken wat misschien verkeerd is overgekomen en dat het einde verhaal is. Ik heb haar ongeveer 4 dagen na mijn laatste bericht een luchtig grappig berichtje gestuurd. Maar nog steeds geen antwoord (nu ongeveer 2 dagen later na dat bericht)

  Bij de andere dame was qua karakter een kopie van mijzelf. Hierbij klikte het ook heel goed. Het is een kwetsbare dame. We waren op een zondag intensief aan het chatten met elkaar voor een paar uur. Ik heb zojuist even geteld. Ongeveer 45 berichten van mij kant al. Maar aan het einde van het chatgesprek heb ik het op een date gegooid en hiermee stemde ze in. Alleen ik moest snel weg en daarom had ik geen tijd om iets voor te stellen. Dus later op de zondagavond stuurde ik haar weer een berichtje om de donderdag wat leuks te gaan doen. Maar daar heb ik tot nu geen antwoord op gehad. Omdat mijn voorstel was om morgen (donderdag) wat leuks te gaan doen, heb ik vanochtend (woensdag) ook een luchtig grappig berichtje verstuurd. Daarnaast aangegeven dat het mij het best lijkt om de date op een andere datum te plannen als de interesse nog steeds wederzijds is zonder echt concreet te worden. Ook heb ik geprobeerd om het gesprek weer opnieuw leven in te blazen.
  Het enige wat ik mij kan bedenken is dat ik het te snel op een date heb gegooid, maar anders zou ik niet weten wat ik fout heb gedaan.

  Hierover heb ik jullie advies nodig. Hoeveel tijd moet ik nog investeren in deze dames en in vergelijkbare situaties die ik ga tegenkomen?
  En als ik er nog tijd in moet investeren hoelang moet ik dan wachten met reageren voordat ik weer iets van mijzelf laat horen?

  Gr Arnoud

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d