8 Signalen dat je Klaar Bent voor een Nieuwe Relatie

Als je net uit een relatie komt, is het logisch als je heftige gevoelens ervaart. Misschien ben je wel heel verdrietig of boos omdat zij het heeft uitgemaakt, misschien zit je wel met allemaal schuldgevoelens omdat je haar hart hebt gebroken, of misschien ben je er wel zo aan gewend een relatie met haar te hebben dat je totaal verward raakt.

Om deze emoties allemaal op een rijtje te krijgen en te verwerken, is het belangrijk om hier even de tijd voor te nemen, en niet halsoverkop in een nieuwe relatie te springen. Je wilt niet dat een nieuwe relatie stukloopt, enkel en allee omdat jij in je hoofd nog met je ex bezig bent. Maar hoe weet je nou precies wanneer het tijd is voor een nieuwe relatie?

In dit artikel zal ik je proberen te helpen om te bepalen of je klaar bent voor een nieuwe relatie. Ik zal dit doen aan de hand van een aantal signalen, die aangeven dat het waarschijnlijk tijd is om de liefde weer een kans te geven. Zo weet je zeker dat als je aan een nieuwe relatie begint, je er ook echt klaar voor bent.

In dit artikel zal ik de volgende signalen gaan bespreken:

  • Je kijkt weer naar andere vrouwen
  • Je bent niet meer jaloers op je ex
  • Je zoekt niet continu afleiding
  • Je bent niet meer actief op zoek naar een relatie
  • Je voelt je weer vrolijk
  • Je bent niet meer bang om afgewezen te worden
  • Je laat andere vrouwen toe in je leven
  • Je denkt niet meer continu aan je ex
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Signaal 1: Je kijkt weer naar andere vrouwen

Toen het net uit was met je ex, zat je waarschijnlijk helemaal niet meteen op een nieuwe relatie te wachten, en is er een grote kans dat je überhaupt even helemaal klaar was met vrouwen.nieuwerelatie1 Waar je normaal gesproken best naar aantrekkelijke vrouwen zou kijken op straat, is de kans groot dat je na je break-up even helemaal geen oog meer voor ze had.

Maar op een gegeven moment zal je merken dat je dit wel weer gaat doen. Er loopt een aantrekkelijke vrouw langs, en je denkt even bij jezelf “zo, die is knap”. Je vraagt je af waarom je dat een vreemde gedachte vindt, en dan ineens realiseer je je dat je dit al in geen tijden meer gedacht hebt. Dit is een sein dat je misschien weer klaar bent voor een nieuwe relatie.

Als je onderbewuste zegt dat je weer op zoek kan naar een vrouw, dan heeft het meestal gelijk.

Je hersenen vertellen je dat het oké is om weer met vrouwen bezig te zijn, en proberen je aan te sporen weer het liefdespad op te gaan. Hier kun je het beste maar gewoon naar luisteren.

Signaal 2: Je bent niet meer jaloers op je ex

Het maakt niet uit wie de relatie heeft uitgemaakt: als het na lange tijd voorbij is tussen jou en je ex, is het heel normaal als je daarna te maken krijgt met jaloerse gevoelens. nieuwerelatie2Niet omdat je ex nou per se een veel beter leven heeft dan jij, maar omdat je het nog niet prettig vindt om eraan te denken dat je ex misschien wel weer een nieuwe vriend zal gaan vinden.

Als je via via hoort dat je ex met iemand anders uit is geweest, of als je je ex door de stad ziet lopen met een andere man, voel je je daar niet prettig bij. Je voelt je jaloers: aan de ene kant op je ex, omdat zij een beter liefdesleven heeft dan jij, maar stiekem ook wel een beetje op die andere man, omdat je ex voor je gevoel nog steeds bij jou hoort.

Wanneer je dit gevoel niet meer hebt, dan is dit een teken dat je echt over je ex heen bent, en dat je weer klaar bent om je volledig op iemand anders te storten. Als jij je ex voor je kan zien met iemand anders, zonder dat je je daar vervelend bij voelt, dan is het waarschijnlijk tijd om zelf ook aan een nieuwe relatie te beginnen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Signaal 3: Je zoekt niet continu afleiding

Sinds het uit is met je ex, is de kans groot dat je liever niet alleen wilde zijn met je gedachten. nieuwerelatie3Telkens als je even niets te doen had of alleen was, sloegen je gedachten op hol, en dacht je alleen maar aan je ex of jullie relatie. Hier werd je verdrietig of boos door, en daarom wilde je eigenlijk zo min mogelijk alleen zijn en zoveel mogelijk dingen te doen hebben.

Om dit te bereiken ging je continu overal afleiding zoeken. Je probeert jezelf zo druk te houden dat je nauwelijks tijd voor jezelf hebt, en als je dat even wel hebt ga je mensen bellen of de televisie aanzetten: niet omdat je daar zelf zin in hebt, maar puur omdat je niet wil hoeven nadenken, omdat je weet wat er dan gebeurt.

Je moet een nieuwe vriendin willen omdat je haar leuk vindt, niet omdat ze je afleidt van je ex.

Als je ophoudt met het continu zoeken van afleiding, en gewoon even alleen kan zijn zonder aan je ex te hoeven denken, dan is dat een signaal dat je goed bezig bent, en dat je waarschijnlijk wel voorzichtig aan kan proberen te kijken of een nieuwe relatie iets voor je is.

Signaal 4: Je bent niet meer actief op zoek naar een relatie

Het is een welbekend cliché dat je pas liefde zal vinden als je er niet actief meer naar op zoek bent. Een ander welbekend cliché is dat de meeste clichés alleen maar cliché zijn omdat ze ook waar zijn. In dit geval gaan beide van deze clichés op: het is daadwerkelijk zo dat je waarschijnlijk klaar bent voor een relatie, als je niet actief op zoek bent naar een nieuwe relatie.

Ik bedoel daarmee niet dat je interesse hebt in vrouwen; dit is, zoals ik bij het eerste signaal al heb uitgelegd, juist een heel goed teken. Wat ik er wel mee bedoel, is dat je niet meer het idee hebt dat je zo snel mogelijk weer in een nieuwe relatie moet komen, en daarom hopeloos clubs, bars, datingsites en Tinder afstruint op zoek naar een soort “vervanging” van je ex.

“Een relatie omwille van een relatie houdt nooit stand.”

Als jij een nieuwe relatie wil beginnen, dan moet dit zijn omdat je een relatie wil met een bepaalde persoon die je leuk vindt, en niet omdat je per se een relatie wilt. Pas zodra je niet meer wanhopig op zoek bent naar een nieuwe relatie, ben je waarschijnlijk klaar om in een nieuwe, gezonde relatie te stappen.

Signaal 5: Je voelt je weer vrolijk

Na een relatiebreuk kan je een hoop gevoelens hebben, maar een gevoel wat bijna niemand zal hebben is vrolijkheid. nieuwerelatie5De meeste mensen zijn na het uitgaan van een relatie het grootste deel van de tijd in een sombere stemming. Dat wil niet altijd zeggen dat je niets leuk vindt, of dat je nergens meer om kan lachen, maar wel dat je daarna weer vrij snel terug bij je eerdere, futloze stemming bent.

Op een bepaald moment zul je echter merken dat het op dat vlak weer beter gaat. Je wordt weer vrolijker wakker, je fluit misschien weer op weg naar je werk, en je merkt gewoon dat je je over het geheel weer een stuk beter voelt. Dit is natuurlijk op zichzelf al hartstikke fijn, maar het is ook een teken dat jij weer klaar bent voor een nieuwe relatie.

Als je weer vrolijk bent, is dat een signaal vanuit je onderbewuste dat je weer zonder je ex kan. Dit is natuurlijk essentieel als je aan een nieuwe relatie wil beginnen. Bovendien zal het je helpen als je weer vrouwen wil gaan versieren, aangezien er maar weinig vrouwen op depressief ogende mannen zullen vallen.

Signaal 6: Je bent niet meer bang om afgewezen te worden

Een breuk in een relatie gaat bijna altijd gepaard met een hele hoop pijn, vaak ook voor degene die het uitmaakte. Pijn is een bijzonder onprettige emotie, waar je hersenen heftig op reageren. Dit doen ze vaak door te proberen om nieuwe pijn te vermijden. Mensen die heftige pijn hebben ervaren, zullen vaak enige tijd bang zijn om risico’s te nemen.

Mentale pijn en fysieke pijn lijken misschien verschillende dingen, maar voor je hersenen zijn ze precies hetzelfde.

Dit geldt dus ook voor mensen die pijn hebben geleden op liefdesgebied. Als jij een pijnlijke break-up achter de rug hebt, zal je waarschijnlijk onbewust banger worden om afgewezen te worden door vrouwen. Hierdoor stap je minder snel op vrouwen af, en vind je het enger dan normaal om een gesprek met ze aan te knopen.

nieuwerelatie6

Dit is iets wat normaal gesproken gewoon weer overgaat, en als dat gebeurt, is dat een heel goed teken. Als je niet meer bang (of in ieder geval niet banger dan eerst) bent om afgewezen te worden door vrouwen, is dat een goed teken dat je mentaal weer klaar bent om aan een nieuwe relatie te beginnen.

Signaal 7: Je laat andere vrouwen toe in je leven

Als je te snel na het eindigen van een relatie weer begint met daten, zie je bij veel mannen dat ze hun dates niet toelaten in hun leven. Als je een aantal dates met iemand hebt gehad, jullie een klik voelen en alles goed gaat, dan zou je niet bang moeten zijn om haar toe te laten in je leven, en haar bijvoorbeeld kennis te laten maken met vrienden.

nieuwerelatie7

Mannen die nog niet klaar zijn voor een nieuwe relatie zijn hier niet goed in. Zij houden de vrouwen in hun leven het liefst gescheiden van de rest van hun leven. Zo zullen ze vaak bijvoorbeeld actief proberen om hun vrienden en de vrouw waarmee ze daten van elkaar gescheiden te houden, terwijl een relatie juist een belangrijk onderdeel van je leven is, wat je niet voor anderen zou moeten proberen te verbergen.

In een relatie moet je bruggen bouwen, geen muren.

Als je eerst de neiging had om dit te doen, maar nu niet meer, dan is dat volgens veel relatiedeskundigen en therapeuten een teken dat je weer een gezonde relatie aan kan gaan. Je bent weer in staat om iemand volledig toe te laten in je leven, wat de basis is voor elke succesvolle relatie.

Signaal 8: Je denkt niet meer continu aan je ex

Dit is misschien een beetje een open deur. Omdat het echter zo’n essentieel signaal is, dat vaak genegeerd wordt, lijkt het me goed om dit toch even te benoemen. nieuwerelatie8Als je nog steeds continu aan je ex denkt, dan is dit geen goed teken. Je bent niet over haar heen, en dan is het een bijzonder slecht idee om in een nieuwe relatie te duiken.

Hiermee bedoel ik niet alleen dat je, zodra je even alleen bent, continu aan je ex en aan je relatie terugdenkt. Ik bedoel hiermee ook, dat je door alles in je omgeving aan je ex wordt herinnerd. Als je op een bepaalde plek of in een bepaalde ruimte komt, dan springen je gedachten meteen naar de keren dat je daar met je ex was, en als je naar een kledingstuk kijkt, kun je alleen maar denken aan hoe mooi of lelijk je ex dat kledingstuk vond.

Dit is erg vervelend, maar het zal minder worden en uiteindelijk verdwijnen. Zodra je niet al te vaak meer met je gedachten bij je ex zit, zul je waarschijnlijk emotioneel gezien weer klaar zijn voor een nieuwe relatie met iemand anders. Als je twijfelt of je wel aan een nieuwe relatie moet beginnen, is dit waarschijnlijk omdat je nog teveel aan je ex denkt.

Als je jezelf de vraag moet stellen of je klaar bent voor een nieuwe relatie, is de kans groot dat dit nog niet zo is.

Ik hoop dat je met dit artikel kan bepalen of jij er klaar voor bent om een nieuw avontuur met iemand anders te beginnen, of dat je nog wat tijd nodig hebt om over je ex heen te komen. Een nieuwe relatie is namelijk heel leuk, maar alleen als jij er zelf klaar voor bent.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d