Een Persoonlijke Mentor (Gelukkig 2012)

aantrekkelijke kerstvrouwIk hoop dat je een fijne en gezellige kerst achter de rug hebt!

En nu, net na de kerstdagen en vlak voor de jaarwisseling, wilde ik jou toch nog even een artikel gunnen, om zo hopelijk weer met een stukje extra praktische kennis het nieuwjaar te kunnen gaan vieren!

Want misschien ga jij wel feestvieren en kom je een leuke vrouw tegen!?

Dan kun je gelijk alles in de praktijk toepassen wat je tot nu toe geleerd hebt en ben je hier pas voor het eerst?

Maak je dan geen zorgen, je bent op de juiste website terecht gekomen om veel gratis praktische informatie te krijgen over het daten met vrouwen en de psychologie daarachter.

Op een eerlijke en open manier.

Rolmodellen Bij het vrouwen versieren

Dat gezegd, wil ik het vandaag met jullie over rolmodellen hebben.

Iedereen heeft in zijn leven rolmodellen. Van kinds af aan al. Denk maar aan je ouders bijvoorbeeld, of aan andere familie.

Je hebt in ieder geval altijd veel van anderen geleerd, danwel bewust of onbewust. Je hebt van kinds af aan al afgekeken hoe je bepaalde zaken voor elkaar kon krijgen en wat ik jou wil leren, is om die techniek weer te gaan gebruiken!

Alleen dan nu in het leren ”versieren” en het comfortabeler worden met jezelf en daardoor ook jouw zelfvertrouwen te verhogen!

Er zijn veel mannen in onze omgevingen die al van nature ”goed kunnen opschieten” met vrouwen, en wat belangrijk is, is dat je bewuster gaat kijken naar communicatieprocessen tussen mannen en vrouwen in je omgeving. Of dat nou bij de kassa in de AH is of in de club, dat maakt niet uit!

Kijk naar het verloop van gesprekken en let op de lichaamstaal. Zie wat succesvol is en wat niet. Let erop wanneer gesprekken doodlopen en waardoor gesprekken weer een vonk krijgen. Niet alleen bij jezelf dus, maar ook bij anderen.

Zo kan iedereen die je tegenkomt even een persoonlijke mentor zijn, want iedereen heeft mooie eigenschappen waar jij wat van kan leren.

Het is niet de bedoeling dat je gedrag gaat kopiëren, want dan zou je niet meer authentiek zijn, maar het is de bedoeling dat je oplet.

Zo zie je misschien dingen die jij zelf ook fout doet en zo kun je jouw zwakke kanten verbeteren.

Alles begint met een besluit en daarop volgt actie. Dus je zult wel aan jezelf moeten werken.

Mensen kunnen een spiegel vormen in het leven. Mensen reflecteren op jouw gedrag met hun reacties.

Gedraag jij je slecht, dan krijg je dat vroeg of laat van iemand te horen. Ga zuinig om met dit soort kritiek en let erop dat je niet meteen in de verdediging schiet (dat wil het ego in je) maar sta ervoor open en geef het ook toe als je ziet dat er een kern van waarheid in kan zitten. Want wie weet kan je verbeteren.

Je zult misschien denken wat dit alles met vrouwen versieren te maken heeft?

Alles!

Wie een leuke tijd wil hebben met anderen (bijv. een vrouw) moet ook met zichzelf door een deur kunnen en moet bereid zijn veel tijd en energie in zichzelf te steken.

Zelfontwikkeling is niet het gedrag kopiëren van anderen die beter zijn, maar is het verbeteren van je zwakke punten door confrontatie en daarna acceptatie.

En dan volgt de verandering vanzelf.

Wees bewust, sta open voor anderen en zie de kwaliteiten in anderen zowel als de zwakke punten. Vooral bij jezelf.

Ik wens je een ontzettend fijn 2012 en hoop dat het voor ieder van ons een ontzettend mooi en gelukkig jaar wordt!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *