Het "Nulpunt" en Comfort

Comfort met vrouwIn dit artikel ga ik schrijven over een zogenaamd ”nulpunt” in de relatie met vrouwen en ”comfort”.

Ik zal uitleggen wat het precies inhoudt en hoe je ervoor kunt zorgen dat vrouwen om jou heen comfortabel zijn met jouw aanwezigheid.

Ook zal ik uitleggen dat het niet té comfortabel moet worden met een vrouw en waarom.

Comfort…. het woord zegt het al. Het gaat over het bereiken van een comfortabele sfeer in de interactie met een vrouw.

Vrouwen en jijzelf kunnen nogal nerveus zijn wanneer een gesprek wordt aangegaan. De mate waarin een vrouw comfortabel is met jouw aanwezigheid en vice versa wordt ”comfort” genoemd.

Het ontwikkelen van een band met een vrouw, een ”klik”, bepaalt sterk in hoeverre jij comfortabel bent met jezelf en de vrouw waarmee je bent. Uiteraard is dit belangrijk. Waar ik achter ben gekomen, is dat het hebben van een klik met een vrouw, vooral ligt aan jouw zelfvertrouwen.

Want als jij comfortabel bent met jezelf bij een vrouw dan merken vrouwen dat en zijn ze sneller geneigd zich meer open te stellen naar jou toe, wat de kans op een meer diepgaande band vergroot.

Waarom is dit allemaal belangrijk?

Als jij een vrouw zich niet op haar gemak kunt laten voelen bij jou, zal ze uiteraard vroeg of laat afhaken.

Waarom wil je niet dat het té comfortabel wordt tussen jezelf en een vrouw?

Als een vrouw je leert kennen beginnen jullie op een soort ”nulpunt”. Je kunt nog alle kanten uit in de relatie met haar, je kunt deze namelijk alleen het sterkst vormgeven in het begin. Dit is altijd zo. Er zijn eigenlijk twee kanten waar je naartoe kan gaan met een vrouw:

– Vriendschappelijk

– Seksueel

Het mooie is, is dat wij evolutionair geprogrammeerd zijn om in het nulpunt bijna altijd ”op seksueel staan” in de ogen van zowel man als vrouw. De meeste vrouwen hebben potentiële interesse in je (zolang je fris bent, geen gekke tics hebt en er verzorgd uitziet).

Het is een kwestie van ”niet verpesten” wat de natuur ons heeft gegeven en dan loopt het vaak uit op seks. Misschien wist je dit nog niet, maar als jij voor het eerst in contact komt met een nieuwe vrouw zal ze zich danwel onbewust of bewust afvragen in welke categorie jij hoort en jij kunt dat het best vanaf het begin duidelijk maken.

Misschien ben je vaak tot nu toe alleen maar op een vriendschappelijke manier omgegaan met vrouwen en heb je altijd je intenties verborgen gehouden voor hun en zagen zij jou gewoon als een vriend in plaats van een minnaar.

Als dit het geval is doe je dus vanaf het begin een aantal fundamentele zaken verkeerd. Dit is, wanneer je eigenlijk seks en liefdevolle relaties met ze wilt hebben in plaats van vriendschappen.

Hier een aantal punten waarop je kunt letten en die je vanaf het ”nulpunt” kunt toepassen om seksuele relaties te kunnen ontwikkelen met vrouwen;

– Nooit je intenties verbergen. Als je een vrouw leuk vindt mag ze dat best weten. Dit verhoogt meteen de (seksuele) spanning, hier moet je uiteraard mee leren omgaan.

Misschien voelt spanning voor jou nog als raar en oncomfortabel. Dit komt omdat je bang bent voor afwijzing.

– Niet lang wachten tot het initiëren van seks. Ook zoenen valt hieronder. Hoe langer je wacht als je een vrouw kent met het initiëren van seks, hoe groter de kans wordt dat zij jou als een vriend gaat beschouwen.

Dit is niet altijd zo, vooral niet bij exclusieve relaties, maar als je net begint met het versieren van vrouwen is het belangrijk je aan deze stelregel te houden. Eén van de moeilijkste, maar wel de meest belonende.

– Schaamteloosheid. Als een vrouw aan je vraagt of jij haar aan het versieren bent of haar leuk vindt, dan vind ik het erg belangrijk dat je eerlijk bent hierover en met ”ja” antwoordt. Als je namelijk ontkent bevestig je zelf dat je haar alleen als een vriendin beschouwt en ga je tegen je mannelijkheid in.

Dit is eigenlijk pas een echte afwijzing. Die komt niet van haar, maar van jezelf. Het ontkennen van je (biologische) mannelijkheid.

Als je weet dat je deze zaken verkeerd doet is het erg belangrijk om je focus op deze drie punten te leggen. Wederom is actie het sleutelwoord.

Ook al voelt het misschien vreemd aan om een vrouw te zoenen op een bepaald moment. Als je het een aantal keer gedaan hebt is je seksuele zelfvertrouwen wat gestegen en zal het alleen maar leuker worden.

Wil jij ervoor zorgen dat vrouwen jou altijd als een minnaar gaan zien? En dat vrouwen altijd op hun gemak zijn om jou heen?

Probeer dan de producten van Vandaag Vrouwen Versieren. Gegarandeerd zul je succes gaan boeken met vrouwen en het leven krijgen waar je altijd op hoopte!

Wacht niet tot morgen. Breek jezelf uit de sleur en start vandaag!

Succes!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *