6 Tips voor Omgaan met Afstandelijke Vrouwen

Het versieren van vrouwen draait voor een belangrijk deel om intimiteit creëren. Je wil dichterbij haar komen, zowel fysiek als emotioneel, omdat je op die manier de beste kans hebt om met haar naar bed te gaan. Indien een vrouw zich afstandelijk gedraagt, dan kan het echter heel moeilijk worden om dit te bereiken. Veel mannen druipen dan ook af als een vrouw afstandelijk doet.

Dat is jammer, omdat het eigenlijk nergens voor nodig is. Afstandelijke vrouwen kun je nog steeds prima versieren, als je maar de juiste tactiek toepast. Wat die tactiek precies is, dat zal ik je leren in dit artikel. Aan de hand van de volgende zes tips kom jij er precies achter hoe je een afstandelijke vrouw aanpakt, zodat je de afstand tussen jullie verkleint:

  1. Blijf kalm
  2. Probeer haar te begrijpen
  3. Geef haar even wat ruimte
  4. Wees attent en aardig
  5. Laat je kwetsbaardere kanten zien
  6. Zie in wanneer het geen zin meer heeft
***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Blijf kalm

Als een vrouw afstandelijk doet tegen een man, dan raken veel mannen hierdoor een beetje in paniek. Omdat het erop lijkt dat een vrouw niet (meer) in ze geïnteresseerd is, krijgen ze het idee dat ze extra hun best moeten doen om die vrouw alsnog te versieren. Hierdoor gaan ze steeds agressievere versiertactieken toepassen. Ik snap die impuls wel, maar het werkt helaas averechts.

Wanneer een vrouw afstandelijk tegen jou doet, dan zal je haar vertrouwen moeten winnen. Zodra jij wanhopig de ene na de andere versiertruc op haar af gooit, dan zal ze je vooral irritant vinden. Ze zal dan totaal niet geneigd zijn om je nog een kans te geven, en je duwt haar op die manier alleen maar nog verder van je af.

“Je wint iemands vertrouwen niet door middel van openingszinnen en versiertrucs.”

Bovendien is wanhoop sowieso een zeer onaantrekkelijke eigenschap. Dit geeft het signaal af dat niemand jou wil hebben, en waarom zou deze vrouw dan denken dat zij wel iets aan jou heeft? Bovendien komt wanhoop veelal obsessief over, waardoor je eerder stalkerig en eng overkomt dan leuk en aantrekkelijk. Om diverse redenen is dit dus geen goede move.

Als jij een afstandelijke vrouw wil versieren, is het daarom van groot belang dat je kalm blijft. Kalmte werkt aanstekelijk, dus als jij je kalm houdt, dan zal zij ook kalm blijven. Vanuit kalmte staat ze meer open om door iemand te worden versierd, en dus maakt dit je kansen een heel stuk groter. Bovendien kom je zo over als een redelijk iemand, en heeft ze dus minder reden om afstand van je te moeten houden.

Tip 2: Probeer haar te begrijpen

Als een vrouw afstandelijk tegen je doet, is daar meestal een reden voor. Dit is al helemaal het geval wanneer iemand eerst niet afstandelijk tegen je was, maar op een later moment ineens wel. De kans is dan groot dat er in de tussentijd iets is gebeurd, en waarschijnlijk heeft dat met jou te maken, want jij bent immers degene van wie ze ineens afstand neemt.

“Vrouwen beslissen niet zonder reden om ineens afstandelijk te doen.”

Als je haar weer dichter naar je toe wil trekken, dan helpt het om te begrijpen waarom ze afstand neemt. Omdat de oorzaak zoals gezegd waarschijnlijk met jou te maken heeft, raad ik je aan om eerst te kijken of jij iets fout gedaan hebt. Dit kan van alles zijn, van het negeren tot een berichtje tot het maken van een onaardige of vrouwonvriendelijke opmerking.

Als je erachter bent dat jij iets fout hebt gedaan, dan zal je dit ter sprake moeten brengen. Geef aan dat je je fout inziet en dat het je spijt dat je dit hebt gedaan. Dit maakt de kans groot dat ze vervolgens in staat is om je te vergeven, en daardoor zal ze waarschijnlijk minder afstandelijk tegen je doen.

Als je echter niet kan bedenken of jij iets fout hebt gedaan, zul je moeten vragen wat er aan de hand is. Er is ook een kans dat jij er namelijk niks mee te maken hebt, en ze momenteel even andere problemen heeft waardoor ze geen zin heeft om met je te praten. Door interesse in die problemen te tonen, geef je haar echter het idee dat ze erover kan praten, waardoor ze juist weer minder afstandelijk wordt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 3: Geef haar even wat ruimte

Het is natuurlijk ontzettend vervelend voor jou als een vrouw afstandelijk is. Zolang mannen niet weet wat de reden hiervoor is, maken ze zich hier vaak zorgen over. Die onzekerheid is heel vervelend, en daarom willen veel mannen zo snel mogelijk het probleem weten, zodat ze deze hele situatie kunnen oplossen. Dit proberen ze vaak uit die vrouw te krijgen.

Als je wil dat een vrouw minder afstandelijk wordt, kun je haar echter beter de ruimte geven die ze op dat moment nodig heeft. Het kan zijn dat ze boos op je is, of dat ze niet goed in haar vel zit, of met belangrijkere dingen bezig is in haar hoofd. Als je haar nu lastigvalt door op opdringerige wijze om een uitleg te vragen, raakt ze waarschijnlijk enorm geïrriteerd.

“Geïrriteerde mensen worden niet minder geïrriteerd als je ze lastigvalt.”

Ik snap dat het vervelend is om niet te weten wat er aan de hand is, maar je zal toch echt even moeten wachten voor je om uitleg vraagt. Als het daadwerkelijk zo is dat jij de reden van de afstandelijkheid bent, ook dan kun je je nu maar beter even afzijdig houden, want momenteel wil ze je even niet zien of spreken.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je haar nooit om uitleg mag vragen. Zoals ik in de vorige tip heb besproken, kan dat juist heel handig zijn om haar weer naar jou toe te trekken. Het enige wat ik wil zeggen, is dat je hier beter even mee kan wachten. Haar negatieve gevoelens versterk je anders alleen maar, en misschien jaag je haar daardoor wel permanent weg.

Tip 4: Wees attent en aardig

Afstandelijke vrouwen hebben, zoals gezegd, een reden om afstandelijk te zijn. Dit kan een persoonlijke reden zijn, of een reden die met jou te maken heeft. Hoe dan ook zal ze in een slecht humeur zijn. Als je wil dat die afstandelijkheid verdwijnt, is het daarom een goed idee om haar humeur te verbeteren. Dit doe je door aardig en attent te zijn.

Veel mannen zijn een beetje beledigd als een vrouw afstandelijk doet, waardoor ze boos of passief-agressief op haar reageren. Dat is een erg menselijke reactie, maar ook een ontzettend domme. Als jij wil dat een vrouw uiteindelijk op jou valt, dan bereik je dat niet door je tegenover haar als een lul te gedragen.

“Boos worden op een vrouw die je wil versieren is net als vrouwen naroepen op straat: het heeft nog nooit gewerkt, en toch blijven mannen het doen.”

Wanneer je echter aardig tegen haar doet, dan heb je kans om haar humeur te verbeteren, en eventueel haar gedachten te veranderen als ze jou eigenlijk niet zag zitten. Door haar positief te verrassen met je gedrag, laat je zien dat je eigenlijk een leuker persoon bent dan ze dacht. De kans is dan groot dat ze je weer iets dichterbij laat komen.

Indien een vrouw afstandelijk tegen je doet in een kroeg, kan het bijvoorbeeld helpen om aan te bieden om een drankje voor haar te kopen. In alle situaties werken complimenten ook goed, maar het moet dan niet te duidelijk zijn dat je haar humeur probeert te verbeteren, want dan vindt ze je alleen maar irritant. Zorg dus dat het een geloofwaardig compliment is, dat niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Tip 5: Laat je kwetsbaardere kanten zien

Een vrouw die ineens afstandelijk doet, is vaak op één of andere manier door jou gekwetst. Als een vrouw vanaf de eerste ontmoeting al afstandelijk is, dan heeft ze vaak een negatief beeld van jou. In die situaties is het natuurlijk niet zo gek dat ze zich voor jou afsluit, in de angst dat je haar (opnieuw) zal kwetsen.

In zo’n geval moet je het vertrouwen weer terugwinnen. Als je wil dat een vrouw je weer toelaat, dan wil je dus dat ze zich enigszins kwetsbaar opstelt richting jou, en dat doe je alleen als je iemand vertrouwt. Een goede manier om iemands vertrouwen te winnen, is door je zelf kwetsbaar op te stellen.

Zodra jij laat zien dat je niet bang bent om jezelf bloot te geven, dan zal ze dat waarschijnlijk opvatten als een teken van goede wil. Jij laat zien dat je haar vertrouwt, en daardoor zal ze jou bijna automatisch ook meer vertrouwen. Zodra er eenmaal weer een gesprek op gang is tussen jullie, is de kans heel klein dat ze vervolgens weer afstand neemt.

Jezelf blootgeven is misschien nogal een vage term, dus ik zal wat voorbeelden geven van manieren waarop je dit kunt doen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door een persoonlijk, emotioneel verhaal aan een vrouw te vertellen. Je kan het ook hebben over iets waar je onzeker over bent, maar hou wel in je achterhoofd dat ze je ook nog aantrekkelijk moet vinden, dus maak het ook weer niet té heftig.

Tip 6: Zie in wanneer het geen zin meer heeft

Ik heb je in dit artikel een flink aantal tips gegeven over hoe je een afstandelijke vrouw zover kunt krijgen om die afstand te verkleinen, waardoor je haar uiteindelijk kunt versieren. In de meeste gevallen geloof ik echt dat dit mogelijk is, en dat een afstandelijke vrouw niet hoeft te betekenen dat je gelijk op zoek moet naar iemand anders. Je kan helaas niet altijd succes hebben!

Dat geldt voor alle vrouwen, en dus ook voor afstandelijke vrouwen. Soms heeft het simpelweg geen zin om een afstandelijke vrouw te proberen te versieren. Ze heeft definitief besloten dat ze niet in jou geïnteresseerd is, en dat kun je soms niet meer veranderen. Dat vind je misschien vervelend om te horen, maar soms moet je je simpelweg neerleggen bij de realiteit.

“Het is zo dat sommige vrouwen jou niet interessant vinden.”

Maar hoe weet je dan of het geen zin meer heeft? Dat is bijvoorbeeld het gevoel als je al lange tijd praat met een vrouw. Wanneer je al dagen of weken aan het chatten was, of al een tijd met iemand praatte aan de bar, en ze toen plots afstandelijk werd, dan heeft ze waarschijnlijk haar definitieve beslissing gemaakt. Je hebt dan meer dan genoeg tijd gehad om een goede indruk op haar te maken, en blijkbaar is dat je niet gelukt.

Dat is vervelend, maar het is belangrijk om vervolgens weer verder te gaan. Als je je tijd verspilt aan vrouwen die allang hebben besloten dat ze je niet hoeven, dan maak je de kans alleen maar kleiner dat er uiteindelijk iemand met je naar huis gaat. Je kan beter je verlies accepteren, en het proberen bij iemand waar je wel kans maakt.

Ik heb zojuist 6 tips gegeven waarmee jij beter om hebt leren gaan met afstandelijke vrouwen, en de kans hebt vergroot dat je zulke vrouwen toch mee naar huis weet te krijgen. Vrouwen versieren is geen exacte wetenschap, dus je zal niet vanavond al hordes afstandelijke vrouwen aan de haak slaan. Het versieren van afstandelijke vrouwen is een vaardigheid, waar je alleen beter in wordt door te oefenen.

Met de tips in dit artikel heb je in elk geval wel de kennis die je nodig hebt, en daardoor sta je al met 1-0 voor. Er is geen enkele tactiek die op elke vrouw ter wereld werkt, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het geen zin heeft om niet aan je tactiek te werken. Ik wens je in ieder geval succes op het liefdespad, en veel plezier met je toekomstige veroveringen!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d