Tips Die Je Vanavond Al Kunt Gebruiken

Vrouwen in een discotheek. Je wilt vanavond lekker op stap, en wilt vrouwen gaan versieren, maar je weet niet hoe!

Wat zijn handige tips die je vanavond al kunt gebruiken? Hoe kan ik vanavond al met een vrouw zoenen?

In dit artikel zal ik je allerlei onmisbare tips geven die jij vanavond al kunt gaan gebruiken voor het versieren van vrouwen!

Kom in state!

Wat ik erg kan aanbevelen is dat je voor dat je op stap gaat, eerst even in een goede ‘state’ komt. Daar kun je nu al mee beginnen. Zoek eens op YouTube naar ‘inspirational videos’ en ‘motivational videos’, en je vindt genoeg filmpjes waar jij van in een goede state kan komen.

Ook is het belangrijk om er schoon en verzorgd uit te zien. Ga dus voor het stappen even in de douche, leg je haar goed, gebruik goede deodorant en aftershave, en trek je mooie kleding aan.

Als je dat doet zie je er al goed uit, en dat is het belangrijkste voor dames. Een goed verzorgde man!

Voordat ik de bar binnen ga, spreek ik altijd zoveel mogelijk dames aan die ik onderweg tegen kom. Deze probeer ik niet te versieren, maar daar praat ik tegen om in een goede state te komen, zodat ik in de bar niet mijn eerste ‘approach’ hoef te doen.

Het enige wat ik vraag is waar ik het beste naar toe kan gaan vanavond.

Bijkomend voordeel hiervan is dat de kans groot is dat je deze vrouwen dan ook tegen kan komen in de bar, en je daar dan eenvoudig een praatje mee kunt maken, omdat je ze al hebt aangesproken!

Als je dit allemaal gedaan hebt, ben je waarschijnlijk al in de goede state, voordat je nog maar de bar binnen komt.

Kom de bar binnen met een grote glimlach op je gezicht.

In de bar

Met een grote glimlach op je gezicht laat je meteen zien dat jij het goed naar je zin hebt, en dat niks of niemand er voor kan zorgen dat jij het niet meer naar je zin hebt vanavond.

Spreek ook meteen zoveel mogelijk mensen aan. Het maakt niet uit of je mannen of vrouwen aanspreekt, als je maar laat zien dat je een leuke, sociale man bent, die veel vrienden heeft.

Als jij namelijk veel mensen kent, ben je ineens een stuk interessanter voor vrouwen. Ze vragen zich dan allemaal af wie die populaire jongen is ;).

Nu is het tijd voor het echte werk!

Als je eenmaal laat zien dat je een leuke tijd hebt, is het tijd om leuke vrouwen aan te spreken.

Als je naar een vrouw toe gaat, loop dan niet direct op haar af. Doe net alsof je langs haar heen loopt, maar draai je hoofd naar haar toe. Ga niet met heel je lichaam naar haar toe staan.

De reden dat ik dit niet aanraad is dat vrouwen dan denken dat je de hele avond bij haar gaat staan, ook als het niet klikt. Als je alleen met je hoofd naar haar toegericht staat, wek je de indruk op dat je er maar ‘even’ bent.

Oogcontact

Vervolgens is het belangrijk om oogcontact te blijven houden. Ik heb het al zo vaak gezegd in mijn blogs, maar oogcontact blijft één van de belangrijkste dingen.

Het toont zelfvertrouwen. En dat vinden vrouwen belangrijk.

Als je met de vrouw praat, maak er dan geen interview van.

Ga niet vragen waar ze vandaan komt, maar maak er stellingen van. Vraag dus niet: “Waar kom jij vandaan?”, maar zeg: “Volgens mij kom jij uit een dorp, en woon je op een boerderij. Je ziet er zo plattelands uit!”

Zeg dit natuurlijk wel met een grote glimlach op je gezicht!

Vervolgens is het erg belangrijk om seksueel te zijn. Dit doe je al mede door sterk oogcontact te maken, maar natuurlijk ook door haar aan te raken. Doe dit door haar af en toe aan te raken. Begin door haar voorzichtig op haar schouder aan te raken als je praat.

Zorg er voor dat ze telkens meer gewend raakt aan jouw aanraking. Ga haar dus telkens meer aanraken, en niet alleen op haar schouder, maar ook op haar rug, en als jullie zitten op haar been ;).

Wees de hele tijd heel erg zelfverzekerd, en zeg alles met een grote glimlach op je gezicht, en dan komt het zeker goed ;)!

 

1 Reactie op "Tips Die Je Vanavond Al Kunt Gebruiken"

  1. angel

    says:

    richt je vooral op haar hele persoontje en nou net niet op haar sexuele aantrekkelijke punten,zodat zij het gevoel krijgt hey het gaat om mij,hij vind mij leuk

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *