Op Basis Van Status Vrouwen Versieren

Dit kan misschien als een contradictie overkomen in tegendeel tot het vorige artikel, alhoewel dit gaat over vrouwen op een voet stuk plaatsen en jezelf als minder zien. In het ‘modellen’ voorbeeld van het vorige artikel vertelde ik dat je alle vrouwen kan benaderen en dat geen één vrouw te hoog gegrepen voor je is.

Het heeft tenminste allemaal met je gedrag te maken, ooit een best minder knappe man zien lopen met een ontzettend mooie vrouw? Het kan heel goed zijn dat ze aangetrokken tot hem is omdat zijn gedrag haar bevalt.

Zelfvertrouwen speelt een hele grote rol en is wellicht de nummer één aspect die je in je bezit moet hebben wanneer je serieus vrouwen wilt gaan versieren. Vroeger was het zo dat mannen vaak vrouwen op een voetstuk plaatsten en methodes verzonnen om haar daar van af te trappen bij wijze van. De manier waarop goede verleiders tegenwoordig vrouwen versieren is veel beter, het wordt nu gezien als een win-win situatie, jij een koningin en zij een kampioen.

In het volgende artikel deel ik mijn perceptie over vrouwen versieren op basis van status.

Veel lees plezier…

Vroeger

…Was het zo dat je de vrouw een beetje moest beledigen omdat zij zogenaamd met de gang van gedachten rondliep dat zij de shit is bij wijze van, en jou doel was dan door midden van kleine subtiele beledigingen water op het vuur te gooien zodat zij haar verdediging een beetje laat zakken zodat jij haar DAN kan verleiden. Maar gelukkig hoeft dat niet meer.

Charmant Gedrag

Waarom zou je een vrouw willen beledigen wanneer je haar wilt versieren? Ik kan het nog wel een beetje begrijpen, als een vrouw jou een grote bek geeft dan moet je het speelse er wel in herkennen en speels terug kunnen reageren. Je zegt niet tegen haar dat ze lelijk is of doet, de bedoeling is dat als een vrouw jou afsnauwt met een vurige stelling dat jij dan er charmant op reageert, op een manier dat de seksuele spanning tussen jullie sterker wordt.

Niet alle vrouwen lopen natuurlijk rond alsof ze de shit zijn, het ligt ook merendeels aan jou gedrag en denkwijze. De één houd van sletjes (ik *kuch*) en de ander wijst ze af en heeft zo z’n vooroordelen. En zo geld het dan dus ook voor mannen, natuurlijk moet een mooie vrouw af en toe een streng gezicht op zetten in de discotheek want als ze met elke man een gesprek zou voeren dan is ze de hele nacht bezig! En laat weinig ruimte voor jou over om haar aan te spreken.

Als je een mooie vrouw benaderd, benader haar dan met de intentie om haar even te leren kennen op een charmante manier, oftewel; versieren. En laat je niet gek maken door je lust en gedachtes die constant afdwalen. Kijk in haar ogen, niet constant naar haar borsten, geef niet te veel of bijna geen compliment over haar lichaam want dat hoort ze al-tijd.

Als jij kan late zien dat jij een charmante jongen bent die totaal niet gretig is zoals de rest dan ben je al honderden stappen verder dan de twee derde van de mannen in de discotheek. Als ze geen zin heeft om met je in gesprek te gaan, laat het dan maar en laat het je avond niet verstoren, er zijn zat mooie vrouwen die wachten op een man als jij !

Status ? Welke ?

Status zegt misschien wel een beetje over een persoon maar zegt er ook vrij weinig over. Wereldberoemde acteurs houden ook van Yoga, muziek luisteren, uit eten gaan, tennis, hebben ook hobby’s. Dat allemaal op een grotere schaal natuurlijk maar ze houden ook van de dingen waar wij van houden (de midden klasse bij wijze van). Ik hou eerlijk gezegd niet van om mensen in klasse’s te categoriseren, maar goed, het is maar even als voorbeeld.

Stel dat je een bekende TV persoonlijkheid ziet, als jij die super lekkere presentatrice toevallig alleen ziet lopen, je ziet dat ze haar tijd aan het nemen is en je weet dat je haar met gemak kan aanspreken? Doe dat dan! Vrouwen zijn ook mensen met behoeftes en geloof erin dat jij haar behoeftes kan voldoen!

Groetjes, Arellius*

1 Reactie op "Op Basis Van Status Vrouwen Versieren"

 1. joris

  says:

  In Amerika zijn er.... die beweren met een paar "onschuldige" woorden en zinnen het onderbewuste van een vrouw zo te manipuleren dat ze al haar etiketten overboord gooit en de rollen omdraait om een man tot sex te verleiden.

  Is dit bullshitt of niet
  Als jullie deze methode aanschaffen kan dit ook jullie informeren tot effectivere methodes

  Gr joris

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *