Klaarkomen Uitstellen: Feiten, Fabels, Oorzaken en 7 Simpele Tips

orgasme uitstellen

Je bent dit waarschijnlijk aan het lezen omdat je als man zijnde moeite hebt met het orgasme uitstellen, en dus te snel klaarkomt.

In dit artikel ga ik jou helpen met het klaarkomen uitstellen en je ejaculatie uitstellen.

Dit wordt ook wel premature ejaculatie of Ejaculatio Praecox genoemd.

Het is erg belangrijk dat je niet te snel klaarkomt als je je vrouw en jezelf voldoende wilt bevredigen.

Als je een te snelle zaadlozing hebt, is het namelijk bijna onmogelijk om een vrouw te bevredigen.

En geloof het of niet, een slecht seksleven is één van de meest voorkomende redenen waarom relaties eindigen.

Bekijk het zo, als je niet langer dan twintig minuten seks kan hebben zonder klaar te komen dan zal je nooit echt goed zijn in bed. Het klaarkomen uitstellen doe je op meerdere manieren. De belangrijkste manier is door te letten op je ademhaling en zorgen dat je je lichaam ontspant.

Leer je ejaculatie en klaarkomen uitstellen en vrouwen zullen van je houden.

Dat vrouwen van mannen houden die ze seksueel bevredigen is een feit, niet te snel klaarkomen is de eerste stap.

Orgasme uitstellen?

Het spijt me dames en heren, maar als je niet je orgasme kunt uitstellen en je daarom jouw partner niet kunt bevredigen dan heb je een probleem.

Seks is één van de drie belangrijkste pilaren van een relatie. Dit is meerdere keren onderzocht en aangetoond.

Bewust of onbewust is een belangrijke reden om een relatie te hebben de seksuele bevrediging die je ervan krijgt.

Ik hou er niet van om slecht nieuws te geven, maar als je niet lang genoeg seks kunt hebben om je partner te bevredigen dan loopt altijd je relatie gevaar.

Het gevaar is dat je partner ergens anders bevrediging gaat zoeken.

Nu is het natuurlijk niet zo dat als je een paar keer last hebt van  vroegtijdig klaarkomen dat je gelijk je partner kwijt bent, maar na een lange tijd seksueel onbevredigd te zijn zal er een grote kans zijn dat uw partner naar seks gaat verlangen en gaat twijfelen aan de relatie.

De Grootste Reden Waarom Een Vrouw Haar Vriend Dumpt Of Vreemdgaat

Dit is één van de grootste geheimen van vrouwen die ze je nooit zullen vertellen…  één van de grootste redenen van een vrouw om haar vriend te dumpen of vreemd te gaan is het missen van seksuele bevrediging.

Omdat de man niet weet wat hij moet doen of last heeft van te snel of vroegtijdig klaarkomen zal de vrouw niet kunnen klaarkomen.

Voordat je een vrouw leert te bevredigen en leert hoe haar anatomie in elkaar zit,  zul je eerst beheersing over je eigen lichaam moeten krijgen.

Als je het niet twintig minuten kan volhouden in bed, zal jij nooit echt goed worden in seks. Vandaar ga ik je verderop in dit artikel zeven korte en effectieve tips zal geven. Tips die je vandaag al kunt gebruiken!

Fabels over het uitstellen van het orgasme

Er gaan allerlei fabels de ronde over het uitstellen van het orgasme. Niet alleen goedbedoelde tips die beslist niet werken, maar soms ook hilarische oplossingen die geen enkel weldenkend mens aan zou nemen voor waarheid. Maar goed, dat is wellicht iets voor een ander artikel.

Maar één van de meest verbazingwekkende fabels is toch wel dat medicijnen je zaadlozing kan uitstellen. Natuurlijk is er een effect: Of je eikel wordt op een directe manier ongevoelig gemaakt, of je lijf wordt ongevoeliger gemaakt. In beide gevallen zal er minder gevoel zijn tijdens de seks, minder emotie. En daar is het tijdens de seks juist om te doen: Seks is emotie, is gevoel, is een uiting van de liefde voor je partner. Zonder gevoel en emotie kun je nooit genieten van het vrijen!

Onlangs is hier een zeer kritisch artikel gepubliceerd door een wetenschappelijke site voor huisartsen. In dit artikel wordt duidelijk gesteld dat het probleem van voortijdige zaadlozing niet op te lossen is met medicatie, maar dat méér gekeken moet worden naar het oorspronkelijke, achterliggende probleem. Nog sterker: Het artikel spreekt heel duidelijk van ‘misleiding’. Letterlijk wordt er gezegd:

“…er is vaak géén medische reden voor een behandeling (van premature ejaculatie), en medicatie is zelden noodzakelijk…”

Wederom een prachtig voorbeeld van marketing om centen te verdienen waarbij het geleverde product geen enkele waarde heeft en de patiënt alleen maar dieper de grond in drukt, nog minder zelfvertrouwen krijgt, waardoor de problemen alleen maar groter worden.

De meest voorkomende oorzaken van een premature ejaculatie

orgasme uitstellenJe vroegtijdige zaadlozing kan meerdere oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld aan één of meerdere van de volgende punten liggen.

 • Je hebt teveel stress in je leven: Stress is écht killing voor je seks. Niet alleen kan stress de oorzaak zijn van erectieproblemen, maar speelt ook een belangrijke rol bij het onvermogen om de zaadlozing uit te stellen.
 • Je maakt je zorgen en denkt teveel na tijdens de seks: Zodra je tijdens de seks steeds aan het denken bent dat je nog niet klaar moet komen, dan ga je beslist klaarkomen. Té veel hieraan denken zal het tegengestelde effect hebben. Geniet gewoon van de seks, maak je hoofd leeg, en dat klaarkomen komt dan later wel.
 • Je windt je teveel op: Té veel opwinding zal natuurlijk zorgen voor een zaadlozing die eerder zal plaatsvinden dan de bedoeling is. Als je voelt dat je te veel opwinding hebt, doe dan even een stapje terug om wat te kalmeren.
 • Je spant je teveel in tijdens de seks: Seks is werken, en vaak is het de man die het meeste lichamelijke werk verricht. Probeer dit eens om te draaien door ook je partner te laten werken, te laten bewegen. Dit zal voor jou de mogelijkheid geven om het langer vol te houden doordat je de zaadlozing dan beter kunt beheersen.
 • Je ademhaling slaat op hol: Natuurlijk ga je sneller ademen als je opgewonden bent. Maar dat moet je juist zien te voorkomen. Concentreer je op dat moment toch even op je ademhaling, kalmeer, en ga dan weer verder.
 • Je bent nog té onervaren: onervarenheid speelt natuurlijk een hele grote rol bij een te vroege zaadlozing. Herinner jij je eerste keer nog? Grote kans dat het niet eens 10 seconden duurde. Door ervaring krijg je steeds meer controle over je zaadlozing, en zal het daarom ook veel langer duren.
 • Je hebt een zwakke PC spier: De PC spier is dezelfde spier waarmee je je plas ophoudt. Met deze spier kun je ook voor een groot deel je zaadlozing regelen.

7 tips om je zaadlozing op een natuurlijke manier te kunnen controleren

Ik wil graag een zevental tips en trucs met je delen, om je te helpen vanavond nog je zaadlozing beter te kunnen controleren. Wees hier bewust mee bezig, en je zult heel erg snel resultaat zien.

Orgasme Uitstellen Tip #1: Kies De Juiste Seksstandjes

Voor mannen en vrouwen allebei zijn er seksuele posities waarin het langer duurt voordat je klaarkomt.

Dit is persoonlijk, dus je zal zelf moeten uitvinden wat voor jou het beste werkt.

Voor mannen kan het bijvoorbeeld heel goed werken als hij de vrouw het werk laat doen en zelf bijvoorbeeld op zijn rug ligt of bij seks op z’n hondjes haar heupen vastpakt en haar in hem beweegt.

 • Probeer het bovenop, onderop, van rechts, van links, van links boven, met je benen in je nek, met je benen in je partners nek…
 • Probeer het dominant, onderdanig, hard, zacht, lange halen, korte halen, snelle halen, langzame halen… Je begrijpt vast wel wat ik bedoel.

Het is vrij simpel om allerlei dingen uit te proberen en te kijken wat  voor het orgasme uitstellen het beste werkt.  Als je seksleven en relatie hierdoor verbetert, dan is het toch zeker de moeite waard?

Orgasme Uitstellen Tip #2: Beheers je ademhaling

Wat gebeurt er voor de meeste mensen voor ze klaarkomen?

 • Ze ademen zwaarder,
 • Hun hart gaat sneller,
 • Ze spannen zich erg in.

Je lichaam herkent mede door wat er altijd gebeurt voor je komt wanneer je klaar bent om te komen.

Het belangrijkste is dat je relaxed en niet te snel gaat ademhalen. Door enkel al diep en rustig adem te halen kan je al een groot verschil merken.

Je kan ook proberen een wijntje van tevoren te drinken. Door het relaxende effect kan dit al een groot verschil maken voor sommige mannen.

Jouw persoonlijke manier om te ontspannen tijdens de seks kan anders zijn. Kijk zelf wat het beste voor jou werkt.

Als je merkt dat je bijna gaat komen heb dan op een wat rustiger tempo seks en herpak je rust.

Orgasme Uitstellen Tip #3: Draag een (dubbel) condoom

Deze tip is misschien overbodig voor sommigen, maar door een condoom te dragen word alles iets minder gevoelig voor je en kun je dus langer doorgaan zonder te ejaculeren. Er zijn verschillende condooms dus als dit een methode is die voor je werkt kun je verschillende condooms hiervoor testen.

Orgasme Uitstellen Tip #4: Kom van te voren klaar

Als je al een keer bent klaargekomen dezelfde dag dat je seks gaat hebben met je vriendin/scharrel/date dan is je penis een stuk minder gevoelig en is het makkelijker om je ejaculatie uit te stellen. Kijk voor jezelf hoe vaak het van te voren klaarkomen het beste voor je werkt. Dit is echt een simpele manier van behandeling van premature ejaculatie.

Orgasme Uitstellen Tip #5: De start-stop methode

tn_neukenAls je bijna klaarkomt kun je een paar seconden stoppen. Je kunt ook van standje wisselen of je penis er even uittrekken om haar zogenaamd te plagen, op deze manieren heeft ze niet eens door dat je het expres doet.

Op deze manier geef je jezelf even rust en kan je weer een stukje langer door. Zelfs in porno doen de acteurs dit. Je hebt het niet zo snel door omdat ze de handeling net zoals hierboven uitgelegd verbergen met swaffelen of iets dergelijks.

Orgasme Uitstellen Tip #6: Laat je partner éérst klaarkomen

Laat haar van tevoren klaarkomen. Vrouwen houden van voorspel. Dit kan voor hen maar niet lang genoeg duren.

Zorg ervoor dat je haar laat klaarkomen voordat jullie seks hebben.

Dit helpt je niet direct om jouw vroegtijdig klaarkomen uit te stellen maar als een vrouw eenmaal is klaargekomen, dan zal ze de tweede keer nog sneller klaarkomen.

Orgasme Uitstellen Tip #7: Train je pc spier!

Met je pc spier trainen bedoel ik niet dat je meer achter je computer moet zitten maar dat je de spier moet trainen die tussen je anus en je penis loopt. Deze heet namelijk je PC spier.

Als je deze goed getraind hebt kun je doormiddel van deze aan te spannen vlak voor het klaarkomen je zaadlozing tegenhouden.

Ben je een échte vent en wil je ECHT de totale controle krijgen over je ejaculatie of is dit echt een probleem voor je? Dan raad ik je het ebook Complete Ejaculatie Controle aan.

Orgasme Uitstellen? Verban VOORGOED de Pijn en Schaamte van jouw vroegtijdige ejaculatie!

Veel mensen noemen het seksleven tussen een stel ook wel een weerspiegeling van hun relatie.

Ik ben het hier mee eens, en ik denk dat er altijd gezorgd zal moeten worden voor de seksuele bevrediging van je partner.

Chris Coster is het hier ook mee eens en heeft om deze reden een eBook geschreven dat mannen helpt voorgoed af te komen van hun vroegtijdige ejaculatie.

Chris Coster heeft jarenlang onderzoek gedaan en al duizenden mannen geholpen met het afleren van vroegtijdig ejaculeren.

Dus klik nu onderaan op de link en geef je partner(s) de seks waar ze altijd al van hebben gedroomd, en voel zelf nooit meer de onzekerheid van vroegtijdige ejaculatie.

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d