Praat Over Seks

Exen weer bij elkaarIk zie het vaak gebeuren dat een man een hele tijd met een vrouw praat, maar dat die dan vervolgens geen seks heeft met die vrouw.

Hoe komt dat?

Daar zijn verschillende redenen voor. Misschien heeft de man haar niet genoeg aangeraakt, waardoor ze nog niet genoeg gewend is aan zijn aanraking. Misschien heeft hij geen genoeg oogcontact gebruikt.

Maar misschien heeft hij niet genoeg over seks gepraat.

In dit artikel zal ik uitleggen hoe belangrijk het is om over seks te praten, en hoe je dit het beste kunt doen.

Praten over seks

Praten over seks is dus heel belangrijk. Je moet dan open zijn over seks, en je moet laten zien dat seks voor jou geen ‘big deal’ is. Als je het niet over seks hebt, is de kans kleiner dat je daadwerkelijk seks gaat hebben. Je kan dan ook makkelijk in de friend-zone komen, en dus alleen maar vrienden blijven.

Als je een gesprek met een mooie vrouw hebt, is het dus belangrijk om het over seks te hebben.

Maar hoe doe je dat nou?

Hoe kun je op een normale manier over seks praten?

Seks is doodnormaal!

Nou, seks is doodnormaal. Iedereen heeft seks nodig. Mannen, en vrouwen. Het is dus eigenlijk doodnormaal om over seks te praten. Het is alleen even moeilijk om het onderwerp aan te kaarten.

Ikzelf heb hier altijd een handig trucje voor wat ik gebruik.

Het gaat als volgt:

Je vraagt of ze zin heeft in het spelen van een spelletje, wat ze waarschijnlijk wel zal hebben ;). Onthoud dat je elkaar beter leert kennen door eventjes met elkaar een spelletje te doen, dan dagen met elkaar te praten.

Zeg dat het de bedoeling is dat jullie elkaar om de beurt vragen stellen, en jullie die eerlijk moeten beantwoorden. Het is wel belangrijk dat je dit spelletje nog niet in de eerste vijf minuten doet dat je elkaar spreekt, maar na ongeveer een kwartiertje kan dit goed.

Je gaat elkaar dus vragen stellen, en jij begint ;).

Begin bijvoorbeeld met de vraag wat het meest beschamende moment is wat ze ooit heeft meegemaakt.

Dit is een leuke vraag, en zorgt altijd voor leuke antwoorden.

Nu zal zij jou hoogstwaarschijnlijk ook vragen wat jouw beschamendste moment is. Beantwoord deze vraag ook gewoon eerlijk.

Aan deze vragen zit al een seksueel tintje, maar het is nu tijd om het wat meer over seks te hebben.

Vraag wat de vreemdste plaats is waar zij ooit seks heeft gehad.

Ook nu zal zij dit waarschijnlijk weer aan jou vragen, en beantwoord deze vraag dan ook eerlijk.

Het is wel belangrijk om echt te laten zien dat je een spelletje aan het spelen bent, en vraag dus alle vragen met een grote glimlach op je gezicht, en stel alles op een relaxte manier ;).

Ook kun je vragen wat ze graag nog wil uitproberen op seksgebied.

Zoals je ziet heb je het nu op een leuke manier over seks gehad, en kun je later ook makkelijker over seks met haar praten. Je hebt het er immers al over gehad ;).

 

8 Reacties op "Praat Over Seks"

 1. Martijn

  says:

  Je weet duidelijk niet hoe vrouwen in elkaar zitten. "Als je het niet over seks hebt, is de kans kleiner dat je daadwerkelijk seks gaat hebben."

  Dit is dus overduidelijk NIET waar! Zolang je JUIST niet over seks praat is de kans groter dat je daadwerkelijk seks hebt. Als je al gelijk over seks gaat praten denkt ze dat je haar alleen wilt voor de seks en hier zijn vrouwen (het grotendeel) niet opzoek naar. Je moet gewoon normaal en subtiel overkomen, begin niet gelijk over seks op de eerste date maar bewaar dit voor later. Leer elkaar eerst kennen voordat je over zo'n onderwerp begint.

  En dan nog iets.
  Dit: "Vraag wat de vreemdste plaats is waar zij ooit seks hebt gehad."

  Dit kan dus echt gewoon NIET. Nu breng je de vrouw in een zeer ongemakkelijke situatie en alsof ook maar één vrouw op zo'n vraag zit te wachten. Vraag dit soort dingen pas als je al een maandje met elkaar gaat.

  En het is trouwens seks HEEFT gehad. Niet "hebt".

  Groetjes,
  iemand die wel verstand heeft van vrouwen.

  • Gijs

   says:

   Geniaal hoe jij juist het tegenovergestelde beweert wat waar is, als je dit ooit nog leest wil ik even een antwoord op een vraag: Hoe is het tot nu toe gegaan met de vrouwtjes?

 2. Jacko

  says:

  Hoi Martijn,

  Dan verschillen wij blijkbaar van mening en hebben wij andere ervaringen met vrouwen.

  Wat ik altijd heb ervaren is dat het juist ENORM helpt om wel over seks te praten. Er ontstaat dan een soort van seksuele sfeer, en je kan dan makkelijker seks hebben.

  Doordat je juist over seks praat, gaat de mogelijkheid dat je seks gaat hebben met die vrouw, veel verder 'open'.

  Dat komt doordat je een seksuele spanning creëert.

  Ik had het pas nog met een meisje eigenlijk alleen maar over seks.

  Vrouwen houden van seks, en willen er ook gewoon over praten. Seks is het normaalste onderwerp van de wereld, omdat iedereen het heeft, en anders zouden wij er niet zijn ;).

  Als je de vraag "“Vraag wat de vreemdste plaats is waar zij ooit seks hebt gehad.", maar een grote glimlach op je gezicht zegt, kun je hier leuke reacties op ontvangen.

  Je moet - zoals in het artikel staat - wel alvast zorgt dat je elkaar een beetje kent, en niet in de eerste paar zinnen zeggen natuurlijk ;).

 3. Kerstin

  says:

  Ja hoi hier een vrouw! ik kwam hier via via op terecht, door dat ik het opzocht, 'wat als mannen alleen maar over seks praten' . meeste punten hebben jullie wel goed door hoor, maar mijn ervaring(en) met direct , of bijna direct over seks praten, eindigt ( ja echt waar ) alleen met seks. verder niet, ze stappen snel weer over naar de volgende vrouw. maar het klopt ook, mannen die nooit over seks praten, vraag ik me altijd van af 'vallen ze wel op vrouwen?'
  praten over seks mag wel, maar als je meer van haar wil dan alleen seks, maak dat dan ook duidelijk.

 4. Kurt

  says:

  Hey,
  over seks praten mag maar hoeft niet.Je kan dit doen in de comfort zone en/of als je seksuele aantrekkingkracht aan het opbouwen bent maw het ondwerwerp een seksueel tintje geven.

  Onhoud: als je over seks praat moet het "geen big deal" zijn.

 5. iliana

  says:

  Martijn heeft gelijk. Iemand die een serieuze relatie met je wilt zal niet zo snel over seks praten maar eerst interesse tonen in je persoonlijkheid. Een man die voornamelijk seks wilt zal er vrij snel over beginnen praten. Een vrouw denkt dan aja ofwel geeft hij zich te gemakkelijk ofwel is seks zijn enige doel. Het hangt er vanaf wanneer je erover praat. het moet als je een relatie hebt zeker een bespreekbaar onderwerp zijn. Je kiest er zelf voor wat je als vrouw antwoordt en je kiest erzelf voor als je als vrouw wilt of niet. Bijna elke man lijkt gemakkelijk te verleiden voor seks maar niet voor seks en een relatie. Een man die wijsheid heeft, zal zijn gevoelens pas tonen als de tijd blijkt rijp te zijn ook al is dat misschien al van het begin. Een wijze man zal uiteindelijk ondervinden dat seks alleen geen voldoening meer heeft en inzien dat het die liefde is die hij mist.

  • John

   says:

   Mijn ervaring is als het klikt met een vrouw en er volgt een date en dan hadden de meeste zich lekker mooi gekleed en dan tijdens het etentje of koffie in een café gaat het stroef bij de meeste maar ik heb ook een paar megemaakt die gewoon zichzelf lieten gaan en als je dan elkaar super zit te verleiden en op zit te geilen waarom dan zo lang wachten terwijl je gewoon lekker sex kan hebben je weet gelijk hoe iemand in bed is sommige komen er na een paar maanden pas achter dat ze toch lekker is in bed

 6. Mickey

  says:

  Praten over seks op de eerste date is een zware afknapper .
  En zeker het voorstel van de spelvorm vragen......mijn god serieus?
  Veel te makkelijk en voor de hand liggend.
  De vrouwtjes ( en een hoe denigrerende benaming is dat voor dames?????? ) ziet deze schrijver meer als een consumptiegoed?

  Verleiden behelst meer dan deze genoemde platte vorm.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *