Dit Moet Je Doen Als een Vrouw ‘Misschien’ Zegt

Als een vrouw “misschien” zegt als je haar mee uit vraagt, wat betekent dat dan? Betekent dit dat ze erover na wil denken en eigenlijk geneigd is om “ja” te zeggen? Of geeft het juist aan dat ze in feite “nee” wil zeggen maar ze je niet wil kwetsen? Als jij dit antwoord hebt gekregen van een dame die jouw interesse wekt, dan heb je haar niet genoeg aangetrokken, of wellicht probeert ze je gewoon nog wat meer achter haar aan te krijgen!

Dit kan je zelfs overkomen als je al een paar keer contact met haar gehad en je voelt dat er een vonk tussen jullie brandt. Je hebt wellicht ook gevoeld dat er wat aantrekkingskracht van haar kant af komt. Maar toch zei ze “misschien”. Dit heeft vast en zeker voor wat verwarring gezorgd. Geen zorgen, we zijn er om je hierbij te helpen. In dit artikel vertellen we je wat je moet doen als dit gebeurt en geven we antwoord op al je brandende vragen.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Wat betekent ‘misschien’ eigenlijk?

De woorden die mensen gebruiken in de interacties met anderen, bepalen de houding van de persoon en laten hun methode van communicatie zien. Dit is ook wel het proces van het uitdrukken van de ideeën, inzichten en emoties van mensen. Het is daarom belangrijk om kennis te hebben van het gewicht van woorden, in dit geval van het woord ‘misschien’.

In onze Nederlandse taal betekent misschien als het ware “mogelijk, maar niet zeker”. In veel gevallen zegt iemand die dit woord gebruikt als antwoord op een vraag: “Ik ben het niet met iets eens, maar ik sluit het ook niet uit.” Dit dubbelzinnige antwoord kan verwarring opbrengen, omdat het aangeeft dat de persoon die het uitspreekt eigenlijk geen beslissing wil nemen.

Kortom, als een vrouw antwoordt met “misschien” op je vraag voor een date, weet je gewoon niet waar je aan toe bent met haar, en weet je waarschijnlijk ook niet wat je nu moet doen. Het brengt ongetwijfeld meer onzekerheid naar boven dan je zou willen voelen. Daarom kan het helpen om erachter te komen waarom ze je precies dit antwoord heeft gegeven.

Waarom zou ze ‘misschien’ zeggen?

Er zijn ongetwijfeld talloze redenen waarom een vrouw misschien tegen je zou kunnen zeggen. Er zijn echter een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Verschillende redenen gaan meestal gepaard met een aantal aanwijzingen in de manier waarop ze dit zegt, en vaak geeft haar lichaamstaal je meer antwoorden. Om te beginnen, nemen we een aantal redenen en signalen met je door die je meer kunnen vertellen over haar antwoord.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

1. Ze is geïnteresseerd in iemand anders

Een veelvoorkomende reden dat ze ‘misschien’ tegen je zegt, is dat ze geïnteresseerd is in een andere man waarvan ze hoopt dat hij haar ook mee uit zal vragen. Wellicht hebt je haar in het verleden met een andere man gezien en beantwoordt zij jouw vraag liever niet bevestigend tot zij de mogelijkheden met de andere persoon heeft ontdekt.

Dit kan betekenen dat ze eigenlijk wel interesse in je toont, maar ze zich anders gedraagt omdat ze eigenlijk ook geïnteresseerd is in de aandacht van een andere man. Dit is helemaal niet raar en kan een geldige reden zijn dat ze twijfelt om te daten met je. Aanwijzingen voor deze reden kunnen voortkomen uit het feit dat ze het voortdurend over een andere persoon heeft, haar telefoon meer gebruikt en haar plannen niet met jou deelt.

2. Ze is niet geïnteresseerd in jou

Het kan overigens ook zijn ze dat ‘misschien’ tegen je zei omdat ze simpelweg niet in je geïnteresseerd is. Ze wilde je echter niet het gevoel van afwijzing geven. Tekenen die weggeven dat ze niet geïnteresseerd in je is, zijn de afwezigheid van aanraking, vergelijkbare lichaamstaal naar jou aks naar haar andere vrienden, en nooit aan jou vragen om samen iets leuks te doen.

Mogelijke signalen in haar lichaamstaal die aanwijzen tot desinteresse zijn onder meer verder van je af gaan staan dan dat ze bij andere mensen doet, het beperken van haar lichaamsrichting naar jou toe en moeite hebben om je in de ogen te kijken (hoewel dit laatste ook kan betekenen dat ze verlegen is).  Desinteresse kan zich ook uiten door het geven van korte antwoorden op jouw vragen en het ontbreken van vragen die zij aan je stelt.

3. Ze heeft het druk

Wellicht heeft de dame die je hebt uitgevraagd eigenlijk wel interesse in jou, maar bedoelt ze eigenlijk met haar “misschien” dat ze het gevoel heeft dat ze het te druk heeft om op dit moment te  daten. Aanwijzingen die waarschijnlijk betekenen dat ze geïnteresseerd in je is, komen voort in haar lichaamstaal wanneer ze bij jou in de buurt is.

Denk hierbij aan langdurig oogcontact met je houden, lachen en kijken of je ook lacht, het tonen van interesse in de dingen die je zegt, haar haar opzij borstelen of haar uiterlijk aanpassen als ze je ziet, je veel aanraken en dichter bij je staan dan dat ze bij andere mensen doet.

4. Ze is niet geïnteresseerd in hetgeen wat jij wilt doen

Het kan heel goed zijn dat ze helemaal niet geïnteresseerd is in wat jij graag wilt doen. Mocht dit het geval zijn, dan zul je hoogstwaarschijnlijk voldoende aanwijzingen van haar krijgen die aangeven dat er wel degelijk aantrekkingskracht tussen jullie aanwezig is. Dat gezegd hebbende, kan het ook suggereren dat ze niet zo enorm geïnteresseerd in jou, want anders had ze waarschijnlijk voorgesteld om iets anders te doen.

5. Begrijp waar en wanneer ze ‘misschien’ heeft gezegd

Probeer na te denken over het moment dat ze ‘misschien’ tegen je heeft gezegd. Vroeg je haar uit in de aanwezigheid van haar vrienden, dan kan het misschien zijn dat ze niet gezien wilde worden terwijl ze ja zei. Sommige vrouwen houden hun afspraakjes liever voor zich, omdat ze niet willen dat andere vrouwen over hen gaan roddelen.

Mocht dit het geval zijn, dan is het waarschijnlijk dat ze aanwijzingen aan je geeft die laten zien dat ze aantrekkingskracht naar jou toe voelt. Zei ze ‘misschien’ toen jullie alleen waren, dan is er een grote kans dat ze je afwees, maar dat liever niet direct tegen je wilde zeggen. Hierbij is het belangrijk om te letten op haar lichaamstaal en de manier waarop ze reageerde.

6. Let op de manier hoe ze reageert als ze je ziet

Door de manier te analyseren waarop ze normaal op jouw interacties reageert, kun je wellicht achterhalen waarom ze geen bevestigend antwoord gaf op jouw vraag. Als ze reageert op het zien van jou door dingen te doen zoals het zoeken van oogcontact, haar lichaam naar jou toekeren en het aanpassen van haar uiterlijk, dan is het waarschijnlijk dat ze wel degelijk geïnteresseerd in je is, maar ‘misschien’ zei omdat ze het simpelweg te druk had.

7. Kijk hoe ze met haar andere vrienden omgaat

Het kan ook helpen om de manier waarop ze met haar andere vrienden omgaat te vergelijken met hoe ze met jou is. Let hierbij op de lichaamstaal; vertoont ze bij andere mannelijke vrienden dezelfde gedragskenmerken met weinig lieflijke aantrekkingskracht, dan is het waarschijnlijk dat ze je alleen als een vriend beschouwt en geen interesse heeft in een romance met jou.

Dit is wat je vooral NIET moet doen

Wanneer een vrouw je dit ongemakkelijke antwoord geeft, kan de hele situatie als een behoorlijke teleurstelling overkomen. Net wanneer je de moed bij elkaar hebt geschraapt om die leuke dame mee uit te vragen, valt je hele plan in duigen! De opwinding en adrenaline die een nieuwe, potentiële romance aanvankelijk teweegbracht, komen tot stilstand.

Misschien heb je zelfs het gevoel dat het beter zou zijn geweest als zij gewoon duidelijk was geweest met je en nee had gezegd, want dan had je tenminste een duidelijk antwoord gehad. Jouw reactie op haar antwoord kan er echter voor zorgen dat je wellicht alsnog haar aandacht weet te trekken of simpelweg aantoont dat je weet hoe je met teleurstellende emoties moet omgaan.

“Door volwassen te reageren op haar antwoord kan er je er wellicht voor zorgen dat je haar alsnog aantrekt. Het geeft namelijk blijk dat je een gevoel van eigenwaarde hebt en sterk in je schoenen staat!”

Als je weet wat je vooral niet moet doen, geeft dit blijk van een hoger emotioneel bewustzijn. Dit helpt ons te weten wat we nodig hebben en willen in ons leven. Bovendien kan het ons helpen om in staat te zijn om betere relaties op te bouwen. Het bewustzijn van onze emoties maakt het daarnaast mogelijk om duidelijker over onze gevoelens te praten, vervelende conflicten beter te vermijden of op te lossen, en moeilijke gevoelens gemakkelijker achter ons te laten.

Op het moment dat je besluit te reageren op haar antwoord, dan zal dit het punt zijn waarop je de potentiële relatie kunt maken of breken! En het hangt allemaal af van wat je vervolgens doet. Wil jij dus nog steeds gaan voor dat afspraakje, doe dan vooral niets van de volgende dingen:

1. Kom niet over alsof je gekwetst bent

Het is belangrijk om te onthouden dat jij de man bent in deze situatie en je haar niet wil laten zien dat ze alle macht over jou heeft. Door over te komen alsof je gekwetst bent, zal dit een teken afgeven dat je zwak en onzeker bent, een doeltreffende manier om haar ‘misschien’ in een bevestigende ‘nee’ te veranderen.

Zelfverzekerde mannen zijn sterk en geven een gevoel van veiligheid, wat belangrijk is voor vrouwen. Zelfverzekerde mannen komen stabiel over op vrouwen en dit maakt ze juist meer geïnteresseerd. Vaak gaat een laag zelfvertrouwen hand in hand met een laag gevoel van eigenwaarde, een combinatie die meestal niet aantrekkelijk overkomt op vrouwen.

2. Word niet boos

Wanneer je boos wordt op haar onduidelijke antwoord, dan kan dit overkomen als het gedrag van een verwend kind dat niet krijgt wat hij wilde. Dit is zonder enige twijfel een sterke afknapper voor vrouwen. Boos op haar worden en schreeuwen, is de snelste manier om jouw kansen bij haar te verknallen. Houd daarom altijd het hoofd koel.

3. Laat onzekerheid achterwege

Onzeker gedrag is voor menig vrouw een overduidelijke afknapper. Door je te gedragen als iemand die onzeker is zonder daar zelf bewust van te zijn, zal je weinig kans hebben om te scoren bij de vrouwen die je aantrekkelijk vindt. Dit betekent echter niet dat je je niet kwetsbaar mag opstellen. Sterker nog, in staat zijn om je kwetsbaar op te stellen is eigenlijk een kracht!

Dat laatste roept hoogstwaarschijnlijk meer vragen op dan dat je al had. Hoewel onzeker gedrag en kwetsbaarheid vaak hand in hand gaan, wil dat niet zeggen dat je jouw kwetsbaarheid niet kan omarmen en aantonen. Kwetsbaarheid stelt ons namelijk in staat om authentiek te zijn, in plaats van te proberen om anderen te laten zien wie we eigenlijk niet zijn.

Met kwetsbaarheid bouwen we empathie op. In jouw antwoord kun je dus aangeven dat je graag eerlijk wilt zijn en haar uitlegt dat haar onduidelijke antwoord onzekerheid in je teweegbrengt. Door je onzekerheid op deze manier te communiceren, toon je aan dat je de  kracht hebt om bewust je emoties te tonen. Deze vorm van eerlijkheid duurt het langst en vinden vele vrouwen juist aantrekkelijk!

4. Ga niet smeken om een afspraakje

Het is vanzelfsprekend dat er niets aantrekkelijk is aan wanhopigheid. Door te smeken, bedelen of zeuren om een afspraakje bereik je niet wat je graag zou willen hebben, dus zorg ervoor dat je jouw eigenwaarde in stand houdt en accepteert wat degene jou weet te bieden.

Wees ook geen stalker, want dit is een zekere manier om griezelig en wanhopig over te komen. Ga dus ook niet met je smartphone aan de slag door haar herhaaldelijk te WhatsAppen of te bellen.

Dit is wat je WEL moet doen

Denk niet dat je het verknald hebt als een vrouw jouw verzoek tot een afspraakje beantwoord met ‘misschien’, want in veel gevallen is dat gewoon niet zo. Vrouwen zijn doorgaans ingewikkelder dan mannen denken en het kan heel goed zijn dat ze gewoon jouw vertrouwen wil testen om te zien of je aan jezelf gaat twijfelen.

De reactie op haar antwoord zal namelijk meer vertellen over jou dan haar! Misschien wil ze weten dat je niet gemakkelijk opgeeft en haar op een later moment alsnog kan overtuigen. Anders gezegd: blijf zelfverzekerd, begripvol en wees erop gericht om jezelf een beter en wijzer persoon te maken, zodat je alsnog de dame weet aan te trekken die je op het oog hebt!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d