Kan Sex met Je Ex Werken? 3 Geheimen + 2 Valkuilen

orgasme uitstellen

Je kent het wel… je neemt afscheid van een partner maar eigenlijk willen jullie beiden geen afscheid nemen van de seks.

Over de jaren heen weet je ook precies wat je partner lekker vindt. De seks is enorm goed en daar wil je geen afstand van nemen.

Uiteraard zijn dat mooie voordelen van seks met je ex hebben.

Helaas zijn er ook nadelen… In dit artikel ga ik het over zowel de voordelen als de nadelen hebben.

Geheim #1: Wel de Lusten Niet De Lasten 

35088255af62834d0a73d657171373fa

Als ik terug denk aan mijn oude relaties dan koester ik nog steeds die goede oude intense tijden.

Niets is fijner dan seks hebben met een vrouw die je super goed aanvoelt en weet wat jij lekker vindt. Maar ook dat je haar hoort kreunen van genot!

Daarnaast weet je wat zij lekker vindt en wat je wel en niet kan maken. Goede seks zorgt voor een connectie tussen jullie twee waar een vrouw met weemoed aan terug denkt.

Het is niet voor niks dat je vaak hoort van vrouwen dat ze nog regelmatig seks hebben met hun ex op het moment dat ze weer single zijn.

Voor een vrouw voel je als haar ex-partner dan ook vertrouwd en er is voor haar niks fijner dan haar hoofd op jouw borst te leggen na een leuke avond stappen.

Iedereen voelt de behoefte aan warmte en vertrouwelijkheid.

Ook al is het maar voor even en houd jij je zelf voor de gek, het zijn wel die spaarzame momenten waarop je denkt dat weer alles koek en ei tussen jullie is.

Het vertrouwde gevoel tussen jullie twee is het bindmiddel voor een kortstondige intense seksrelatie.

Het is enkel de lusten die jullie nog met elkaar delen en niet de (financiele) lasten. Het zorgt voor enorm gevoel van vrijheid en tevredenheid.

Hierdoor stap je ook makkelijker op andere vrouwen af, je hebt immers toch niets te verliezen en weet dat je altijd bij je ex terug kunt komen voor goede seks.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test van Edwin en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geheim #2: Seks Zorgt Voor Gebondenheid

sexmetjeex1

Zonder moreel te oordelen of je dit iemand met iemand wilt doen (waarvan je veel houdt of gehouden hebt) is dit wel een hele belangrijke om iemand ‘voor je te houden’.

Als een vrouw seks heeft met een man komt er oxytocine in haar lichaam vrij. Deze chemische reactie zorgt voor een band met de persoon wie zij seks heeft.

Hoe beter de seks, des te meer zal ze zich aan je gaan hechten.

Op het moment dat jullie besluiten een ‘seksuele relatie’ voor te zetten zonder de lasten dan weet je dat ze nog steeds emotioneel aan je gehecht is (en nog niet los wilt laten).

Het doorgaan met deze seksuele relatie zorgt ervoor dat jullie beide niet snel een ander zullen vinden.

Je krijgt immers toch weer schuldgevoelens als je flikflooit met een ander. Je maakt jezelf gek door te denken dat je vreemdgaat (terwijl jullie eigenlijk beide vrijgezel zijn).

Seks zorgt er dus voor dat ze zich niet aan je kan onthechten. Maar pas op, want dit geldt natuurlijk niet alleen voor haar!

Ook jij blijft zitten met een hoofdstuk dat nog steeds niet gesloten is.

Geheim #3: Je Kunt Nu Doen Wat Je Wilt!

sexmetjeex0

Misschien is het nog niet tot je doorgedrongen, maar je mag toch écht doen en laten wat je wilt! 

Als je sex met je ex wilt of al hebt, zullen er vast mensen zij in je directe omgeving die het niet eens zijn met die keuze.

Mijn mening daarover is dat je gewoon moet doen waar je zin in hebt.

Als jij seks wilt met je ex moet je schijt hebben wat anderen daarvan vinden. Jij bent toch degene die de beslissingen maakt in je leven in plaats van die ander?

Het kan alleen natuurlijk wel zo zijn dat vrienden en vriendinnen je willen beschermen, omdat er toch een groot gevaar is met het idee van ‘seks met je ex, dat kan nooit goed gaan’.

Daarom is het verstandig om het niet van de daken te schrijven.

Vertel enkel je beste vriend (als je daar behoefte aan hebt) dat jullie elkaar nog regelmatig ontmoeten en dan seks hebben.

Mensen zijn erg goed in roddelen.

Als je het aan teveel mensen doorvertelt gaan mensen in je directe omgeving er van uit dat het weer aan is en krijg je weer opmerkingen waar je niet op zit te wachten.

Hou het jullie geheimpje.

Dit geeft ook een ander voordeel..

Zo kun je ook seks hebben met andere vrouwen zonder daarvoor te worden veroordeeld door je ex-vriendin.

Al is het geen verstandig idee om dit met je ex te bespreken. Want ook al mag je in principe doen en laten wat je wilt, het feit dat je andere vrouwen neukt vinden ze vaak geen fijne gedachte.

Het is aan jou om dat bespreekbaar te maken.

Peil haar van te voren. Zal ze jaloers worden of neukt ze ook andere mannen? In dat geval is het vrij duidelijk.

Valkuil #1: Je Neukt Haar Onveilig

sexmetjeex2

De grootste zorg op seksueel gebied is dat je het met je ex onveilig doet. Jij en je ex zijn het namelijk gewend om het samen zonder condoom te doen.

Je ex-vriendin neukte geen andere mannen op dat moment en ze had de pil of een spiraaltje.

Maar tijden veranderen..

Helemaal wanneer een relatie over is. Mensen die uit een lange relatie komen hebben vaak de behoefte om eens helemaal los te gaan.

Ze zal worden aangemoedigd door vrijgezelle vriendinnen die net zo dronken zijn.

Nu is de keuze al snel gemaakt om je ex-vriendin zonder condoom te neuken, dit hebben jullie immers altijd gedaan en het voelt zo vertrouwd en stukken lekkerder.

Maar het probleem is dat je niet weet of ze in de tussentijd van haar vrijgezelle leventje andere mannen heeft gehad waarmee het risico bestaat een SOA op te lopen.

Bovendien sta je niet te wachten op het krijgen van een kindje met je ex.. Leg dat je familie en vrienden maar eens uit!

Wanneer jullie seks hebben doe het dus altijd veilig. Ook al zegt een vrouw dat ze niks heeft uitgespookt, waak er voor om iemand 100% te vertrouwen. Het is niet voor niks je ex!

Valkuil #2: Je Vergeet Waarom Het Is Uitgegaan

sexmetjeex4

Ben eerlijk tegen jezelf. Het is niet voor niks met je ex uitgegaan.

Blijkbaar waren er een aantal dingen in jullie relatie die onoverbrugbaar waren waardoor het is uitgegaan.

Jullie hadden er blijkbaar samen een goede reden voor om de relatie beeindigen.

Goede seks is een belangrijke factor in een gezonde relatie, maar een relatie kan niet enkel voortleven op goede seks. Er zijn veel meer ingrediënten voor nodig om het tussen jullie te laten werken.

Dat wilt niet zeggen dat je geen gevoelens meer voor haar koestert.

Maar het zijn gevoelens die je met veel moeite hebt weggestopt. Hoe intensiever de relatie is geweest, des te moeilijker zal het zijn om haar enkel als een ‘fuckbuddy’ te zien.

Er is bijna altijd één iemand die een punt heeft gezet in de relatie. Dit is vanzelfsprekend de persoon die minder geeft om de partner dan de ander.

In dat geval kun je de partner die afgewezen is extra kwetsen… want we weten allemaal dat er ooit een einde gaat komen aan sex met je ex.

Op een gegeven moment, of dat nou een maand of jaar duurt, zal één van de partners (of allebei) een nieuwe partner vinden.

Op het moment dat je je ex-vriendin weer vaker gaat zien en goede seks met haar hebt (home sweet home!) zullen deze ongetwijfeld weer naar boven komen. Is het niet bij jou, dan is het wel bij haar.

Als je met vuur speelt dan heb je kans om je vingers te verbranden.

Het kan geen kwaad om met je ex casual af te spreken en de oude tijden eens goed te herbeleven, maar laat het niet langzaam je leven insluipen.

Je wilt niet in paniek raken op het moment dat je haar met een andere man ziet flirten.

Ga daarom door met het daten van andere vrouwen, zo blijf je geestelijk onafhankelijk van je ex en verdoe je niet je tijd met wachten op iets wat waarschijnlijk nooit meer terug zal komen.

Je Ex Vasthouden Moet Geen Doel Op Zich Zijn

sexmetjeex3

Dit is een grote valkuil. Je hunkert naar seks met je ex en hoopt haar misschien ook weer terug te krijgen.

Het blijft echter belangrijk om hier niet de volledige focus op te leggen. Door geforceerd te werk te gaan komt er niets terecht van het terugkrijgen van je ex.

Je kunt het beste nadenken op een andere manier. Denk er bijvoorbeeld aan jezelf te verbeteren en gelukkiger te maken en minder aan het terugkrijgen van je ex.

Je wilt natuurlijk je ex terugkrijgen, maar als dat het doel wordt zal het vaak fout gaan.

Je zult teveel de focus leggen op het terugkrijgen van je ex en minder op andere zaken.

Uiteindelijk zal je ex weer MOEITE moeten gaan doen om jou te willen zien. Vanaf dan weet je ook dat het haar niet alleen om de seks gaat.

Vraag jezelf af: wil ik werkelijk bij haar terug?

Dus voor degene die de ander heeft afgewezen: denk goed na over het feit dat je je partner extra gaat kwetsen als je doorgaat!

Je kunt maar beter een tijdje alleen zijn zonder seks dan iemand kwetsen. Doe je dat niet dan heb je naar mijn idee een tekort aan empathie.

En voor de persoon die is afgewezen: sex hebben met je ex is misschien leuk maar distantieer je emotioneel, en als je dat niet kan, moet je het niet doen.

Anders ben je jezelf onnodig pijn aan het doen, en hoe langer je doorgaat hoe pijnlijker het uiteindelijke afscheid gaat worden.

Wil Jij Je Ex Terug Krijgen?

Dan raad ik je het eBoek van Edwin Edinga aan. Met deze methode kan je snel je ex terugkrijgen na een relatiebreuk of scheiding via slimme psychologische tactieken.

Lees hier meer over deze methode: Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Of wil je meer begrijpen over hoe mannen denken?

Kans is ook aardig aanwezig dat jij een vrouw bent die dit artikel leest. In dat geval raad ik een eBoek aan die gaat over mannen en relatie en hoe je mannen bindt voor de lange termijn.

Lees hier meer over dit eBoek: Mannen en Relaties Risicovrij Uitproberen

6 Reacties op "Kan Sex met Je Ex Werken? 3 Geheimen + 2 Valkuilen"

 1. Ramon says:

  Ik heb daar geen oordeel over ik heb geen ex ik hoor wel van anderen dat Sex met je ex niet de goede manier is en dat het niet de goede manier is

 2. Ramon says:

  Ik zou eerlijk gezegd voor een vriendin zelf alles over hebben maar wil ik dat eigenlijk ook wederzijds is dus dat er Sex op hoog niveau bedreven wordt

 3. Ramon says:

  Wat ik dus ook zou willen naaktfoto s maken van mijn vriendin en de ene zegt dat wil ik en de andere zegt dat ze daar over moeten nadenken dat kan

 4. Ramon says:

  Ik zou wel een reactie willen ontvangen van een meisje en niet dat ik aan een monoloog bezig ben

 5. Ramon says:

  Ja dat moet kunnen waarom zou dat in het verleden dan wel goed zijn gegaan

 6. Hans says:

  Ramon je praat tegen jezelf

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d