Wat Mannen Van Vrouwen Denken, En Vice Versa

Wat jij over vrouwen denkt heeft een bepaald effect op je datingsleven. Stel dat je specifiek een avondje uit wilt gaan om vrouwen te versieren terwijl je de week daarvoor alleen maar over vrouwen hebt zitten klagen. Je perspectief zal dan in de war raken.

Vrouwen zijn ook gewoon mensen, en ik weet dat deze zin waarschijnlijk onnodig is om te zeggen. Maar er zijn nog steeds, nog stééds heel veel mannen die dat niet snappen. Vrouwen gaan ook naar de wc  moeten ook rekeningen en belasting betalen. Ook al is een vrouw zo mooi als een model, als zij een alleenstaande moeder is is dat ontiegelijk veel verantwoordelijkheid!

Met zoveel aan haar hoofd, vind je het gek dat ze niet omdraait als iemand naar haar zou fluiten?!

Modellen bijvoorbeeld, die hebben een iets hogere standaard. Die worden dag in/dag uit versierd en die zien wel honderden verschillende mannen per week, allemaal met dezelfde blik. Dus als één van die modellen even geen interesse in jou toont, is het waarschijnlijk omdat ze een hoge standaard heeft voor zichzelf. Alhoewel, er zijn manieren om ook door deze barrière heen te breken.

Als jij honderden per week zou ontmoeten zou je ook op een gegeven moment een bepaalde standaard of lat voor jezelf leggen voor wie jij wilt daten. Ik zou aanraden om een keer voor de grap aan een model, wellicht alleen een mooie vrouw en hoeft niet per se een model te zijn, vragen of je een middagje of avondje met haar mee mag lopen om te zien wat zij allemaal in de gaten heeft wat mannen doen.

In dit artikel deel ik mijn perceptie over hoe mannen over vrouwen denken en vice versa.

Lustobject

We kennen het maar al te goed, de gang van gedachten dat mannen vrouwen zien als alleen maar een lust/sexobject. En de meeste mooie vrouwen voelen zich ook zo omdat dat de enige energie is die ze voelt wanneer ze door de winkelstraat loopt. Ik geef toe, wanneer ik een dame zie met een zwarte legging, een kort strak shirtje, prachtige zwarte krullen, een karamelhuid en een kont die je in trance brengt voor de komende vijf tot tien minuten heb ik ook maar één ding in gedachten.

En dat is hartstikke gezond, ik ben er trots op. Ik ben een man en ik ben hartstikke comfortabel met het sexuele. Alhoewel, ik heb ook mijn standaarden. Ze kan zo mooi zijn als een Hollywoodfilmster, als zij geen respect zou hebben voor wie ik ben en wat ik doe dan zou ik dat nóóit aan de kant zetten voor één (of meer) avond(en) sex.

Maar dat is mijn persoonlijke waarde. Mijn punt is: haar persoonlijkheid is net een tikkeltje belangrijker dan haar uiterlijk. Stel dat je een vrouw tegenkomt die jou helemaal omver blaast met haar fysiek, zou het dan ook niet geweldig zijn als zij ook nog eens een prachtig karakter had? Dan zou je met deze dame in een mooie langdurige relatie kunnen zitten.

Er zijn vrouwen op deze planeet die alleen maar van sex houden, die liever single willen blijven maar toch een ‘fuck buddy’ willen hebben. Ook zijn er genoeg vrouwen die jou expres uitdagen om achter ze aan te gaan. De ene vrouw is gewoon wat meer vrij en open voor sexualiteit dan de ander. Het ligt er ook een beetje aan wat jij wilt. Vind je het niet erg dat ze niet leuk vindt wat jij doet voor werk maar wil je alsnog met haar in bed duiken, helemaal goed.

In films, op tv, internet en in tijdschriften zijn er heel erg veel vrouwen die zich neerzetten als sexobjecten. Alhoewel, vergis je niet! Want dat is allemaal marketing. Sex verkoopt ontiegelijk goed, er zijn misschien iets teveel producten, van wat dan ook, die een sexueel tintje hebben. Waarom? Om het te verkopen. Als er geen prachtige blondine op de voorpagina staat van een tijdschrift gaan mannen het ook niet lezen. Als er geen mooie vrouwen zijn in videoclips gaan mannen het ook niet kijken.

Ik neem rocksterren weer even als voorbeeld:

De rockartiesten trekken al die vrouwen aan, de vrouwen willen sex met de artiesten. En de mannen die naar de rockartiesten luisteren willen net zoals de rockartiesten zijn omdat ze, ten eerste met heel erg veel mooie vrouwen omgaan, en ten tweede heel veel mooie vrouwen neuken. En dat is dan hoe ze ook weer hun producten en cd’s verkopen.

Conclusie:

Het super hete en geile imago van een vrouw wordt verkocht omdat mannen (zo simpel als we zijn) sex met dat soort vrouwen willen. En dat is het ook alleen. Sex. Soms goede sex, soms wilde freaky hete sex, en het zal je verbazen als je ooit met een aantal echt hele mooie vrouwen naar bed gaat hoe slecht de sex is. In alle gevallen, en mijn punt daarbij is ook: Sex verkoopt, sterker nog wat ik net eerder vertelde. Het imago van een super hete sexuele vrouw verkoopt.

En dit leidt dan weer tot een nog groter punt dat ik wil maken, en dat is…

Omdat veel mannen naar dat imago kijken, sterker nog, ook kopen, gaan mannen denken dat zowat ALLE VROUWEN ZO ZIJN. En dat is helemaal niet zo!!! Het is inmiddels wel algemeen bekend dat vrouwen ook net evenveel van sex houden, en in sommige gevallen zelfs meer, als mannen. Maar dat betekent niet dat ze allemaal:

Even goed in bed zijn. Allemaal snel in bed willen duiken. Dat ze van porno houden. (Ja, veel mannen denken dat.)

En zo kan de lijst maar doorgaan, maar om mijn punt even samen te vatten: Vergis je niet, er is een groot verschil tussen het imago wat in reclame’s wordt laten zien en hoe vrouwen zijn in de realiteit. En dit is waar heel veel mannen zich in vergissen, en daarom worden vrouwen ook meestal zo boos op mannen.

”Mannen willen maar één ding.”

Hoor je ze vaak genoeg zeggen.

Begrijp me niet verkeerd, ik been geen persoon die zegt: ”Je moet alleen maar respect hebben voor vrouwen, er zijn geen sletten, ze zijn lieverdjes.”

Nou, nee. Persoonlijk hou ik ook wel eens van sex met een goede ervaren (uh-hum) slet. Die zijn wat vaker beter in sex en weten precies wat ik wil. En niet alle vrouwen zijn lieverdjes, vrouwen kunnen ook gewoon té koud reageren en dat ligt aan hun, niet aan jou. Op z’n tijd, kies er goed voor wat je wilt want het gaat je hele leven mee in jouw ontwikkeling als mens.

2 Reacties op "Wat Mannen Van Vrouwen Denken, En Vice Versa"

 1. Bas

  says:

  Mooie artikel weer arrilius, soms vraag ik me af., waar haal je zoveel kennis vandaan.. En niet alleen deze post maar alles wat je schrijft makes sense... Trouwens arrilius, ik had je een paar dagen geleden een mailtje gestuurd maar niks ontvangen :( . Gr

 2. Arellius

  says:

  Hai Bas,
  Dank je wel voor je reactie.

  Ik ben best een tijdje bezig en ik heb me verdiept in theorie zowel als praktijk. Ik schrijf het liefst over wat ik beide heb geleerd en meegemaakt. Tips schrijven zonder het echt te hebben gedaan vind ik vals spelen :) Ik heb ook veel geleerd door gewoon te doen, toen ik bijvoorbeeld een openingszin proberde, kwam er wat anders van uit en werkte dat ook.

  En ik zal de email zo snel mogelijk bekijken, ik moet daar maar eens meer op gaan letten, haha.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *