Goede Seks = Veilige Seks

http://www.dreamstime.com/-image12310379Dit artikel, over veilige seks, is geschreven door een goede vriendin van mij.

Het is entertaining én belangrijk dus lees snel verder.

Goede Seks = Veilige Seks

Eindelijk lig je met je droomvrouw voor vanavond in bed. Deze leuke vrouw is lekker en opwindend.

Je hebt haar verleid, versierd en bespeeld en deze avond avond zal het kroonstuk worden van het met haar gespeelde spel.

De invulling van de avond is van jou afhankelijk. Jij hebt de touwtjes in handen en je weet dat zij naar je verlangt.

Wat wil je? Romantische seks, plagerige seks, wilde seks of gewoon opwindende seks? Jij bepaalt wat er komt en hoe het komt, want vrouwen houden nu eenmaal van dominante mannen.

Met deze mooie vrouw in bed kan je aan niks anders meer denken dan dat je seks met haar wilt. Handen en monden verkennen elkaars lichaam. Deze vrouw is zo opgewonden dat ze je wil, en het enige waar jij aan kan denken is dat je deze vrouw neemt op jouw manier.

Je staat op het punt haar te penetreren en even schiet er snel een andere gedachte door je hoofd… het condoom.

Je wilt het moment en de passie niet bederven. Zij begint er ook niet over dus het zal allemaal wel goed zitten. Je glijdt bij haar naar binnen en je gaat verder met de vrijpartij.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom mannen en vrouwen geen condoom gebruiken tijdens de seks. Ze vertrouwen de ander, het condoom zit niet lekker, je wilt het moment niet bederven en zo zijn er nog wel meer redenen om zonder condoom seks te hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Veilige Of Onveilige Seks?

Onveilige seks… het gebeurt nog steeds. Het maakt niet uit of je veel of weinig sekservaring hebt, iedereen weet dat  je tijdens onveilige seks een soa kan oplopen of dat de vrouw zwanger kan raken.

Ook al lijkt ze nog zo lief en gezond, ook deze vrouw kan een geslachtsziekte overdragen. In het minst erge geval is dat chlamydia of genitale wratten en in het ergste geval HIV.

Niemand wil een SOA hebben dus het is de normaalste zaak om een condoom te gebruiken bij een one night stand, of bij een scharrel of misschien wel bij je vriendin als jullie beiden nog niet getest zijn op SOA’s.

Ik vind het fijn, en vele vrouwen met mij, als een man gewoon een condoom omdoet voor de penetratie. Er hoeft niets gezegd te worden, jij neemt de leiding en weet wat je wilt.

Houd je condoom dus altijd binnen handbereik en weet ook waar deze liggen, want het moment verpest je niet met het condoom omdoen maar wel met het zoeken naar condooms.

Ben je bang dat je gaat lopen klungelen met het condoom? Oefen dan gewoon, want een man die niet weet hoe hij een condoom om moet doen is niet sexy.

De meeste mensen die meerdere bedpartners hebben gehad en een wild seksleven hebben, hebben wel eens onveilige seks gehad.

Ze hebben het condoom ‘vergeten’, het condoom is afgegleden of het condoom  is gescheurd. Mocht dit zijn gebeurt, laat je dan voor de zekerheid testen bij de huisarts of GGD want een SOA is geen pretje.

Veel plezier met onze gratis tips en onthoud… Vrij veilig!

2 Sexy Actrices Laten Per Video Alles Zien Over Een Ster Worden in Bed

Ontdek in De Revolutionaire Seks Methode alles over de beste technieken om een ster te worden in bed.

Samen met een acteur doen twee actrices allerlei verschillende technieken en tips voor.

Zodat jij binnen de kortste keren(net als in de video), je partner kan laten sidderen van genot.

beftechnieken, sekstechnieken,standjes, mentale stimulatie technieken, alles wordt expliciet voorgedaan.

Klik hier om risicovrij het videoprogramma uit te proberen.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *