16 Geheimen Om Vrouwen Via Instagram te Versieren

Een halve generatie geleden had je, als je romantisch in iemand geïnteresseerd was, één van de volgende twee dingen gedaan om de ander te versieren: je flirtte persoonlijk met ze of flirtte met ze via de telefoon. Hoe de tijden zijn veranderd. Vandaag de dag is je nieuwe partner of fling ontmoeten via Instagram, Facebook of datingsites voor velen veel normaler.

Toch is het daten via internet ook vaak lastig. Je gaat namelijk alleen af op de foto’s die je ziet; of je ook een echte klik zult hebben als je elkaar ontmoet, is nog maar de vraag. Dit heb je wel wanneer je iemand meteen in het echt voor het eerst ziet.

Op het gebied van daten blijven we daarnaast online ook nog vrij ouderwets. Vrouwen sturen in het algemeen veel minder snel berichtjes naar mannen die zij aantrekkelijk vinden dan andersom. Mannen nemen dus veel vaker de eerste stap en dat betekent dat aantrekkelijke vrouwen ontzettend veel berichten ontvangen.

De bedoeling is dan natuurlijk dat ze jou kiest en dat jij er dus uitspringt met je berichtje. Lees hier dé geheimen om vrouwen via Instagram op de juiste manier te benaderen en te versieren!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

16 geheimen om vrouwen via Instagram te versieren

1.     Volg haar voordat je in haar DM’s slidet

Als je iemands aandacht wilt trekken, volg diegene dan. De meeste mensen zien wie hun volgers zijn en als de andere persoon jou volgt, loop je al voor. Dit is een actie op Instagram die door niemand echt als te agressief zal worden ervaren, ongeacht of je ze in het echt kent of niet.

Iemand volgen is de eerste stap om te laten zien dat je geïnteresseerd bent, en de eerste stap die je zet voordat je vrouwen gaat versieren via Instagram.

Maar wel één waarschuwing: als je vraagt om iemand te volgen die een privéprofiel heeft en zij je verzoek niet accepteert, stuur dan niet opnieuw een volgverzoek. Sorry to break the news, maar ze is dan echt niet geïnteresseerd in je.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2.     Like niet elke foto die ze heeft of die ze plaatst

Alle experts zijn het erover eens dat het massaal leuk vinden van andermans berichten een vreselijk idee is. Het kan namelijk wat obsessief overkomen. Als je echter meer dan één foto leuk wilt vinden, hebben we een goed advies. Wij raden mannen aan om verschillende soorten foto’s leuk te vinden, dus niet alleen van selfies en sexy foto’s.

Bouw een band op en leer haar kennen door foto’s te verkennen die meer onthullen dan alleen haar uiterlijk. Vrouwen weten wat een man zoekt als hij zich alleen concentreert op de sexy foto’s!

3.     Stuur een attente DM

Een bericht sturen of niet? Soms lijkt het misschien alsof iemand een DM sturen een beetje te vooruitstrevend is, maar het is niet eng als het smaakvol wordt gedaan. Je bent tenslotte een volwassene en je weet wat je wilt.

Wees luchtig, grappig en boeiend bij het verzenden van het bericht. Als je contact zoekt met iemand die je nog nooit hebt ontmoet, wees dan vooral voorzichtig om de zaken gepast te houden.

Hoe zou je contact opnemen met een potentiële zakelijke klant als je zou proberen een eerste ontmoeting te organiseren? Dezelfde principes zijn van toepassing op het bereiken van een liefdesbelang, alleen uiteraard wat minder formeel. Als je de persoon al kent, sla dan de DM over en WhatsApp haar meteen met je versiertruc!

4.     Wees zelfverzekerd en vriendelijk als je contact zoekt met een meisje

Wanneer je voor het eerst online met een vrouw communiceert, moet je jezelf wel laten zien, zodat ze weet dat je in haar geïnteresseerd bent. Begin door te zeggen: “Hallo!” of “Hallo daar!”

Stel jezelf kort voor; je naam is waarschijnlijk alles wat ze op dit punt hoeft te weten en wat jij hoeft te delen. Stel haar daarna een vraag over iets wat je op haar profiel zag en wat je opviel.

5.     Stuur niet meerdere DM’s

De basisregel van flirten op sociale media is: wees niet eng. Double texting als je geen antwoord krijgt? Ja, dat is daar een goed voorbeeld van; het is een beetje overdreven en kan opgevat worden als eng en obsessief.

Instagramberichten hebben een handige functie die laat zien wanneer ze je berichtje heeft gelezen. Als de vrouw die je wilt versieren je bericht heeft gelezen maar niet heeft gereageerd, dan is dat een hint om vooral niet door te gaan met haar te versieren.

6.     Schrijf opmerkingen op als vragen

De beste manier om op Instagram een reactie te krijgen van iemand in wie je geïnteresseerd bent, is door haar gewoon een vraag te stellen. Reageer op een leuke, niet-agressieve manier op de inhoud van iemands foto. Maak van de opmerking een vraag over wat er op de foto gebeurt (niet over het uiterlijk van die persoon). Onthoud dat je een dialoog probeert te beginnen!

Als je bijvoorbeeld een opmerking plaatst bij een foto van haar op het strand, zeg dan iets als: “Je vakantie ziet er fantastisch uit, hoe was het?” Plaats niet: “Sexy –fire emoji-.” Simpel toch? Door dit toe te passen kom je geïnteresseerd over en kun je haar later gaan versieren.

7.     Zeg geen dingen die je in het echt ook niet zou zeggen

Doe niet raar achter het filter van sociale media. Een goede richtlijn is om jezelf af te vragen: ‘Zou ik dit zeggen of doen als ik deze vrouw in het echt zou zien?’ Als het antwoord nee is, doe het dan ook niet op Instagram! Je komt anders nep over als ze je in het echt ontmoet. Just be yourself!

“Als jij je beter voordoet dan je bent, zorg dat uiteindelijk alleen maar voor teleurstelling.”

8.     Ga over naar het offline gedeelte

Het uiteindelijke doel is om de vrouw die je op het oog hebt persoonlijk te ontmoeten, dus verleng het online gesprek niet als het mogelijk is om op een date te gaan en erachter te komen of je bij elkaar past. Kom zo snel mogelijk uit een openbare nieuwsfeed.

Zeg haar: “Ik heb je net ge-DM’d ‘, en zet het gesprek daar voort. Als dat goed gaat, ga dan naar WhatsApp. Als jullie allebei interesse hebben getoond, is er geen reden om tijd te verspillen aan het spelen van spelletjes. Tijd om op een date te gaan en die leuke vrouw te gaan versieren onder het genot van wat drankjes!

9.     Geen gemengde signalen

Als je geen interesse hebt om iemand offline te ontmoeten, ga dan niet online achter haar aan. We moeten ons niet meer verschuilen achter onze apparaten. Doen alsof je iemand leuk vindt ziet er nooit goed uit, vooral niet voor een volwassen man.

Neem niet zomaar contact op met iemand om je ego een boost te geven of om je tijd te vullen als je je verveelt. Daarnaast kan zij je rare gedrag natuurlijk melden aan verschillende vrouwen om haar heen, waarmee je in de toekomst misschien wel echt iets zou willen.

10.  Ga ervoor en laat het dan los

Er is één allesomvattende regel voor flirten op Instagram: laat één keer een hint achter en laat het daarna gaan, vooral als je de vrouw niet kent. Herhaalde opmerkingen, vind-ik-leuks en andere acties om interesse uit te drukken, tellen niet als echt flirten. Als ze de hint niet begrijpt, ga dan verder of zoek een eenvoudigere manier om ze te laten weten dat je geïnteresseerd bent, zoals straight to the point vragen of ze op een date wil gaan met je.

11.  Reageer van tijd tot tijd op haar ‘stories’ (verhalen)

Als je leuke berichten op haar stories ziet staan, ga dan je gang en grijp het aan als een kans om haar te versieren, of in ieder geval een gesprek te beginnen. Doe dit niet bij ieder berichtje dat ze op haar feed plaatst, want dat is té overdreven.

Afhankelijk van hoe vaak zij iets deelt, antwoord je één of twee keer per week. Als zij niet zo regelmatig post, antwoord dan heel, heel weinig. Je wilt niet overdreven zijn, vooral als zij in de eerste plaats niet eens op jou reageert. Je kunt door op haar stories te reageren wel aantonen dat je geïnteresseerd bent, zeker als het iets is waar je meer van weet (als ze aan het sporten is bijvoorbeeld).

12.  Suggestieve emoji’s en opmerkingen.

Emoji’s met een knipoog zijn een duidelijke flirt in ons boek. Als dat knipoogje vergezeld gaat van een suggestieve opmerking, één woord of een volledige zin, dan toont dit aan dat je het niet alleen voor de lol doet, maar op zoek bent naar meer!

Zij plaatst bijvoorbeeld een foto van zichzelf voordat ze op pad gaat om met haar vriendinnen af te spreken en uit te gaan. Ze ziet er heel goed uit en dit is jouw kans om haar te versieren. Je plaatst er een ‘looking good!’-opmerking onder, afgemaakt met een knipogend gezicht. Dat is natuurlijk overduidelijk flirten. Dat is iemand die zegt “hey, knap” niet “oh, je ziet er wel oké uit.”

“Eén emoji zegt vaak meer dan duizend woorden.”

Je kunt het verschil vast wel zien en begrijpen. Emoji’s zijn de toevoeging waar je op moet letten. Ze voegen een gevoel van speelsheid toe, en dat is waar het versieren van een mooie vrouw om draait.

13.  Houd je foto’s vers

Als je van plan bent om je socialemediaprofielen te gebruiken om te flirten, moet je ze dezelfde liefde geven als je datingprofielen. Begin met het toevoegen van een geweldige profielfoto.

Hij moet actueel zijn, en een niet een korrelig shot. Jij moet er natuurlijk ook op staan, ook al is je hond buitengewoon fotogeniek en terecht je favoriete familielid. Hij mag niet je ex bevatten, zoveel andere mensen bevatten dat het onmogelijk is om je te identificeren, of in een badkamerspiegel zijn genomen (shirtless of niet, het is een no-go).

14.  Let op wederkerigheid

Wees je bewust van wederzijdse communicatie. Om te beginnen, als ze jouw foto’s ook begint te liken en erop reageert, is dat een positief teken. Je inspanningen zijn opgemerkt en gewaardeerd, en ze is voldoende geïnteresseerd om in ruil daarvoor actie te ondernemen. Je bent vrij om de volgende stappen te zetten in je verleidingsstrategie voor sociale media (misschien een privébericht?).

Ten tweede is het belangrijk dat je haar niet blijft achtervolgen als ze geen enkel teken vertoont dat ze er zin in heeft. Wees niet de man die bericht na bericht verstuurt zonder antwoord, en wees zeker niet de man die dat doet en er dan een agressieve klootzak van wordt.

“Geen man heeft ooit een vrouw aan de haak geslagen door haar uit te schelden.”

15.  Wees geestig

Wat je toon betreft, geldt: hoe geestiger, hoe beter. Dan hoef je namelijk alleen maar te wachten en erop te vertrouwen dat ze het leuk vindt wat ze op jouw profiel ziet. Meestal zal ze na een tijdje je naam overal zien opduiken een kijkje nemen op je profiel. Zorg er dus voor dat je slimme proza niet wordt verpest door te vergeten die bio te verwijderen die je dronken vriend voor je heeft geschreven.

16.  Geef haar een compliment over iets dat je leuk aan haar vindt (buiten haar uiterlijk)

 • ‘Je hebt zo’n geweldig gevoel voor humor!’
 • ‘Het is zo interessant om je te horen praten over reizen. Je houdt er echt van!’
 • ‘Dat is zo’n geweldig boek! Je hebt een geweldige smaak.’
 • ‘Je hebt een geweldige muzieksmaak.’
 • ‘Ik kan zien dat je familie heel belangrijk voor je is. Dat waardeer ik.’
 • ‘Het is zo geweldig dat je een passie hebt voor vrijwilligerswerk. Deze wereld heeft meer mensen zoals jij nodig!’
 • ‘Ik heb niet veel mensen ontmoet die zo van hun carrière houden als jij. Ga zo door!’
 • ‘Je hebt zo’n groot hart voor dieren, en dat vind ik leuk aan jou.’
 • ‘Je bent zo’n zorgzaam persoon. Dat bewonder ik echt aan jou.’

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

1 Reactie op "16 Geheimen Om Vrouwen Via Instagram te Versieren"

 1. Wendel says:

  Hallo,
  Ik heb een vraag.
  Hoe zoek je een vrouw op Instagram? Is er een speciale hashtag of moet ik gewoon een willekeurige naam intypen?

  Groet,
  Wendel

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d