Tips Voor Een Leukere Ervaring In De Discotheek

wat vrouwen echt willen

Volgens mij is de discotheek de meest commerciële plek om vrouwen te gaan versieren. In films is het altijd zo dat het romantische gebeuren plaatsvindt in een bibliotheek of in de lift wanneer het toekomstige stelletje hun hoofden tegen elkaar stoot. Of dat een man in een park fietst en dan de vrouw van z’n dromen vindt.

Maar wat films jou vertellen over discotheken is dat dit dé plek is om vrouwen te versieren op de meeste typische manieren. Bij de bar gaan staan, biertje in je hand en naar de dansvloer kijken. Nou, de meeste mannen kijken niet maar scannen de dansvloer als een Terminator. Maar liefst 98% van de mannen waarmee ik heb gesproken, en vrouwen gaat versieren denkt dat je een super goede openingszin moet hebben zodat de vrouw direct smelt. Nou, als je een frequente lezer bent van onze blogs dan weet je dat het er niet zo aan toe gaat.

Toen ik voor het eerst achter de exceptionele tips kwam van vrouwen versieren, en dan vooral in de discotheek, was ik best opgelucht om te weten dat het niet hoefde te gaan zoals ik al die jaren gezien had. Je hoeft geen geld uit te geven, je hoeft geen drankjes te betalen en je hoeft vooral niet eerst aangeschoten te worden voordat je op stap gaat!

Hier een aantal tips over vrouwen versieren in de discotheek, veel leesplezier.

Typisch Gedrag

De volgende keer dat je uitgaat, moet je eens voor de volgende dingen een oogje open houden. De meeste mannen:

 • …Staan bij de bar te hangen.
 • …Hebben hun biertje (of andere drankje) in hun hand voor hun borst.
 • …Lachen niet.
 • …Kijken alleen naar vrouwen, en als er een dame terug kijkt, kijken ze weg want ze denken dat ze eng aan het doen zijn.

Over het eerste, dit is dus een comfort-zone. Iedereen voelt zich wel veilig bij de bar en daar is het snelste waar je iets kunt doen, uiteraard nog een drankje bestellen. Als je aan de muur hangt (wall flower/muurbloem) of ergens anders dan bij de bar gaat zitten dan hebben de meesten het gevoel dat ze een beetje een ”loner” zijn. In de zin van dat ze zich alleen voelen. Dit zit allemaal in je hoofd maar daar komen we straks op terug.

Bij de bar hangen is een comfort-zone, dus stap eruit. Jouw avontuur begint aan het einde van jouw comfort-zone.

Het tweede indiceert een schild bij wijze van, het is geen open lichaamshouding. Ken je de Spartanen, vast wel, elke man heeft de film ”300” gezien. Daar houden ze overduidelijk hun schild voor hun borst. Dus wanneer je je drankje voor je borst houdt is dat een onbewust teken dat je een gesloten lichaamshouding hebt en je creëert dan onbewust ook een afstand tussen jou en de persoon waarmee je aan het praten bent.

Een tip voor wanneer je aan het rondlopen bent met drankje in de hand, of als je met iemand aan het praten bent. Hou de bovenkant van het glas of fles vast met je vinger toppen en hou hem aan de zijkant van je lichaam. Zo heb je je drankje bij je zonder een gesloten houding te presenteren.

Een voordeel die ik ken van je drankje voor je bij je borstkas houden is dat je veel makkelijker met je glaasje een ”proost” kan maken als beginnetje van een interactie. Je loopt door de discotheek met je drankje voor je borstkas  je krijgt sjans en je loopt erop af: ”Proost!” Jullie tikken glaasjes aan en vervolgens kan je hem dan aan de zijkant houden net als hoe ik net uitlegde.

Het derde, niet lachen. Tsja, zit je dan even niet lekker in je vel? Zet die glimlach op, have fun !!!

Over het vierde, onthoud dat het helemaal niet erg is om naar vrouwen te kijken in de discotheek. Vrouwen maken zich niet voor niets op. Zou je niet denken dat vrouwen zelfs een beetje teleurgesteld zouden zijn als ze zichzelf helemaal van top tot teen opmaken en dat geen één man, maar dan ook geen één naar hun kijkt? Stel dat je ”expres” niet kijkt, dat voelen ze aan. Vrouwen hebben een hele, hele, hele en nog eens…HELE sterke intuïtie voor dat soort dingen. Mannen zijn niet echt experts wanneer het komt op subtiel zijn, dus: erken je seksualiteit!

Vrouw: ”Hey, waarom kijk je naar mij?” Man: ”Je ziet er sexy uit.”

Wees eerlijk, wees trots en erken je seksualiteit en wees comfortabel met de vrouwen om je heen. Als je gaat doen alsof je iets fout doet dan gaan vrouwen dat aanvoelen als iets raars en gaan ze je ook vreemd vinden.

Openingszinnen

Oh, oh en nog eens oooh wat zijn hier veel misconcepties over!

”Hey jij zier er lekker uit, kan ik een drankje voor je kopen?” Mijn GOD wie heeft dit verzonnen, ik vermoord hem!!! Wie heeft er ooit bedacht dat vrouwen hiervoor gaan smelten?

Wat dan wel te zeggen? Iets in de zin van:

”Hi…Ik zag je staan en ik vind je er best leuk uitzien, mijn naam is….[naam]…[zij stelt zich voor]…Ik vroeg me af, behalve dat je er zo leuk uit ziet, vertel me eens iets cools over jezelf…”

Als jij je afvraagt of dit echt werkt, sterker nog, als je er niet mee eens bent vind ik dat prachtig! Ik zou zeggen, als je dit nooit eerder hebt gedaan probeer het eerst, misschien zelfs een paar keer. De eerste keer gaat zelden perfect.

Wanneer je haar aandacht hebt met het eerste ”Hi” of ”Hallo” vergeet niet te glimlachen! Voordat je op haar afstapt zet die glimlach dan op. Zo komt het ook veel meer gemeend over. De drie puntjes (…) indiceren een pauze van twee à drie seconden om haar nieuwsgierig te krijgen en dan kan je haar het compliment geven dat ze er best leuk uitziet. Jezelf voorstellen is altijd netjes.

Als je aan haar vraagt om iets cools over haarzelf te vertellen zeg je onbewust een aantal dingen:

1. Ja, je bent mooi. Maar is er meer dan alleen je looks? 2. Goeie conversatiestarter, je leert haar kennen. 3. Je focust niet alleen op haar uiterlijk maar ook haar innerlijk. 4. Jij bent de prijs, jij wilt weten of zij wel leuk is voor jou, en niet andersom.

Er staat een artikel op deze site over ”Conversatie Technieken”. Eventjes vissen en klikken door de pagina’s heen om hem te vinden van hoe het gesprek verder kan lopen.

Vergeet niet luid en duidelijk te praten i.v.m. de harde muziek, en niet bang zijn om haar bijvoorbeeld bij de heup vast te houden tijdens het praten. Sta naast haar in plaats van voor haar. Dit komt namelijk minder confronterend over.

Onthoud dat jij er ook een feestje van maakt, je kan het super leuk maken voor jezelf. Loop bijvoorbeeld niet direct naar de bar toe, ga eerst eventjes de dansvloer op. Iedereen gaat aaaaaltijd eerst naar de bar, alsof er een magneet is. Beter nog, ik heb een uitdaging voor je:

Uitdaging

De eerst volgende keer wanneer je uitgaat, je loopt de discotheek binnen, hangt je jas op en voordat je iets gaat doen spreek je de eerste twee dames aan die je ziet. Je hoeft ze niet eens te versieren, maar gewoon om een babbeltje te maken. Vraag ze waarom ze aan hebben wat ze aan hebben, vraag aan ze:

”Hey, jullie komen over alsof jullie niet echt van dit soort muziek houden, eerder van Dancehall ofzo.”

Ik zeg maar wat, ik weet zeker dat jij iets creatievers kan verzinnen. Maak op z’n minst een praatje van vijf minuten. Heel weinig mannen zijn zo spontaan!

8 Reacties op "Tips Voor Een Leukere Ervaring In De Discotheek"

 1. Maarten says:

  Leuk artikel!

  Ik heb een vraag over approach invations in discotheken en danscafe's. Wanneer een vrouw 'approach invitations' aan je geeft dus kijken naar je,glimlachen,tegen je aan botsen,dicht naast,voor of desnoods achter je gaan staan of op een andere manier subtiel of minder subtiel je aandacht probeert te trekken hoe kan je hier het beste op reageren op een niet 'enge' manier? Ik vind het moeilijk om hier direct op in te gaan omdat het vaak ineens onverwacht komt en het niet voor niets gebeurd.

  Groetjes

 2. Remco says:

  Wat bedoelen vrouwen in een discotheek wanneer ze met hun rug naar je toe staan en dan vervolgens met hun kont expres tegen jou kont of been gaan duwen(op een dansende manier wat we schuren noemen, alleen is het dan in de geval je kont of been)?

  Groet

  • Ron says:

   Ja , dat is ook weer zo vaag . Ze gaan met hun kont tegen je aan duwen , maar als je er in knijpt dan is het weer niet goed . Ach weet ik veel , misschien pestgedrag , misschien vind ze je leuk , wil ze dat je een move maakt , dat je haar kust . weet ik het

 3. Ron says:

  Als een vrouw zegt , ik ga even naar het toilet ,
  of ze gaat gewoon naar het toilet en ze kijkt je misschien even aan .
  wat betekent dat

  als ik zoiets zie dan ben ik geneigd om er achteraan te gaan ,
  alleen durf ik dat niet uit angst om volslagen de fout in te gaan ,
  ik ga ook niet echt gemakkelijk kijken op een damestoilet ,
  tenzij ik echt nodig moet zeiken ; en het grappige is dat vrouwen dat ook nog eens geen reet uitmaakt als ze mij uit een damestoilet zien komen .
  En wat the fuck zitten vrouwen toch zich op te maken in het toilet en mobieltjes te checken , ja ik heb wel het een en ander gezien , maar ja ik snap nog steeds niets van vrouwen , probeer jij mij dat maar uit te leggen

  • Remco says:

   Ook dat is vaag de een moet echt zeiken en de ander gaat er naar toe om ff na te denken of ze probeert bij je weg te komen.

   Het is de manier waarop ze naar je om kijkt als ze naar de wc loopt, ze kan vrolijk kijken maar ze kan ook kijken van wat doet ie, zodat ze ermee misschien tussen uit kan glippen.

   Een ding weet ik wel zeker en dat is dat vrouwen vaag en apart zijn :P

 4. Ron says:

  ja bedankt ,
  maar wat ik dan interessant vind is het laatste ; dat ze er met je uit kan glippen .
  met andere woorden sex op het toilet dus !
  Het is toch niet normaal meer , waarom op een smerig toilet als je samen in bed kan liggen , relaxed .. waarom zijn vrouwen zo smerig soms ? is het onzekerheid of zo ?

  Vrouwen vinden mij leuk dat weet ik gewoon ,
  maar soms lijkt het alsof ze zich schamen, of dat ze zich te min voelen tegenover mij , of dat ze me wel leuk maar vreemd vinden .. het meest irritante dat ik laatst heb gehoord is ; Ik wil wel met je afspreken ( dan en dan hadden we een tijd afgesproken , ze is niet langsgekomen trouwens } .. Maar ik ga je wel even Googlen , om te checken of je geen kinderlokker bent . Ik heb er echt de pest aan ,aan internet , vooral omdat ik een vrij bekende kunstenaar ben , en om dat er een paar Komische plaatjes van mij op staan , humoristisch bedoeld die vrouwen dan weer niet snappen ; zo is er een plaatje van mij in mijn atelier , waarbij ik in mijn onderbroek sta en heldhaftig in de verte kijk ( ik kan die plaatjes er niet af krijgen , staan op myspace en ben mijn inlogcode kwijt en kan ze dus niet deleten } .. In ieder geval ben ik nu aan het nadenken over een schuilnaam , zodat ze mij niet meer kunnen checken , ik kan bijv zeggen dat mijn naam Ron Johnson is , dat is nog grappig ook of niet ?

  • Remco says:

   Vrouwen zijn soms moeilijk te begrijpen, maar ik snap ook niet waarom sommige het op de toilet willen doen en niet in bed. Misschien vanwege ouders?

   Ik denk ook dat vrouwen af en toe zich te min voelen tegen over een persoon.

   Maar die foto's krijg je er nooit meer af als ze op google staan, want die foto's staan al op vele computers of op andere webservers en dan haalt google hem daar weer vanaf.

   Qua naam bedreft moet je het helemaal zelf weten, ik zou mijn naam niet anders vertellen vanwege een paar foto's op google waar dat je denkt van mmmm.. als een vrouw van je houdt laat ze zich toch niet afschrikken door die paar foto's?

 5. Arellius says:

  Hai Maarten,

  Je mag er zeker direct op reageren.
  ''Hey, je mag niet naar me glimlachen en niet eens jezelf voorstellen :P ''

  Breng dit wel leuk/charmant over met zekerheid. Of iets in de zin van; ''Ga je de hele avond tegen me aan blijfen botsen of ga je jezelf ook voorstellen? :)''

  Twee dingen:

  1. Als de vrouw het eerste initiatief neemt maar dat ze een beetje plaagjes doet, reageer op een speelse manier. 'Girls just wanna have fun.'

  2. De vrouw voelt wat jij voelt, dus als jij het raar vind wat je aan het doen bent gaat ze ook denken dat het raar of awkward is. Zet je zelfvertrouwen knop aan en gewoon direct aanspreken.

  Hey Ron,

  Als een vrouw je even aankijkt voordat ze naar de WC gaat hoeft het nier persé te betekenen dat je achter haar aan moet. Het is waarschijnlijk een ''blijf je in de buurt?'' ding. Als je sex met haar wilt in de WC, check een aantal dingen eerst.

  * Is het niet al te druk in de WC ?
  * Zijn de WC's schoon ?
  * Is ze de type daarvoor ?

  Er zijn vrouwen die het wel in't toilet van de discotheek willen doen, maar daar moet je echt de type voor hebben, of jullie moeten beiden dronken zijn.

  Veel vrouwen willen het niet doen op het toilet omdat het één van de regels zijn van; ''Ik wil niet gezien worden als een über-slet!!''
  Maar als je die gedachte kunt uitschakelen, kan is het zeker mogelijk. Ook waarom sommige vrouwen niet zomaar willen zoenen in de discotheek omdat ze zich dan beoordeeld voelen door hun vrienden/vriendinnen als een slet. Tis aan jou om haar op d'r gemak te stellen dat het wél kan en dat ze ook, vooral door jou, niet gezien wordt als een slet :)

  Hoop dat't helpt*

  Groetjes,
  Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d