Random Informatie

Dag iedereen! Ik ben hier nu twee maanden aan het bloggen en vind het hier hartstikke fijn. Leuke reacties hier en daar en wij (J., O. en ikzelf) stellen het zeer op prijs dat we zulke enthousiaste lezers hebben.

Ik hou van vrouwen, de manier waarop ze bewegen, praten en af en toe zo lekker los kunnen gaan. Stoere vrouwen, sexy, slim, grappig en ook geweldig voor een leuk gesprek. En wanneer je een leuke vrouw van top tot teen weet te verleiden kunnen er alleen nog meer mooie dingen uit komen. Zoals? Een leuke relatie, iemand beter leren kennen of wellicht krijg je openbaringen waarover je nooit had nagedacht.

Ik ben al een tijdje een versierkunstenaar, alhoewel ik nog stééds aan het leren ben. Ik blijf voor altijd een leerling in het vak van verleiding. En wanneer ik iets moois heb om te delen schrijf ik het met alle plezier hier, en ik geef ook graag de informatie weg die mannen meer succesvol en gelukkig maakt in hun liefdesleven.

In dit artikel vind je wat leuke tips over… van alles en nog wat eigenlijk. Veel leesplezier!

Een korte samenvatting van de basis

Ja ja, ik blijf het erin stampen, zoals ik vaker zeg.

–          Zelfvertouwen –          Glimlach –          Oogcontact –          Lichaamstaal –          Fysiek Escaleren

Wanneer je deze vier persoonlijke aspecten onder controle hebt, dan zal de rest wat makkelijker gaan. Voor een uitgebreide uitleg over de basisaspecten, check het artikel ”Aantrekkelijk Gedrag”.

Met de rest bedoel ik:

–          Stemtonaliteit –          Gesprekstechnieken –          SMS-Technieken –          Gemeend/Congruent Zijn

En zo zijn er nog een aantal sociale vaardigheden die jou kunnen helpen met het versieren van al die leuke dames. Over elk onderwerp is hier (op deze website) al best veel te vinden, en meer!

Wat vrouwen eigenlijk vinden van versierd worden

Ge-wel-dig! Echt waar, vrouwen vinden het geweldig wanneer het gebeurt, elke vrouw reageert er natuurlijk anders op. Je hebt vrouwen die bescheiden zijn, vrouwen die je vertellen dat ze het waarderen, dames die op de aandacht kicken! (Gemeen hoor) Meisjes die niet weten wat ze moeten zeggen want EINDELIJK gebeurt het.

En zo heb je dus verschillende niveau’s van reacties en hoe kan je hier het beste mee omgaan?

Energie Aanpassen

Stel dat je in een écht energieke staat bent, je straalt helemaal en je voelt je super. Dan zie je een dame lopen en met je overwelmende zelfvertrouwen stap je op haar af en toon je het lef dat vrouwen willen in een man! Maar wat gebeurt er nu? Ze schrikt, piept maar heel zachtjes: ”Dankjewel”, en loopt weer verder. Maar waarom dan? Je voelt je toch super en je toont dat je lef hebt…

Nou, ze is namelijk best geschrokken van je plotselinge benadering, en al helemaal met de intentie om haar te versieren.

Let goed op in welke staat de dame zit, lijkt ze je verlegen? Op een schaal van één tot tien, als jouw energieniveau op acht zit en die van haar op vijf, zet die van jou op zes of ook op vijf. Dit heet calibratie. Met een te hoge energie kan een vrouw zich rot schrikken, en met te lage energie heb je véél meer kans dat ze jou gaat afwijzen. Zit jouw energieniveau op vier en die van haar op zeven? Zet die van jou op acht! Wanneer een vrouw meer energie toont dan jij, ga erover heen (niet klinisch gestoord veel), maar genoeg om aan haar te laten zien dat je zulke energie wel aankan.

Ben je nou eenmaal een energiek persoon, dan wil je natuurlijk een dame ontmoeten die jouw energie aankan. Hetzelfde geldt voor als je vrij rustig van nature bent, dan benader je een vrouw die best kalm is en geen stuiterbal, neem ik aan. Calibreer jouw energie aan die van haar.

Ik wil graag jouw succesverhalen horen

Kom je hier vaak op de website en pas jij de tips voor je sociale vaardigheden toe? En heb je een openbaring gehad toen het ook nog heeft gewerkt?

Dan hoor ik het graag. Als jij feedback hebt voor deze blogs dan kun je uiteraard een reactie plaatsen onderaan het artikel. Hoewel voor uitgebreide verhalen met wat coole details over jouw ervaringen, kun je mij een mailtje sturen via arellius.vvv@hotmail.com

Ik wens jou heel erg veel succes in deze laatste maand van 2012. Meer, veel meer, blogs op komst. Blijf lezen en geniet van de schoonheid van vrouwen.

Groetjes, Arellius

9 Reacties op "Random Informatie"

 1. Peter says:

  Leuke post. Ik vroeg me af kan je meiden in de café net zo snel zoenen als in een club bijvoorbeeld? Als ik in een club ben en ik dans met haar dan Zoen ik haar ook binnen 10 minuten bij wijze van, maar zoals gisteren zat ik langer dan een uur in de cade met haar bij de bar te praten en uiteindelijk zei ze dat ze naar huis moest toen heb ik haar gescoord en haar nummer gepakt. Maar hoe kan ik ervoor zorgen dat dit wat sneller gebeurd? Ik zorgde eerst voor wat connectie / aanrakingen / interesse tonen

 2. Arellius says:

  Dag Peter,

  Naar mijn mening ben je goed bezig, mijn vraag is alleen; waarom zou het sneller moeten gaan? Als je al redelijk wat succes hebt met de dames dan zou k'zeggen, neem de tijd om ze te leren kennen en maak echt een connectie met iemand die je echt leuk vind.

  Om een mooie vrouw binnen 5 minuten te zoenen vind ik ook geweldig, maar op lange termijn is diezelfde dame er niet meer en moet je de volgende weer gaan versieren.

  Nu kan je de volgende stappen ondernemen, je hebt haar gezoend of je hebt even met haar gepraat en haar nummer gekregen. Dus hoe maak je er nu een leuke date van? Alhoewel, als je single wilt blijven kan dat ook.

  Om het dan sneller te laten escaleren, wind haar dan eerder op en durf haar wat meer aan te raken zodat je intenties ook duidelijk zijn, creeër meer spanning. Verder vind ik dat je goed bezig bent :)

  Groetjes,
  Arellius

  • Henk says:

   Waarom ik het wat sneller had willen laten gaan is omdat ik haar vaker in de cafe heb gezien maar nooit op afgestapt ben, nu heb ik dat wel gedaan en een kleine succesje gehad. Maar eigenlijk had ik meer in gedachten dan alleen haar zoenen;). dus vandaar dat ik wat sneller wou zijn met zoenen en haar daarvuit verder opwinden om haar later mee te vragen naar huis om een kopje thee te drinken ;). maar omdat het zolang duurde met de connectie en elkaar leren kennen, was er verder geen tijd meer voor en moest ze naar huis. nu is het natuurlijk geen ramp want ik zal haar wel weer zien, maar het gaat om de moment opname hoe ik beter had kunnen handelen om het wel zover te krijgen. maar zo te horen moest ik sneller escaleren en meer spanning moeten crieeren. Ik had haar hand wel eens vast en af en toe haar rug strelen, maar als je het nog meer doet kom je dan niet te hebberig en betastelijk over? het was overigens een mooie dame ook ;)

   alvast bedankt voor je geweldige tips.

 3. Milito says:

  leuke artikel, de manier waarop je het schrijft lijkt het alsof vrouwen binnen een paar minuten geklaard is.
  Wat bij mij het geval is dat ik de tips die op de site lees in in de praktijk toepas maar op de ene of andere manier geen succes blijkt te hebben
  Ik loop me af te vragen wat ik fout doe ?

 4. Arellius says:

  Hey Henk (of Peter)

  Ik ben ook wel af en toe kritisch op mezelf en dan bedenk ik me later dat het niet anders had kunnen gana hoe het is gegaan, had ik dan maar op het moment iets anders gedaan. Je kan altijd achteraf erover nadenken wat er anders had kunnen gaan, maar het is dan al te laat. Gellukig; ''There is always a next time. :) ''

  Dag Milito,

  In principe doe je niks fout maar kan het natuurlijk altijd beter; ''There is no failure, only feedback.''

  Het is natuurlijk in het begin veel om toe te passen. Lichaamstaal, Oogcontact, Stemtonaliteit en al die andere aspecten zijn net een spier, je traint het en vervolgens wordt het dan sterker. Op een gegeven moment heb je wel succes en dan is het een kwestie van concistent houden en wat je hebt gedaan wat voor jou comfortabel is om te doen.

  Je kan ook elke dag 1 vaardigheid trainen; Maandag - Oogcontacht, Dinsdag - Glimlach enz. enz.
  Totdat je er een goed gevoel voor ontwikkelt.

  Groetjes,
  Arellius

 5. van groningen says:

  Goedendag Arellius,

  Aangezien je van feedback wijzer word kan het dus geen kwaad om dat te schrijven.

  Ik vind persoonlijk je wijze waarop je verteld hoe een vrouw waarschijnlijk te versieren is een beetje scheef (niet fout bedoelt)

  Elke vrouw denkt anders en zeker een groot deel van de vrouwen wilt niet een verhaal horen van wat heb je mooie ogen of een mooie glimlach en al zeker niet op straat worden aangesproken.

  Want een man kan nog wel casanova zijn dat zogenaamd word vertelt door te glimlachen sms technieken etc etc,

  De waarheid is ook en dat hoor ik hier nergens is dat stille personen of veel schaamte kennen ook een vriendin krijgen en kunnen versieren alleen moet dat uit hun zelf komen en niet na moeten doen wat er op internet staat.

  Gewoon je zelf blijven en 1 tip voor de lezers, je bent goed zoals je bent denk daar maar aan.

  Met vriendelijke groet

 6. Arellius says:

  Hai van groningen,

  Feedback mag altijd :)
  Alhoewel waar staat dat ik vertel dat je haar een compliment moet geven over haar ogen of glimlach ? Sterker nog ik adviseer niet dat je met een verhaal moet komen over haar ogen of glimlach want dat is vreemd inderdaad.

  De stille mannen die een vriendin krijgen zonder te lezen wat op het internet staat zoeken dan ook niet op't internet naar versier philosophiën lijkt mij. En iedereen die wat zoekt op het internet erover is; of nieuwsgierig of heeft weinig tot veel hulp nodig.

  Het kan zijn dat jij geen moeite hebt met vrouwen versieren aangezien je feedback, dan kan je denken; ''He ? Dit heb je toch niet nodig ?''
  Maar voor een groot aantal mannen helpt dit wel.

  Jezelf blijven is cool, daarintegendeel is vragen om advies om beter te worden met vrouwen versieren niks mis mee, denk daar maar aan ;)

  Groetjes,
  Arellius

 7. Dennis says:

  Hey Arellius

  ik moet zeggen dit leest lekker weg.
  Ik ben een paar jaar geleden ook hier terecht gekomen, omdat ik meer succes wou.
  Net een relatie gehad met een mooie meid, nu bezig met een 12/10 maar die is zo anders dat de technieken van de producten hier juist in het nadeel werken.
  Best een leuke ervaring. Heel grappig dat je over die energie level begint. Ik was laatst met haar toen ze chagerijnig was en ik aardig blij was en toen ging t niet zo lekker. Dacht idd aan dat ik even een tandje terug had moeten doen haha.

  Mvg,

  D.

 8. Arellius says:

  Hai Dennis,

  Dank voor je reactie.
  Waneer zij chagerijnig is en jij blij dan wilt een vrouw meestal alleen dat je luistert en sympathiek bent met haar emoties.
  In sommige gevallen is een; ''Ja, ik begrijp je.'' al voldoende en een teken dat je luisterd, of; ''Als je wilt praten, ben ik er voor je, neem de tijd.''

  Groetjes,
  Arellius

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d