Waarom Vrouwen Aanspreken Super Makkelijk Is

Om een vrouw aan te spreken en een compliment te geven is het makkelijkste wat er is wat vrouwen versieren betreft. Zelfs via dating sites kan het lastiger zijn want je ziet niet wat haar reactie is op jou actie.

Ook al bedankt ze je voor het compliment, online, is het alsnog lastig om in te schatten hoe ze het bedoeld, het is vrij moeilijk om woorden op een scherm te interpreteren. Wanneer je daadwerkelijk tegenover een vrouw staat en je haar een compliment geeft nadat je haar hebt aangesproken, dan kun je gelijk aan haar reactie zien of je verder kunt of niet.

Vrouwen persoonlijk aanspreken vind ik nog altijd het beste, en vrouwen waarderen het stiekem ook veel meer anders dan dat ze op hun online profiel worden aangesproken. ”Eindelijk, een man die durft!” Denken ze dan.

Je zult vast wel denken dat ik onzin aan het schrijven ben, wellicht vind je het hartstikke moeilijk om vrouwen aan te spreken. Maar wat maakt het dan zo moeilijk ?

Dit en meer in het volgende artikel.

Veel lees plezier…

 

Het zit in je hoofd !

Vrouwen aanspreken is iets puur mentaal, je kan het echt wel. Ook al zit je nu achter je scherm dit artikel te lezen en je hoofd te schudden en jezelf te overtuigen van niet. Ik zeg;

ECHT WEL !!!

Dat stemmetje in je hoofd moet je zien te beheersen en onder controle te krijgen. Dat stemmetje in je hoofd die jou verteld dat het je niet gaat lukken, dat ze jou raar aan gaat kijken, dat ze je een klap in je gezicht gaat geven?! Allemaal onzin!! Als we onze geest niet kunnen beheersen dan gaan onze gedachtes op hol slaan en dan laat je veel mooie dames voorbij gaan. Het ”wat als” verhaal doet veel meer pijn dan het ”ach ja” verhaal.

Wat als…ik haar wel had aangesproken?” Dit ga je nu nooit weten. ”Ach ja…tenminste heb ik haar aangesproken, ze leek me eigenlijk best saai, op naar de volgende dan maar!

Sociaal zijn is normaal

Het is even wennen voordat je comfortabel wordt met het aanspreken van vrouwen. Wedden dat jij als doel stelt om twintig vrouwen op een dag aan te spreken dat je dan niet eens bij dat getal komt? Omdat je al voor de vijftiende al een leuke dame of zelfs drie bent tegen gekomen.

Vrouwen aanspreken mag altijd, je MAG ze aanspreken. Zorg ervoor dat je het beseft dat je dit mag doen, het is niet illegaal, je krijgt geen boete en je zult ook niet voor schut staan. Mensen, vooral in de stad, zijn veel te veel met zichzelf bezig, niemand zult gaan stoppen en kijken hoe jij een vrouw een compliment geeft. Wij als mensen zijn sociale wezens, het wordt ook zelfs gezien als normaal als je even iemand gedag zegt, en dat mag! Zeg eens gedag, geef een leuke dame een compliment en begin een gesprek. Dit is hoe wij zijn als mensen, sociale wezens.

Als je nog steeds aan het jammeren bent dan het zo moeilijk is, maak het een doel om het makkelijk te maken! Zeg tegen jezelf; ”Oke, aan het einde van deze maand wordt het voor mij makkelijk om vrouwen aan te spreken.” Net zoals ik eerder dit bij je probeerde in te stampen, een vrouw gedag zeggen en haar een compliment geven met de intentie om haar te versieren is hart-stikke nor-maal!

Vind jij het niet normaal? Mooi! Om een uitzondering te zijn van alle andere mannen gaat ontzettend goed in je voordeel werken. Wellicht denk je dat vrouwen dit ook niet normaal vinden, nou, er is maar èèn manier om daar achter te komen he?

Ook al zouden vrouwen het apart vinden, vrouwen persoonlijk aanspreken om ze te versieren is en blijft een bijzonder interactie tussen man en vrouw.

Groetjes, Arellius*

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *