5 Tips om een Tinder of Whatsapp Gesprek te Starten / Beginnen

Er zijn in de wereldgeschiedenis maar weinig uitvindingen die ons leven zo ingrijpend veranderd hebben als het internet en de smartphone. Combineer deze twee uitvindingen, en het is makkelijker dan ooit tevoren om in contact te komen met mensen van over de hele wereld. Dat dit uiteindelijk ook op het gebied van de liefde wordt toegepast, is dan ook niet zo gek.

Tegenwoordig leren steeds meer mensen elkaar kennen via Tinder, en een steeds groter deel van ons flirten vindt plaats via chat-apps als WhatsApp. Iets waar vooral veel mannen op dit gebied moeite mee hebben, is de juiste manier vinden om een gesprek te starten. Hoe trek je de aandacht van een vrouw op de juiste manier? Dat is de vraag die ik in dit artikel zal beantwoorden!

Tip 1: Zorg voor een originele opener

De vraag “hoe moet ik een gesprek beginnen? ” is eigenlijk hetzelfde als de vraag “wat voor eerste indruk wil ik achterlaten?” Een eerste indruk is erg bepalend voor hoe iemand tegen je aankijkt. Het is dus van groot belang dat je dit doet op een originele manier.

Nu snap ik ook wel dat dit misschien makkelijker gezegd is dan gedaan. Je kunt niet elke keer met de beste openingszin op de proppen komen, omdat je creativiteit nu eenmaal niet eindeloos is. Gelukkig is dit ook niet nodig. Wat vooral belangrijk is, is dat je het gesprek niet moet beginnen met zoiets saais als een standaardbegroeting (“hoi” of “hallo”).

Een vrouw heeft gemiddeld aardig wat matches als ze even Tindert, en ik denk dat een goede 90% van de mannen haar op zo’n afgezaagde manier aanspreken. Als je voor de veilige, saaie optie gaat, zul je er dus niet bepaald uitspringen.

Als je op zoek bent naar een opening, dan kan het goed helpen om eens naar haar profiel te kijken. Staat er iets leuks in haar Tinderbio, of zegt ze in haar WhatsAppstatus iets waarop je kan inhaken met een leuke grap of opmerking? Draagt ze misschien iets opvallends op haar profielfoto, of is die foto gewoon erg grappig? Dan zij dit bij uitstek dingen waar je je gesprek mee kan beginnen.

Als jij met een persoonlijke opening komt, zal ze zien dat je in haar geïnteresseerd bent.

Een echte, klassieke openingszin kan soms goed werken, maar het kan ook juist een heel negatief effect hebben. Een creatieve, grappige en originele openingszin laat zien dat jij humor hebt, en dat is natuurlijk positief. Een openingszin die afgezaagd of grof is, kan het gesprek echter doen eindigen voor het begonnen is.

Lees ook dit artikel voor de beste openingszinnen!

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Tip 2: Maak het meteen persoonlijk

Als je met iemand aan het flirten bent, dan gaat het er uiteindelijk om dat je een gevoel van intimiteit en persoonlijkheid creëert. Dit kun je bereiken door de berichten die je stuurt een beetje persoonlijk op haar af te stemmen. Aangezien je maar één kans hebt om een eerste indruk te maken, kun je dit maar beter meteen in het eerste bericht doen.

Een goede manier om dit te doen is door meteen haar voornaam te noemen in je eerste bericht. Je kunt ook verwijzen naar iets wat je op haar profielfoto ziet staan, of iets wat je aanspreekt in haar status of Tinderbio. Zo voelt ze zich meteen persoonlijker met je verbonden.

Het verschil tussen ‘hee’ en ‘hee Rosa’ kan al enorm zijn.

Het klinkt misschien een beetje raar, maar ze zal zich echt meer verbonden en op haar gemak voelen als je haar meteen op een persoonlijke manier aanspreekt. Dit is natuurlijk niet omdat ze bewust denkt “nou, hij zal me wel heel goed kennen als hij me met mijn voornaam aanspreekt”. Onbewust is dit echter precies hoe het werkt.

Bij flirten is het onbewuste deel van je geest misschien wel belangrijker dan het bewuste deel!

Ik wil er wel meteen bij zeggen dat je het natuurlijk niet té persoonlijk moet maken. Als je een gesprek net begint, dan is het een beetje gek als je in het eerste bericht meteen al haar foto’s gaat analyseren. Dat zal eerder eng en stalkerig overkomen dan aantrekkelijk. Houd je dus een klein beetje in: enthousiasme is goed, maar het slaat snel om in obsessie.

Tip 3: Hou het bij één of twee berichtjes

Misschien komt het volgende scenario je bekend voor.

  • Je hebt een match met een leuke vrouw op Tinder
  • Je stuurt haar meteen een enthousiast berichtje, in de hoop dat ze je snel iets terugstuurt
  • Als ze dat even later nog niet heeft gedaan, dan stuurt je haar voor de zekerheid nog maar een berichtje…
  • En nog één…
  • En nog één…
  • Tot je haar op een gegeven moment tien berichten hebt gestuurd
  • Je hoort nooit meer iets van haar

Dit is een van de grootste valkuilen waar je in kan trappen als Tinderende man: het sturen van te veel berichtjes, zeker bij het openen van het gesprek. Ik snap best dat je enthousiast bent, en misschien een beetje onzeker, en dat je daarom meteen 17 berichtjes haar kant op wil sturen. Als je dit echter doet, wordt de kans dat ze je iets terugstuurt met elk bericht kleiner.

Dit komt doordat je hierdoor nogal wanhopig overkomt. Als je flirt, dan is het goed om een beetje mysterieus over te komen. Wanneer je meteen een half boek naar haar stuurt, bereik je het tegenovergestelde. Bovendien zend je hiermee het signaal dat ze jou makkelijk kan krijgen, en ook dat zal niet in je voordeel werken.

Mensen willen nu eenmaal dingen die ze moeilijk kunnen krijgen.

Als je het gesprek begint, hou het dan ook echt bij een of twee berichtjes. Stuur daarna pas weer iets als zij gereageerd heeft. Drie of vier berichtjes kan ook nog wel (als ze niet te lang zijn), maar ga vooral niet na een paar minuten weer een bericht sturen.

Zij kan ook gewoon zien hoe laat je dingen hebt verstuurd, en je wil niet het signaal afgeven dat je niet een paar minuten kan wachten op een reactie. Een klassiek geval van “less is more” dus.

Misschien denk je dat je je interesse aan een vrouw kan laten zien door haar meerdere berichtjes te sturen, maar zij zal het waarschijnlijk niet zo zien. Later kun je best wat meer informatie in één keer door gaan sturen, maar aan het begin kun je het beter kort laten.

Tip 4: Let op je spelling en taal

Als jij zelf helemaal niets geeft om spelling en taal, dan vind je dit misschien een heel vreemde tip. Een gesprek beginnen gaat echter, zoals ik eerder al aangaf, om het neerzetten van een goede eerste indruk. Als zij hier een beetje gevoelig is voor juist gebruik van het Nederlands, dan kan een bericht vol spelfouten ervoor zorgen dat ze je niet eens meer iets terugstuurt.

Spellingfouten staan gewoon heel dom, en dom is voor niemand aantrekkelijk.

Foute spelling en slecht lopende zinnen kunnen twee signalen naar haar afgeven, en geen van de twee is erg positief. Allereerst kunnen ze ervoor zorgen dat je erg dom overkomt, en dit is natuurlijk geen ideale eerste indruk. Je geeft daarnaast ook nog eens de indruk af dat je geen moeite in haar steekt. Als je niet eens de moeite neemt om een fatsoenlijke zin te vormen, wat zegt dat verder dan over jou?

Ook hier geldt, net als bij de meeste tips, dat je er ook weer niet in moet doorslaan. Gebruik niet ontzettend moeilijke woorden en maak geen ingewikkelde zinnen die een normaal mens nooit zou zeggen. Zo creëer je een erg formele sfeer, en dit is niet erg opwindend. Je kan beter een wat lossere, informele sfeer neerzetten, omdat je uiteindelijk wilt dat ze zich bij je op je gemak voelt.

Wat mij betreft ziet de juiste balans er als volgt uit. Je praat zoals je dat normaal zou doen wanneer het gaat om de woorden en zinnen die je gebruikt. Maar je zorgt er wel voor dat alles juist gespeld is, en dat je zinnen een beetje goed lopen. Zo laat je zien dat je wel bereid bent om je best te doen en dat je niet dom bent. Je probeert echter niet zo hard intelligent te lijken dat het wanhopig wordt.

Tip 5: Een beetje dubbelzinnigheid mag best

Uiteindelijk is het idee van iemand versieren dat je bij die persoon seksuele interesse in jou opwekt. Het kan dus helpen om het gesprek een beetje die kant op te sturen. Dit kan je later in het gesprek doen, maar je kan er ook bij het begin van het Tinder gesprek alvast mee beginnen. Er is echter wel een goede en een foute manier om dit te doen.

De foute manier is om meteen op een heel grove manier over seks te beginnen. Er zijn genoeg mannen die een Tinder- of WhatsAppgesprek beginnen met een mededeling als “lekkere tieten” of “ik heb zin in seks”. Hoewel je hier zeker je seksuele intenties mee duidelijk maakt, zal je eerder als een wanhopige of enge man overkomen.

De goede manier is om dit een beetje subtiel te doen, door middel van dubbelzinnige opmerkingen. Als er bijvoorbeeld iets in haar bio staat dat je een beetje dubbelzinnig kan interpreteren, dan kun je dat best even noemen. Je kan ook zelf expres iets dubbelzinnigs zeggen, en daarna doen alsof het per ongeluk was.

Op die manier plant je een idee in haar hoofd, zonder op een agressieve manier over seks te beginnen.

Hoe ver kun je gaan in dubbelzinnigheid?

Hoe ver je hierin kan gaan, hangt heel erg af van de vrouw met wie je praat. Als iemand heel erg verlegen overkomt, dan kun je misschien beter niet meteen dubbelzinnig doen en wat veiliger beginnen. In zo’n geval is er vast later in het gesprek nog wel een mogelijkheid om dit te doen.

Komt een vrouw echter erg zelfverzekerd over, dan kun je al verdergaan dan de voorbeelden die ik hierboven even noemde. Uiteindelijk zul je zelf bij elke vrouw moeten afwegen of het je een goed idee lijkt. Wanneer een seksueel getinte opmerking goed valt, dan heb je ook wel meteen een heel goed begin van het gesprek.

Het is dus een situatie waarbij een hoog risico aanwezig is, maar waarbij de potentiële beloning ook erg groot is.

Dat zijn ze dan, vijf onmisbare tips voor het beginnen van een gesprek op WhatsApp of Tinder. Het zal nog steeds niet altijd makkelijk zijn om vrouwen te versieren via de digitale weg. Maar je hebt nu in elk geval een hoop kennis die je zal gaan helpen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat je binnen de kortste keren date na date zal hebben!

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d