Vrouwen Als Vrienden? JA!

Vrouwen als vriendenHet is vaak zo dat wanneer een man en een vrouw ‘klaar’ zijn met elkaar, er geen seksuele spanning meer is of gewoon uit elkaar zijn gegroeid op seksueel gebied. Deze man en vrouw hebben dan ook geen contact met elkaar. Soms hebben ze zelfs nog wel contact, maar negatief. Dat ze elkaar niet eens gedag meer zeggen, etc.

Je kent allemaal het gezegde: “Het is uit, maar ik wil wel vrienden blijven”, of iets dergelijks. De meeste mannen zien de waarde dan niet in het “laten we vrienden blijven” gedeelte. Ze gaan dan weg en spreken de vrouw nauwelijks of nooit meer.

Hetzelfde idee, mannen gaan uit. Zoenen met een vrouw, en vervolgens spreken ze elkaar nooit meer. ‘Want ze hebben toch al gezoend, en meer zat er niet in?’ Ga toch weg!

Vrouwen als vrienden is het beste wat je kan hebben in de wereld van het vrouwen versieren!

Elke vrouw heeft weer vriendinnen die zomaar wel eens top modellen kunnen zijn. Waarom zou je dan niet in contact blijven met die vrouwen? Waarom zou je niet een avond stappen met een aantal vriendinnen van je?

Denk daar eens over na, behalve dat je het onwijs gezellig en naar je zin kunt hebben met vrouwelijke vriendinnen, wat voor voordelen kunnen vrouwen hebben in je leven? 

Belachelijk veel! Mannen onderschatten dit zo erg.

Wat ik vaak doe, is met vijf vriendinnen van me stappen. Stel je nou eens voor. Je komt ergens binnenlopen met vijf vrouwen achter je aan. Hoe komt dat over op de andere aanwezige vrouwen? Je hebt onwijs enorme voorgeselecteerdheid. “Waarom zijn die vrouwen allemaal met hem? Wat is er zo geweldig aan hem? Dat ga ik uitzoeken!”

De vrouwen die het zien zullen hoogstwaarschijnlijk denken: “Hij gaat met ze allemaal naar bed”. Dat doe je niet, maar dat denken zij wel! Hierdoor ben je meteen al interessant voor de aanwezige vrouwen.

Dus waarom zou je geen contact houden met de vrouwen waarmee je bent geweest of die je hebben gedumpt als seksuele partner? Noem eens een paar goede redenen?

Wat ik persoonlijk heb is dat ik een aantal goede vriendinnen heb, en een aantal vrouwen waar ik ooit mee ben gegaan nog steeds spreek. Als ik een feest zou geven, zouden er niet alleen maar mannen komen, of een merendeel van mannen. Ik zou zomaar een groep mensen kunnen uitnodigen van over de honderd personen waarvan het grootste deel vrouw zou zijn.

Dit alleen maar omdat ik ze te vriend houd. Ik versier ook niet elke vrouw die ik tegen kom of die ik ken. Ik hou ze gewoon te vriend omdat ik het naar mijn zin heb met ze. Probeer daar eens gewoon wat mee te doen, oefen daar eens mee. Een vrouw ergens ontmoeten en haar dan niet versieren. Maar haar nummer krijgen en de volgende keer met haar en wat vrienden/vriendinnen van beide wat te gaan drinken.

Je zult zien hoe snel je je vriendenkring uitbreidt en hoeveel profijt je daar dan alsnog van hebt!

3 Reacties op "Vrouwen Als Vrienden? JA!"

 1. charmanteplayer

  says:

  He goed artikel, zo had ik het nog niet bekeken.

  Dan vraag ik me toch nog iets af. Hoe gaat een gesprek met een iemand waarmee je wil daten enzo, en hoe gaat een gesprek met een meid waar je vrienden mee wil worden.

  Want je bouwt aantrekkingskracht op door humoristisch en uitdagend te zin, en een beetje plagen. Als je dat niet doet is een gesprek toch saai? Dan hoeven ze je toch ook niet als vriend?

 2. Mikey

  says:

  Goed artikel Tariq! Mannen doen er vaak verkeerd aan door ineens het contact te verbreken. Bovendien kan dat ook voor verkeerde praatjes zorgen zodat je juist minder kans maakt bij de vrouwen die zij kent. Ik merk ook vaak dat vrouwen naar me kijken als ik samen met één of meerdere vriendinnen uitgaan, dit heeft echt wel een positief effect, je krijgt ineens aandacht van vrouwen waarvoor je eerst "moeite" zou moeten doen.

 3. Tariq

  says:

  Allereerst bedankt voor deze positieve reacties, is altijd leuk om te lezen!
  Die gesprekken gaan in principe hetzelfde. Het is juist de bedoeling dat je met iedereen flirt, MAAR dat dat flirten hoort bij wie jij bent. Je flirt met iedereen, dat betekent niet dat je met iedereen naar bed wilt? Je wilt gewoon een leuke tijd hebben.

  Je zegt dat als je geen aantrekkingskracht op bouwt een gesprek saai is. Dat betekent dus ook dat wanneer jij een avond uit bent met vrienden. Dat altijd saaie gesprekken zijn omdat je hun niet probeert aan te trekken..
  Je hoeft een vrouw niet te versieren, wil ze het naar hun zin hebben. Een vriendin van mij vertelde mij laatst zelfs dat ze het soms vervelend vind als er heel de avond alleen maar mannen haar versieren, in plaats van dat ze gewoon gezellig willen doen.

  Vrouwen kunnen het wel waarderen als je gewoon gezellig doet. De kans is dan groter op een vervolg afspraak, omdat er geen seksuele bedoeling achter zit!

  Er is een verschil tussen flirten, en werkelijk verleiden/versieren!

  Ik hoop dat ik je hiermee help! En anders kan je me bellen/mailen voor wat persoonlijker contact

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *