De Beste Remedie Tegen Liefdesverdriet

Ik ben gezegend dat sinds ik me echt heb opengesteld voor het vrouwelijke geslacht, ik talloze leuke vrouwen in mijn leven heb mogen ontmoeten en met veel daar van nog goed contact heb. Ik durf te beweren dat het intensieve contact met vrouwen mijn leven er een stuk interessanter en kleurrijker heeft gemaakt.

Maar hoe dol ik ook op een vrouw mag zijn, hoe emotioneel ik ook gehecht aan haar ben en hoe goed de seks ook was, indien mijn relatie met haar eindigt, mijn plezier in het leven zal er niet onder lijden..

In dit artikel ga ik in op hoe je het beste kunt omgaan met liefdesverdriet en het fenomeen dat ‘one-itis’ heet (een dame door wie je geobsedeerd raakt).  

Op internetfora over Vrouwen Versieren zijn veel onderwerpen te vinden van mannen die om advies vragen om ‘die ene speciale meid’ te veroveren. Zij is de ware waar ze hun hele leven op hebben gewacht. Deze eenrichtingsliefde kan zelfs tot een depressie leiden wanneer de wanhopige smeekbedes van een man niet worden beantwoord.

Waarom hebben deze mannen hun plezier in het leven gekoppeld aan de gemoedstoestand van een vrouw?Waarom kunnen sommige mannen maanden of zelfs jaren blijven hangen in liefdesverdriet, terwijl anderen doen alsof er niets aan de hand is?

Leef jij in overvloed?

De reden is eigenlijk heel simpel: mannen die weinig last hebben van liefdesverdriet hebben sneller en vaker seks met ‘nieuwe’ vrouwen. Door nieuwe vrouwen in je leven toe te laten, ben je sneller in staat om je oude scharrel of liefde te vergeten.  

Het is me een aantal keren overkomen dat de relatie tussen mij en een bloedmooie meid ten einde liep en ik werkelijk dacht dat het me maanden zou kosten om weer zo’n geweldige vrouw tegen het lijf te lopen. De eerstvolgende dame met wie ik de liefde bedreef had misschien niet het lichaam of het leuke karakter dat die ene meid wel had, maar het zorgde er wel voor dat ik de vorige langzaam maar zeker begon te vergeten.

Blijf niet op de bank zitten met een zak tissues maar ga de deur uit ondanks dat je geest er weinig zin in heeft. Het medicijn ligt binnen handbereik!

Je gemoedstoestand zal niet optimaal zijn. Maar wat geeft dat? Ben congruent met jezelf. Daarmee bedoel ik dat je je niet hoeft te schamen voor hoe je jezelf op dat moment voelt. Het is belangrijk dat je lichaam en geest in overeenstemming met elkaar zijn. Je hoeft je niet als een clown te gedragen wanneer je jezelf niet super goed voelt. Leg jezelf geen druk of verwachtingen op, maar sta wel open voor nieuw contact.

Besef dat zolang een man voldoende vrouwen in zijn leven heeft, er niets aan de hand is. Alleen mannen die niet actief zijn en amper met nieuwe vrouwen in contact komen missen de mogelijkheid om oud liefdesverdriet te doen vergeten.

Creëer nieuwe momenten

Het vervangen van die oude herinneringen voor nieuwe momenten is ontzettend belangrijk omdat het laat zien dat je leven niet ten einde is wanneer een dame jou heeft verlaten, hoe leuk ze ook was.

Natuurlijk zal je even te maken hebben met liefdesverdriet, dat is volkomen natuurlijk en hoort er ook bij. Hou echter in gedachte dat op lange termijn, zolang je maar nieuwe vrouwen in je leven toelaat, iedere vrouw vervangbaar is. Misschien zal je niet diezelfde gevoelens ervaren wanneer je seks hebt met een meid die je niet super aantrekkelijk vind, maar het zorgt er wel voor dat je sneller door het proces van liefdesverdriet heen bent.

In plaats van jezelf gek maken over een dode relatie, ga gewoon uit met je vrienden en stel je open voor al dat moois wat er op deze wereld rondloopt.

Vrouwen versieren is niet alleen de meest effectieve manier om seks te hebben met vrouwen waarvan je nooit hebt durven dromen, het is ook de beste manier om oud verdriet snel te doen vergeten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *