Vrouwen ’s Nachts Versieren, De Bondige Gids Deel 1

Na een heel hoop leuke reacties en tevreden lezers van ”Vrouwen Overdag Versieren, De Bondige Gids” is het tijd dat er ook eentje is over vrouwen s’nachts versieren, want het is inderdaad anders dan vrouwen overdag versieren. En niet iedereen vindt het fijn om vrouwen overdag te versieren, en mijn doel is altijd iedereen tevreden te maken met de informatie die ik met de fanatieke lezers kan delen.

Ik zeg s’nachts en niet alleen ”in de club” omdat er wel een aantal cruciale verschillen zijn tussen het avond in het geheel en overdag, s’nachts zijn vrouwen een beetje anders ingesteld en zijn ze wat meer alert, dat kan je je denk ik wel voorstellen als ze over straat lopen. Wat denk je dat een vrouw liever heeft wanneer ze alleen loopt, dat je haar overdag komt benaderen, of s’nachts?

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat vrouwen veel sceptischer zijn wanneer je al zelfs met hetzelfde benadering komt als wat je normaal overdag zou doen. En dit is niet jou schuld, dit komt door talloze enge berichten in de krant, op het nieuws en al die thriller films die ze kijken over wat voor vreselijke dingen er kunnen gebeuren als ze met een vreemde, s’nachts, in contact komt.

In het volgende artikel gaan we beginnen met het eerste deel van deze gids, we beginnen met de basis natuurlijk en later bouwen we het op tot een wat meer gevorderde niveau.

Veel lees plezier…

Voorwoord

Er zijn bepaalde stijlen van vrouwen versieren die je overdag zowel als s’nachts kan toepassen en wat voor beide delen van de dag werkt. Net zoals ik in een ander artikel vertelde is het altijd wel handig als je weet hoe je in situaties kunt improviseren, stel dat er een onverwachte verandering op je pad komt, dan moet je op dat moment moeten weten hoe je ermee moet omgaan. Daarom vindt ik het persoonlijk ook handig om de verschillen te weten.

Zelf ben ik van mening dat je vrouwen overal kunt versieren, overal! Het ligt er alleen aan hoe je jou openingszin overbrengt, hoe jou lichaamstaal en de rest is en of je de dame die je wilt verleiden goed kunt anticiperen, hoe zij zich voelt, wat ze aan het doen is, heeft ze het druk of niet? Hoeveel mensen zijn er om haar heen? Met wie is ze? Is ze aan het werk? En ga zo maar door.

Goed kunnen anticiperen wat er zou kunnen gebeuren en uitvogelen op een Sherlock Holmes-achtige manier hoe de situatie zou kunnen verlopen kan heel goed van toepassing komen, deze vaardigheid komt naarmate je meer ervaring opdoet. Je begint dan situaties de herkennen en weet je soms al van te voren hoe een vrouw kan reageren, of hoe je haar vriendin kan afleiden zodat jij nummers kan uitwisselen met de dame die jij leuk vind. Maar, nogmaals, het is altijd handig om ook te kunnen improviseren, vrouwen [mensen] kunnen soms heel onvoorspelbaar zijn, dus het is een beetje fifty-fifty; om te kunnen anticiperen en voorspellen, maar ook om te kunnen improviseren. Dit komt ontzettend goed van pas wanneer je s’nachts en overdag vrouwen gaat versieren.

Het Verschil

Hier een aantal verschillen tussen vrouwen overdag en s’nachts versieren.

Overdag

 • Vrouwen verwachten het niet, je benadering kan dan spontaner overkomen.
 • Ze hebben meer respect voor je, omdat je lef hebt om zoiets in helder daglicht durft te doen.
 • Jullie zijn overdag nuchter (toch?).
 • Je lichaamstal mag kalm zijn.
 • Mooie vrouwen zijn dan vaker alleen, omdat ze; shoppen/ergens heen gaan/pauze hebben van werk, enz.

s’Nachts

 • [mooie] Vrouwen weten dat ze naar gestaard worden en wellicht benaderd worden.
 • Ze zijn meer alert voor seksuele roofdieren, hitsige, dronken en vervelende mannetjes.
 • In de discotheek, staat de muziek echt hard, dus je moet duidelijker praten.
 • Je mag dan een tikkeltje meer overdrijven met je lichaamstaal.
 • Je zou vrouwen iets meer gerust moeten stellen als je ze s’nachts alleen benaderd.

Er zijn zeker te weten nog een heel aantal verschillen, maar daar komen we later meer op terug.

Belangrijk Om Te Weten

Het kan zijn dat je tussen tien en twaalf uur s’nachts buiten loopt naar de avond winkel, het is stil op straat en je ziet dan een echt mooie dame met haar armen over elkaar lopen, haar hoofd een beetje naar beneden en een expressie op haar gezicht dat zegt; ”Ik wil gewoon doorlopen en ik hoop dat niemand mij aanspreekt.”

Uiteindelijk wanneer de juiste man (jij?) haar aanspreekt zal ze later zeker wel blij zijn dat ze eventjes een gesprekje aanging. De vrouw zou je echt eventjes moeten vertrouwen en je hebt ook maar eventjes om te laten zien dat je niet iemand bent die haar gaat ontvoeren of wat dan ook voor engs dat zij denkt. Nogmaals, als je een vrouw s’nachts gaat benaderen en ze loopt door is het niet volledig jou schuld. Het is de media (kranten, films, het journaal) die al die enge verhalen mededelen aan vrouwen, gelijk hebben ze om door te lopen, een vrouw heeft er recht op om zichzelf te verdedigen en gewoon door te lopen, dus, neem het niet persoonlijk!

Je moet dan binnen een minuut tonen dat ze jou wel kan vertrouwen en het moet het waard zijn voor haar. Als zij het gevoel heeft dat jij iets van haar wilt dan zal ze sneller gaan doorlopen, ze wilt niks aan niemand geven. Wat als ze weet dat jij iets te geven hebt? Dat jij iets te bieden hebt zo laat in de avond, als je benaderd met het gevoel om te geven dan zal je benadering wel wat vlotter lopen.

Wat moet je aan haar geven? Je wilt natuurlijk laten zien dat als zij voor jou stopt en eventje een gesprek aangaat dat het dan zeker wel waard is, je laat zien dat zelfs wanneer het zo laat is dat zij een geweldige man (jij) kan ontmoeten.

Tips !

”Sorry, ik weet dat het best laat is, ik hoop dat ik je niet afschrik en dit zo uit het niets is…Maar ik wilde je toch even een compliment geven.”

Eerst maak je de situatie bekend, je weet dat wat je aan het doen bent best vreemd is op zo een tijdstip en je stelt haar gerust door te zeggen dat je hoopt dat ze niet al te bang is. Naderhand van haar reactie kun je zien of dat wel of niet zo is; als wel? Probeer haar dan te laten lachen met een grapje. ”Ja, ik ken al die enge verhalen wel, gelukkig ben ik er niet zo een, haha.” Dit om de sfeer wat luchtiger te maken en de negatieve spanning te breken.

De drie puntjes in deze zin indiceren dat je eventje pauze moet nemen om haar reactie te bekijken, als haar lichaamstaal positief is (haar lichaam is naar jou toe gericht en ze houd oogcontact met jou) dan kan je verder met het volgende stukje. Als haar lichaamstaal negatief is (haar lichaamstaal staat niet jou kant op, ze is weg aan het kijken en ze schommelt om weg te gaan) dan moet je het volgende stukje wel duidelijk maken. Maak het helder dat je iets aan haar wilt geven, iedereen wilt wel zomaar een compliment over zichzelf, nietwaar?

Stel jezelf dan voor en vraag aan haar wat ze van plan is; ”Ik wilde je niet teveel ophouden, wat spook je vanavond uit?”

En vanuit hier kunnen er zoveel antwoorden komen, namelijk;

 1. …Ze gaat straks uit.
 2. …Naar een vriendin toe.
 3. …Onderweg naar huis.
 4. …Snel terug naar werk.
 5. …Wordt zo opgehaald bij die en die straat.

Mogelijke Antwoorden

 1. ”Oh cool, ja je ziet er inderdaad uit als een feestbeest, wat voor feestje is het?”
 2. ”Nou, ik wil je niet langer ophouden maar wel beter willen leren kennen, laten we nummers uitwisselen.”
 3. ”Je komt net van je werk zeker.” Zet in een stelling wat je denkt dat ze voor werk doet, maar wel iets grappigs zoals; loodgieter.
 4. ”Ik krijg een beetje een loodgieter vibe van jou, moet wel zwaar zijn want je bent dan wel een sexy loodgieter.”[Een combinatie van het tweede en derde optie.]
 5. ”Oke, voordat we onze wegen scheiden vertel me is iets cools over jezelf…Of weetje wat, ik wil je niet ophouden, laten we nummers uitwisselen.”

Dit is om je een idee te geven over hoe je zou kunnen improviseren en aan te geven dat je geen hitsige of eng vervelend mannetje bent die geen controle kan hebben over z’n gevoelens en lust. Je wilt haar het gevoel geven dat ze je kan vertrouwen en dat ze later er geen spijt van zal hebben dat jullie nummers hebben uitgewisseld. Het kan ook heel positief zijn, ze kan je ook gelijk leuk vinden en als jij dit goed kan zien dan kan je ergens een drankje doen, haar even leren kennen en wellicht diezelfde avond mee naar huis nemen, het kan echt!

1. ”Weetje, ik vind jou wel een cool persoon, laten we een drankje gaan doen, ik zou je namelijk eerst willen leren kennen.”

2. ”Ben jij iemand die heel luidruchtig is in de ochtend? Als niet, dan kunnen we even naar mijn huis gaan, ik woon hier vlakbij. Ik heb alleen één regel, handjes thuis.”

Wanneer je ergens een drankje met haar aan het doen bent, zorg ervoor dat als je haar wilt uitnodigen om met je mee te gaan naar huis dat je haar dan zoent. Je vertelt haar om haar handjes thuis te houden zodat je laat zien dat het niet om het seks gaat bij jou, maar echter om haar gemeend beter te leren kennen. Dat je aan haar vraagt of ze in de ochtend meestal veel lawaai maakt geeft al aan dat ze dan bij je gaat slapen, je kan ook vragen; ”Wat eet je meestal voor ontbijt?” Dit indiceert ook dat ze bij je gaat blijven.

Natuurlijk bij jou thuis loopt het anders, wanneer jullie dan aan het zoenen zijn kan je iets fluisteren in de zin van; ”Dit doe ik normaal nooit, maar je kent het gezegde wel; Rules are meant to be broken.” Zie voor een beetje inspiratie het artikel; ”Waarom Voorspel Super Belangrijk Is & Mijn Lijstje Technieken”.

Laatste Woord

In deze deel heb ik maar een beetje verteld over de verschillen van overdag en s’nachts en heb ik een aantal kleine voorbeelden gegeven. In het volgende deel zal ik meer detail geven in de verschillen tussen de twee en zal ik het meer over over versieren in de discotheek. Op naar het volgende deel!

Groetjes, Arellius*

 

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *