7 Tips om Vrouwen Hopeloos Verliefd Op Je te Maken

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe Je Vrouwen Hopeloos Verliefd Op Je maakt

Ontdek in deze blog hoe je een vrouw verliefd op je kan laten worden.

Wat je precies in deze blog leert:

 • De gouden formule om verliefdheid bij een vrouw op te wekken (SWOEP)
 • Waarom een verliefd persoon kan worden vergeleken met een psychiatrisch patiënt
 • Wat intens oogcontact naar een vrouw communiceert
 • Hoe je met het Pygmalion effect ervoor zorgt dat een vrouw zich gaat gedragen naar de verwachtingen die je van haar hebt.
 • Waarom je vanaf de eerste minuut je als een stelletje wilt gedragen (ook al zijn jullie dat nog niet)
 • Waarom een beetje hard-to-get-spelen ontzettend effectief is

Daten kan ontzettend leuk zijn, vooral als je een oogje op iemand hebt.

Maar zodra je iemand hebt leren kennen die de moeite waard is om voor te vechten dan wil je ervoor zorgen dat je deze persoon niet snel kwijt raakt.

Wat is een van de beste manieren om een vrouw aan je te binden? Door haar verliefd op jou te maken!

Zou het niet ontzettend effectief zijn om te weten hoe je iemand verliefd op je kan maken? Veel mannen hebben er geen idee van, maar verliefdheid kan je creëren.

In dit artikel leer je hoe je verliefdheid bij vrouwen kan opwekken met behulp van de SWOEP formule.

De SWOEP formule staat voor:

 • Security
 • Waardering
 • Oxytocine
 • Eye contact
 • Pygmalion effect

Daarover zo dadelijk meer. Nu eerst even terug naar de oertijd..

Volgens evolutionisten (wetenschappers die geloven in de evolutietheorie) is het leven op aarde ontstaan door de oersoep.

Deze ‘oersoep’ is een mengsel van organische stoffen en water op aarde dat ervoor gezorgd heeft dat er geleidelijk vanzelf leven kon ontstaan.

Voor verliefdheid is er ook een soep.

Deze SWOEP-formule zal ervoor zorgen dat een vrouw je aantrekkelijker, intelligenter, betrouwbaarder én interessanter gaat vinden en uiteindelijk verliefd op je raakt.

Vraag aan mensen op straat waar ze bij verliefdheid aandenken en je zult verschillende antwoorden krijgen. Verliefdheid is dus niet iets tastbaars.

In de oudheid werd verliefdheid zelfs als een ziekte beschouwd.

De Griekse arts en voorvader van de Westerse geneeskunde Hippocrates beweerde dat ons lichaam uit vier lichaamssappen bestond: bloed, gele gal, slijm en zwarte gal.

Volgens Hippocrates zorgde verliefdheid voor een balans verstoring in het lichaam. Dit werd levensgevaarlijk geacht en men sprak dan ook over een liefdesziekte.

Zodra de balans verstoord was resulteerde dat volgens hem in ziekte. Het was daarom belangrijk om de lichaamssappen weer in evenwicht te brengen.

Verliefdheid dacht men toentertijd te verhelpen door middel van:

 •  Hete en koude baden
 • Iemand fysiek werk laten verrichten
 •  Diëten
 • Seks hebben met een prostituee

Zoals je ziet had men vroeger geen enkel idee wat men aan het doen was.

En alhoewel de pogingen om iemand van verliefdheid af te laten komen nog niet eens zo verkeerd waren (bedwingen seksuele lusten, verrichten van fysieke inspanning en mentale afleiding) wist men niet wat verliefdheid nou eigenlijk inhield.

Als we vandaag de dag verliefdheid in wetenschappelijke zin zouden verklaren dan zouden we bijna denken aan een emotionele stoornis.

Het gedrag en hersenactiviteit van verliefde personen en patiënten in een drugskliniek blijken akelig veel overeenkomsten te hebben.

Verliefdheid wekt dezelfde reacties op als een junk die smacht naar zijn favoriete drug.

#1: Security

vertrouwen verliefdheid

Security oftewel het gevoel van veiligheid en vertrouwen is met name belangrijk voor een vrouw. Iedere vrouw zoekt een man die ze kan vertrouwen en op wie ze kan bouwen.

Betrouwbaar overkomen zorgt er bovendien voor dat een vrouw zich ten alle tijden veilig bij je voelt.

Dit is een leidend psychologisch principe als het gaat om menselijke relaties. Mensen raken sterk gehecht aan iemand die hun een gevoel van veiligheid en ondersteuning geven.

Betrouwbaarheid kun je bevorderen door congruent over te komen. Doe de dingen ook daadwerkelijk die je tegen haar zegt.

Als je bijvoorbeeld zegt dat je dit weekend een aantal klusjes voor haar zal doen, doe dit dan ook daadwerkelijk.

Vrouwen hebben een hekel aan mannen die iets beweren maar het vervolgens niet nakomen. Het maakt je onbetrouwbaar als partner. Probeer daarom op tijd te zijn als je met haar hebt afgesproken.

Vrouwen zelf hebben hier de grootste moeite mee (vanwege hun obsessie met hun uiterlijk waardoor ze altijd tijd te kort komen) maar verwachten wel van een man dat hij zijn afspraken nakomt.

Jouw date verleden is bovendien voor haar een goede graadmeter of je betrouwbaar en veilig voor haar bent.

Iedere vrouw die jij date zal proberen je verleden te achterhalen. Ze zal online gaan graven op Facebook of met mensen spreken die jou kennen.

En wanneer dat gebeurt wil je dat andere mensen neutrale of positieve verhalen over je vertellen.

Natuurlijk heb je geen enkele invloed op een gesprek waar je niks vanaf weet, maar je kan er wel voor zorgen dat je geen reputatie krijgt van vreemdganger of iemand waar vrouwen bang voor zouden moeten zijn.

Zodra je date hoort dat je ooit bent vreemd gegaan dan kost je dat punten en loopt je reputatie een deukje op die je weer kan gaan lijmen.

Voorkom dit soort ellende door respectvol met andere mensen om te gaan. Het zal haar gevoel van veiligheid en vertrouwen in jou alleen maar ten goede komen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

#2: Waardering

Mannen steken iets anders in elkaar dan vrouwen. Voor een man is waardering van een vrouw erg belangrijk. Waardering is voor een man nog belangrijker dan dat voor een vrouw is.

Wij mannen zoeken naar erkenning en waardering. We willen dat gevoel ervaren dat we ertoe doen.

Het is die bevestiging voor ons dat een vrouw ons leuk vindt. Het is voor ons dat duidelijke teken dat de stoplichten op groen springen en we door kunnen rijden.

Als een man geen waardering en erkenning krijgt van een vrouw die hij date, dan raakt hij uiteindelijk gedemotiveerd en gefrustreerd omdat hij geen erkenning krijgt van de persoon voor wie hij het allemaal doet.

Daarom is het zo belangrijk dat een vrouw ons zo nu en dan een complimentje geeft of laat merken dat we van belang zijn.

Als je een vrouw het gevoel van waardering wilt geven dan is het belangrijk dat je haar niet complimenteert om haar uiterlijk.

Beloon haar voor de dingen die ze (voor jou) doet. Denk hierbij aan lekker koken, zich afbeulen in de sportschool om er goed uit te zien of het aantrekken van een sexy jurkje speciaal voor jou.

#3: Oxytocine

oxytocine

Toen Engelse wetenschappers in een onderzoek de hersenen van verliefde mensen scanden, zagen ze iets opmerkelijks.

Bepaalde delen van de hersenen werden actiever bij het zien van een afbeelding van de persoon waarop men verliefd was. Ze voelden zich goed en gelukkig.

Bij vrouwelijke deelnemers werden deze hersensignalen ook waargenomen als ze foto’s van hun eigen kinderen zagen.

Het blijkt dat de stoffen oxytocine en vasopressine een cruciale rol spelen om verliefdheid in iemand op te wekken. Het zijn deze stoffen die ons sterk aan iemand laten binden.

Hoe zorgen we ervoor dat deze stoffen bij een vrouw vrij komen? Door middel van goede seks!

Als een man de vrouw goede seks geeft, dan komt er veel oxytocine vrij in de hersenen van de vrouw wat kan leiden tot heftige verliefdheid.

Dit is prettig en daardoor hechten mensen die seks met elkaar hebben gehad zich sneller dan mensen die dat niet hebben.

Seksuele intimiteit laat oxytocine in de hersenen van vrouwen vrij komen en vasopressine bij mannen.

Ook sociaal contact, elkaar intens aankijken en aanraken zorgen ervoor dat we ons aan iemand gaan hechten. Weliswaar in mindere mate maar toch.

Een ander voordeel van een vrouw verliefd laten worden is dat ze meer zin in seks zal krijgen. Dit komt omdat verliefdheid meer testosteron in een vrouw produceert.

Voor de vrouw: gebruik gewoon de ‘o’ in trots.. Want een man wilt zich graag trots voelen in jou bijzijn. Vlei hem dus regelmatig!

hopeloos-verliefd-op-jou

#4: Eye Contact

Wist je dat mensen – die elkaar nog nooit eerder hebben ontmoet – een hoge kans hebben om op elkaar verliefd te worden als ze langdurig oogcontact met elkaar hebben?

Kunnen mensen op elkaar verliefd worden door middel van intens oogcontact? Deze vraag stelde de Amerikaanse psycholoog Arthur Aron zichzelf twintig jaar geleden.

Hij nam de proef op de som en liet in een experiment een heteroseksuele man en vrouw tegenover elkaar zitten.

Terwijl ze elkaar aankeken moesten ze verschillende vragen over elkaar beantwoorden. Deze vragen werden steeds persoonlijker en intiemer.

Na afloop van de vragen moesten de man en vrouw elkaar voor minstens vier minuten in de ogen blijven aankijken zonder iets tegen elkaar te zeggen.

Zes maanden later bleken de man en vrouw getrouwd te zijn. De psycholoog werd zelfs uitgenodigd voor de bruiloft (true story!).

Natuurlijk zou het onzinnig zijn om te denken dat iedere vrouw die je intens aankijkt verliefd op je gaat worden.

Maar het experiment van psycholoog Arton Aron bevestigd wat andere studies ook concluderen:

 • vrouwen en mannen die intensief met elkaar omgaan en persoonlijke dingen met elkaar delen zullen sneller aantrekkingskracht ervaren.

Onderstaande video is gebaseerd op het beroemde experiment:

Sterk oogcontact is één van die dingen dat zorgt voor snelle aantrekkingskracht.

Intens en dwingend oogcontact waarbij je iemand diep in de ogen kijkt, zorgt voor een sterk emotioneel gevoel bij de ander.

Het refereert je hersenen bovendien aan de laatste keer dat je op iemand verliefd was.

Op zich ook wel logisch, wie heeft er vandaag de dag nog intens oogcontact met een ander? De meeste mensen durven elkaar niet eens in de ogen aan te kijken, bang voor schaamte of een confrontatie.

De meeste mensen kijken elkaar maar rond de 30 tot 60% van de tijd in de ogen. Dit is niet voldoende om gevoelens van liefde aan te wakkeren.

Zodra je een leuke meid ziet staan, probeer dan vaker oogcontact met haar te maken en zorg er ook voor dat je die blik wat langer vast houdt op het moment dat ze terug naar je kijkt.

Let er wel op dat je daarbij ook een glimlach geeft, je wilt niet overkomen als een of andere engerd.

Waarschijnlijk is dit ook een middel om je ex weer opnieuw verliefd op je te maken.

Nu is het niet de bedoeling om je ex de hele tijd intensief aan te kijken als je haar ziet, want dat is raar. Maar je kunt hier wel rekening mee houden.

#5: Het Pygmalion Effect

Laatst had ik een leuke date die ik in het uitgaansleven had leren kennen. Toen ik haar voor de tweede keer ontmoette was ze vrij verlegen en nerveus. Ik zag aan haar gezicht dat ze het spannend vond en niet goed wist hoe ze zich moest gedragen. Twee uur later was ze volledig ontdooit en keek ze me met een doordringende verliefd blik aan alsof ze me al jaren kende.

De verandering in haar gedrag kwam doordat ik gebruik maakte van het Pygmalion effect.

Deze techniek zorgt ervoor dat iemand zich gaat gedragen naar de verwachting die een ander van hem of haar heeft.

Tijdens de date liet ik steeds op subtiele wijze doorschemeren dat ze mij zo leuk vond. Ik zei dingen als:

 • Je hoeft niet stiekem naar mijn kont te kijken, ik zie wel dat je me aantrekkelijk vindt.
 • Ik begrijp dat je verliefd op me bent en daardoor enigszins nerveuze tikjes hebt. Geeft niets niet hoor;)
 • Je gedraagt je nu wel als een braaf studentje maar volgens mij hou je er stiekem wel ondeugende gedachtes op na.

Deze zinnen zijn ontzettend belangrijk om iemand verliefd op je te maken.

Hoe dat nou komt?

Doordat ik zo overdreven mogelijk vertelde dat zij verliefd op mij was ging zij zich onbewust hieraan conformeren.

Hoe hoger je verwachtingen van haar zijn, des te meer zij haar best zal doen om daaraan te voldoen.

#6: Bonus Tip: Gedraag Je Als een Stelletje

we-act-like-a-couple-why-cant-we-just-be-one--62fe9

Deze tip is ook ontzettend waardevol als je een vrouw aan het daten bent. Vanaf het moment dat je haar ziet wil jij je gedragen als haar vriendje, ook al ben je dat op dit moment nog niet.

Voor een vrouw duurt het namelijk langer dan een man voordat ze haar keuze voor iemand gemaakt heeft. Dit proces in haar brein kunnen we versnellen door te doen alsof jij al haar vriendje bent.

Daarmee bedoel ik dat je net doet alsof jullie elkaar al jaren kennen en bij elkaar horen. Hierbij gaat het vooral om gedragingen en niet de woorden die je tegen haar uitspreekt.

Handelingen waar je dan aan moet denken:

 • Loop hand in hand over straat
 • Huil vuiligheid weg van haar gezicht en kijk haar romantisch aan
 • Laat haar iets proeven met jouw lepel

Op deze manier doe je precies dezelfde dingen die ze ook deed met haar ex-vriend. Onbewust zal ze het gevoel krijgen dat jij haar nieuwe vriend bent.

#7:Hard-to-get Spelen: Ja of Nee?

Vrouwen hebben er een handje van om af en toe hard-to-get te spelen met mannen die ze daten.

Een vrouw wilt je nog harder later werken voor haar aandacht. Wat het voor een man soms best lastig maakt omdat een vrouw niet altijd goed is te lezen. Speelt ze hard-to-get of heeft ze simpelweg geen interesse?

Als man zijnde heb je soms geen enkel idee of je op het goede spoor zit. En dit alles doet iets met je. Je wordt gefixeerd op je date en wilt haar volledige aandacht.

Wat als we dit spelletje nu eens zouden omdraaien?

Stel je bent op je vierde date. Het klikt ontzettend tussen jullie beide. Seks heeft inmiddels plaatsgevonden en jullie whatsappen of bellen iedere dag met elkaar.

Dan vanuit het niets laat je eens een dagje twee niets meer van je horen. Je wacht iets langer met terug appen.

Bij een vrouw zal meteen het alarmsysteem afgaan. ‘Heb ik iets fout gedaan?’, ‘date hij nu iemand anders?’. Ze raakt in paniek en gefixeerd op (wat ideaal is als je iemand verliefd op je wilt maken).

Ze is zo gewend aan jouw aandacht dat ze er alles aan zal doen omdat terug te krijgen.

Dit hard-to-get spelletje kun je zo nu en dan toepassen. Doe het niet te vaak want dan kan het tegen je gaan werken.

Als je een intieme binding met een chick wilt dan kan het bij de ene persoon hard-to-get spelen werken, maar bij de ander zorgt het er juist voor dat het contact verwatert en je in de vergetelheid raakt.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

12 Reacties op "7 Tips om Vrouwen Hopeloos Verliefd Op Je te Maken"

 1. Tigani Enrico says:

  Hoi,
  bij 6# klopt,
  maar er heb ik uit (door mn levensjaren) gevonden dat
  de regel 'doe als al zo en het zal zo zijn' hier klopt :)
  1.Dus ik zorgde voor een conversatie met de prospect ik hebben wou.
  2.Gesprek ging vaak over niets, wat ook niet het doel was
  3.lokte 3th party persoon involvement uit, en deed zo van wat vreemd op hem/haar zien. (hoofdzaak dat mn prospect het opviel dat ik dit deed) en ik met prospect deed alsof samen.
  3th zal twijfelen maar prospect weet dat we niets hebben en zal ervan uit gaan dit slechts haar gedacht is dat ik me zo gedraag. (ook niet overdrijven)
  Voor de rest tijd in haar steken en plezier maken (in zekere zin)
  en vooral vragen laten hangen en vooruitzichten geven.
  En als mogelijk testen met niets laten weten van je.
  Wachten op haar reactie.(niet teveel met haar spelen (vrouwen merken dit snel))
  Na enige tijd ook vertellen dat je haar graag ziet(niet te zielig!)

  • Jonathan Johnson says:

   Hi Tigani,

   Tijd in haar steken en laten merken dat je haar graag ziet zijn zeker goede uitingen van nummer 6, al zou ik dan wel uitkijken dat je het niet overdrijft en dat je haar elke dag bombardeert met appjes of wat dan ook, maar ik denk dat dat best wel logisch is.

 2. Paul says:

  Thanks voor de tips, ik zal eens zien wat ik er mee kan doen :)

 3. Lucas says:

  Behulpzaam als altijd Oscar!

 4. Dion says:

  Hallo,

  Ik kan best oke met een meisje praten volgens mij, maar het lukt me nooit om de volgende stap te zetten. Dus om te laten merken dat ik interesse heb. Ik sta er dan maar als een zoutzak en hoop dat zij het gesprek aan de gang houdt. Heb je tips voor een imbeciel zoals ik?

  • Jonathan Johnson says:

   Initiatief nemen Dion! Hoe eerder jij het gesprek door kan voeren, des te makkelijker het ook gaat voor jou. Bovendien wek je de interesse op van de vrouw waar je mee staat te praten EN kom je ook nog eens zelfverzekerd over omdat jij het gesprek leidt.

   En je bent echt geen imbeciel hoor, iedereen heeft wel eens op dit punt gestaan :)

   • Dion says:

    Bedankt voor je snelle reactie Oscar! Ik zal eens kijken wanneer ik het aandurf om initiatief te nemen hahaha

 5. Boris says:

  Hallo,

  Ik heb dringend hulp nodig. Ik zit nu in de zesde van de middelbare en ben al jaren smoorverliefd op een meisje in de parallelklas. Ze heet Inge en ik kan mijn gedachten maar niet van haar af houden. Het is niet alsof ik een stille aanbidder ben, maar eerder het tegenovergestelde. We zijn al 2 jaar beste vrienden en delen alles met elkaar. Ja, je merkt het al, ik zit in de friendzone en ik heb geen idee of ik er ooit nog uit ga komen.

  Ik heb heus wel een geprobeerd om haar te laten merken dat ik haar leuk vind, maar ik was steeds heel vaag of ik durfde het eindelijk toch niet. En ze deelt dus echt alles met me, alsof ik haar bff ben... Ik kan er niet meer tegen! En nou gaat ze volgend jaar ook nog helemaal in Groningen studeren (ik woon in Amsterdam) dus als ik niet snel ben is het te laat! Help me Oscar, wat kan ik doen?

  Groetjes,

  Boris

 6. Pieter-Jan says:

  Wat een rare naam, die swoep-formule, maar ik denk wel dat het kan werken. Ik zal er op letten bij het meisje met wie ik aan het daten ben, bedankt!

  Later,
  Pieter-Jan

 7. Dylan says:

  Hoi,

  Ik zit in het eerste van de middelbare en vindt een meisje "nina" leuk.
  Ik ken haar nu en een halve maand maar we zijn L zo goed bevriend dat ik (of zij bij mij) een arm om haar heen sla. als ik met haar flirt vindt ze dat ook gewoon oke .
  Maar als ik duidelijk maak dat ik haar leuk vindt zegt ze :"je maakt een grapje toch".
  Speeld ze Hard To Get of niet?!

  Groetjes dylan.

 8. Jonas says:

  Hälsningar Jonassjöberg

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d