7 Manieren om Vrouwen Te Versieren Die Je Al Kent

Voor een leuke vrouw hoef je niet altijd ver te zoeken; soms is ze dichterbij dan je denkt. Veel mensen krijgen gevoelens voor een goede vriendin, kennis of collega. Het klinkt misschien juist makkelijk om een bekende te versieren, maar niets is minder waar.

Vaak heeft deze persoon al een bepaald beeld over jou en jullie relatie. Hoe pak je dat dan aan? Met deze tips kun jij iemand die je al (goed) kent, leren versieren.

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Hoe moet ik vrouwen versieren?

Voor we je alles gaan vertellen over hoe je vrouwen kunt versieren die je al kent, is het tijd om eerst even stil te staan bij de basis. Want hoe versier je eigenlijk een vrouw? Of je haar nu al kent of niet, een vrouw versieren gaat in de basis om dezelfde dingen. Er zijn namelijk een aantal factoren die altijd meespelen.

Zonder zelfvertrouwen geen succes

Als je een vrouw wil versieren, gaat dat een stuk makkelijker als jij goed in je vel zit en voldoende zelfvertrouwen hebt. Zonder zelfvertrouwen ben je eigenlijk niks als het om versieren gaat. Stel je zelf maar eens voor dat je door iemand wordt aangesproken die je niet aan durft te kijken en amper uit z’n woorden komt.

Het is toch een stuk leuker als iemand met een vlotte babbel naar je toe komt, een leuk complimentje maakt en je vervolgens mee uit vraagt. Natuurlijk is het altijd wel spannend om iemand te versieren, en wat gezonde spanning is dan ook niet meer dan normaal. Toch is het belangrijk dat je in de basis genoeg zelfvertrouwen hebt.

Dit is niet alleen belangrijk voor je eigen gevoel, maar het vergroot de kans op slagen ook wel degelijk. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mannen én vrouwen het aantrekkelijk vinden als iemand zelfvertrouwen uitstraalt (bron).

Uit onderzoek is gebleken dat mannen én vrouwen het aantrekkelijk vinden als iemand zelfvertrouwen uitstraalt (bron).’

Als het je aan zelfvertrouwen ontbreekt, is het belangrijk om hier eerst maar eens mee aan de slag te gaan. Hieronder een aantal tips om meer zelfvertrouwen te krijgen:

 1. Wees niet te streng voor jezelf: behandel jezelf zoals je ook een ander zou behandelen. Heb geen onrealistische verwachtingen en accepteer dat je niet altijd succes zult hebben.
 2. Accepteer je mindere kanten: wees je bewust van jouw slechtere eigenschappen, maar focus je vooral op je goede kanten.
 3. Schrijf alle goede eigenschappen op: door alles wat je leuk vindt aan jezelf op te schrijven, krijg je een enorme egoboost. Je zal zien dat je veel meer dingen kunt opschrijven dan je in eerste instantie denkt.
 4. Doe aan sport: sporten kan ervoor zorgen dat je fysiek, maar ook mentaal fitter bent. Hoe fitter je je voelt, hoe zelfverzekerder je zal zijn.
 5. Kies voor comfort: hoewel je je natuurlijk af en toe best kan opdoffen, is het wel belangrijk dat je altijd iets draagt waar jij je comfortabel in voelt.
 6. Omgeef je alleen met leuke mensen: ga alleen om met mensen die jou een goed gevoel geven over jezelf. Laat de mensen die alleen maar negatieve energie geven, lekker links liggen.
 7. Praat over onzekerheden: als je echt heel erg last hebt van onzekerheden, dan kan het helpen om deze met vrienden of een professional te bespreken. Met een professional kan je aan de slag gaan om een beter zelfbeeld te krijgen.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Denk aan uiterlijke verzorging

Naast een gezonde dosis zelfvertrouwen is het ook belangrijk dat je jezelf fysiek goed verzorgt. Niemand vindt het prettig om bij iemand in de buurt te zijn die stinkt of niet schoon overkomt. Een onderzoek dat uitgevoerd is door vijf universiteiten laat zien dat 71% van de vrouwen afknapt op een onverzorgd uiterlijk (bron).

Een onderzoek dat uitgevoerd is door vijf universiteiten laat zien dat 71% van de vrouwen afknapt op een onverzorgd uiterlijk (bron).

Uiterlijke verzorging gaat alleen wel wat verder dan jezelf regelmatig douchen en lekker ruiken. Denk bijvoorbeeld ook aan:

 • Schone, korte nagels
 • Een schoon gebit
 • Geen vlekken of gaten in je kleding
 • Een goed gekapt kapsel

Daarbij speelt jouw eigen lichaamsgeur ook een belangrijke rol bij aantrekkingskracht. Hoewel je niet zo veel aan jouw natuurlijk lichaamsgeur kan doen, is het wel een interessant feit dat het mogelijk de reden kan zijn dat iemand je wel of niet aantrekkelijk vindt.

Als je iemand ontmoe,t ruik je bewust of onbewust iemands lichaamsgeur. In deze lichaamsgeur zitten bepaalde feromonen. Feromonen worden onder andere uitgescheiden via zweet. Het is door onderzoek bekend dat feromonen een rol spelen bij aantrekkingskracht onder dieren en mensen (bron).

Heb realistisch verwachtingen

Je gaat nou eenmaal niet altijd ‘slagen’ als je een vrouw probeert te versieren. Het is belangrijk dat je dit van tevoren weet en dit accepteert. Het heeft namelijk geen zin om aan een dood paard te lopen trekken. Als een vrouw geen interesse heeft, kan je beter doorgaan in plaats van het blijven proberen. Dit komt vaak ook heel wanhopig over. Daarbij zorgen realistische verwachtingen ervoor dat je minder last hebt van teleurstelling. Door het gevoel van teleurstelling krijgt je zelfvertrouwen misschien ook een deuk, waardoor je het een volgende keer niet eens meer probeert. Houd er gewoon rekening mee dat lang niet iedere vrouw interesse heeft, dan kan het alleen maar meevallen.

Hoe versier ik vrouwen die ik al ken?

Een leuke vrouw is soms dichterbij dan je denkt. Je hoeft niet altijd stad en land af te zoeken naar een mogelijke nieuwe partner. Misschien heb je wel een heel leuke vriendin, kennis of collega. Het klinkt misschien juist eenvoudiger, maar vaak is het lastiger om iemand te versieren die je al kent.

Je hebt namelijk al een eerste indruk gemaakt en ze heeft al een bepaald beeld van je. Daarbij is de relatie vaak al bestempeld als een vriendschap of als uitsluitend collega’s. Het kan best lastig zijn om zo’n stempel te verwijderen en een liefdesrelatie aan te gaan. Een veel voorkomende stempel is de ‘friendzone’, en daarom staan we daar als eerst even bij stil.

Waarom zit ik in de friendzone?

Je hebt een leuke vriendin en als jullie samen zijn, is het hartstikke gezellig. Je kunt alleen niet echt spreken van een seksuele spanning. Je zit in de friendzone. Hoe is dit nou eigenlijk gebeurd?

Er is ooit in ieder geval, bewust of onbewust, het signaal afgegeven dat er naast vriendschap niks anders inzit. Dit kan misschien echt gezegd zijn, of het is door middel van lichaamstaal duidelijk geworden. Het kan misschien ook zo zijn dat jullie ooit een andere relatie hadden, waardoor er in eerste instantie geen liefdesrelatie mogelijk was.

Hoe dan ook, als je kans van slagen wil hebben, zal je eerst uit de friendzone moeten komen.

6 Tips om uit de friendzone te komen

1: Geef complimenten

Het geven van complimentjes is een heel veilige manier van flirten. De ander vindt dit namelijk sowieso leuk om te horen, en je hoeft niet per se over iets heel gewaagds een compliment te maken.

Het is dus heel veilig om een complimentje te maken, en juist daar zit nou ook het probleem. Soms komt een compliment in een vriendschap heel vriendschappelijk over. Als zij het puur vriendschappelijk opvat, schiet je er niet veel mee op. Probeer daarom af en toe een iets gewaagder compliment, zoals: ‘’wat zie je er goed uit,’’ of ‘’dat shirt staat je echt goed.’’

2: Laat weten dat je beschikbaar bent

Als ze echt een goede vriendin is, weet ze natuurlijk al wel dat je vrijgezel bent, maar het is goed om te laten weten dat je openstaat voor een leuke date of zelfs meer dan dat. Je kunt af en toe laten vallen dat je het bijvoorbeeld leuk zou vinden om iemand te ontmoeten.

Als het gevoel wederzijds is, wordt je vriendin hier misschien ook door getriggerd om een move te maken op jou. Er bestaat nu in ieder geval geen onduidelijkheid over of je überhaupt wel openstaat voor iets. Het is wel belangrijk dat je niet te wanhopig overkomt, dus laat het 1 à 2 keer vallen en houd er daarna over op.

3: Wees iets ondeugender

Je kunt heel makkelijk een ondeugende sfeer in jullie vriendschap laten ontstaan door haar af en toe te plagen. Maak af en toe onschuldige grapjes over haar of maak juist een grapje met een lichtelijke seksuele ondertoon (al moet je eerst even goed peilen of ze hiervoor openstaat).

Je zou ook kunnen proberen om een beetje te stoeien als je bijvoorbeeld samen op de bank zit. Laat in ieder geval je speelse en ondeugende kant zien. Dit kan voor meer spanning zorgen binnen jullie vriendschap.

4: Zoek een klein beetje afstand

Als je echt goede vrienden bent, is de kans heel groot dat jullie elkaar bijna dagelijks spreken en elk probleem met elkaar bespreken. Hoewel dit superfijn is voor je vriendschap, is dit wat minder gunstig als je uit de friendzone wil komen. Door elkaar zoveel te spreken, wordt het maatjesgevoel namelijk juist in stand gehouden.

Probeer daarom een klein beetje meer afstand te nemen. Bespreek je eigen problemen eens met andere vrienden en zoek niet voor ieder klein dingetje contact met haar. Hierdoor kom je een beetje los van dat maatjesgevoel.

5: Doe dingen met z’n tweeën

Vooral wanneer je vrienden bent in een grotere vriendengroep, kan het snel gebeuren dat je elkaar bijna alleen maar in groepsverband ziet. Om uit de friendzone te komen, is het juist belangrijk dat je wat één-op-ééntijd met elkaar doorbrengt.

Misschien breng je wel al veel tijd met z’n tweeën door, maar vraag je dan eens af wat je eigenlijk doet als je samen bent. Hang je voornamelijk thuis op de bank of doen jullie echt leuke dingen samen?

Vaak heb je heel andere gesprekken als je samen thuis een serietje kijkt dan wanneer je in een restaurant wat gaat eten. Er hangt thuis sowieso een veel gemakkelijkere sfeer dan in een romantisch restaurant. Spreek dus eens af om iets leuks buitenshuis te gaan doen. Misschien hangt er ineens een heel andere sfeer tussen jullie en wordt flirten een eitje.

6: Laat weten dat je gevoelens hebt

Je kunt natuurlijk flirten en hints geven over wat je wil, maar uiteindelijk is het belangrijk dat je aangeeft dat je interesse hebt. Dit hoeft niet per se zwaar te zijn. Je kunt ook op een iets luchtigere manier zeggen: ‘’wat ben je toch leuk’’. Hoe dan ook, je moet een keer aangeven dat je bepaalde gevoelens hebt.

Hoe spannend dit ook is, het gaat je sowieso duidelijkheid geven. Want of haar gevoelens nou wederzijds zijn of niet, je weet daarna in ieder geval waar je aan toe bent. Bereid je wel op beide scenario’s voor. Hoe ga je ermee om als haar gevoelens niet wederzijds zijn? Het is maar beter om je hierop voor te bereiden, zodat het niet als een shock komt.

Veel van deze tips kun je ook toepassen in andere situaties waarin je een bekende wil versieren.

Hoe versier ik andere bekenden?

Als je een bekende wil versieren, hoeft dat natuurlijk niet altijd over een vriendin te gaan. Het kan ook een vage kennis zijn of misschien zelfs een collega. Veel van de bovenstaande tips kan je in deze gevallen ook gewoon toepassen. Daarbij weet je nu ook waar versieren in de basis om draait.

Juist als je een vage bekende wil versieren, kan het nuttig zijn om te laten zien dat je er bent. Reageer eens op een Instagramstory of like een foto die al een tijdje online staat. Zorg dat je elkaar tegenkomt. Verder kun je de tips over complimenten maken en flirten gewoon toepassen.

Een vage bekende of een kennis versieren, gaat eigenlijk niet heel anders dan het versieren van een vreemde. Als je een collega wil versieren, kun je eigenlijk ook veel van de bovenstaande tips toepassen. Het enige waar je bij een collega goed voor moet uitkijken, is dat je niet te seksuele grapjes en opmerkingen maakt. Dit kan heel vervelend aflopen voor je carrière.

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d