Vrouwen Versieren Op Het Strand

Mooie vrouw op het strandVandaag is het weer een prachtige dag! Op dit moment stromen de terrassen vol, en lopen de vrouwen er erg mooi bij.

Wat is het toch fijn dat de zomer er weer aan zit te komen.

En terwijl nu de mooiste vrouwen nog op het teras zitten, gaan deze in het midden van de zomer naar het strand, en jij natuurlijk ook!

Het mooie van het strand is dat de vrouwen er altijd zo mooi bij lopen in hun bikini. Maar hoe versier je nou vrouwen op het strand? Hoe zorg je er voor dat je ook de rest van hun lichaam kunt zien?

In dit artikel geef ik je onmisbare tips over hoe je vrouwen kunt versieren op het strand.

Een leuke, sociale man

Een belangrijke tip die ik je kan meegeven is dat je niet moet gaan pronken. Ga dus niet met allerlei dure accessoires op het strand lopen, met een brede houding.

Natuurlijk, vrouwen zullen je dan wel gauw opmerken, maar om echt vrouwen te versieren op het strand is het lastig. Je bent dan namelijk veel meer een ’toyboy’.

Je moet er juist voor zorgen jij die leuke man bent, die een leuk, sociaal leven heeft, met een interessant leven.

Als je naar het strand gaat, ga dan met je vrienden en vriendinnen.

Neem een koelbox mee met allerlei lekkere drank, dus bijvoorbeeld bier, cola en wijn. Ook is het aan te raden om voldoende zonnebrand mee te nemen, want zo zullen vrouwen makkelijker naar je toe komen met de vraag of je nog zonnebrand over hebt.

Als je met je vrienden op het strand bent, zorg er dan voor dat je een leuke tijd hebt.

Heb het gewoon goed naar je zin. Lach, speel en zwem op het strand.

Wees actief!

Ga met een groepje voetballen, of ga in het water volleyballen. Vrouwen zullen dan makkelijker naar je toe komen, en gauwer een praatje met je maken.

Ook kun je er voor zorgen dat de bal bijvoorbeeld ‘per ongeluk’ bij een vrouw in de buurt komt, en dat je er naar toe gaat om de bal terug te pakken. Zo kun je eenvoudig een praatje met de vrouwen maken.

Je ziet altijd dat de grote groepen op het strand, het meest en snelste contact hebben met vrouwen.

Dat komt doordat een groep gewoon gezelligheid uitstraalt, en dat je altijd wel kunt lachen.

Ga dus gewoon naar het strand om lol te hebben, en je zult zien dat als je met een leuke groep bent, en je veel lol hebt, het contact met vrouwen simpelweg bijna vanzelf zal komen.

Ga dus niet naar het strand om de ‘coole’ dude uit te hangen, maar juist om de leuke, sociale man uit te hangen, die veel vrienden heeft, en lekker geniet van het moment.

Wil je nog meer manieren om vrouwen te versieren? Blijf deze blog bekijken.

1 Reactie op "Vrouwen Versieren Op Het Strand"

  1. charmanteplayer

    says:

    Sociaal zijn, praatje maken, lol hebben. Dat is wel leuk allemaal, maar daarmee versier je nog geen vrouwen. Je zou eerder iets kunnen vertellen over cold-approachen, omgaan met escalatie en groepjes wat vrouwen zijn altijd in groepjes.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *