Nu Heb Je Haar Nummer, Wat Nu?

Haar nummerVeel mannen vergissen zich in het idee dat als een vrouw haar nummer geeft, je goed zit. Er is namelijk nog genoeg kans dat het fout kan gaan.

Dit omdat een vrouw waarvan je haar nummer geregeld hebt, haar nummer hoogstwaarschijnlijk ook aan andere mannen heeft gegeven.

Ik ga je in dit artikel handige tips geven waarmee je kan voorkomen dat jij één van die mannen wordt die niet verder komt dan zoenen in de club en nummers regelen.

We beginnen bij het begin

Vrouwen zullen op een avond hun nummer heel snel aan een man geven, of zelfs een nep nummer geven. Dit komt omdat ze misschien wat in die man zagen, maar het zou ook kunnen dat ze hem gaf omdat ze je dan makkelijker kan negeren, of gewoon geen zin had om moeilijk te doen.

Vrouwen in de avond zijn heel anders dan vrouwen overdag. In de avond zijn ze misschien dronken of zouden ze dingen doen die ze normaal nooit zouden doen. Aangezien we uit gaan van het feit dat jij niet de enige man in haar leven bent moet je op gaan vallen tussen al die andere mannen.

De meeste mannen falen om een paar redenen. Vaak komt dat doordat ze te aardig overkomen, de 160 karakters gebruiken terwijl de vrouw er maar twintig gebruikt, of de stroming van de vrouw tijdens het gesprek volgen. Ze maken lange simpele zinnen en zoeken naar goedkeuring van de vrouw in plaats van een uitdaging te zijn.

De meeste van de hierboven genoemde dingen zullen bij veel van jullie bekend in de oren klinken.

Wat je wel zou moeten doen

Probeer de vrouw zoveel mogelijk in een emotionele staat te krijgen. Reageer ook niet gelijk maar laat tijd tussen haar en jouw sms’jes in, vooral als het gesprek tot een hoogtepunt leidt/op een hoogtepunt is.

Dit geldt ook voor gesprekken als eerste beëindigen, tijdens bellen maar ook tijdens het sms’en. Denk je dat Brad Pitt voor altijd gaat wachten op een sms en gelijk terug sms’t? Het komt er op neer dat hoe drukker je met je leven bent, hoe belangrijker je wordt.

Jouw tijd is kostbaar

Op het moment dat de vrouw met jou is/als je reageert gaat ze zich kostbaar voelen.

Het doel van een sms is flirten, een connectie krijgen en zorgen dat de vrouw aan je denkt. Maar ook nadat je haar nummer geregeld hebt en afscheid hebt genomen, het contact weer beginnen.

Je eerste sms is cruciaal. Probeer dit de volgende dag te doen en binnen max. 48 uur. Probeer hem niet te zwaar over te laten komen, dit kan door humor.

Probeer in plaats van veel te vragen, uitspraken te doen. Als je veel gaat vragen kom je in een soort ‘interview gesprek’ wat niet spannend en onaantrekkelijk is. Als je toch vragen stelt houd ze dan eenvoudig.

Door sms’jes kun je niet heel veel aantrekkingskracht opbouwen, maar wat je wel kunt opbouwen is het comfortabele gevoel wat ze bij je heeft.

Het handhaven en verbeteren van het comfortabele gevoel dat ze bij jou voelde is niet echt lastig.

Er zijn echter dingen die dit kunnen verpesten zoals proberen te vroeg plannen te maken, negatief reageren als ze niet kan afspreken.

JIJ bent de prijs, als ze je afzegt weet zij niet wat ze mist.

Ten slotte, het doen alsof jullie al een koppel zijn terwijl het niet zo is. Je moet te lieve dingen in het begin vermijden.

Dit zijn de tips die je gaan helpen succesvoller te worden met vrouwen.

1 Reactie op "Nu Heb Je Haar Nummer, Wat Nu?"

  1. Alexander

    says:

    Graag interesse in het e-boek.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *