Vrouwen Versieren in de Sportschool? Zo Doe Je Dat!

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je bent ijzer in de sportschool aan het tillen, en opeens komt die leuke dame die je vorige week zag trainen de sportschool binnen! De eerste keer dat je haar zag, wist je niet goed wat je ermee aan moest. Is het überhaupt normaal om vrouwen te versieren in de sportschool? Dat hangt ervan hoe je dat doet, en wij vertellen je hier hoe!

Dit artikel neemt verschillende tips met je door om het versieren van vrouwen in de sportschool helemaal niet raar of ongepast te maken. We kijken onder meer naar een plan van aanpak, gespreksstarters en andere gedragstips, zodat jij beter bent voorbereid wanneer je een leuk iemand tegenkomt die het net zo belangrijk als jij vindt om gezond te zijn!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Waarom is het niet raar om vrouwen te versieren in de sportschool?

Er zijn veel mannen die denken dat de sportschool een ongepaste plek is om vrouwen te versieren. Ze denken dat vrouwen liever met rust gelaten willen worden en dat een simpel gesprekje als snel kan overkomen als iemand lastigvallen. Dit hangt echter af van de vrouw,  de situatie, en de manier waarop je een gesprek start.

Net zoals er mannen zijn die niet vriendelijk zijn en geen zin hebben om met iemand te praten, zijn er ook sommige vrouwen die liever niet lastiggevallen willen worden. Dit kan wellicht onderdeel zijn van hun unieke persoonlijkheid of ze hebben gewoon hun dag niet. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit meer zeldzame gevallen zijn, en dus niet de norm.

“Stellen dat vrouwen geen tijd hebben voor een praatje in de sportschool, is net als zeggen dat alle jongens in de sportschool een beendag overslaan; het is een valse generalisatie!”

Denk dus ook niet dat vrouwen geen jongens willen ontmoeten in de sportschool. Dit is gewoon een slecht excuus van mannen die manieren verzinnen om onder het moeilijke uit te komen: het verlaten van hun comfortzone en met het meisje praten! Sterker nog, het feit dat je het lef hebt om een praatje te maken met de dame die je op het oog hebt, wijst erop dat je een uitzondering bent in vergelijking met al die mannen die de moed niet konden opbrengen om dat te doen.

Zou jij het immers erg vinden als een slimme, grappige en charmante dame naar je toe kwam om halverwege de training met je te praten? Natuurlijk niet! Je zou je hoogstwaarschijnlijk gevleid voelen. Ditzelfde geldt voor veel vrouwen; het maakt ze niet veel uit waar ze een man ontmoeten, zolang ze maar de mogelijkheid hebben om een interessant iemand te leren kennen.

1. Vind een gepaste en vriendelijke manier om het gesprek te starten

Eén van de belangrijkste aspecten van een vrouw versieren in de sportschool, is ervoor zorgen dat jij je op de juiste manier weet te introduceren. Jouw eerste indruk kan je maar één keer maken, wat betekent dat je jouw introductie goed afstemt op de desbetreffende locatie. Aangezien iedereen bezig is met zijn eigen dingen in de sportschool, zorg je ervoor dat je het juiste moment vindt.

Ben je van plan om een vrouw in de sportschool te benaderen, doe dit dan slim en op een gepaste manier. Benader haar natuurlijk niet als ze midden in een set zit of volledig is gefocust op een intense cardiosessie. Wacht in plaats daarvan even af en praat met haar als ze klaar is of aan het rusten is na een set.

“Stoor ik?” is een behouden en vriendelijke manier om te controleren of de ander tijd voor je heeft en zich niet lastiggevallen voelt. Haar bevestigende antwoord geeft jou de mogelijkheid om het gesprek voort te zetten of haar weer gedag te zeggen. Dat hoeft je overigens helemaal geen afgewezen gevoel te geven! Het kan immers zijn dat ze zich volledig wil concentreren op haar training.

“Hoi, ik heb je hier eerder zien trainen. Ik ben <jouw naam>. Hoe gaat het met je work-out?”

Op het moment dat je de opening hebt gevonden, probeer je de dialoog aan te gaan, in plaats van haar te versieren. Dit kunnen we ook wel de indirecte aanpak noemen. Begin een gezellig praatje door haar iets te vragen over haar training of geef haar een vriendelijk en klein complimentje over haar inzet.

De gespreksstarter hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een simpele groet is vaak veel effectiever dan een clichématige oneliner die je overduidelijk van het internet hebt gehaald. Wees jezelf en probeer aan te voelen waar je het praatje naartoe kan sturen. Houd je hoofd koel en zorg ervoor dat jouw verbale communicatie duidelijk is en zelfverzekerd overkomt.

Het voordeel van de indirecte benadering is dat ze hierbij de mogelijkheid heeft om jouw persoonlijkheid te ontdekken zonder de druk van het versieren te voelen. Als je dit op de juiste manier speelt, dan kan ze snel realiseren dat je een coole kerel bent, waardoor je een goede verstandhouding kan opbouwen. Deze aanpak hoeft niet meer dan vijf minuten te duren. Als je voelt dat de vibe op een hoogtepunt is, vraag dan gerust om haar nummer, zodat je de mogelijkheid hebt om op een ander tijdstip samen iets leuks te doen.

Je kan ook het besluit nemen om aan de slag te gaan met een directe benadering. Op deze manier kan je eerlijk zijn en haar vertellen dat je naar haar toe bent gekomen omdat ze er leuk uitziet. Je kan hieraan de voorkeur geven omdat dit een directe en korte benadering is die direct prijsgeeft dat je interesse in haar hebt. Hierdoor kun je sneller uit een ongemakkelijke positie komen en kan een bondig gesprek gemakkelijk leiden tot een afspraakje.

Je kunt bijvoorbeeld iets zeggen zoals: “Hey! Omdat ik niet te veel van je tijd in beslag wil nemen, wil ik je alleen even zeggen dat ik je er leuk uit vind zien! Lijkt het je leuk om later eens iets leuks samen te doen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen?” Toon is hierbij van cruciaal belang en is het vooral belangrijk dat wat je zegt, past bij jouw identiteit.

Onthoud dat de directe aanpak enige vaardigheid vereist. Hoewel je jouw intentie met maar weinig woorden hoeft duidelijk te maken, is het belangrijk dat je jouw lichaamstaal onder controle hebt en ervoor zorgt dat je oogcontact maakt, glimlacht en ontwapenend overkomt.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

2. Een ontwapende houding

Als je succesvolle sociale interacties met wie dan ook wilt hebben, dan is het belangrijk dat je een ontwapende houding aanleert. Wanneer je in staat bent om ontwapenend te zijn, dan betekent dit dat je een kalmte uitstraalt die een gevoel van opluchting overbrengt, waardoor de ander zichzelf kan zijn. Wanneer je ervoor zorgt dat je dit op een authentieke manier doet, dan kan je zelfs een degelijke verstandhouding creëren met moeilijke en onvriendelijke personen!

Een ontwapende houding kan erg effectief zijn omdat veel vrouwen een defensieve houding kunnen aannemen wanneer een man met al zijn denkbare macht en pracht probeert een vrouw te versieren. Wanneer je als man een te hoge dunk hebt van jezelf, dan zullen leuke en intelligente vrouwen dit aanvoelen en hier al snel op afknappen. Een ontwapende houding bereik je door non-verbaal over te komen als een warme, nederige en oprechte man.

Ontwapenend zijn betekent dat je in staat bent om gewoon jezelf te zijn en dat jouw ego niet de overhand neemt. Veel daarvan komt neer op het maken van oogcontact, een goed geplaatste glimlach, gezichtsuitdrukkingen, stemgeluid, en de manier waarop je jouw lichaam positioneert en beweegt.

Verbale ontwapeningstechnieken baseren zich vaak op empathie, begrip en een goed luistervermogen. Leg je focus op wat ze zegt en wat ze hiermee bedoelt, benadruk dat je haar gehoord hebt door te knikken of enkele van haar punten te herhalen en die aanknopingspunten te gebruiken om jouw mening te ventileren.

Vele leuke gesprekken komen voort uit oprechte interesse en een goed gevoel voor de persoon met wie je communiceert. Dit zal ertoe leiden dat je niet zoveel hoeft na te denken en het gesprek vanzelf vloeit. Hierbij is het extra belangrijk dat je doorhebt dat jouw aanpak onschuldig is en je niets te verliezen hebt! Haal de druk van je schouders en wees dus niet bang dat een gesprek niet leidt tot de resultaten die je had gehoopt.

3. Veelgemaakte fouten om niet te herhalen

Zoals je misschien al hebt gemerkt, heeft elke omgeving waarin je vrouwen benadert zijn eigen selectie aan zaken waarmee je rekening moet houden. De sportschool kent een aantal karakteristieke normen en waarden die belangrijk zijn om te weten als je vrouwen wilt versieren. Als laatste onderdeel van dit artikel vertellen we daarom wat je vooral niet moet doen.

Ongewenst advies geven over haar training

Er zijn sommige mannen die vrouwen in de sportschool proberen te benaderen door hen advies te geven over de manier waarop ze hun training uitvoeren. Het kan echter zijn dat een vrouw helemaal niet openstaat voor jouw advies. Ze heeft jou immers niets gevraagd! Hoewel vriendelijk advies zijn plaats heeft, kan je dit beter niet als een versieringstechniek gebruiken.

Ongevraagd commentaar over haar trainingsvorm is geen acceptabele begroeting. Hierdoor kan een vrouw al snel een gesloten lichaamstaal gaan vertonen en kan het zijn dat ze niet onder de indruk zal zijn van je kennis, en ze zich zelfs beledigd of geïrriteerd voelt. Niemand houd van betweterij en iemand die zich uitslooft. Nogmaals, vriendelijk en suggestief advies geven hoeft helemaal niet verkeerd te zijn, maar is beslist geen gespreksstarter.

Ervan uitgaan dat een vrouw jou zal benaderen

Veel jongens en mannen vinden het prettig om in hun comfortzone te blijven zonder concrete stappen te ondernemen. Maar hier komt de harde waarheid: zelfs als een vrouw je er leuk uit vindt zien, zal ze je zelden benaderen en jou beginnen te versieren! Het kan zeer goed uitziende mannen uiteraard wel eens overkomen, maar meestal zullen vrouwen slechts signalen uitzenden om je te laten weten dat ze geïnteresseerd in je zijn. Het is dus aan jou om haar te benaderen en iets te laten gebeuren.

De sportschool als een plek om te versieren, in plaats van te trainen

Aangezien de sportschool door de meeste mensen niet direct wordt gezien als een plek om sociale contacten op te bouwen, is het belangrijk om niet te hard van stapel te lopen. Onthoud dat je in de eerste plaats in de sportschool bent om te trainen, niet om te flirten. Sterker nog, als jij je volledig stort op het versieren van vrouwen in de sportschool, kan je zelfs zo overkomen dat je als ongewenst wordt beschouwd en je de deur wordt gewezen!

Zorg er dus vooral voor dat je subtiel blijft en niet wordt gezien als iemand die alleen de sportschool bezoekt om vrouwen te proberen te versieren. Op deze manier voorkom je lastige en ongemakkelijke sociale situaties die je natuurlijk koste wat het kost wilt vermijden. Als je aantrekkelijk wilt zijn voor vrouwen, dan moet je er immers voor zorgen dat je sociale signalen, normen en waarden goed leert kennen.

Begrijp dus dat je hoofdzakelijk in de sportschool bent om te komen trainen en het geen kwaad kan om een simpel praatje te maken met anderen. Zolang je organisch te werk gaat en positieve verbindingen weet te maken met je omgeving wanneer daar ruimte voor is, hoef je je nergens zorgen over te maken!

Jezelf beschouwen als niet goed genoeg

Tenslotte willen we afsluiten met het volgende: denk nooit dat je het niet waard bent! Zelfs als je meerdere afwijzingen voor de kiezen krijgt, moet je dit niet je zelfvertrouwen laten aantasten. Denken dat je niet goed genoeg bent, zal je nooit helpen om een aura te ontwikkelen dat vrouwen weet aan te trekken.

Eén van de beste dingen die je kunt doen om dit gevoel uit je denkwijze te verwijderen, is jouw persoonlijke ontwikkeling vooropstellen en werken aan de beste jou. Ga aan de slag met het lezen van boeken, een gezond dieet, voldoende lichaamsbeweging, interessante projecten en andere dingen die jou een beter mens kunnen maken. Het belangrijkste is immers dat jij je op je gemak voelt met jezelf en zelfliefde kent, zodat je ook in staat bent om anderen lief te hebben!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d