Waar Neem Ik Haar Naartoe?

Vrouwen houden van een beetje spanning en avontuur, dus onthul nooit wat je precies gaat doen. Ook al ben je maar van plan om een drankje te doen in een kroeg, simpel, maar er zijn alsnog manieren om dit spannend te houden.

Alhoewel, alleen een drankje doen is niet al te boeiend. Het kan wel, maar hou het niet al te lang op alleen een kopje koffie in de Starbucks, bij wijze van.

Maak spontane suggesties, verras haar door iets avontuurlijks te gaan doen.

Nodig haar uit in jouw wereld, neem haar mee op een fantasie zodat ze al haar dagelijkse bezigheden en irritaties vergeet.

Met jou is het onvergetelijk, ze weet dat ze samen met jou het echt leuk gaat hebben. Ze is al met je op een date, dus het is aan jou om het niet te verknallen!

Originaliteit

Naar een café gaan is best standaard, ik zou niet voorstellen om naar een discotheek te gaan, teveel ‘stoor’ factoren. Je wilt natuurlijk rustig de tijd nemen om elkaar te leren kennen.

Uit eten? Wow, in welke romantische komediefilm doen ze dat niet? En naar de bioscoop gaan: slechtste idee aller tijden voor een date. Je zit twee uur lang naast elkaar, alleen maar stil zijn en dan als je een poging waagt om fysiek te gaan escaleren is het gelijk super creepy!

Wat dan wel?

Artis vind ik persoonlijk een super mooie plek om op een date te gaan. Exotische dieren, grappige beestjes, enge insecten en je blijft in beweging. Om in een wereldje te zitten dat even anders is dan die van de realiteit buiten het park.

Schaatsen is super leuk, hier heb je ook de gelegenheid om haar vaak bij de hand vast te grijpen of haar op te vangen als ze bijna uitglijdt.

Nemo, wetenschapsmuseum, het grote groene schip in Amsterdam. Hier kan je ook een ontzettende leuke dag van maken en er zijn heel veel interessante activiteiten om samen te doen. Er is namelijk ook een nieuwe ”seks-oriëntatie” afdeling 😉

{Dit zijn maar wat voorbeelden van originele gelegenheden, je mag uiteraard je eigen inbreng geven}

Spontaniteit en Onverwachts Zijn

Wanneer je met haar voor de eerste keer afspreekt  stel ik dan voor om bij een café in de stad af te spreken. Zij denkt dan dat jullie daar wat gaan drinken, maar nee hoor, je vertelt haar: ”Kom, we gaan.” Je biedt vervolgens je arm aan, zij haakt in en je neemt haar dan mee naar wat je van plan bent.

Onderwerg verras je haar om spontaan een winkel binnen te gaan. ”Oh wow, dit shirt is zo cool! Als ik deze nu aan het dragen was zou het echt wel matchen bij jouw handtasje 😛 ”Trouwens, hoe vind je deze roze jurk bij mij staan? 😛

Dit zijn voorbeelden van grapjes die ik zou maken omdat het ook bij mij past, ik stel natuurlijk voor om je eigen grapjes te verzinnen. Het hoeft ook niet perse een kleding zaak te zijn, er is zelfs veel lol te beleven in een boekenwinkel, neem dan een kijkje op de afdeling ”erotica”.

Ik wens jou veel succes en plezier op je date!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *