Waarom Je Niet Teveel Alcohol Moet Drinken

Een vrouw met veel bierJe kent het vast wel: het is zaterdagavond, en je gaat met je vrienden eens lekker dronken worden.

Het is natuurlijk hartstikke gezellig, en jullie hebben veel lol, maar je bent helaas niet meer zo scherp, en het schiet daardoor niet echt op met de dames.

Je kunt daarom veel beter een avond geen (of weinig) alcohol drinken, want zo kun je vaak veel en makkelijker vrouwen versieren. Lees in dit artikel waarom!

Op stap om dronken te worden…

Ik weet nog goed dat ik vroeger ieder weekend op stap ging om dronken te worden, en dat ik dan iedere keer hoopte dat ik door de alcohol veel meer durfde. Natuurlijk is het zo dat je veel meer durft als je wat alcohol op hebt, maar het nadeel daarvan is dat als je dan eindelijk naar een vrouw toe durft te stappen, je geen goede indruk maakt.

Een vrouw ziet maar al te snel of jij dronken bent of niet, en vindt het allesbehalve stoer dat jij de ‘moed bijeen hebt verzameld’ om dan daadwerkelijk naar een vrouw toe te stappen, als je genoeg alcohol op hebt.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat als je veel alcohol op hebt, je er ook veel slechter uit gaat zien.

Als ik veel alcohol op heb, zie ik er vaak veel witter uit op het eind van de avond, en krijg ik vaak erg rode ogen.

En dat is natuurlijk niet wat vrouwen willen zien ;).

Alcohol is erg ongezond!

Ook is het zo dat (te veel) alcohol erg ongezond voor een mens is.

De lever heeft het meeste ‘last’ van grote hoeveelheden alcohol. Als de lever in grote mate te maken krijgt met alcohol, zal deze op den duur minder goed functioneren, en kun je last van je lever krijgen.

Je moet niet vergeten dat alcohol een giftige stof is, en die daardoor de spiercellen in het hart ernstig kan aantasten. Als je teveel alcohol gebruikt, kan dat leiden tot een ernstig verzwakte hartspier.

De hartspier is dan minder goed in staat om krachtig bloed te pompen.

De kater…

Laten we de welbekende ‘kater’ ook niet vergeten. Deze is natuurlijk ook altijd geen pretje, en als je naast een mooie vrouw wakker wordt, en je hebt niets anders dan koppijn en je moet overgeven, is dat natuurlijk niet erg aantrekkelijk voor de vrouw ;).

De grootste reden dat ik eigenlijk vrijwel geen alcohol drink tijdens het uitgaan, is de reden die ik in het begin van het artikel heb uitgelegd.

Je bent veel minder scherp.

Als je dus een vrouw wilt versieren, en je kunt geen goede opmerkingen verzinnen, scoor je alleen maar minpunten.

Vrouwen proberen je altijd te testen, of jij wel in staat bent om een goede vriend voor haar te zijn. En als je niet aan deze test kan voldoen, is het vaak afgelopen.

Je denkt niet meer helder na

Als je teveel alcohol op hebt, en je kunt niet meer helder nadenken, heb je dus al gauw een probleem ;).

Er is natuurlijk niets mis mee om op een avond een paar biertjes te drinken om in de stemming te komen, maar probeer het een beetje op een minimum te houden, zodat je makkelijker vrouwen kunt versieren ;).

Plus, als je zegt dat je geen alcohol drinkt maak je vaak nog een goede indruk ook.

Wil je weten hoe je op een goede manier vrouwen kunt versieren? Wil jij de geheime technieken leren waardoor je iedere vrouw kunt versieren?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *