Hoe Vrouwen Versieren Je Waarde Verhoogt

Als we aan seks denken dan denken we aan plezier. Maar seks is niet alleen een bron van lust en plezier. Het vertegenwoordigd ook sociale waarde.

Van welk persoon zou je liever dating advies willen? Van een maagd die slecht is met vrouwen of een man die wekelijks succes heeft  met aantrekkelijke vrouwen?

Lees in dit artikel waarom goed zijn met vrouwen positieve invloed heeft op al je levensbehoeften.

Beeld je eens in dat je op een verjaardagsfeest staat en je ziet opeens een man binnenkomen met twee prachtige vrouwen aan zijn zijde. Hij feliciteert de jarige job en schenkt vervolgens wat drinken in voor de dames die bij hem zijn.

Van al de mannen die op het feestje aanwezig zijn, welke man zal de meeste aandacht krijgen?

Welke man zal de minste behoefte hebben aan contact en validatie van andere mensen?

Juist.

Wanneer je in onze samenleving je regelmatig begeeft met lekkere vrouwen dan wordt dat gezien als een vorm van status en macht.

In iedere Hollywoodfilm ben je de held als je die lekkere chick weet te veroveren en in iedere reclame wordt er geadverteerd  met slanke aantrekkelijke vrouwen.

Het is de zakenman met zijn model, de voetballer met zijn harem en de rockster met zijn groupies dat onze aandacht weet te trekken. Het is de natte droom van iedere vrijgezelle man.

Je daadwerkelijk omgeven met dit knappe vrouwen zorgt dus voor de nodige sociale waarde.

Sekswaardigheid Verhoogt Je Waarde 

Vrouwen denken al snel te kunnen krijgen wat ze willen. Vol trots zullen ze tegen een vriendin zeggen dat ze die man om hun vinger hebben weten te binden. Hij betaald het uiteten, koop kleding voor haar en neemt haar overal mee naartoe.

Maar dan ziet ze die onbereikbare man op de verjaardag. Hij heeft wat mysterieus. Wie is deze man en waarom heeft hij twee vrouwen met zich meegenomen?

Het zijn vragen die onmiddellijk in het vrouwenbrein zullen opkomen.

Wanneer een vrouw ziet dat een man aandacht krijgen van andere vrouwen, dan zal ze automatisch meer geïnteresseerd in hem zijn.

Hij moet immers wel leuk zijn anders zouden die knappe vrouwen niet bij hem blijven!

Er vindt al een soort van selectie in haar hoofd plaats. Het feit dat andere vrouwem hem leuk vinden is voor haar een indicatie dat hij wel betrouwbaar en leuk moet zijn.

Seks Als Ultieme Vrouwelijke Overgave

Seks kan worden gezien als de ultieme overgave van een vrouw aan een man.

Als een vrouw zich volledig overgeeft aan een man en seks met hem heeft dan riskeert ze haar eigen waarde in de ogen van andere mensen.

Het is deze sociale conditionering dat ervoor heeft gezorgd dat vrouwen op hun hoede zijn om seks met een man te hebben.

Een man die regelmatig het bed induikt met een vrouw wordt gezien als een held, ben je een vrouw en heb je regelmatig een one night stand, dan ben je een slet.

Met deze wetenschap begrijp je dus dat het voor een vrouw veel belangrijker is om haar imago in stand te houden.

Dat is de reden dat veel vrouwen zich wat arrogant opstellen tijdens het uitgaan. Ze willen niet meteen toegeven dat ze je leuk vinden en stellen zich wat ‘hardt2get’ op zodat ze tegen zichzelf kan zeggen dat je er voor hebt moeten werken.

Voor mannen geldt grappig genoeg juist het tegenovergestelde. Wanneer een man veel seks heeft met verschillende vrouwen, dan zal dat zijn waarde verhogen.

Ook vanwege het feit dat hij meer vrouwelijke keuze heeft en een vrouw ervoor zal moeten werken om zijn aandacht te krijgen.

Dit zorgt voor natuurlijke aantrekkingskracht.

Vrouwen zijn geconditioneerd door de maatschappij om te geloven dat ze zich aangetrokken zouden moeten voelen door man die een relatie met ze wilt. Maar haar emotionele kant zal beredeneren dat deze man weinig vrouwelijke opties heeft omdat hij zich volledig aan haar wil binden.

Dat is ook de reden dat een man nooit als eerste over een relatie moet beginnen.

Je aantrekkingskracht zal vervliegen als sneeuw voor de zon. Een vrouw zal er zelf over beginnen als de tijd er rijp voor en ze duidelijkheid van je wilt.

De Vrouw Als Blinde Vlek

Als een man een blinde vlek zou hebben, dan zou het zeker het vrouwelijke geslacht vrouw zijn. Je herkent het bij je vrienden (of bij jezelf misschien) vast wel. Wanneer een aantrekkelijke vrouw verschijnt ga je jezelf anders gedragen. Je probeert indruk op haar te maken en gaat gekke dingen doen om haar aandacht te trekken.

Sommige mannen krijgen de neiging om zich helemaal klem te zuipen, anders gedragen zich als clowns of willen heel graag aan het woord zijn om een vrouw te imponeren met ditjes en datjes.

Het is die schaarste in hun hoofd en de realiteit waarin ze het niet gewend zijn dat aantrekkelijke vrouwen zich om hun heen begeven.

Het trieste is dat veel mannen niet eens door hebben dat ze zich totaal anders gaan gedragen wanneer ze met aantrekkelijke vrouwen communiceren.

Misschien denk je dat je gewoon vriendelijk tegen haar bent, terwijl je in werkelijkheid je overdreven vriendelijk gedraagt. Je overspoelt haar met complimentjes die ze helemaal niet verdient en doet alsof  je je overal in kan vinden in hetgeen wat ze tegen je zegt.

Daarom wil je dus ook niet constant een vrouw achterna lopen op een feestje.

Wanneer je haar altijd volgt, dan creëer je een dynamiek waarbij ze het vanzelfsprekend vindt dat je haar constant volgt en daar ook vanuit gaat.

Je verliest hiermee je mannelijke dominantie. Als een vrouw even wegloopt wil je haar niet meteen volgen. Dit doe je alleen wanneer je het gevoel hebt dat je haar anders kwijt zal raken (omdat ze bijvoorbeeld flink aangeschoten is).

Op zo’n moment kun je ook met iemand anders even praten en vijf tot tien minuten wachten om te kijken of ze voor je terugkomt. Er is namelijk geen reden dat je niet later met haar zou kunnen praten. Helemaal wanneer je genoeg signalen van haar hebt gekregen dat ze je wel ziet zitten.

Als een vrouw je mee wilt nemen bij de hand omdat ze jou aan haar vriendinnen wilt voorstellen, dan ga je natuurlijk niet moeilijk lopen doen over het feit dat zij de leiding heeft.

Gebruik altijd je sociale intelligentie als graadmeter.

1 Reactie op "Hoe Vrouwen Versieren Je Waarde Verhoogt"

  1. William Poortmans

    says:

    Ze zullen ook zeggen wat een vrouwenzot is dat? Daar kan je geen stabiele relatie mee opbouwen want die neemt elke (mooie) vrouw mee. grtjs

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *