Paul Janka? Ontdek Zijn PUA Technieken

Paul JankaToen Paul Janka een jaar of twintig was deed hij eigenlijk maar erg weinig goed wanneer het op vrouwen aankwam. Hij wist de vrouwen maar niet op de juiste manier te behandelen en kreeg om die reden dan ook maar erg weinig voor elkaar.

Iedere keer dat hij een vrouw probeerde te versieren kwam hij in de problemen en maar zelden eindigde hij niet alleen in bed. De manier waarop Paul Janka de vrouwen aan probeerde te spreken werd over het algemeen gezien als bijna zielig en over de top, en slechts enkele vrouwen gingen er op in uit medelijden.

Uiteindelijk was dit natuurlijk niet een manier waarop hij door het leven wilde gaan, hij wilde net als veel andere mannen meer succes hebben bij de vrouwen.

Paul Janka Zag Het Licht

Uiteraard kwam er ook voor Paul Janka een dag waarop hij het licht zag. Op zijn werk kwam hij in contact met een collega die hem graag wilde helpen met het versieren en verleiden van vrouwen.

Net als zoveel mannen wist hij hier echter nog helemaal niets vanaf, en het duurde dan ook lang voordat hij de beginselen door begon te krijgen.

Het mooie hiervan was dat de vriend werkelijk alles voor hem leek te moeten spellen en voordoen, voordat hij er mee aan de slag kon. Pas na een relatief lange tijd zag hij daadwerkelijk het licht en begon hij zelf de technieken te verbeteren en op die manier meer succes te krijgen bij de verschillende vrouwen.

Paul Janka begon vanaf dat moment steeds beter te begrijpen hoe hij de vrouwen zo kon benaderen dat ze een gezellig gesprek met hem zouden hebben, en dat hij zelfs vrouwen kon gaan verleiden die hij nog nooit eerder gezien had.

Bovendien leerde hij heel goed hoe hij een aantal veelgemaakte fouten kon voorkomen om er zo voor te zorgen dat hij niet langer blauwtjes zou lopen. Hij herkende hierin veel van zijn eigen gedrag en zag op die manier natuurlijk goed in waarom hij zo vaak alleen was geëindigd.

Paul Janka’s Formule Tot Succes

Paul Janka biedt een uitleg die net zo gedetailleerd is als de uitleg die hij ooit zelf ontving om er voor te zorgen dat hij zelf begreep wat er diende te gebeuren. Hij zorgt er op deze manier voor dat elke man zijn adviezen zal kunnen begrijpen en toe zal kunnen passen in het contact met vrouwen.

Mannen kunnen onder andere van hem leren hoe ze een goede eerste indruk achter kunnen laten en hoe we nooit bij een vrouw hoeven te vertrekken zonder dat we hun telefoonnummer hebben. Verder richt hij zich heel duidelijk op een aantal fouten die door bijna elke man worden gemaakt.

Uiteraard is er ook aandacht voor de situaties waarin er een afwijzing plaatsvindt. En voor de kleding die we het best kunnen dragen om vrouwen succesvol te benaderen, en deze uiteindelijk natuurlijk op een slimme manier te kunnen verleiden aan de hand van de tips van Paul Janka.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *