Wat Doe Je Als Je Haar Nummer Hebt?

Mensen gaan over het algemeen uit om gezellig onder de mensen te zijn. Meestal is er toch nog een positieve bijkomstigheid waar mensen altijd wel rekening mee houden. Een leuk persoon ontmoeten.

Je hebt een leuke avond en je ontmoet ook nog een leuke vrouw. Kan niet beter toch? Uiteindelijk geeft ze ook nog haar nummer! Kan niet beter!

Toch zijn er heel veel mannen die denken dat ze al binnen zijn op dit moment. Dit is helaas niet waar, en het is belangrijk om over de telefoon het contact goed voort te zetten!

Wat moet je niet doen?

De allergrootste fout die mannen maken wanneer ze een nummer hebben, is ervan uitgaan dat ze al binnen zijn wanneer ze alleen maar een nummer hebben. Maar je moet twee dingen bedenken:

  1. Vrouwen zijn tijdens het uitgaan vaak aan het drinken en alles is leuk en aardig. Als ze in zo’n sfeer zitten met hun hoofd geven ze heel snel hun nummer weg zonder erover na te denken. Misschien is de vrouw die je gisteren erg leuk vond, vandaag helemaal niet meer in je geïnteresseerd.
  2. Vrouwen zijn stiekem ook heel gemeen. Wanneer ze gewoon van je af willen zijn en ook geen contact meer willen, en jij vraagt op dat moment hun nummer, vinden zij het lullig om ‘nee’ te zeggen. Daarentegen geven ze stiekem gewoon een niet-kloppend nummer zonder dat jij het door hebt!

Al met al… Een vrouw haar nummer hebben betekent niet dat je al binnen bent!

Laten we ervan uitgaan dat ze wel het goede nummer heeft gegeven en ze ook echt nog contact met je wil:

Mannen willen graag in een sms’je naar een vrouw heel veel kwijt en gebruiken dan dus ook het maximale aantal karakters dat je in een sms’je kunt gebruiken. Het maakt dan niet uit of de vrouw dan maar met dertig karakters reageert, wat vaak ook gebeurt. Daar reageren mannen dan vaak weer op met een heel verhaal, en reageren zo snel mogelijk. Wat vrouwen vaak doen, expres of niet expres, is langzaam reageren op je sms. Reageer dan zelf ook niet zo snel mogelijk!

Wat moet je WEL doen?

Dit is natuurlijk precies het tegenovergestelde van wat ik in de vorige alinea heb beschreven. Reageer altijd, maar gewoon iets later en langzamer dan dat zij doet. Hierdoor zal zij op jouw sms wachten, en niet andersom.

Wat hierin wel belangrijk is, is dat je niet een simpel sms-gesprekje hebt dat nergens op slaat. Probeer over de sms ook echt een emotionele band met een vrouw te krijgen en goede gesprekken waardoor ze echt wil weten wat je te zeggen hebt. En ook andersom. Dan is het ‘wachten met sms’en’ erg krachtig.

Ook is het goed als je niet hele verhalen stuurt als zij daar niet op ingaat en alleen maar droge korte sms’jes terug stuurt! Zorg bijvoorbeeld dat je maximaal maar één vraagteken in je sms hebt staan!

Wil jij nou weten wat je precies moet sturen om een vrouw in een emotionele staat te krijgen of hoe je überhaupt een nummer van een vrouw krijgt? Het eBoek van Jonathan geeft op beide vragen een goed uitgebreid antwoord!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *