Wat Is Jouw Doel Met Vrouwen Versieren?

Denk je er wel eens over na wat je nu eigenlijk wilt bereiken met vrouwen versieren? Ik vind het tof dat je mijn artikel leest.

Maar wat is de reden dat je op dit moment mijn artikel leest?

Puur ter vermaak, als motivatie of zoek je doelgericht naar specifieke dingen die jou kunnen helpen met Vrouwen Versieren?

Wat is het wat je op dit moment wilt bereiken?

Vraag jezelf eens af wat jouw doelstellingen zijn.

Wil jij je maagdelijkheid verliezen? Wil je het bed induiken met een x aantal vrouwen? Of ben je op zoek naar de ware liefde?

Wat Is Jouw Doel?

Misschien heb je wel andere doelstellingen die moeilijker zijn om te meten. Denk hierbij aan het krijgen van meer zelfvertrouwen en assertiever worden.

Of ben je enkel op zoek naar meer vrouwelijke sociale contacten?

Een doel is iets wat je zelf echt wilt. Het is iets dat jij als uniek persoon wilt bereiken.

Door zelf iets te willen onderscheid jij je automatisch van de doelen die door anderen en de maatschappij zijn opgedragen. Een succesvolle carrière is zoiets dat bij iedere Westerling is ingeprent.

Maar misschien heb jij wel hele andere doelstellingen in je leven.

Het stellen van doelen is belangrijk voor de uitwerking van het proces er naartoe.

Het uitgangspunt daarbij is dat wanneer jij jezelf doelen stelt, je meer je best gaat doen om dat doel te bereiken omdat het helder voor je is. Daarnaast zorgt het stellen van doelen voor feedback.

Visualiseer je doel als een statement die ingekaderd zit in een schilderij en aan de muur hangt in je woonkamer.

Iedere dag weer wordt je ermee geconfronteerd en is het een motivatie én herinnering om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt.

Praktische tip: Koop een klein whiteboard en hang deze op in een privéruimte (badkamer) waar je iedere dag moet zijn.

Schrijf daar jouw doelstellingen op. Desnoods print je het uit en plak je het op je beeldscherm of stop je een briefje in je portemonnee. Zo wordt je er iedere dag aan herinnerd en verlies je je doel niet uit het oog.

Wees Consistent

Veel mensen hebben een doel voor ogen, zetten zich er maar voor 50% voor in, komen erachter dat de weg er naar toe zwaarder is dan ze hadden gedacht en stoppen er binnen de kortste keren weer mee als het even tegenzit.

Afvallen is zoiets waar bijna iedere Nederlander wel eens over heeft nagedacht om eraan te beginnen.

Hoeveel mensen die spelen met de gedachte om gewicht te verliezen zijn er na een jaar daadwerkelijk afgevallen? Verdomd weinig!

Er zijn twee zaken die bij ieder doel enorm belangrijk zijn en je nooit uit het oog moet verliezen:

 1. De reis er naartoe
 2. Het behalen van de doelstelling

Veel mensen zijn enkel gefocust met nummer 2: het behalen van de doelstelling. Ze vergeten te genieten van de rit er naar toe. De reis er naartoe is namelijk misschien nog wel belangrijker voor jou.

Je leert, probeert en doet ervaring op in moeilijke situaties waarin je nog nooit gekomen bent.

Het maakt je sterker en geeft je uiteindelijk meer zelfvertrouwen omdat je de volgende keer weet hoe je met die situatie om moet gaan. Dit zijn die belangrijke momenten waarin je werkelijk groeit!

Geniet van Het Proces!

Soms geeft het behalen van je doelstelling je minder tevredenheid en plezier dan de kleine successen die je hebt behaald onderweg er naar toe.

Besef dat het ook niet erg is om halverwege te stoppen. Vooral niet als je jezelf een zware doelstelling hebt opgelegd.

Het feit dat jij jezelf eens goed bij de ballen hebt gepakt en een uitdaging niet uit de weg gaat, is al de complimenten waard.

Daarbij verander je gedurende je reis.

Als je terug kijkt en jezelf vergelijkt met het beginpunt en waar je nu staat, dan zie je dat je veranderd bent.

En dat noemen we nu zelfontwikkeling!

Hou het proces van je doelstellingen behalen simpel maar wel effectief.

Zonder motivatie en diepe verlangens zul je nooit aan de reis beginnen. Dat is waar het allemaal om draait.

Een sterk verlangen dat jou genoeg motiveert om actie te ondernemen zodat jij je doelstelling kunt behalen.

Dát is in mijn ogen het belangrijkste wat er is. Dat vlammetje wat niet dooft wanneer het even tegenzit.

Zolang die blijft branden kun je alles aan en vindt ook jij het geluk!

Wat motiveert jou en wat wil jij bereiken met Vrouwen Versieren? Laat het me weten in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd en hoor het graag van je!:)

9 Reacties op "Wat Is Jouw Doel Met Vrouwen Versieren?"

 1. Zohopelooshelpme

  says:

  Ik ben verliefd op een meisje en ben al 3 jaar op haar maar ik flirte niet maar nu ben ik 2 maanden bezig en ze zei je bent mijn aller aller aller aller beste vriend en ik dacht YAY ze is verliefd op mij morgen ga ik het haar zeggen maar die ochtend zei ze dat ze net iemand leerde kennen en die was voor mij die zijn nu koppel wat moet ik doen ??? REACTIE'S PLEASE

  • Jonathan Johnson

   says:

   Als een vrouw zegt dat jij haar allerbeste vriend bent en jij wilt een relatie met haar zit je duidelijk in de friendzone.

   Mannen die in de friendzone komen zijn eigenlijk altijd mannen die niet of veel te laat hun intenties laten zien bij een vrouw. Dit doen ze vaak omdat ze bang zijn afgewezen te worden... met name als ze het idee hebben veel geïnvesteerd te hebben en vooral omdat ze in schaarste leven met vrouwen en niet het idee hebben dat er ook andere leuke vrouwen zijn.

   Ze willen eerst dat de vrouw hen lief en aardig vindt en pas na een hele lange tijd laten ze zien dat ze eigenlijk meer van haar willen.

   De vrouw heeft je dan allang in het hokje van vriendschappelijkheid gestopt en het is lastig om dit om te zetten naar een liefdesrelatie.

   Wat ik zou doen is het volgende:

   1) Een aantal weken wat meer afstand nemen.
   2) Een make-over doen qua kleding, misschien nog een vakantie'tje pakken etc.
   3) Daarna weer actiever contact met haar hebben en je echte intenties tonen. Je doet dit bijvoorbeeld door dicht tegen haar te gaan staan en haar te zoenen. Ga geen dingen zeggen als 'wil je verkering met me?'. Je moet het niet vragen, je moet het doen en je ziet vanzelf of ze positief reageert. Vraag ook nooit waarom ze geen relatie wilt. Dat kan je beter achterwegen laten want aan het antwoord van haar zal je niets hebben.

   Op dit moment zal ze inderdaad vertellen over haar dates want jij bent ten slotte haar beste vriend en vrienden praten over dat soort zaken. Ze voelt nu geen aantrekkingskracht voor je met je huidige houding. Als je die veranderd, komt dat mogelijk wel.

   Onthoudt dit goed, er is met een vrouw al vrij snel een korte periode waarin jij de volgende stap moet nemen. Doe je dat niet dan sluit 'psychologisch' gezien de deur voor haar. De aantrekkingskracht die ze in het begin voor je voelde, is weggevloeid. Na deze periode kost het extra veel moeite om haar alsnog te krijgen, zelfs vaak zoveel extra moeite dat een nieuwe vrouw ontmoeten veeeeeeel makkelijker en sneller is.

 2. Jean-Paul

  says:

  raar ik had een hele reactie uitgetypt en die is nu weg en dus heb ik geen reactie,.
  het zal wel karma zijn

 3. Sebastiaan

  says:

  Zohopelooshelpme,

  Get over it. Het doet pijn, maar als ze echt niet wilt... Ik heb dat ook diverse keren gehad. De keuze is aan jou om haar los te laten of de aanpak drastisch te gaan veranderen... Ik zeg je: Je kunt haar alsnog krijgen, en er zijn genoeg manieren om dat voor elkaar te krijgen...

  Ikzelf ben heel erg hard op mijn gezicht gegaan bij een vrouw, omdat zij de indruk wel maakte dat ze me wel leuk vond, en intussen derden gebruikte om ijskoud te zeggen dat ik totaal geen kans had.

  Maak de balans op. Ikzelf ben niet de man die een vrouw in gaat pikken. Genoeg vrouwen, genoeg kansen en je komt zelfs over hopeloos verliefd zijn heen.

  De producten van deze site zijn aan te raden. Ik heb er een vrouw mee binnengehaald. En het was eigenlijk alleen maar een test of de versiertechnieken werken.

  Trouwens ook 'wraak' op die vrouw die anderen gebruikten om me ijskoud af te wijzen, maar of ze het merkt... Zij ziet het niet als wraak tot ze mij met een ander ziet, want dan heeft ze veel spijt!

 4. victor

  says:

  mijn doel is een lief schattig meisje te vinden voor een relatie maar tot nu toe enkel lekkere sletten in bed gekregen. Eerst lijken ze onschuldig tot je ze beter leert kennen. geen relatie materiaal!

  Heb het relatie doel opgegeven. 2-3 fuckbuddys onderhouden en daarbovenop flirten met andere dames is best spannend. Heb zelfs geen nood meer aan een relatie, laat staan dat ik verliefd word.

  mijn doel is nu gewoon lol trappen tot ik het kotsbeu ben en terug wil binden. Zou ik het volhouden tot mijn 25ste?

 5. Dejan

  says:

  Ik kom altijd iemand tegen die niet meer wil dan 1 avond zoenen en meer niet. Of dat ze niet weet wat ze wil. Ik ben d’r klaar mee. Kost mij veel tijd en uiteindelijk niks.

 6. jasper

  says:

  hey van dat whiteboard vind ik echt een super tip nooit niet aan gedacht! want ik wou altijd al doelen stellen voor mezelf, maar wist niet goed hoe het best aan te pakken, maar dan ga ik gewoon voor elke dag opschrijven wat ik moet doen voor dichter bij mijn doel te komen. en dit savonds dan te kunnen doorstrepen.

  zou dit werken of zijn gewoon afbeeldingen beter om meer een visueel effect te krijgen naar je doel?

  en ja ik moet eerlijk zijn ik wil ook doodgraag gewoon een fuckbuddy. maar het blijft elke keer opnieuw maar bij kussen en niks meer. en is echt rot! weet niet wa ik verkeerd doe.. de dag nadien als ik dan sms zit ze ook meer in een long fuse en reageert ze bijna niet meer.

 7. Missdior

  says:

  Ga nu 1 jaar met een jongen. Eerst was het puur sex deden we niks gingen ook niet samen uit.sinds een halfjaar zijn we closer geworden. Ik heb m ook verteld dat ik gevoelens voor hem heb en dat ik afstand wou hij vond dat goed maar uiteindelijk zijn we closer geworden, dit was een half jaar geleden. Nu gaan we samen uit blijf bij hem slapen, als we uitgaan claimt hij ook ik ben van hem. Zijn vrienden en broers behandelen me met respect. Nu zij ik in 2015 stop ik ermee. Hij vond dit heel erg hij wil absoluut niet stoppen maar wil ook niet meer dan dit zegt hij. Hij zegt ook dat het eerst om de sex ging maar dat is veranderd. Hij vind t ook niet leuk dat ik met andere mannen date. Is hij verliefd?? Ik weet niet wat ik hier mee aan moet. Iemand?

 8. Daan

  says:

  Beste Missdior,

  Je verteld niet je leeftijd en mogelijk da je een mooie jonge stoot bent waarmee menig man graag het bed in duikt, maar toch raad ik je aan je relatie met deze man te koesteren. Vooral omdat jullie beiden diepere gevoelens voor elkaar hebben dan jullie willen toegeven en wanneer je daarmee aan de haal gaat leidt dat tot ruzie en uiteindelijk tot het uiteen vallen van jullie mooie relatie.
  Om een lang verhaal kort te maken; dan sta je met lege handen.
  Maak met elkaar de afspraak da je af en toe eens met een ander flirt maar aan elkaar trouw blijft. Dat voorkomt een hoop ellende.

  Succes,
  Daan

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *