Haar Interesse Behouden

Man doet leuk tegen vrouwHoe behoud je nou eigenlijk de interesse van vrouwen? Hoe zorg je er voor dat ze je niet beu raakt? Wil je anders zijn dan andere mannen, en dingen met vrouwen doen die nog nooit iemand met haar gedaan heeft in een bar?

In dit artikel leer ik je een aantal leuke dingen die je met haar kunt doen, waardoor haar interesse in jou alleen maar stijgt!

Veel mannen weten niet hoe ze vrouwen op een leuke manier moeten bezig houden. Ze gaan dan allemaal saaie vragen stellen, wat er alleen maar voor zorgt dat de vrouwen hun interesse verliezen, en op zoek gaan naar andere manieren om plezier te hebben tijdens een avondje stappen.

Wees niet zoals deze mannen, en behoud haar interesse op een leuke manier.

Een manier waarop je haar interesse kunt behouden is door een aantal leuke spelletjes te spelen. Je zult misschien denken dat spelletjes kinderachtig zijn, maar dat is het helemaal niet!

Vrouwen houden er namelijk van om spelletjes te spelen. Een ander leuk gegeven is dat je elkaar beter leert kennen door een uur met elkaar een spelletje te spelen, dan dagen met elkaar te praten.

Een spelletje wat ik in dit artikel zal uitleggen is De Kubus.

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel.

Als jullie met elkaar staan te praten, zeg je dat het tijd is voor wat leuks. Vraag haar of ze weleens gehoord heeft van het spel ‘De Kubus’. Negen van de tien keer zal ze zeggen dat ze dit nog nooit gehoord heeft, dus kun je het spel gaan spelen.

Vraag haar om zich een landschap in te beelden. Zeg voor de rest niks, en als ze vraagt waarom ze dit moet doen, zeg je dat je dit later uit zal leggen.

Zeg dat in het landschap een kubus staat. Vraag haar hoe groot de kubus is, wat de kleur van de kubus is, waar het van gemaakt is en waar de kubus op het landschap staat.

Vervolgens vraag je haar zich een ladder in te beelden. Waar staat de ladder in verhouding tot de kubus? Waar is het van gemaakt en hoe groot is de ladder?

Er zijn ook bloemen. Vraag haar hoeveel bloemen ze ziet, hoe ze er uit zien, en wat de kleur van de bloemen is.

Ook is er een paard. Hoe ziet het paard er uit? Waar is het paard en wat is het aan het doen?

Als laatste komt er een storm. Waar is de storm? Beweegt de storm, wordt de storm groter, of juist kleiner? En hoe ziet de storm er uit?

Wat nu?

Je vraagt je nu waarschijnlijk af waar al deze dingen op slaan.

Eigenlijk is het heel simpel, want al deze dingen staan ergens voor. Leg nu uit waar al deze dingen voor staan.

De kubus staat voor haarzelf. Is het een grote kubus, dan vindt ze zichzelf behoorlijk belangrijk en goed.

De ladder staat voor haar ambitie. Is het een grote ladder, dan heeft ze veel ambitie. Is het een kleine ladder, dan heeft ze weinig ambitie.

De bloemen staan voor haar vrienden. Heeft ze veel bloemen voorgesteld, dan heeft ze veel vrienden, en vindt ze haar vrienden ook belangrijk.

De belangrijkste van allemaal is het paard. Het paard staat namelijk voor haar ideale ‘lover’. Hoe ziet het paard er uit?

De storm staat voor uitdagingen en problemen.

Probeer het eens uit op een vrouw. De vrouw zal het altijd grappig en erg interessant vinden.

 

9 Reacties op "Haar Interesse Behouden"

 1. durex

  says:

  Damn door zo een dingen uit te vinden komt er godnondedju waarschijnlijk een lang spannend intéressant gesprek op gang :-) 1. woord NICE !!!!!

  • Jacko

   says:

   Haha, ja dat is ook de bedoeling. Er komt altijd wel een leuk gesprek uit, en de vrouw is meestal erg verbaasd dat JIJ dit leuke spelletje weet!

 2. MrUnknown

  says:

  Hey, ik heb een vraagje. Moet je populair zijn om een moordgriet te versieren? Ik ben geen pispaaltje of zo, maar ik ben een normale jongen met vrienden zoals een ander, behalve op school, daar heb ik ook wel vrienden, maar niet zoveel als elke andere jongen op school, daardoor denk ik steeds dat vrouwen me dan niet willen...

  • Jacko

   says:

   Hoi MrUnknown,

   Over hoe je meiden op school kunt versieren heeft Tariq pas geleden een artikel geschreven wat je hier kunt vinden: vandaagvrouwenversieren.nl/meiden-versieren-op-school/

   In principe is het mogelijk om iedereen te versieren, je moet dan wel de juiste technieken toepassen. Eigenlijk is meiden versieren op school helemaal niet zoveel anders dan vrouwen versieren op andere locaties en tijdstippen. Het enige wat anders is, is dat het desbetreffende meisje jou misschien al kent, en je ongemerkt al een reputatie voor haar hebt opgebouwd.

   Op de vraag dat je populair moet zijn, denk ik zelf niet dat dat het geval is, als je maar vrienden hebt, en geen eenling bent. Ik ken het meisje natuurlijk niet, dus ik weet niet hoe zij in elkaar steekt.

   Niets is onmogelijk, alles kan!

   Succes!

 3. Maarten

  says:

  Dit is een truck van de bovenste plank! Ik verdiep me al 2 jaar in het versieren van vrouwen, heb er al voldoende gehad en een prachtige relatie gehad tussendoor. Nu ben ik opnieuw de jager aan het uithangen. Er waren wel 3 vrouwen die ik had verspild en waar ik nog weinig uit kon halen. Dankzij deze truck heb ik ze alle 3 meer dan ooit geinterresserd gekregen. Deze truck laat ze verbazen en nadenken tot uren na het spel. Soms wel dagen of weken. Succes garantie!

 4. Maarten

  says:

  Gebruiken dus!

 5. Sierra Hotel

  says:

  Dit was bizar!

  Ik was aan het kletsen met n ERG leuke meid die zat te wachten op haar lift naar huis. Normaal zou ik niet weten hoe ik de tijd vul.
  Om dit eens te proberen, gewoon omdat het kan, gooide ik het spelletje er in. En verzon bij de uitkomst een mooi verhaaltje. Ze was geboeid mee aan het doen en aan het luisteren. Toen ze weg moest vroeg ze mij mn nummer...

  's avonds toen ik in bed lag (ongeveer 3 uur geleden) kreeg ik ineens n whatsapp bericht. Van haar! Ze kletse over vanalles en ik deed mee. Ze kan goed koken en we hebben al een date afgesproken waarin ze mij het een en ander wilt leren over koken.
  Mijn god zó mooi....kan goed koken...en ze lijkt mij wel te zien zitten.

  (en ik ben écht geen held met vrouwen. In tegendeel)

  Goed truucje. ;)

 6. Joost

  says:

  Klinkt goed!
  alleen ik vraag me zo af.. stel je verzint wat leuke antwoordtjes en je zit er helemaal naast? veel bloemen... je zegt dan bijvoorbeeld dat ze veel vriende heeft in het leven die voor haar klaar zullen staan of wat dan ook. Stel nou, omdat je er nog niet zo goed kent, dat ze helemaal niet zoveel vrienden heeft en dat ze zich hierdoor juist een beetje ellendig kan gaan voelen. wat dan? is dit erg? of gaat het vrouwen hier eigelijk niet zo veel om en vinden ze het spelletje gewoon leuk? hmm....

 7. Dani

  says:

  Het is niet een exacte wetenschap Joost. De bedoeling is dat je haar vermaakt en daarbij het gevoel geeft dat jij anders bent!

  Wat ik leuk vind is om te zeggen dat het helemaal nergens op slaat dit verhaal , net voordat je vertellen gaat wat het allemaal inhoud. Dan krijg je waarachijnlijk een tik op je schouder. Maar zeker het waard.

  Dan zeg je gewoon nee het betekend weldegelijk wat, dan weer serieus en maak je het af. erg leuk vermaak.
  Soms klopt het ook nog dan is het helemaal leuk

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *