5 Redenen Waarom Ze Niet Uit Zichzelf Appt of Kortaf Is + 3 Tips

Je hebt net een leuke vrouw ontmoet. Via Tinder, in de kroeg, of in de club – hoe dan ook, jullie hebben het erg leuk samen. Je appt vaak met haar, hebt al een paar keer afgesproken, misschien wel seks gehad. Kortom: het gaat de goede kant op. Tenminste, dat dacht je.

Want opeens appt ze niet meer uit zichzelf, of reageert ze heel kortaf. Je hebt geen idee wat er aan de hand is: wat heb je in hemelsnaam verkeerd gedaan? Soms lijkt het alsof ze uit het niets kortaf reageert op WhatsApp. Hoe komt dat? In dit artikel vertel ik je 5 redenen waarom ze niet meer uit zichzelf appt of kortaf is!

Help, ze reageert niet meer!

kortaf1Het lijkt wel alsof het elke man overkomt: de vrouw met wie hij aan het chatten is, appt opeens niet meer terug. Of waar ze normaal altijd vroeg hoe je dag was, zegt ze nu niets meer uit zichzelf. Je gaat waarschijnlijk al snel de oorzaak bij jezelf zoeken. Wat heb jij verkeerd gedaan? Heb je iets lulligs gezegd, of ben je iets belangrijks vergeten?

Ik kan je vast verklappen: de kans is heel klein dat ze door één actie van jou kortaf wordt.

Tenzij je echt een grote fuck-up bent begaan, zoals haar ernstig beledigen, is er waarschijnlijk geen directe aanleiding waardoor ze niet meer reageert. Het is vaak een combinatie van factoren. Aan sommige van die factoren kun je wat doen, en sommige liggen helemaal buiten jouw bereik.

Hoe het ook zit; je gaat nooit uit jezelf kunnen uitvinden waarom ze plots niet meer uit zichzelf appt. Zij heeft zo haar eigen redenen, misschien is er iets ernstigs gebeurd waar ze je nog niet over heeft verteld.

Je gaat er in ieder geval niet achter komen door erover te blijven piekeren.

Hoe kom je er dan wel achter? Door dit artikel te lezen! Ik geef je de 5 belangrijkste redenen waarom een vrouw kortaf reageert op WhatsApp. Natuurlijk kan ik je niet garanderen dat dit ook voor jouw chick dé reden is, maar de kans is vrij groot.

Alleen weten waaróm ze kortaf is, is natuurlijk niet genoeg. Je wilt weten hoe je weer een leuk gesprek met haar kunt voeren, hoe je zorgt dat ze weer reageert. Daarom geef ik je aan het eind van dit artikel nog 3 tips over hoe je dat voor elkaar krijgt!

De beste Tinder openingszinnen gratis ontvangen?

De meeste mannen worden genegeerd op Tinder, vaak omdat ze de meest saaie en kansloze openingszinnen gebruiken.

Klik hier en ontdek de 50 beste Tinder openingszinnen waar vrouwen wél op reageren.

Reden 1: Ze vindt je niet leuk genoeg

Ik val maar gelijk met de deur in huis: het kan zijn dat ze je niet (meer) leuk vindt. Je hebt haar bijvoorbeeld ontmoet in de kroeg, en na een leuk gesprek heeft ze je toen haar nummer gegeven. Jij denkt: score, ze vindt me leuk, ik heb haar nummer! Maar voor haar hoeft dat niets te betekenen.

Sommige vrouwen geven aan jan en alleman hun nummer, en doen er verder niets mee.

kortaf2Het kan zijn dat ze nog een tijdje met je heeft geappt, puur uit fatsoen. Misschien vond ze het lullig om gelijk te zeggen dat ze je niet leuk vond, of om vanaf het begin niet te antwoorden. Dit kan ook op Tinder: eerst onderhield ze nog wel een gesprek met je, maar na een tijdje had ze er geen zin meer in.

En helaas durven veel vrouwen niet direct te zijn. Ze zijn bang om je ‘gevoelens te kwetsen’, door je direct te vertellen dat het niets gaat worden. Natuurlijk is je negeren niet veel beter, want nu weet je niet waar je aan toe bent. Helaas hebben niet alle vrouwen dat door, waardoor ze niet meer uit zichzelf appen en kortaf worden.

Nu wil ik je geen rotgevoel geven: soms kun je er gewoon niets aan doen. Je gaat nu eenmaal niet met elke vrouw een match krijgen. Dat geeft helemaal niets – je gaat gewoon op zoek naar een nieuwe chick!

Reden 2: Er is iets heftigs gebeurd

Zoals ik zei, kan het ook geheel buiten jouw macht liggen waarom ze kortaf is. Wie weet is er gewoon iets gebeurd in haar leven waardoor ze van slag is. Misschien is er iemand overleden, is ze haar baan kwijt, of doet haar beste vriendin kut tegen haar.

Wat er ook is, het zit haar dwars en ze kan of wil het er nog niet met je over hebben.

kortaf3Dit is natuurlijk een legitieme reden om even wat minder te appen, of kortaf te reageren. Maar leuker maakt ze het natuurlijk niet. Wat kun je doen in deze situatie? Sommige mannen denken dat “is er iets?” vragen de grootste doodzonde is die je kunt begaan. Dat valt echter hartstikke mee.

Je moet je pas zorgen maken als ze daarop reageert: “nee hoor, er is niets”. Dat is natuurlijk de grootste onzin, het is hartstikke duidelijk dat er wat aan de hand is. Ze reageert namelijk niet of minder. Maar wanneer ze zegt dat er niets is, kan het twee dingen betekenen:

 1. Er is wel iets, maar ze wil het niet tegen je zeggen (= ze vindt je waarschijnlijk niet meer leuk)
 2. Ze speelt hard to get (zie reden 4)

Daar kun je natuurlijk niets mee. Hoe je hiermee omgaat, dat vertel ik je verderop. Maar stel nu dat er inderdaad iets aan de hand is, en dat ze je vertelt wat. Wees dan lief voor haar. Vraag haar of er iets is dat je kunt doen om haar te helpen. Wees behulpzaam, maar niet opdringerig. Dan is de kans groot dat ze weer normaal met je gaat appen.

Reden 3: Je bent haar aan het spammen

kortaf4Misschien vind je deze vrouw wel echt ontzettend leuk. Je wilt zoveel mogelijk met haar chatten en altijd op de hoogte zijn van wat ze doet. Wat gebeurt er vervolgens: je bent haar aan het spammen. Je stuurt haar de hele dag door berichtjes, reageert binnen een minuut op haar berichten en raakt geïrriteerd als ze niet hetzelfde doet.

Spoiler: geen enkele vrouw vindt het leuk als je haar continu met berichtjes bombardeert.

Je enthousiasme wordt wel gewaardeerd, maar de manier waarop je dat laat blijken niet. Als reactie hierop wordt je chick alleen maar kortaf of appt ze niet meer uit zichzelf. Mijn advies: ga haar niet spammen op WhatsApp of Tinder. Je wint er niets mee en het irriteert haar alleen maar. Doe het even wat rustiger aan, en als ze je nog een kans geeft, appt ze vanzelf wel weer.

Reden 4: Ze speelt hard to get

Wij mannen lopen meestal onze lul achterna. Je kunt er lang of kort over praten, maar zo is het vaak wel: we zien een leuke vrouw, we proberen haar te versieren en haar op date of mee naar huis te krijgen. Vrouwen maken het vaak een stuk ingewikkelder.

Ze willen het je niet te makkelijk maken, wanneer je ze probeert te versieren. Dat komt doordat er nog steeds een negatief stigma heerst over vrouwen die mannen hun zin geven. Zij zouden ‘hoeren’ of ‘sletten’ zijn – en dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Helaas is het nog wel de norm die tegenwoordig heerst.

Daarom hebben vrouwen iets bedacht wat ze ‘hard to get spelen’ noemen. Ze laten niet gelijk zien dat ze geïnteresseerd in je zijn, maar proberen je dat met subtiele hints alsnog duidelijk te maken. Alleen zijn wij mannen niet gebouwd om subtiele hints te snappen. Die vliegen dan ook finaal langs ons heen.

kortaf5

Een manier waarop ze hard to get kan spelen is door minder te appen. Ze reageert wat trager op je berichtjes, appt minder uit zichzelf, en laat jou meer werk doen. Vrouwen doen dit om je eigenlijk te testen: vindt hij me leuk genoeg om moeite in me te steken?

Je kunt herkennen dat ze hard to get speelt aan o.a. de volgende zaken:

 • Ze reageert opeens minder snel, maar nog wel uitgebreid op je appjes
 • Ze appt minder uit zichzelf, maar reageert wel leuk
 • Ze doet opeens mysterieus
 • Ze daagt je uit in appjes (‘Misschien wil ik wel helemaal niet met je afspreken’)
 • Let op: als ze echt heel kortaf reageert, is ze waarschijnlijk niet hard to get aan het spelen!

Reden 5: Je wacht te lang met een move maken

Goed, je bent met haar aan het chatten op WhatsApp of Tinder. Dat is natuurlijk leuk en aardig, maar uiteindelijk wil je meer met haar. Je wilt met haar op date, het liefst meerdere keren, en je wilt graag seks met haar (maar dat zeg je natuurlijk niet letterlijk).

Als je te lang wacht met een move maken, kan ze op je afknappen.

kortaf6Sommige mannen die ik heb gesproken, wachtten letterlijk weken (soms zelfs maanden) voordat ze een vrouw mee uitvroegen. De kans dat ze ‘ja’ zeiden – als ze überhaupt nog zo lang met die mannen praatten – was ontzettend klein. Je bent meer een chatvriend geworden dan een potentiële date.

Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat ze nog potentie in je ziet. Je moet daarom snel op je doel afgaan. Heb je haar ontmoet op Tinder? Chat een week met haar, maximaal twee, en als het klikt vraag je of ze wat wil drinken. Simpel, laagdrempelig, en duidelijk. Je bent geïnteresseerd in haar en wilt graag in het echt met haar afspreken.

Heb je haar in de kroeg/club ontmoet, maar is het die avond niets meer geworden? En je hebt wel haar nummer? Vraag dan nog de volgende dag of ze met je af wil spreken. De aantrekkingskracht tussen jullie is dan nog vers in haar geheugen. Ze weet wat ze voelde toen je met haar praatte – dat gevoel wil je vasthouden. En wil ze niet afspreken? Jammer voor haar!

3 tips om te zorgen dat ze weer reageert of minder kortaf doet

Je weet nu de vijf belangrijkste redenen waarom ze kortaf is of niet meer uit zichzelf appt. Natuurlijk wil je ook weten wat je moet doen om haar weer aan het praten te krijgen op WhatsApp of Tinder. Dat heb ik in de onderstaande tips voor je op een rijtje gezet.

Tip 1: Vraag wat je kunt doen als er iets is

Zoals je in reden 2 kon lezen, kan er iets in haar leven zijn waardoor ze minder reageert. Het kan iets heftigs zijn, maar ze kan het ook gewoon druk hebben. Wat je in dat geval moet doen, is vragen of er iets is dat je kunt doen. Zelfs als ze in eerste instantie zegt dat ‘er niets is’, kun je deze vraag stellen.

Je laat dan zien dat je dingen voor haar over hebt, en dat je om haar geeft.

kortaf7Ook al zegt ze dat je niets voor haar kunt doen, alsnog heb je haar gerustgesteld. Ze weet dan namelijk wel dat je aan haar denkt, en dat is vaak al voldoende. Ga haar niet bombarderen met berichtjes (zie reden 3), maar vraag gewoon af en toe hoe het gaat. Je zult zien dat ze vanzelf weer meer gaat reageren. Je kunt ook vragen om af te spreken, om in het echt dingen te bespreken.

Blijft ze kortaf reageren, of volhouden dat er niets is? Tja, dan vindt ze je misschien gewoon echt niet zo leuk. Het kan in dit geval een smoesje zijn. Niet getreurd: er swipen nog genoeg vrouwen op Tinder!

Tip 2: Geef haar een koekje van eigen deeg

Heb je het gevoel dat ze hard to get speelt (reden 4)? Geef haar dan een koekje van eigen deeg. Reageer zelf minder snel, wees wat meer kortaf en app minder uit jezelf.

Je speelt hard to get terug, in plaats van toe te happen.

Hiermee laat je zien dat je niet desperate voor haar bent, maar juist het spelletje kunt meespelen. Anders ben je voorspelbaar, en denkt ze dat ze je te makkelijk kunt krijgen. Zoals ik al zei, vinden veel vrouwen dat niet prettig. Wees daarom zelf een beetje lastig en speel hard to get.

Tip 3: Vraag haar op date

kortaf8Dit is de beste manier om te zien of ze je echt leuk vindt of niet: vraag haar mee op date. Als ze ‘ja’ zegt, weet je dat je nog een kans hebt. Zegt ze ‘nee’, blijft ze er heel erg omheen draaien of zegt ze steeds geen tijd te hebben? Dan kun je het beter vergeten, vriend.

Hopelijk weet je nu wat je moet doen als ze kortaf is of niet meer uit zichzelf appt. Zie door deze spelletjes van vrouwen heen en leer hoe je haar weer kunt laten reageren!

Zo krijg je meerdere dates en one-night-stands per week via Tinder

Meer succes op Tinder?

Veel mannen maken dezelfde domme fouten die hen er van weerhouden écht succes te krijgen op Tinder.

Ontdek hoe wij 193 dates hebben gehad via Tinder met een match- en chatsysteem dat KRANKZINNIG goed werkt.

Leer het revolutionaire 3-stappenplan van het Tinder Date Systeem en krijg het succes wat je altijd al had willen hebben.

Tinder Date Systeem Risicovrij Uitproberen »»

1 Reactie op "5 Redenen Waarom Ze Niet Uit Zichzelf Appt of Kortaf Is + 3 Tips"

 1. Arnie says:

  Hoi,
  Werkt jullie forum nog en weet daarom niet of dit de juiste plek is voor dit soort berichten.

  Vraagje, gisteren op Tinder een dame gesproken. Ze woont hier best ver vandaan en is hier op vakantie en op bezoek bij haar familie.

  Al snel probeerde ik moves te maken om af te spreken aangezien zij zelf vroeg al snel wat ik op Tinder doe. Maar ze wilde alleen blijven chatten wat uiteindelijk uitdraaide door veel over seks te praten en foto's te sturen.

  Ik moest de volgende dag weer werken dus op gegeven moment probeerde ik het af te kappen. Ze zei nog morgen spreek ik je nog wel. Ik heb misschien iets te veel aangedrongen op een date.

  Maar nu komt het. De vanochtend stuurde ik nog een berichtje, maar daar niks meer op ontvangen. Vreemd detail: gisteravond kon ik haar profielfoto, wanneer ze online is geweest, etc zien en vandaag de hele dag heeft ze mij denk ik geblokt, maar nu kan ik alles weer zien.

  Vanavond heb ik alleen een foutje gemaakt. Ik heb er per ongeluk gebeld waardoor het lijkt ik nog meer bezig ben. Vervolgens heb ik gewoon aan haar gevraagd of er iets aan de hand is.

  Maar dus sinds gisteravond geen antwoord van haar gehad.

  Ik denk dat ze mij niet interessant genoeg vindt/goed genoeg kent/irritant/alleen maar met mannen wil chatten. Of ze is mij aan het testen.

  Ik denk dat ik het initiatief helemaal aan haar moet overlaten om nu of in de toekomst wat af te spreken.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d