create counter
Vandaag vrouwen versieren

Zo Krijg en Houd Je een Fuck Buddy

Wil je een fuck buddy? Of wil je liever weten hoe je deze kunt behouden?

In dit artikel zal ik je vertellen hoe je de toon zet van een fuck buddy relatie zonder dat er verkeerde verwachtingen worden gewekt.

Ik zal je ook vertellen hoe je het beste een fuck buddy relatie kan onderhouden.

De 3 Manieren Om Een Fuck Buddy Te Krijgen

In mijn ervaring zijn er drie gebruikelijke manieren waarop een fuck buddy relatie tot stand wordt gebracht.

 1. De directe manier waarbij alles bij het begin af aan om seks gaat. Je spreekt haar seksueel aan, en ze weet voor de seks dat de seks alleen voor de seks is.
 2. Waar de relatie tussen jullie heen gaat hou je onduidelijk, je behandelt het als een normale date. Nadat jullie een paar keer seks hebben gehad vraagt ze direct of indirect wat voor relatie jullie hebben, nu vertel je haar op een indirecte manier dat het enkel om de seks gaat.
 3. Je doet of je verliefd op haar bent, zegt dat je van haar houdt, maar ondertussen gaat het je alleen maar om de seks.

De eerste en tweede optie raad ik aan.

Als je voor de eerste optie gaat dan zullen veel vrouwen afhaken maar als ze niet afhaken dan weet je dat je goed zit.

Het voordeel van de tweede optie is dat vrouwen zich geen slet voelen als ze met je afspreken en seks met je hebben.

Zodra ze indirect hebben gehoord dat ze een fuck buddy van jou zijn hebben ze al gevoelens voor je (niet per se verliefd) en hebben ze al seks gehad dus is de kans een stuk groter dat je ze kunt houden als fuck buddy.

De meeste vrouwen willen geen slet zijn, vandaar dat het wijs is om eerst seks met ze te hebben voordat je ze laat beseffen dat ze een fuck buddy zijn.

Nadat jullie seks hebben gehad is het “toch al te laat”. Mensen voelen automatisch meer voor elkaar als ze seks hebben gehad dus dan ben je belangrijker voor haar.

Sommige vrouwen zullen alsnog afhaken, maar dan heb je in ieder geval al seks gehad met haar ;-).

De derde optie, waarbij je doet of je verliefd op haar bent, raad ik af.

Op deze manier kun je sommige vrouwen die nooit een fuck buddy zouden hebben, hebben als een fuck buddy maar het is wel een vrij lage manier.

Sommige vrouwen zouden nooit een fuck buddy willen hebben omdat ze zich dan een slet voelen, maar als een man ze vertelt dat ze een relatie hebben en dat hij verliefd op haar is dan kan ze nog wel gebruikt worden als fuck buddy.

Het is bij sommige vrouwen de enige manier om ze te houden maar persoonlijk kies ik in deze situatie ervoor om het af te kappen omdat ik liever geen vrouwen kwets.

Wat je zelf doet bepaal je zelf 😉

De ultieme tips & tricks om vrouwen te verleiden tot fuck buddy

Leren aantrekkingskracht te creëren is belangrijk wil je vrouwen kunnen versieren.

Iedere man is in staat om aantrekkingskracht te creëren zolang hij maar de juiste technieken weet.

Ontdek de technieken die iedere man kan leren de vrouwen van zijn dromen te versieren. Je hoeft niet rijk of knap te zijn om het te doen, dit stap-voor-stap systeem heeft al honderden mannen geleerd vele one night stands te krijgen of de vrouw van hun dromen te vinden.

Lees er hier direct meer over:

Vandaag Vrouwen Versieren Risicovrij Uitproberen

Zo Behoud Je Een Fuck Buddy Zodra Je Er Eén Hebt

Misschien is het voor sommigen vanzelfsprekend, maar als je relatie met iemand voor een groot gedeelte gebaseerd is op seks dan is het verstandig om er voor te zorgen dat de seks goed blijft.

Wil je je fuck buddy behouden, geef haar dan goede seks.

Buiten de seks om ga je ook goed met haar om, maar vooral tijdens de seks.

De juiste seksuele vaardigheden hebben is een GEWELDIG wapen om je fuck buddy te behouden.

In het eBoek “De Revolutionaire Seks Methode” Leren we je alles, vanaf het voorspel tot haar schreeuwende orgasme in de slaapkamer.

Lees het eBoek en leer hoe je vrouwen seksueel verslaafd aan je maakt zonder dat je grootgeschapen, knap of een atleet hoeft te zijn.

Met deze methode kan iedereen een god worden in bed!

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

23 Reacties op Zo Krijg en Houd Je een Fuck Buddy

 • Tim zegt:

  Wat doe je al je fuckbuddy gevoelens voor jouw krijgt maar jijzelf niet echt. De seks is wel goed maar voor de rest hebben jullie niet veel gemeen bijvoorbeeld?

  • Angelo zegt:

   Als ze aan je vraagt of je gevoelens hebt gewoon eerlijk zijn, maar dan krijg je optie 2 en ik heb geen idee hoe je indirect kan zijn….

   • Tim zegt:

    Wat bedoel je met optie 2? Want ben niet helemaal mee denk ik of bedoel je als ze je vraagt of je een relatie wilt of juist seks?

    • Angelo zegt:

     Ik denk niet dat je wat met elkaar gemeen moet hebben om een relatie te behouden.
     Ik dacht eerst dat het ook daarom ging maar later kwam ik erachter dat ik het ontzettend mis had.
     Het gaat om de aantrekkingskracht, zolang die er is blijft een relatie spannend en blijf je naar elkaar hunkeren.
     Ik heb liever goede seks in een relatie dan dat ik wat gemeen heb tegenover slechte seks en dingen met elkaar gemeen.

     • Tim zegt:

      Je moet niet per se iets gemeen hebben maar je moet natuurlijk wel begrip en respect voor elkaar hebben, dan komt die aantrekkingskracht wel vanzelf.

     • Angelo zegt:

      Nee, daar ben ik het niet mee eens.
      Aantrekkingskracht is er, of het is er niet.
      En je kan het creeëren of het wakkerschudden.
      Als je begrip en respect toont kom je niet veel verder dan vriendschap en daar zit geen enkele man op te wachten.

      Ik heb bijvoorbeeld een Fillippijns meisje in mn klas, ze heeft een vriend maar zit best wel veel aan me en ik bepaal gewoon wat we samen gaan doen als ze terug is van vakantie.
      En ik heb er echt schijt aan of ze een vriend heeft, die bestaat gewoon niet voor mij. Dat is juist een mooie uitdaging.
      En als ze een goede relatie had, zou ze niet zo tegen me doen, want ze geeft toch duidelijke signalen aan me, al doet ze het onbewust. Ik toon totaal geen respect voor haar relatie en ga gewoon op mijn doel af.

     • Tim zegt:

      Daar kan ik je in volgen uiteindelijk moet zij maar bepalen dat sommige dingen voor haar niet kunnen als ze een vaste relatie heeft.

     • Angelo zegt:

      Ik weet het niet, misschien vind jij dat het niet kan maar sommige mensen vinden het juist spannend om vreemd te gaan en ik weet van mezelf dat ik het ook zou kunnen doen.
      En vrouwen komen er heel gemakkelijk mee weg, pas er mee op.
      Neem een vrouw nooit serieus maar speel met haar, als je overal serieus op ingaat laat het alleen maar zien hoe onzeker je bent heb ik geleerd uit ervaring.

     • Tim zegt:

      Om even op de vreemd gaan terug te komen; We ware gisteren in groep hier over bezig en de meeste vrouwen waren het met me eens dat als je je partner bedriegt maar je er niet wil van weggaan en je je relatie niet op het spel wil zetten dat je dan gewoon je mond moet houden.

      Vele waren er echter ook wel zeker van dat dit vroeg of laat aan het licht komt, maar dat vind ik persoonlijk maar niets.

     • Angelo zegt:

      Ja, zo zie je maar:

      “What they don’t know won’t hurt them”

      En

      “It’s only cheating when you get caught”

      Nu denk je er misschien zo over dat het niet kan, maar dat kan altijd nog veranderen.
      Ik had gisteren nog een heel gesprek met een aantal mannen over dat als je vrouw en kinderen hebt, het echt niet meer zo makkelijk gaat als je denkt. Dit zijn mannen die buitenshuis vreemdgaan en naar de prostituees gaan omdat het er thuis niet van komt, dat gaat gewoon echt niet.
      Ze blijven het me zeggen: Zodra je een of meer kinderen hebt houdt het allemaal op.

      Game Over.

     • Tim zegt:

      Om daar even op in te gaan, ik heb zelf ook wel al eens een vriendin bedrogen, dat is iets waar ik persoonlijk niet echt fier op ben maar dat is nu eenmaal zo…

      Echter, het is als je jong bent dat je dergelijke dingen moet doen vind ik, want eenmaal je getrouwd bent en kindjes hebt vind ik dat andere dingen belangrijk worden. Een goede band met je vrouw en plezier maken met je kinderen bijvoorbeeld.

     • Angelo zegt:

      Ik vind dat je je er niet om moet schamen als je vreemd bent gegaan en het ook nooit moet laten merken.
      Het is gewoon gebeurd, klaar. Een mens maakt nu eenmaal fouten.
      Ik kijk hierdoor niet op jou neer maar zie jou als een mens en zou je nog steeds met respect behandelen.
      Wie weet gebeurt het nog een keer, het is altijd mogelijk.
      Ik heb het ook gedaan, maar ik voel me er niet schuldig over omdat zulke dingen gewoon kunnen gebeuren. Met schuld kan je niet goed leven en zit je niet goed in je vel.
      Ik heb er waardering voor dat je het hier op dit forum gewoon bekent terwijl het niet nodig was, want het is toch best wel persoonlijk.

      Maar om terug te komen op vrouw en kinderen:
      Plezier maken met vrouw en kinderen, ja, maar een man wil natuurlijk meer en met kinderen kom je daar echt niet meer aan toe. Je moet werken, de kinderen wegbrengen, voor ze zorgen, alles voor ze regelen en ze alles leren.
      Het is echt een zware baan, ik vind het ongelofelijk hoe vrouwen dit kunnen maar ze zijn er dan ook voor gemaakt biologisch gezien. Daarom als man, kan ik het echt niet uitstaan als een kind zit te janken, ik moet er niet aan denken.

      Het beste is om gewoon een vaste vriendin(vrouw) te hebben en erbuitenom gewoon seks te hebben met verscheidene vrouwen.

      Ik moet er wel bij zeggen dat dit mijn mening is 😛

     • Tim zegt:

      Ja angelo,

      Iedereen zijn mening natuurlijk, al kan ik me er ergens wel in vinden en vreemd gaan hoeft niet noodzakelijk een slecht iets te zijn.

      Ikzelf lig er niet wakker van dat ik het heb gedaan en spijt ook niet echt, ik vind dat je dat wel eens moet doen maar als er mij nu iemand naar vraagt denk ik twee keer voor ik erop antwoord, sommige vrouwen zitten er niet mee maar zoals gewoonlijk zijn er ook andere :)

  • ange zegt:

   je geeft haar afknappers, je doet dingen waar ze echt niet tegen kan..maar blijf sexy, je moet ook weer niet overdrijven.

  • Inne zegt:

   Als je fuckbuddy gevoelens krijgt en jij niet, zeg je dat beter duidelijk tegen haar op een respectvolle manier. Ik raad aan -als er gevoelens zijn in het spel en de andere partner wilt dat niet- er best met te stoppen en een andere fuckbuddy gaan opzoeken die net dezelfde visie heeft als jij over een seks’relatie’.
   Volgens mij zijn er ook twee verschillende soorten fuckbuddy’s Het hangt gewoon er van af wat je partner van jou verwacht en andersom. Als zij buiten de seks ook nog wilt afspreken met jou, kan ik nu met zekerheid zeggen dat ze gevoelens wilt/zou krijgen. Dan zeg je haar ook vanaf het begin met duidelijkheid dat je enkel de seks wilt, als je dat zou willen. Anderzijds zijn er ook vrouwen die gewoon, zoals mannen, puur seks willen en daarbuiten niets van elkaar willen horen. Dan maken jullie ook geen kans op vriendschap of ‘verdere gevoelens’. Geloof me, vrouwen zouden het liever hebben dat je eerlijk met hen bent dan ze aan het lijntje te houden. Dat is -volgens mij- voor geen van beiden leuk en dan kan je best beiden een nieuwe partner/fuckbuddy gaan zoeken.

 • Angelo zegt:

  Wat ik totaal niet begrijp is hoe je op een indirecte manier kan vertellen dat het alleen om de seks gaat.

  Direct:”Het gaat mij alleen maar om de seks”

  Indirect:”?????”

  • Tim zegt:

   Je kan direct zijn en je kan onbeleefd en bot zijn. Je kan gewoon zeggen dat je bevoorbeeld niet op zoek bent naar een relatie en dat je de huidige situatie verkiest. Hoe je dat dan gaat verwoorden hangt een beetje van het moment af.

   • Angelo zegt:

    Ach, ik denk dat je gewoon direct moet zijn, dat is toch het beste.
    Al kom je bot over en onbeleefd, denk eraan dat een vrouw altijd 10 keer harder is en totaal geen medelijden heeft met je gevoelens.

    • Tim zegt:

     Ik hou het bij duidelijk, heeft tot nu toe altijd al gewerkt.

     • Angelo zegt:

      Natuurlijk kan je eenpaar keer proberen directer te zijn, ik heb dit geleerd van een Amerikaanse goeroe die deze methode gebruikt en hierdoor ontzettend veel vrouwen heeft gekregen in bed 😉

     • Tim zegt:

      Doet me denken aan het voorbeeld dat ik gisteren aanhaalde bij Oscar. Toen ik op café tegen een meisje out off the blue vertelde dat ze kon blijven slapen en toen ik later gedag ging zeggen nam ze promt haar jas en ging ze met me mee :).

 • Lisa zegt:

  Wat is dit nu voor onzin. Slechtste atrikel over seks en relatie’s ooit. Doen alsof je verliefd op haar bent? Zoiets doe je gewoon niet. Als jullie echt zo in elkaar zitten, hoop ik dat er als payback ooit ergens paddenstoelen gaan groeien. Gewoon onrespectloos. Veel succes nog als jullie 60 zijn, en geen enkele vrouw meer rond jullie vinger kunnen draaien.

 • pieter zegt:

  ik wil egt graag een fuckbudy app me maar als je wil 0611662867

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Like Ons Op Facebook!
Volg Ons Op Google+
Gratis Versiertips + Ebook

Download ons GRATIS eBoek "De Geheimen Van Het Versieren".

Reviews
"Dit boek is echt waar voor je geld. Het heeft me enorm geholpen en ben enorm gegroeit daardoor."
B.N., Utrecht

"Op de 2e avond dat ik de stappen die dit boek beschrijft heb toegepast, zag ik meteen het resultaat. Het is een absolute MUST als je beter wilt worden met vrouwen."
P.F., Amsterdam

"...jullie e-book en nieuwsbrieven zijn tot nog toe voor mij een schat aan informatie geweest."
A.P., Antwerpen

Lees hier meer reviews...
Gratis Versiertips + Ebook
Vrouwen Versieren
Ontvang exclusieve aanbiedingen en de beste dating geheimen in onze gratis versiertips nieuwsbrief
Voornaam:
Email:

Je gegevens zijn veilig bij ons.