Mannen Zien Het Wel, Maar Observeren Weinig

Eén van de hoofdoorzaken waarom een man het telefoonnummer van een vrouw niet durft te vragen is omdat een onzekere man niet tegen een afwijzing kan. Sterker nog, in de meeste gevallen komt er geen conversatie, mannen worden al geïntimideerd door het mooie uiterlijk van een vrouw. Waarom zou je bang zijn om je medemens een compliment te geven?

Elke vreemdeling om je heen heeft het druk zat, en wat mij is opgevallen wanneer ik een vrouw aanspreek met de intentie om haar te versieren is dat iedereen om mij heen heel gewoontjes langs ons loopt. Ze weten niet dat ik haar aan het versieren ben, dat we nummers gaan uitwisselen en dat ik seks met haar wil. Voor de buitenwereld is het gewoon een gesprek tussen een man en een vrouw, en waarover het gesprek gaat kan 95 procent van de mensen ook niks schelen omdat ze betere dingen te doen hebben.

Ik ken het gevoel maar al te goed, dat een vrouw gewoon zo intimiderend mooi is dat je haar niet durft aan te spreken. Het zal je verbazen wanneer je toch het besluit neemt om haar aan te spreken, haar dan van begin tot eind succesvol verleidt en jullie later in het gesprek komen van wat jullie eerst van elkaar dachten, dat ze vaak dingen denken die je nóóit gedacht had!

Mannen zien alleen het uiterlijk en denken: ”Wow, wat is ze lekker!” En dan gebeuren er een aantal standaard dingen. Wat die standaard dingen zijn schrijf ik in dit artikel met, onder andere, een aantal tips over hoe je je minder geïntimideerd kan voelen.

Veel leesplezier…

Wat kan er gebeuren ?

Ik ga er niet teveel omheen draaien en begin waar ik net ben geëindigd. Mannen kijken best wel snel naar vrouwen met de gedachte van dat ze alleen maar goed is voor neuken en… Dat is het. Je hebt natuurlijk een heel aantal apen die wel zo denken, alhoewel, mijn voorkeur gaat meer uit naar de vrouwvriendelijke aanpak van vrouwen versieren. Dus ze heeft een bijna perfect ronde kont met borsten waar je U tegen zegt, wie zegt dat ze dan niet op de universiteit zit en rechten aan het studeren is? Nee hoor, ze moet gelijk een stripper zijn die hard neukt en een golddigger is. Gemeen vooroordeel is dat ook.

Als je vindt dat ze lekker is dan is dat meer dan genoeg reden om haar te gaan aanspreken en een gesprek met haar te beginnen. Vind je haar een botte persoonlijkheid hebben, dan hoef je daar niet te blijven, niemand vertelt je dat je haar moet gaan versieren. Dat is helemaal aan jou.

Niet vergeten, ze is een mens

Soms, wanneer dat al te bekende twijfelgevoel naar boven komt, herinner ik mezelf aan een aantal dingen:

 1. Je hebt zat vrouwen versierd, en wellicht nog lastiger dan haar, met succes.
 2. Ze plast en poept ook.
 3. Je weet maar nooit in wat voor een avontuur je kan belanden.
 4. Eens even kijken of ze nog een leuke persoonlijkheid heeft die hand in hand gaat met haar mooie uiterlijk.

Eigenlijk is nummer drie de sterkste reden voor mij, je weet maar nooit wat er kan gebeuren. Stel dat je super nerveus bent maar toch beslist om die sexy vrouw in de discotheek of in de winkelstraat aan te gaan spreken en ze heel enthousiast terug reageert en binnen no-time toegeeft dat ze jou ook een lekker ding vindt. Had je ooit gedacht dat het mogelijk was? Na een tijdje en naarmate je wat meer gevoel krijgt voor vrouwen benaderen, met de intentie om ze te versieren, realiseer je je wel dat het zeker kan. Alhoewel, in het begin, wat een mooie verassing is het ook wanneer dat gebeurt. Met nadruk op ”WANNEER” en niet ”ALS”. Met een goede motivatie en doorzettingsvermogen zal je het zeker meemaken.

Groetjes, Arellius

1 Reactie op "Mannen Zien Het Wel, Maar Observeren Weinig"

 1. Roy

  says:

  Punt 3 is inderdaad het leukste wat er is. Wanneer je uiteindelijk in bed met de persoon ligt en denkt van "fuck dat heb ik toch mooi geregeld, ben ik blij dat ik haar toen heb aangesproken." Wie niet waagt, die niet wint..

  Als ik het vaak genoeg tegen mezelf zeg, ga ik er misschien nog in geloven haha. Gr.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *