5 Tips om Zelfverzekerd Alleen op Stap te Gaan (en met succes!)

Als jij graag vrouwen versiert, dan zul je doorgaans veel in de kroeg of in de club te vinden zijn. Het uitgaansleven is een uitgelezen kans om met nieuwe mensen in aanraking te komen, en dus ook met vrouwen die je misschien wel ziet zitten. Bovendien zorgt de alcohol er al snel voor dat mensen wat makkelijker een gesprek met elkaar aanknopen.

Wat veel mannen echter moeilijk vinden, is alleen uitgaan. In je eentje naar de kroeg of club gaan is natuurlijk precies wat je moet doen als je daar alleen komt om een vrouw te versieren. Veel mannen vinden het echter ongemakkelijk om in hun eentje op stap te gaan. Gelukkig kun je hier iets aan doen. Ik heb namelijk vijf tips op een rij gezet waarmee jij succesvol alleen op stap durft te gaan!

***************************

Zonder Sociaal Zelfvertrouwen Ben Je Niks!

Je kan alle versiertactieken overslaan en goed worden in versieren door te werken aan je sociale zelfvertrouwen.

Andersom werkt het precies hetzelfde. Als jij diep van niet jezelf erop vertrouwt dat jij een vrouw waard bent, dan zal je haar nooit krijgen.

Ze zal aanvoelen dat jij je voelt alsof je niet op dezelfde hoogte als haar zit. Ze zal je afwijzen.

Als je goed oplet dan zit achter elke versiertechniek sociaal zelfvertrouwen verscholen.

Daarnaast kan je sociaal zelfvertrouwen op elk vlak in je leven gebruiken.

Het is nuttig voor je werkrelaties, je vriendschappelijke relaties, je familierelaties en natuurlijk je liefdesrelaties.

Dus klik op deze link, werk aan je zelfvertrouwen en ontdek het verschil dat sociaal zelfvertrouwen maakt met vrouwen.

***************************

Tip 1: Zorg dat je voor het uitgaan in een social mood komt

Misschien ken je het wel: je bent van plan om ’s avonds uit te gaan, en de rest van de dag zit je een beetje in je huis te chillen in je eentje. Als het vervolgens zover is dat je op stap gaat, heb je er eigenlijk helemaal geen zin in. Er komt vervolgens ook weinig terecht van je avond. Het lukt je niet om leuke gesprekken te voeren, en na een tijdje ga je weer naar huis.

Wanneer je dit verhaal herkent, dan was dit waarschijnlijk omdat je niet in een sociale bui was. Het werkt niet als je de hele dag niet tegen mensen praat, en jezelf dan ineens in het hypersociale uitgaansleven stort. Je hebt daar op dat moment dan niet de juiste mindset voor. Dit zorgt ervoor dat je moeilijker gesprekken voert, en al helemaal geen vrouwen gaat versieren.

Uitgaan nadat je de hele dag alleen bent geweest is als het lopen van een marathon nadat je een week je bed niet uit bent gekomen.

Om succesvol alleen op stap te gaan, is het belangrijk om eerst in zo’n social mood te komen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Zo kun je bijvoorbeeld gewoon vlak voor je uitgaat nog even met wat vrienden chillen. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, zolang je maar sociaal contact hebt met anderen.

Zo kom en blijf je in een sociale bui

Het is ook belangrijk dat je deze social mood niet laat verdwijnen voordat je goed en wel in een kroeg of club staat. Er is in het uitgaansleven een goede kans dat je even in de rij moet staan. Het kan zijn dat dit net even iets te lang duurt, en je ook nog met niemand praat. Dan is er een grote kans dat je die social mood al weer helemaal kwijt bent zodra je hem nodig hebt.

Een manier om dit te voorkomen, is door gewoon een praatje te maken met andere mensen in de rij. Hier zal natuurlijk niet iedereen op zitten te wachten, maar het zal je verbazen hoe vaak je hier toch een leuk gesprek aan overhoudt.

Lukt dit niet, dan is het altijd nog beter om een telefoongesprek met iemand te hebben dan om helemaal niks te doen. Uiteraard is het ook gewoon een goed idee om rijen te vermijden als dat enigszins mogelijk is op de plek waar je uitgaat.

Als je dit doet, zul je zien dat je in een veel socialere stemming bent zodra je eenmaal binnen bent,. Je voelt je zelfverzekerder, en bent veel sneller geneigd om een gesprek met iemand te beginnen. Kort gezegd maak je veel meer kans om succesvol vrouwen te versieren wanneer je in een sociale bui bent.

Vind je het moeilijk om vrouwen te benaderen?

Werken aan je sociale zelfvertrouwen zou dan een goede eerste stap kunnen zijn.

Als je je sociale zelfvertrouwen op orde hebt dan zal de angst om gesprekken te beginnen sterk verminderen.

Klik op de link hieronder om er meer over te ontdekken:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

Tip 2: Bedenk dat de meeste mensen helemaal niet op jou letten

Eén van de belangrijkste redenen dat mensen het ongemakkelijk vinden om alleen uit te gaan, is dat ze het idee hebben dat iedereen op ze let. Ze denken dat iedereen kan zien dat ze helemaal alleen in de club zijn. Je bent ervan overtuigd dat ze denken dat je eenzaam en vriendloos bent. Waarschijnlijk snap je rationeel best dat dit niet zo is, maar alsnog spookt dit door je hoofd.

Maar bedenk je nou eens even: als jij uitgaat, al helemaal als je dat met een groep doet, let je dan heel erg op de mensen om je heen? Zou het jou opvallen als een gast in zijn eentje in de kroeg of club staat? Zou je dan naar hem gaan kijken en allerlei conclusies trekken over zijn leven? Ik acht de kans groot dat het antwoord op al deze vragen een duidelijke nee is.

Als iemand écht zo goed op jou let in de kroeg, dan is die persoon waarschijnlijk ook alleen, dus wat maakt het dan nog uit?

Als dit zo is, waarom zouden andere mensen dan wel op die manier op jou letten? Ik snap dat het misschien anders voelt, en dat je daar onzeker van kan worden. Maar in werkelijkheid letten de meeste mensen niet op jou tijdens het uitgaan. Ze zullen niet eens opmerken dat je er bent, laat staan dat je alleen bent of dat je vriendloos bent.

Zodra je je dit realiseert, zul je waarschijnlijk een stuk minder onzeker zijn. Dit stelt je veel beter in staat om vrouwen te versieren. Laat het idee los dat iedereen alles ziet wat je doet en je aan het beoordelen is. Je voelt je zeker veel losser, vrijer en zelfverzekerder. Het wordt dan een stuk makkelijker om een leuke vrouw aan te spreken en een gesprek met haar te voeren.

Tip 3: Zorg dat je altijd met iemand in gesprek bent

Je weet nu dat een social mood heel belangrijk als je met succes in je eentje wil uitgaan,. Ik heb al even aangestipt dat zo’n social mood ook weer kan verdwijnen als je te lang niet met mensen praat. Dit geldt in de rij, maar ook zeker daarna nog.

Als je in de kroeg of in de club te lang met niemand praat, dan zal die social mood ook weer als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Bovendien zal je je ook gewoon minder zelfverzekerd voelen als je de hele tijd in je eentje staat, omdat je dan toch minder sociaal overkomt. Het is dus belangrijk om genoeg met mensen te praten tijdens het uitgaan zelf. Ik zou je aanraden om eigenlijk altijd met iemand in gesprek te zijn.

Desnoods is het de uitsmijter, de barman of de toiletjuffrouw. Alles is beter dan een beetje ongemakkelijk in je eentje in een hoekje staan. Hoewel mensen dus zoals gezegd niet heel erg op je letten, zal dit op een gegeven moment wel gaan opvallen. Bovendien is het niet goed voor je social mood en je zelfverzekerdheid.

Tip 4: Gebruik je telefoon alleen als laatste redmiddel

Het is een typisch 21ste-eeuws fenomeen dat mensen meteen naar hun telefoon grijpen als ze zich verlegen of onzeker voelen. Op die manier kun je jezelf een houding geven, en hoef je bovendien niet met anderen te praten. Ik snap dat dit fijn is als je in de metro gewoon even wil doen alsof die dronken, schreeuwende dakloze er niet is.

Maar ik zou niet aanraden om dit tijdens het uitgaan te doen, in elk geval niet als je vrouwen wilt versieren. Als je op je telefoon gaat zitten, geef je meteen naar de buitenwereld een heel gesloten signaal af. Niemand zal op je afstappen om een praatje te maken als jij duidelijk ergens anders mee bezig bent.

Bovendien valt het zo alleen maar méér op dat je alleen in de club bent. Iemand die in zijn eentje staat te dansen, valt niet zo op. Maar iemand die continu op zijn telefoon zit, komt daadwerkelijk over alsof hij het niet naar zijn zin heeft.

Als je vrouwen wilt versieren, dan moet je niet overkomen alsof je eigenlijk naar huis wil.

Aan de andere kant snap ik natuurlijk ook wel dat het een makkelijke manier is om jezelf een houding te geven. Dat wil ik niet helemáál van je afpakken. In sommige scenario’s is het beter om op je telefoon te zitten. Anders zou je gewoon in de verte moeten staren met je armen langs je lijf, alsof je niet helemaal goed bij je hoofd bent.

Wanneer je wel je telefoon kunt gebruiken

Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je staat de wachten voor de wc, of wanneer je lang in je eentje op je drank moet wachten aan een kant van de bar waar verder niemand staat. Je telefoon gebruiken mag dus wel, maar alleen als laatste redmiddel.

Overigens is een telefoon wél een heel goed hulpmiddel om iemand opzettelijk weg te duwen. Misschien heb je een gesprek met een vrouw die je helemaal niks vindt, maar durf je dat niet direct tegen haar te zeggen. Een goede manier om ervoor te zorgen dat ze zelf weggaat, is door net iets te vaak je telefoon erbij te pakken. Na een tijdje snapt ze de hint wel, en laat ze je met rust.

Tip 5: Oefening baart kunst

Als laatste tip wil ik je graag nog meegeven dat vrouwen versieren tijdens het uitgaan gewoon een vaardigheid is. Elke vaardigheid kan je verbeteren door oefenen. Door gewoon wat vaker in je eentje uit te gaan zul je hier automatisch ook beter in worden. Dit betekent dat je steeds vaker een leuke vrouw mee naar huis kunt nemen na het stappen.

Dit zal je ook een stuk zelfverzekerder maken, omdat je steeds meer overtuigd raakt van je eigen kunnen. Hierdoor word je vervolgens beter in vrouwen versieren als je in je eentje uitgaat, waardoor je weer zelfverzekerder wordt,. Zo blijft deze cyclus zichzelf versterken. Reden te meer dus om het gewoon te blijven proberen, tot het natuurlijk aanvoelt.

Daarnaast zul je ook gewoon leren hoe je in je eentje plezier kan maken tijdens het uitgaan. Je gaat namelijk niet élke keer een vrouw mee naar huis kunnen nemen. Dit maakt het een stuk makkelijker om het te blijven proberen, aangezien je het ook gewoon naar je zin hebt.

Dat zijn ze dan, vijf onmisbare tips die jou enorm zullen gaan helpen om in je eentje uit te gaan en vrouwen te versieren. Aan het begin zal het je misschien niet meteen veel makkelijker afgaan, maar blijf het proberen! Houd deze tips in je achterhoofd, dan zul je zien dat het vanzelf beter gaat. Ik wens je in ieder geval heel veel succes!

Krijg het zelfvertrouwen dat je altijd al had willen hebben binnen 30 dagen

Simon Zomerdijk heeft een methode ontwikkeld om snel meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Je leert een hele reeks technieken om je zelfvertrouwen te ‘boosten’!

Er is geen enkele goede versierder die geen zelfvertrouwen heeft.

Zelfvertrouwen zit namelijk achter elke goed uitgevoerde versierpoging.

Als je zelfvertrouwen op orde is, dan zal je automatisch de juiste lichaamstaal uitstralen en de juiste woorden zeggen.

Bekijk Simon’s unieke aanpak en ontdek direct of het voor jou werkt:

Sociaal Zelfvertrouwen Risicovrij Uitproberen

6 Reacties op "5 Tips om Zelfverzekerd Alleen op Stap te Gaan (en met succes!)"

 1. Alex says:

  Hey Arellius,

  Hartstikke bedankt voor deze zeer inspirerende post!
  Dit soort boodschap is precies waar ik op zoek was. Mijn vrienden zijn vaak angstig zijn vrouwen te benaderen en daardoor kan ik op hun niet echt "rekenen". En vele van hen zijn al gesetteld met vrouw en kinderen dus hebben geen drive om vrouwen te gaan versieren. Of ze zijn niet in de buurt. Terwijl ik de zin heb om uit te gaan en beter wil worden met vrouwen. Dus alleen uitgaan blijft de enige oplossing...
  Een vraagje.. wat voor praktische tips heb je om die "zin" voor een solo missie op te wekken als je nog thuis bent? Vaak vind ik het een beetje lastig om me te motiveren het huis uit te gaan.

  Alvast bedankt!

  Alex

 2. Arellius says:

  Hi Alex,

  Bedankt voor je reactie.
  Muziek helpt mij vaak om geinspireerd te raken om uit te gaan, vooral Classic Rock muziek.

  Of ik ga even op YouTube en vind een inspirerende film over ''Nu Actie Ondernemen'' of ''Live Your Life!'' Iets in die zin.

  Veel succes :)

  Groetjes,
  Arellius

 3. Jerez says:

  Goede post nu hopen dat niet alle gasten ineens alleen uitgaan:p

 4. roelieboeli says:

  Dat zin opwekken is voor iedereen weer anders. Ik doe het altijd met muziek waar ik zin in heb met wat rustig wat erbij te drinken. (niet teveel natuurlijk) In het begin kan dat voor jezelf gedwongen/maf overkomen. Maar je zult zien dat na een uurtje of zo, je ineens wel meer zin hebt gekregen, en dan probeer ik de muziek ook vaak wat aan te passen naar waar ik heen wil gaan.

  "Gevaar" is dat je te vroeg op de avond begint met zin maken en drinken (vooral met vrienden erbij) waardoor ALS je eenmaal uit gaat, je opeens moe in de club staat en naar huis wil. In je eentje is dit proces veel makkelijker te sturen.

 5. [email protected] says:

  hey jonathan en oscar , hoe is het ?
  ik heb heel belangrijk vraag ik word snel verliefd ..
  hoe kan ik voorkomen dat ik niet weer op de verkeerde verliefd word ?
  en als ik verliefd word kan ik helemaal gesloopt worden door de kleinste negatieve uiting
  ik wil gewoon mezelf beschermen ..
  en ook tegen vrouwen die verliefde proberen te maken het lijkt net contineu kogels ontwijken in me leven , ik zie er ook goed uit en een zeer ontwikkeld character omdat ik veel heb meegemaakt kan je mij hierbij helpen ??

  vriendelijke groeten angelus

  • ton says:

   bang zijn voor iets roept het juist op!
   een gezonde angst is wel te handelen maar het lijkt me meer dan dat.
   Het is iets in jezelf en als je dat oplost hoef je geen muur om je heen te bouwen, die afstoot. Dat is ook wat je eigenlijk wil, als ik je tekst lees.

   waardeer jezelf en dan waarderen anderen je ook wel.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

prediksi bola hari ini situs togel deposit qris Pascol4d Pascol4d Pascol4d bandar togel terpercaya 2023 rtp pascol4d rtp gacor pascol4d Pascol4D Pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d pascol4d bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto bobatoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto ltdtoto MICIN4D KARI4D situs togel gacor pascol4d